De magie van mijn logo - Maaike Niemantsverdriet

De magie van mijn logo

Als jij mijn logo ziet, ervaar je dan ook dat het iets met jou doet? Ik wel, toen ik mijn eigen logo voor de eerste keer zag, voelde het gewoon als een sprongetje in mijn hart. Mijn eerste gevoel, gedachte was, wow, zo simpel, zo veelzeggend en zo diepgaand! Een logo is eigenlijk een woord in beeld uitgedrukt.

Het woord logos betekent ook woord. Een beeld, in het Engels, image, waar het woord magisch in zit.

Je zou kunnen zeggen; Een logo is een betoverende afbeelding vol wijsheid die jouw imagination triggerd.

Alles is energie en dat uit zich in een golfbeweging, trilling of vibratie. Denk hierbij aan licht, geluid of vorm. Een logo leeft, het vertegenwoordigt een bepaalde gedachte, gevoel, creatie. Een logo kan iets magisch opwekken.

Naomi van Deliciae Design, zij is de geweldige ontwerpster van dit logo, heeft zo goed mijn wensen weten om te zetten in een simpel maar diepgaand beeld waar ik super blij mee ben.

Voor mij vertegenwoordigt dit logo waar ik voor sta. De vier kanten van het menszijn, onze fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele kanten. Het vierkant vertegenwoordigt de balans daarin. Maar dit vierkant beweegt, is speels, ik kan er en klavertje 4 inzien, wat geluk vertegenwoordigt. Levensgeluk, de rode draad in de trainingen…

Ik kan er ook 4 hartjes in zien. Voor mij is leven en werken vanuit het hart zó belangrijk. Daar werken we ook aan in de trainingen, je hart-brain coherentie. Is deze op 1 lijn dan gaat alles zoveel makkelijker en vloeiender. Vanuit deze staat kun je zoveel makkelijker manifesteren in overvloed.

Ook de stilte in het middelpunt, van waaruit creatie kan ontstaan. In den beginne was er leegte en toen was er het woord (logos), de allereerste klank, AUM of OHM. Ik hoor bijna mijn logo deze klank fluisteren waardoor het hele Omniversum vibreert….

Ook vertegenwoordigt dit logo het getal vier, wat staat voor de vier jaargetijden, de vier windrichtingen, de vier elementen water, aarde, vuur en lucht. Vier staat ook voor stevigheid, betrouwbaarheid, kracht, je innerlijke kracht. Als jij jouw innerlijke kracht gaat richten kan niets jou meer tegenhouden om je leven die vorm te geven zoals jij dat wilt.

Ik zie ook een lemniscaatvorm, zie jij het ook? Een lemniscaat is een symbool voor het eeuwige leven en van de wisselwerking van tegengestelde krachten. Het lemniscaat verwijst naar de Wet van oorzaak en gevolg Over het lemniscaat kun je ook heel veel schrijven en zeggen, misschien eens in een ander blog.

De vorm van de lemniscaat is een liggende acht. Het getal acht is de dubbele vier, het volmaakte geheel. Het getal acht is van kosmisch evenwicht, een bemiddeling tussen het vierkant en de cirkel.

Als ik mijn logo aan anderen laat zien hoor ik nog verrassend veel andere interpretaties. Zo grappig om te horen wat dit beeld bij iemand oproept. Ben heel benieuwd naar wat mijn logo jou te zeggen heeft, wat voor gevoel het bij jou oproept? Als je wil, laat het me weten in een reactie in het vak onder dit blog.

4 gedachten over “De magie van mijn logo”

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Monique,
   Wat mooi, grappig dat iedereen er wat anders in ziet.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 1. Lieve Maaike
  Ik ben opzoek naar mijn levensgetal 8.
  Ik ben geboren op 6 – 11 – 1971 .
  Mijn man heeft 11 als levensgetal .
  Hij is geboren op 4 – 10 -1968 .
  Jammer genoeg kan ik niets vinden over het getal 8 .
  Lieve groet Mira

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven