Het Meestergetal 11 nader uitgelegd - Maaike Niemantsverdriet

Het Meestergetal 11 nader uitgelegd

Meestergetal 11

“In a real sense, every Master Number is the Soul rising like a phoenix out of the limitations of its own base number”.

                                                                                                                                                                           Korra Deaver

Meestergetallen

Alle mensen met een meestergetal hebben een humanitaire missie. De kunst is uit te vinden wat deze missie precies is. En deze is uniek voor elk persoon. Een meestergetal vertegenwoordigen kan twee kanten in zich hebben, een negatieve- en/of positieve kant. Veel van mijn cliënten zeggen: “ik zou graag een meestergetal willen zijn”. Ik zeg dan altijd: “wees voorzichtig met wat je wenst”. Mensen met een meestergetallen hebben meestal een hele zware levensagenda.

“To master”of een meester zijn betekent een toewijding op dieper niveau. Als een meestergetal heb je ook meerdere en diepere aspecten van jezelf te openen in dit leven.

Als je levenspad een Meestergetal is

Meestergetallen dragen een krachtige frequentie in zich en hebben de mogelijkheid om grote veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Er wordt gezegd dat als je jouw meestergetal levenspad niet volop leeft je dan karma kan opbouwen. Als de meester niet zijn grootste potentieel realiseert, is het een verspilling van kracht en talent.

Mensen met een meestergetal als levenspad zijn oude zielen met veel ervaring en hoge, gevoelige energie. Het is niet zo dat ze beter zijn dan getallen maar ze dragen een zwaarder gewicht met zich mee zodat ze een groot potentieel hebben om impact op de mensheid als geheel te maken. Meestergetallen zijn meestal laatbloeiers, vaak door hun buitengewone en moeilijke levenservaringen die ze op hun pad tegenkomen. Dit geeft dat ze diep kunnen resoneren met anderen. De grootste leraren zijn diegene die hebben meegemaakt wat ze onderwijzen.

De 11, levenspad van de intuïtieve, spirituele boodschapper

De 11 belichaamt de bijna voltooide eigenschappen van nummer 2 omdat het meestergetal 11 ook de 2 representeert (1+1=2). Dus kijk ook bij levenspad nummer 2 voor de beschrijving hiervan. Het is een fundatie voor het getal 11. Levenspad 2 is gelinkt met partnerschap en balans.

Elven zijn enorm intuïtief gevoelig en hebben paranormale gaven. Dit is het nummer dat toegang heeft tot oude en universele wijsheid. Als je kijkt naar de vorm van het getal 11 dan zie je ook een poort. Dit is de poort die het bewuste met het onbewuste verbindt. Dit is ook de reden dat elven makkelijk hun paranormale gaven kunnen ontwikkelen en toegang hebben tot oude en universele wijsheden of Akasha kronieken. Jouw levenspad zal, of je het nu leuk vindt of niet, gelinkt zijn aan spiritualiteit. Je bent hier om een spiritueel verschil te maken, om te stralen en om jouw waarheid te spreken voor een ieder die horen wil.


De elf heeft een diep innerlijk weten dat sterker is dan alle andere nummers. Ze zijn de brug tussen bewuste en onbewuste werelden en altijd afgestemd op universeel bewustzijn, of je het nu realiseert of niet. Om een meestergetal te vertegenwoordigen ben je een oude ziel en heb je gedurende vele levens wijsheid en spirituele kennis opgedaan. Dit is jouw gift om met de wereld te delen. Je bent een geboren healer en leraar voor anderen. Je bent origineel en enorm inventief. Je vertegenwoordigt het complete getal 2 en je bezit ook een sterke 1 energie (11 bestaat uit 2 nummers 1)

De schaduwzijde van de 11

Elven hebben de neiging om op de dunne lijn tussen glorie en zelfdestructie te lopen. Dat komt omdat ze vaak een sterk conflict hebben tussen verstand en gevoel of tussen ratio en intuïtie. Dit getal kan verslavingsgevoelig zijn en met name voor drank. Vaak hebben ze een groot ego en hebben veel tijd nodig om deze te temperen.

De 11 komt in balans als hij in lijn is met zijn doel en puur vertrouwt op zijn intuïtie. Dit kan een enorme uitdaging zijn, speciaal als je jong bent. Dit doordat we in een rationele maatschappij leven waarbij intuïtie (nog) niet hoog in het vaandel staat. Kan onpraktisch en doelloos zijn. Heeft de neiging tot hoogmoedigheid.

Andere ervaren leraren kunnen je helpen bij het versterken van je gaven en zelfvertrouwen.

Samenvatting

Sleutelwoorden voor de 11 zijn: spiritueel leider, helderziend, helderhorend, heldervoelend, intuïtief, oude ziel, diepte, kosmisch, dromer, idealistisch, inventief, houdt van schoonheid en muziek, vermogen om snel beslissingen te nemen, inzichtelijk, healer en leraar.

Je ziet elven vaak in de volgende beroepen: uitvinders, religieuze beroepen, artistieke beroepen en healers. Meestergetallen, en met name de elf, zijn meesters in het onderwijzen van numerologie

De opdracht voor de 11 is om de mensheid volkomen onzelfzuchtig te dienen en daarom is het belangrijk zoveel mogelijk menselijk begrip te krijgen.

Liefs, Maaike

ps, laat me hieronder weten of jouw levenspad nummer ook een 11 is.

Wil je meer weten over het Meestergetal 11? lees dan dit blog:

Verschil tussen de Meestergetallen 11/2, 29/11 en 38/11

Wil je al jouw Kosmische codes weten? Laat dan een numerologische blauwdruk maken. Mail me voor meer info naar:

info@maaikeniemantsverdriet.com

Weet jij iemand voor wie dit blog ook interessant is dan waardeer ik het enorm als je deelt.

228 gedachten over “Het Meestergetal 11 nader uitgelegd”

 1. Een tijdje geleden, ik denk een jaar geleden ongeveer … ik las iets over numerologie. Ik vond dat zoooo intressant dat ik mijn geboorte getal ging uitrekenen. 5-12-1983

  Ik kwam uit op nummer 11, een meester getal. Tja…. Ik zou patries niet zijn als ik me daar niet in vast zou gaan bijten!

  Mijn interesse daarin kon en kan ik niet meer loslaten. Het was zoooo herkenbaar, wat nummer 11 inhoudt….

  En het word steeds gekker…
  Op 1-1-2007 sloeg de vonk over tussen Dennis (mijn partner) en mij. Tel die nummers bij elkaar op en de uitkomst is 11.

  Onze postcode is 3404, ook 11 samen.

  Ons huisnummer…. 74… ook 11 samen. Ik vind dit echt heel apart… ik begin me nu echt te beseffen dat ik een 11 ben❤️

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Patricia,
   Wat mooi al die elven om je heen. En ja, het universum communiceert met ons via nummers, hoe duidelijk wil je het hebben?
   Geniet ervan,
   Liefs, Maaike

 2. Beste Maaike,

  Mijn geboortedatum is 13-05-1991 – Klopt het dat ik een 11 ben? Ik werd gisteren gewezen op numerologie door een kennis, iets waar ik mij nog nooit in had verdiept. Als het dus klopt wat ik lees, dan vallen er wel heelveel puzzelstukjes op zijn plek. Iets wat mij zelfs emotioneert, omdat er veel dingen zijn die ik altijd al wist maar waarin ik mij nooit begrepen / gehoord voelde. Nu ben ik min of meer op zoek naar de manier waarop ik dit in kan zetten in mijn leven, wat de volgende uitdaging wordt..

  Mvg Tim.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Tim,
   Ik laat je de berekening zien. Tel dag, maand en jaar apart op en tel deze weer bij elkaar op maar laat eventuele 11 en 22 staan, dus:
   dag: 1+3=4
   maand: 0+5=5
   jaar: 1+9+9+1= 20 2+0=2
   Tel op: 4+5+2=11 Dus jouw levenspad nummer is een straight 11 ( je hebt ook een 29/11 of een 38/11)
   En ja het hebben van een levenspadnummer wat een meesternummer is (11,22 of 33) is een uitdaging.
   Ik heb er Youtube video’s over gemaakt https://www.youtube.com/playlist?list=PLWEbhLfBmmDo3x6VlBF9ubVzSQKdt4_7W
   Het is ook nog afhankelijk van al je andere numerologische codes hoe je dat levenspad van nummer 11 loopt, dat is voor iedereen anders.
   En ik snap en voel heel goed waarom deze ontdekking je emotioneert. Het hebben van een levenspad 11 neemt extra verantwoording met zich mee en is een pad wat niet over rozen gaat.

   Als ik nog wat voor je kan doen, laat het me weten.
   Hartelijke groetjes Maaike

 3. Mijn geboortedatum is 29-05-1997, en ik kwam zelf op het meestergetal 11 uit.. maar vraag mezelf af of dit klopt.. 💕

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kimberley,
   Ik laat zien hoe je jouw levenspad berekent. Tel dag, maand en jaa apart op, laar een 11 of 22 staan en tel deze weer bij elkaar opdus:
   dag 2+9=11
   maand 5
   jaar: 1+9+9+7= 26 2+6=8
   Tel o: 11+5+8= 24 2+4= 6
   Dus jouw levenspad nummer is een 24/6.
   Jouw verjaardagsnummer of basisnummer is wel een 11 (2+9+11)
   Kun je hiermee verder Kimberley?
   Groetjes, Maaike

 4. Hallo, mijn geboortedatum is 25-02-1973, klopt het dann dat ik 11 heb als nr? Ik zie veel overeenkomsten. Maar wat is nu mijn doel in het leven?. Ik vind het lastig, het leven. Ik, heb nooit rust en vind het erg zwaar. Wel probeer ik altijd positief te zijn en uit te stralen maar van binnen is het echt een achtbaan 😘

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Corine,
   Het klopt helemaal dat jouw levenspad nummer een 11/11 is.
   En ja, dat is een rollercoaster op een achtbaan. Wil je hier meer over weten dan kun je kijken naar mijn YouTube film hierover.
   Youtube levenspad nummer 11
   Ik wens jou een tijd van rust toe,
   Liefs, Maaike

 5. Spot on wat je schrijft! Een echte 11, 2 en 1 zonder twijfel. Geboren 19-05-1976. HSP en HSS , dus dat duale herken ik maar al te goed. Alsof je 2 persoonlijkheden in 1 bent. Dankjewel voor deze blogs!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Nathasja,
   JOuw levenspad nummer is een meestergetal nummer 11. Ik laat het je zien.
   Tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op en laat eventuele 11, 22 staan, dus:
   dag: 1+2=3
   maand: 2
   jaar: 1+9+9+5= 24 2+4=6
   tel op: 3+2+6= 11
   Jouw levenspad nummer is dus een 11/11
   Kun je hiermee verder Nathasja?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 6. Hoi Maaike, ik herken mezelf heel veel in deze beschrijving. Zelf ben ik geboren op 24/10/1984 en als het goed is ben ik 2 keer een 11.

  Doe je ook lezingen?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Nordin,
   Ik weet niet goed hoe je aan 2 keer een 11 komt of bedoel je bij beide manieren van optellen? Dat klopt.
   Jouw levenspad nummer is een 29/11 en in jouw geboortejaar zit een 22.
   Ik laat het je zien.
   tel dag, maand en jaar apart op, laat de nummers 11 en 22 staan en tel deze weer bij elkaar op, dus:
   dag: 2+4=6
   maand: 1+0=1
   jaar: 1+9+8+4=22
   tel op: 6+1+22= 29 2+9=11 dus jouw levenspad nummer is een 29/11

   Ik woon in Portugal en doe op dit moment geen lezingen.
   Hartelijke groet, Maaike

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Lut,
    Je tweede berekening is helemaal correct. Jouw levenspadnummer is een 11/11 en geen 29/11. Dat maakt wel verschil uit. Ik heb daar ook nog een blog over geschreven.
    Kun je zo verder?
    Liefs, Maaike

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hallo Laurens,
    Wat een bijzondere geboortedatum. Zijn levenspadnummer is een 35/8 met veel invloeden van de 11.
    Hartelijke groetjes, Maaike

 7. Hallo!

  Mijn geboortedatum is 1-11-1970 en ik zie sinds een paar jaar constant 11:11 als ik op de klok kijk. Alles zit dus vol met enen! Ik ben net gestopt met mijn werk, zat veel te veel in mijn hoofd. Nu eens goed kijken naar wie ik echt ben, weer vertrouwen op mijn intuïtie en ontdekken wat mijn echte missie in dit leven is.

  Groetjes Maddie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Maddie,
   Jouw levenspadnummer is een 11, mooi teken dat je veel nummer 11 ziet. Een teken van uit het universum.
   Veel plezier met het ontdekken van jouw missie.
   Liefs, Maaike

 8. Ik ben zelf van 28-07-1983.
  zeer geïnteresseerd in cijfers. Zie ook voortdurend dubbele getallen als bijv na de tijd kijk. Ben ook hooggevoelig, heldervoelend en probeer m’n gaven te ontwikkelen , door verleden is er veel geblokt helaas

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Metha,
   Jouw levenspad nummer is een 11. Het is inderdaad een levenspad met veel hobbels en bobbels. Maar het is ook een psychic pad, dus het pad van de heldervoelende en hooggevoelige mens.
   Ik wens jou veel inzichten en plezier op dit levenspad.
   Liefs, Maaike

 9. hallo, ik denk ook dat mijn levenspad een 11 is:
  25-05-1988
  heb een zware tijd gekent in het verleden en ik herken me goed in dit alles..;) prachtig:)

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Daphne,
   Ik laat je zien door wat jouw levenspad nummer is, er zijn 2 manieren en die moeten op allebei hetzelfde uitkomen, zo niet dan is manier 2 leidend.
   manier 1, tel alle nummers bij elkaar op, dus: 2+5+5+1+9+8+8= 38/11

   manier2, tel dag, maand en jaar apart op, laat 11 en 22 eventueel staan en tel deze 3 weer bij elkaar op, dus:
   dag: 2+5=7
   maand 5
   jaar: 1+9+8+8= 26 2+6=8
   dus: 7+5+8= 20 2+0=2
   Jouw levenspad nummer is een 2, het pad van balans en harmonie. Ook daar heb ik een blog over geschreven.
   Het kan zijn dat je je in de 11 energie herkent, misschien heb je ergens anders in je numerologische blauwdruk een 11 zitten.
   Kun je hiermee verder Daphne?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 10. Hallo Maaike, wat mooi om meer over de 11 te lezen! Ik twijfel welk levenpad nummer ik heb… Ik ben geboren op 7-7-1977. Bij de ene rekenwijze kom ik op 11 uit, bij de ander op 2. Kun jij me hierin raden? Dankjewel alvast! 🤗

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Annemieke,

   Ik laat je beide berekeningen zien, voor een meestergetal mooeten ze allebei hetzelfde zijn, zoniet dan is manieer 2 doorslaggevend.
   Manier 1: Tel alle nummers bij elkaar op, dus: 7+7+1+9+7+7= 38/11
   Manier 2: tel dag, maand en jaar apart op, tel deze weer bij elkaar op maar laar de 11 en 22 staan.Dus:
   dag: 7
   maand: 7
   jaar 1+9+7+7= 24 2=4=6
   tel op: 7+7+6= 20 2+0=2
   Jouw levenspad nummer is een 2, het pad van harmonie en balans.
   Kun je hier verder mee Annemieke?
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Ahh heel fijn, dankjewel Maaike, voor je heldere antwoord. ☺️ En 2 lijkt ook wel goed te passen bij mijn uitdagingen en persoon. Ik ga er gauw meer over lezen…
    Liefs, Annemieke

 11. Hallo, ik heb 2x 11 en 22 in mijn geboortedatum: 05-11-1975. Ik heb het gevoel in een eeuwige tweestrijd te zitten over mijn gevoel naar mensen en mijn gevoel naar dieren/de aarde. Het kost me veel moeite om sympathie voor de mensheid op te brengen. Wel heb ik het gevoel dat ik behulpzaam wil zijn naar mensen en ook ben, aan de andere kant ben ik heel ongeduldig met mensen. Kan je mij meer over deze dualiteit vertellen? wil er ook voor betalen hoor 🙂 Groetjes, Judith

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Judith,
   Je hebt inderdaad een aparte en bijzondere geboortedatum.
   Ik reken het voor je uit wat precies jouw levenspad nummer is.
   Manier 1, tel alle nummer bij elkaar op, dus: 5+1+1+1+9+7+5=29/11
   Manier 2, tel dag, maand en jaar bij elkaar op, behalve de 11 en 22 en tel dee 3 weer bij elkaar op, dus:
   dag: 5
   maand 11
   jaar 1+9+7+5=22
   5+11+22= 38/11
   Jouw levenspad nummer is dus een 38/11. De 8 en de 3 zijn van invloed op jouw numerologische code 38/11 ( en dus niet de 29/11)
   Ik heb nog een blog geschreven over de verschillen tussen een 11, 29/11 en een 38/11.

   Ik snap en voel jouw moeite om sympathie voor de mensheid op te brengen heel goed. Toch ben je op deze aarde gekomen met deze code om dat juist wel te doen, zeker omdat je nog een 11 (maand en een 22 (jaar) in je numerologische blauwdruk hebt staan.
   Als je meer verdieping en kennis over jouw kosmische codes wilt hebben en hoe je hier mee om kunt gaan dan kan je altijd een numerologische blauwdruk laten maken door mij.
   Liefs, Maaike

   1. hallo Maaike, dank je wel voor je antwoord. ik heb zeker interesse in een numerologische blauwdruk. Wat zijn hiervan de kosten en komt er ook een stukje in van mijzelf in relatie tot mijn man en kinderen, dat zou fijn zijn 🙂
    hartelijke groet, Judith

  2. Hallo,

   Bij het lezen van de reacties viel het mij op dat het bericht van Judith geplaatst werd op het tijdstip 11:22 (AM).

   Dit kan geen toeval zijn. Zeker niet als de getallen 11 en 22 meerdere keren voorkomen in de geboortedatum.

   Groetjes Danush

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Danush,
    Wat mooi dat je dit deelt, ik had het nog niet gezien. En ja, dat kan geen toeval zijn. Het universum communiceert continue dmv nummers met ons.
    Dankjewel voor het delen.
    Groetjes, Maaike

 12. Hi Maaike,
  heel interessant wat ik lees! Mijn geboortedatum is 13-05-1991, klopt het dat ik dan op 11 uitkom? Ik begrijp de 2 getallen niet helemaal uit de overige reacties, zoals een 29/11 bijv.

  Dankjewel alvast!

  Groetjes Ank

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ank,
   Jouw levenspadnummer is inderdaad een 11.
   Er zijn 2 manieren om het te berekenen. Manier 2 geeft de doorslag.
   Manier 1) tel alle nummers bij elkaar op: dus: 1+3+0+5+1+9+9+1= 29 2+9=11

   Manier2) tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 uitkomsten weer bij elkaar op, dus”
   dag: 1+3=4
   maand: 5
   jaar 1+9+9+1=20 2+0=2
   tel op: 4+5+2=11
   Jouw levenspad nummer is een straight 11 en geen 29/11.
   Je hebt dus niet de invloeden van de 2 en de 9 op je 11 energie.
   Is het zo duidelijk voor jou?
   Groetjes, Maaike

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Jens,
    Leuk dat je geïnteresseerd bent in nummers.
    Jouw levenspadnummer is een meestergetal 11.
    Groetjes, Maaike

 13. Hallo,

  Mijn geboortedatum is 28-09-1990. Ik kom op beide manier uit op 11/2 en 11. Klopt dit en zoja wat verteld dit?

  Alvast bedankt Tom

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Tom,
   Het klopt dat jouw levenspad nummer een 11/2 is. Het levenspad van de psychic. Een pad van vallen en opstaan.
   Het blog laat een tipje van de sluier zien. In 2023 komt er een online cursus over de 11. Volg mij via IG (@maaikeniemantsverdriet) of luister naar mijn podcast, Power up your Energy, voor meer informatie hierover.
   Geniet van je levenspad, groetjes, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Jozefien,
     Jouw levenspadnummer is absoluut een 11.
     Ik laat het je zien. Tel dag, maand en jaar apart op en tel deze weer bij elkaar op dus:
     dag: 30 =3+0=3
     maand: 12 + 12+2=3
     jaar: 1+9+9+4= 23 2+3=5
     Tel bij elkaar op 3+3+5= 11

     Geniet van je levenspad, Liefs, Maaike

     1. Nancy Michelet

      Hallo,
      Ik zie de laatste maanden steeds 11,vb.opmerkingen 11
      Weerbericht van heel de week 11 en nog eens 11,ik ben jarig in november is de 11 ste maand, nu was ik laatst aan’t chatten met een man, en ineens op mijn scherm kwam er 11 11 op heel bizar,
      Groetjes Nancy.

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Nancy,
      Het universum communiceert met ons via nummers. Als je veel elfen ziet wil dat vaak 2 dingen zeggen.
      1. Je zit op de goede weg met dat wat je doet.
      2. Luister veel meer naar je intuïtie en handel daar ook na.
      Kun je hier wat mee?
      Hartelijke groetjes, Maaike

 14. Hi Maaike,

  Het is voor mij allemaal vrij nieuw.
  volgens mij kom ik uot met de 1e methode op een 11. Maar de 2e methode lukt mij niet helemaal. Kun je mij misschien helpen? Zodat ik aan de hand van die cijfers misschien ook meer inzicht krijg? Ik ben namelijk heel erg zoekende ..
  Mijn geboorte datum = 29.10.1988
  Alvast bedankt voor je hulp!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kay,

   Ik laat je beide berekeningen zien.
   Manier 1, alle numers bij elkaar optellen, dus: 2+9+1+0+1+9+8+8= 38/11/2

   Manier 2 is apart dag, maand en jaar optellen en dan deze 3 weer bij elkaar optellen ( nummers 11 en 22 blijven staan)
   dag: 29 2+9=11
   maand 10 1+0=1
   jaar: 1+9+8+8= 26 2+6=8
   Tel bij elkaar op 11+1+8= 20 2+0 = 2

   Je levenspadnummer is een 11 als het bij beide manieren eruit komt. De tweede manier is doorslaggevend, dus een 20/2
   Dus jouw evenspad nummer is een 20/2
   Op dit levenspad leer je over balans, gevoeligheid, relaties, harmonie, samenwerken , diplomatie en tact.

   Kun je hier mee verder Kay?

   Liefs, Maaike

 15. Hey Maaike,

  11/2 is mijn levenspadnummer. Ik heb mij nog nooit zo duidelijk en begrepen gevoeld. Dit maakt echt het verschil in mijn leven en geeft mij een doel. Ik heb altijd ergens gerealiseerd dat er iets moest zijn en dat ik anders was, niet wistende wat het was, nu is alles duidelijk.

  Mvg Sophie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sophie,
   Wat mooi te lezen dat je helemaal op je pad zit en dat je je nu begrepen voelt en waarschijnlijk ook jezelf begrijpt.
   Geniet van dit bijzondere levenspad (nummer).
   Liefs, Maaike

 16. Hallo Maaike,

  Mijn geboortegetal is 04+04+1969=33/6

  A job on Earth , dat klopt denk ik wel.
  Mijn levensjaar nu is een 6. Een pittig jaar hoorde ik? Zou je mij handvaten kunnen aanreiken? Liefs Maatje.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Maatje,
   Als je alle nummers van je geboortedatum bij elkaar optelt kom je inderdaad op een 33 uit.
   Methode 1) 4+4+1+9+6+9= 33/6
   Om een levenspad nummer 33 te hebben moet er ook uit de andere methode een 33 uitkomen.
   Deze methode is da, maand en jaar apart optellen en deze 3 weer bij elkaar optellen, dus:
   dag: 4
   maand:4
   jaar: 1+9+6+9= 25 2+5=7
   Bij elkaar opgeteld 4+4+7=15/6
   In principe is jouw levenspadnummer een 15/6
   De 6 is de Nurterer. belangrijke sleutelwoorden zijn: verzorging, verantwoordelijkheid, moederlijk, vrouwelijk, familie, huisleven, liefde, bescherming en betrokkenheid.
   De grote valkuil van de 6 is perfectionisme.
   Kun je hier wat mee?
   Liefs, Maaike

 17. Beste Maaike,
  Al sinds mijn jeugd bezit ik de gave om getallen op te pikken uit gedachten van anderen. Het gebeurt wanneer ik in gesprek ben met iemand en deze persoon een getal gaat noemen. Vlak voordat deze persoon het getal uitspreekt komt het bij bij binnen. Soms spreek ik dan al eerder dan de ander dat getal uit en word ik met open mond aangekeken. Grappig is dat…
  Mijn geboortedatum is overigens 23-07-1979. Ik merk dat ik langzaam steeds meer in balans kom zonder daar bewust mee bezig te zijn. Ik word aangetrokken door het onderwerp, vandaar dat ik nu ook een kijkje neem op je mooie site. Bedankt voor alle informatie.
  Vriendelijke groet, Bart

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Bart,
   Wat bijzonder van je gave om nummers op te pikken uit gedachten van anderen. Nummers zijn ook de taal van het universum. Bijvoorbeeld een gevoel wat vertaald wort in een nummer. Heel interessant.
   Dank voor het delen, geniet van al het goede.
   Hartelijke groet, Maaike

 18. Hoi Maaike,

  Dankjewel voor je uitleg, ikzelf ben een 38/11 (27-08-1983). Sinds kort ben ik ‘spiritueel wakker’ aan het worden ten opzichte van ‘spiritueel geïnteresseerd’ ik zie voel en ervaar meer en anders dan voorheen.

  Onderdeel zijn van de ’11’ voelt, als je het zo leest, bijna overweldigend en ondanks ik het e.e.a. (gevoelsmatig) herken als onderdeel van mijzelf ben ik meer een ‘2’ maar daar gaf je al aan dat een ’11’ zich als ‘2’ kan uitleven. De ’11’ is zich dan ook steeds meer aan het openbaren.

  Wat mij opvalt is dat aan de schaduwkant van de ’11’ een groot ego kan zitten terwijl de ‘2’ de kleinste ego heeft. Nogal een tegenstelling, in mijn beleving is mijn ego klein. Ik kan verslaving gevoelig zijn (niet voor drank overigens) maar kan mijzelf makkelijk temperen, blijf nooit lang boos, verdrietig o.i.d.

  Kan het zijn als ik aan het “transformeren” ben (als je dat zo mag zien?). Dat de schaduwkanten eveneens als de lichtkanten meer naar voren komen ofwel dat de eigenschappen welke bij de ‘2’ horen wellicht iets naar de achtergrond verdwijnen?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mark,
   Het klopt wat je schrijft. Bij een transformatieproces komen allebei de kanten heftiger naar voren, dat is op zich normaal. Naarmate je je meer bewust wordt dan verdwijnt de 2 energie meer naar de achtergrond om ruimte te maken voor de 11. Ik zou zeggen, geniet van het proces.
   Hartelijke groetjes, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Ellen,
     Heb niet de geboortedatum meer duidelijk Ellen, mail deze nog even dan kijk ik het nog na.
     Liefs, Maaike

 19. Hoi Maaike,

  Bedankt voor je heldere uitleg. Ook ik kom uit op een 11. Ik ben geboren op 22-12-1984 . Bestaat er ook een 47/11? Als ik de 22 van mijn geboortedag en jaartal laat staan? Of ben ik toch een 29/11.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Eefje,
   Wat een interessante geboortedag heb jij. Deze ga ik als voorbeeld in mijn online cursus gebruiken. Je bent een 47/11. Komt heel weinig voor.
   Je berekent het levenspad nummer op 2 manieren:
   manier 1) alles bij elkaar optellen, dus: 2+2+1+2+1+9+8+4=29/11
   manier 2) dag, maand en jaar apart optellen en dan deze 3 nummers weer bij elkaar optellen. Met uitzondering van de 11, 22 of 33, die laat je staan.
   Dus: dag: 22
   maand 1+2=3
   jaar 1+9+8+4=22
   Dan tel je op 22+3+22=47/11.
   Manier 2 weegt het zwaarste, dit geeft de verdieping aan in de numerologie. Je hebt dus naast de 11 ook de invloeden van de nummers 4 en 7 en niet zozeer van de nummers 2 en 9.
   Mooi onderwerp voor een volgend blog van mij.
   Geniet van je numerologische codes.
   Liefs, Maaike

 20. ik heb 11
  2291978=38= 11 of 2
  het resoneert enorm. ook dat ik vaak zoveel voel en er geen weg mee weet. in de natuur bij bomen vind ik dan weer rust en aarding. hoewel het steeds even duurt voor ik me ertoe kan brengen om er naartoe te gaan. vaak stoot ik af wat me kan helpen. ik moet het eerst precies tot in de diepte kunnen voelen. de verslavingen zijn eten en met fases roken. Ik doorzwom al heel wat watertjes en inderdaad hier help ik mensen mee op weg naar heling door mijn ervaringen te delen. het is soms zwaar om alles alleen uit te zoeken maar het lukte me tot nog toe elke keer.
  dankjewel voor de info

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Nathalie,
   Wat mooi dat het blog met jou resoneert. En inderdaad, de natuur is een enorme heling. Succes en geniet van al het goede,
   Liefs, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Ivona,
     Jouw levenspad nummer is een 20/2. Ik laat het je zien:
     dag: 9
     maand:8
     jaar: 1+9+8+3= 21 2+1=3
     Tel alles bij elkaar op dus: 9+8+3=20/2

     Hartelijke groetjes Maaike

 21. Hoi Maaike,
  Ik kwam op deze blog omdat ik op zoek ben achter de betekenis 11 en combinaties met 2.

  Ik zie de laatste maanden heel vaak exact uurcombinaties van 11:11 of 12:21 21:21 of 21:12 en ga zo verder. Zodanig vaak dat het met echt opvalt.

  Het zit niet in mijn levenspadnummer. Want volgens jouw methode kom ik met mijn geboortedatum 02/12/1981 op 6 uit.

  Nu ben ik toch benieuwd wat de betekenis kan zijn dat 11, 1 en 2 zich zo vaak aan me tonen. Los van de levenspadnummer

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Evelyne,
   Het klopt dat jouw levenspad nummer een 6 is, het pad van de nurturer. Nummers zijn de taal van het universum. Misschien heb je in de rest van jouw numerologische blauwdruk wel een 1,2 of 11 zitten. Wat dubbele elfen vaak wil zeggen is om jezelf uit te lijnen met je intuïtie. De 1 geeft aan dat je jezelf op nummer 1 mag zetten, zeker als een 6 die alles voor de ander over heeft. De 2 gaat over harmonie en relaties. Herken je hier iets in? Kun je er iets mee?
   Liefs, Maaike

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Diana,
    Jouw levenspad nummer is het meestergetal 11/11. Herken je jezelf hier ook in?
    Geniet van al het goede op je pad, Liefs, Maaike

 22. Hey Maaike, Nee ik ben geen 11. Ik ben 24-09-1975 = 37 = 1. Maar waarom reageer ik dan. Omdat ik met stom toeval gisteren een vriendin sprak…en toen door gesprek ging ik kijken familie. Nu blijkt dat je dus 2 sommen moet maken voor je een “” echte 11″” bent volgens andere website…Mijn vader is 5-3- 1947 = 29 = 11 nu moest je op die site dus alles los berekenen dus dan krijg je 3 getallen dag 5 maand 3 jaar 21 dat weer bij elkaar op tellen 5 + 3 + 3 = 11 dan ben je volgens die site een “” echte 11″” dus mijn vader is een 11…Nu heb ik bij mijn ex gedaan die kwa karakter echt mijn vader is…en wat denk je een 11 Ex 15-2-1965 = 11 dus dag 6 maand 2 jaar 3 = 11 en
  nu blijkt mijn Broertje ook een 11 te zijn…Broertje is 11- 10 – 1979 = 11 maar dag 11 maand 10 jaar 8 = 11 Het moet niet gekker worden…Mijn ex is mijn tweelingziel en van alle 3 heb ik de 5 gave s…helder horen zien voelen weten en ruiken het sterkste ontwikkeld…ik heb iets met de getallen 3 6 en 9…dit zijn de 3 mannen…ik ben zelf 9 dagen te laat geboren…9 is September…dus ik heb iets met die getallen…

