Alles is ENERGIE, jij dus ook! - Maaike Niemantsverdriet

Alles is ENERGIE, jij dus ook!

Alles is Energie

Sta jij eigenlijk weleens stil bij het feit dat alles ENERGIE is?

Stenen, water lucht, je lichaam, je gedachten, emoties, dromen, noem maar op, alles is ENERGIE.

Hoe zou jouw leven eruit kunnen zie als je veel meer inzicht zou hebben hoe je eigen ENERGIE te managen en optimaal te gebruiken voor bijvoorbeeld je werk, doelen en dromen?

Hieronder neem ik je mee in een korte uitleg over de wereld van ENERGIE.

De Quantum Science heeft ontdekt dat achter alles, dus achter alle mogelijke energieën het nul-punt veld of het oneindige bewustzijnsveld ligt. Dit veld is de creatie achter alles. Als je ENERGIE gaat comprimeren oftewel verdichten en nog eens gaat verdichten en verdichten en verdichten dan kom je uiteindelijk uit bij de materie of een fysieke vorm, dat is een natuurkundige wet.

Ik word er gewoon een beetje duizelig van als ik dat diep tot me door laat dringen.

Wow, nu ik me dat besef gaat er een wereld voor me open…..

Dus in iedere cel zit elke frequentie die er bestaat. Het kleinste deeltje wat nu ontdekt is is gevormd uit lege ruimte. En in deze lege ruimte zitten oneindige mogelijkheden, creativiteit en puur potentieel opgeslagen.

Besef je nu dat alle ENERGIE is in jouw lijf? Alles verschilt wel in frequenties. Je botten hebben een andere frequentie dan bijvoorbeeld jouw huid, spieren, bloed, emoties, gedachten of dromen.

Het is natuurlijk heel handig wanneer we onszelf leren af te stemmen op deze verschillende frequenties en dit oneindige potentieel. Als het ware in te tunen op de goede radiozender om al die verschillende frequenties te kunnen ervaren, te managen en vooral te benutten in je leven.

Kun je nu voelen dat alles al aanwezig is in  jouw systeem, dus in je leven, als alles uit het nulpunt of oneindig bewustzijnsveld komt?

De uitdaging is natuurlijk om je af te stemmen en te verbinden met die frequenties van oneindige mogelijkheden en jouw potentieel, jouw goudklompje.

Zodra je je gaat verbinden met al deze frequenties vouwt deze essentie zich voor jou open. Als jouw mind deze essentie kan voelen en gewaar worden en deze twee gaan samenwerken, staan er hele mooie dingen te gebeuren.

Ook jouw oneindige potentieel wat is opgeslagen in de core van je lichaam begint dan te ontwaken en zich uit te breiden. ( je core is een energetische buis die door je oude fontanel loopt via je pijnappelklier, door je keel, borst, buik naar het puntje van je stuitje)

Als  je je met deze essentie weet te verbinden dan kun je veel meer je volheid en potentieel gaan leven.

Maar heel praktisch gezien,  HOE DOE JE DAT?

De sleutel om bij deze frequentie te komen en bewust te worden is iets wat iedereen doet, zich niet bewust is en wat ook nog een keer heel simpel lijkt maar in de praktijk niet zo simpel is.

En dan heb ik het over de, jawel, de ademhaling.

De meesten van ons halen onbewust adem en ook nog een veel te hoog, een borstademhaling, en veel te snel. Op deze manier kom je niet bij die oneindige ruimte en frequentie in je cellen en core terecht, dus ook niet bij jouw potentieel. Je leeft dan in een overlevingsfase.

De ademhaling is zoveel omvattend dat ik daar wel een boek over zou kunnen schrijven.Maar ik geef je alvast drie basis tips om mee te beginnen:

  • Adem zo diep mogelijk en wees je ervan bewust, je kunt dat op momenten doen bijvoorbeeld als je in de auto zit, aan het douchen bent of in de rij bij de kassa aan het wachten bent. Dit om te trainen dat het 24/7 een gewoonte wordt.
  • Vertraag je in- en uitademing, eerst met 6 seconde in – en uitademen, dan 8 seconde, dan 10 seconde, probeer het steeds langer te maken.
  • Span alle spieren in je bekkenbodem tijdens het ademen aan om je core meer gewaar te worden. Dit kun je ook doen bijvoorbeeld tijdens een meditatie of yoga. Blijf deze spieren aangespannen houden, je wordt je zo bewuster van je lijf.

Het lijkt zo simpel als je het leest maar breng het maar in de praktijk. De meesten onder ons lezen dit, doen dit een paar keer en gaan weer over tot de orde van de dag.

Ik kan jou niet genoeg op je hart drukken om bewust met je ademhaling aan de gang te gaan, dit als basis en de sleutel om al jouw potentiële ENERGIE aan te boren.

In mijn podcast adembenemend kun je meer horen over de basis ademhaling https://www.maaikeniemantsverdriet.com/podcast/aflevering-4-/adembenemend

Voel jij dat je veel meer in je hebt maar je kunt er niet goed bij komen en jij wilt meer weer weten dan kun je ook een gratis Energy Call met mij boeken. https://www.maaikeniemantsverdriet.com/

Ik sta klaar en vind het heel leuk om jou op jouw ademtocht een enorme boost mee te geven.

Liefs, Maaike

1 gedachte over “Alles is ENERGIE, jij dus ook!”

  1. Pingback: Alles is energie - Love Journey

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven