Coaching - Maaike Niemantsverdriet

De hoogste energie wint altijd.
Energy is the foundation of your happiness and your succes in life. It is what powers everything you here to do.

Hoe zou het zijn als jij jouw energie letterlijk kan verdubbelen en
genoeg energie zou hebben om alles te doen wat je wilt?

Wat ik zoveel  zie gebeuren bij werkende en ondernemende vrouwen is dat ze heel hard werken, alle bordjes draaiende houden en doodmoe zijn. En helaas, helaas, ik zie ook zoveel vrouwen afglijden naar het niveau van niet happy zijn, super gefrustreerd dat ze hun potentieel niet kunnen neer zetten, verschillende aandoeningen en/of ziekten hebben als chronische vermoeidheid of zelfs burn-out.

Ben jij één van die vrouwen die daar helemaal klaar mee is en haar energie, gezondheid en WEL-ZIJN op nummer 1 wil zetten?

Wil jij ook alles uit jezelf halen, je potentie kunnen leven en daarnaast tijd en energie over houden en de vibe te voelen voor dat waar je voor gekomen bent?

Meld je dan hier onder aan voor één van de energyboost coaching calls. Deze calls vinden plaats via Skype, Zoom, Facetime of Whatsappvideo. Je krijgt vragenlijsten om in te vullen en aan de hand daarvan gaan we samen zeer intensief aan de slag met opdrachten en experimenten.

Je kunt gaan voor de Basic Calls van drie sessies waarin je inzichten krijgt over jouw energie level. Je weet dan hoe je deze up kunt graden naar 200% meer energie zodat je een high energy body kunt opbouwen. Ook jouw unieke vibrance komt aan bod. Na deze drie sessies weet jij hoe je aan het einde van een drukke dag energie over kunt houden. Dit om nog veel meer uit jou zelf te kunnen halen en te doen wat je diep van binnen wilt. Je zult merken dat alles veel  makkelijker gaat. Je kunt ook kiezen voor de Advanced Calls van zes sessies waarin je naast alle inzichten uit de Basis Calls nog veel meer stappen aangereikt krijgt. Tijdens deze sessies leer je jezelf, jouw energybody, te superchargen. Tijdens deze trainingen gaan we verder in op het superchargen van jouw hersenen zodat je maximaal kunt focussen en super helder blijft. Ook komt aan bod hoe je vandaar uit 100% je intuïtie kunt gaan vertrouwen en veel makkelijker kan manifesteren en dingen aantrekken die je graag wilt. Een leven vervuld met energie ligt op jou te wachten…
promo

Gratis energie boost sessie

Voel jij je ook zo vaak moe aan het einde van de (werk)dag? Houd jij je overeind met onnatuurlijke stimulanten of quick fixers als koffie, cola, zoetigheid, sigaretten, suikerhoudende energiesupplementen of andere uppers? Kun je s’avonds alleen nog maar bankhangen en Netflixen? Heb je het gevoel dat het zo niet langer door kan gaan, ben je bang voor een burn-out, chronisch vermoeidheidssyndroom of zit je daar al in? Voel je diep van binnen je potentieel en al je ideeën opborrelen maar kun je niet tot actie overgaan om dit handen en voeten te geven? Wil jij ontdekken waar jouw energie als eerste op weglekt?

In een gesprek van 30 minuten laat ik jou zien waar jij je energie hoofdzakelijk op verliest en wat je er direct aan kan doen om weer die energy sparkle te voelen. Deze sessie is geschikt voor jou als:

 • Je inzicht wilt hebben waar jouw energetische zwakte en kracht ligt.
 • Je helemaal klaar bent met jouw moeheid of uitputting
 • Je eager bent om volgende stappen in je energie management te nemen die life-changing kunnen zijn.

A life filled with energy is waiting for you. 
Boek je gratis sessie nu! Ik geef er 6 per maand gratis weg.

Chronic lack of energy will suck the life out of everything,
it is a dreamkiller and a lifekiller

Basic energy boost coaching calls

 • Wat als je fit en met heel veel zin elke dag wakker zou worden?
 • Wat als je aan het eind van de dag nog lekker veel energie over hebt?
 • Wat als jij energie genoeg overhoudt om te creëren wat je echt diep van binnen wilt?
 • Wat als jij het leven ten volle leeft in plaats van te overleven?

Gedurende deze calls leer jij onder andere:

 • De vier basis geheimen die je moet weten. Deze hebben de potentie om je heel wat tijd en geld te besparen, dus let op!
 • De 2 fundamentele oorzaken van vermoeidheid of het hebben van weinig energie.

A life filled with energy is waiting for you!
Maak gelijk een afspraak voor een energy coaching call om een goede start te maken. De energie-uitwisseling hiervoor is
€150-

Heb je behoefte aan meer energy coaching calls? Boek er dan gelijk 3 voor de energie-uitwisseling van
€397- 

Being fatigued prevents you from being the person you’re capable of being

Advanced energy coaching calls

Wat als jij naast bovenstaande basic energy boost ook nog eens je energie kan
verdubbelen of zelfs verdrievoudigen? Zodat er genoeg energie is om je talenten, dromen en wensen waar te maken? Wat als jouw body and brain elke dag bruisen van energie?

In deze 3 advanced energy calls:

 • Krijg je power strategieën om ook jouw hersenenergie te boosten zodat angst, depressie, brainfog en stress verleden tijd worden.
 • Krijg je tools om een high energy body op te bouwen zodat je de persoon kunt worden die je diep van binnen bent, dat is het geheim waar energie werkelijk over gaat.
 • Laat ik je zien en ervaren dat zowel je body and brain elke dag en altijd kunnen bruisen van energy en vitaliteit.

A life filled with energy is waiting for you! Maak gelijk een afspraak voor de advanced energy coaching calls om een leven vol energy te hebben en de persoon te worden die je bedoelt bent te zijn.

De energie uitwisseling hiervoor is
€475- 

Scroll naar boven