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Brigit,
   Wat een mooi verhaal, en zoveel elven om je heen! En mooi dat je veel hebt met de nummers 3,6 en 9. Een bekende uitspraak van Nicola Tesla is;
   “If only you knew the magnificence of the 3,6 and 9, then you would have a key to the Universe”.
   En dat met al je 5 sterk ontwikkelde gaven!
   Geniet ervan!
   liefs,, Maaike

 23. Hoi! Klopt het dat ik ook een nummer 11 ben? 29/11 dan
  Toen ik begon met onderzoeken begon ik op 47/11 maar hoe ik er aan kom via een verkeerd geïnformeerde site in ieder geval ,telkens kom ik op wat anders uit . Dus mijn vraag is kun jij mij vertellen wat t is? Misschien is het wel heel wat anders ,.al lijkt t niet ! Mijn geboortedatum 18-10 -1990
  Groetjes Nikki

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Nikki,

   Ik zal het je laten zien hoe je het op 2 manieren kunt uitrekenen.
   Manier 1) 1+8+1+0+1+9+9+0= 29 2+9 = 11 dus manier 1 komt uit op een 29/11.

   Manier 2 dag, maand en jaar apart optellen en deze 3 weer bij elkaar optellen, dus:
   dag- 1+8=9
   maand is 1+0=1
   jaar is 1+9+9+0= 19 1+9=10 1=0=1
   Alles bij elkaar opgeteld 9+1+1=11

   Op allebei de manieren komt er een 11 uit. Volgens manier 1 is jouw levenspad nummer een 29/11 en volgens manieer 2 een 11/11.

   Bij mij is het precies hetzelfde, we hebben allebei hetzelfde levenspad nummer.

   De 47/ 11 komt nergens uit.

   Succes, liefs, Maaike

 24. Hi Maaike, super interessant dankjewel! Ik vraag me af of ik nu een 2 ben of een 11. Als ik het bereken via levenspad calculators ben ik een 2 maar als ik zelf tel kom ik op 11 uit. Mijn geboortedatum is 25-01-2001. Ik hoor het graag!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anne,
   Jouw levenspadnummer is absoluut een 11. Daarom schreef ik ook het blog Hoe bereken je correct je levenspadnummer? omdat veel mensen door de calculators op een verkeerd been worden gezet.
   Het levenspadnummer van de 11 is zoooo verschillend dan van de 2. Hier kun je in mijn blogs nog meer over lezen.
   Liefs, Maaike

 25. Carmen de Grood

  Hallo Maaike,

  Wat een interessante materie om te lezen!
  Mijn geboortedatum is 30-06-1964 en ik kom uit op een 11. Wat is mijn meesternummer 29/11 of 38/11?
  Ik heb veel hobbels op mijn levenspad ervaren, veel moeten overwinnen en ben heel intuïtief. Momenteel bevind ik mij in rustig vaarwater en verdiep me meer in spiritualiteit en ons doel in dit leven.

  Vriendelijke groeten,
  Carmen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Carmen,
   Heb net een podcast gemaakt over het berekenen van het correcte levenspadnummer. Deze kun je luisteren voor meer info en uitleg

  2. https://open.spotify.com/episode/0Sp8nKMOuKlRRkkvTBetnH?si=03b5d14cbb824370
   Er zijn 2 manieren om jelevenspadnummer te berekenen, ik laat ze je zien. De tweede manier is de correcte manier.
   Manier 1 is alles optellen: 3+6+1+9+6+4=29 je zou dan een 29/11 zijn

   Manier 2 is om eerst dag, dan maand en dan jaar op te tellen apart en dat dan weer bij elkaar op te tellen. Dus:
   dag: 3 maand 6 jaar is 1+9+6+4=20 20=2
   dus: 3+6+2= 11 jouw levenspadnummer is een 11/11 maar de invloedn van de 29, dus 2 en 9 zijn ook aanwezig.

   Het grappige is dat ik precies hetzelfde levenspadnummer heb als jij, manier 1 29/11, manier 2 11/11.

   Geniet van je pad, liefs, Maaike

   1. Hallo Maaike,

    Bedankt voor de heldere uitleg! En wat grappig dat wij precies hetzelfde levenspad nummer hebben! Is dat uitzonderlijk en wil dat iets zeggen? Ik ga ook mijn zielsgetal uitrekenen.

    Liefs, Carmen

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hallo Carmen,
     Op zich niet uitzonderlijk maar er zijn minder mensen met een Meestergetal als levenspadnummer dan met een ander nummer. Gewoon grappig dat wij hetzelfde pad hebben. De andere numerologische codes verschillen daar we ieder een andere naam hebben.
     Groetjes, Maaike

     1. Carmen de Grood

      Hallo Maaike,
      Het is zeker wel grappig dat wij hetzelfde levenspadnummer hebben!
      Hoe reken ik mijn zielsgetal uit? Mijn geboortenaam is Carmelita, roepnaam Carmen.

      Groetjes, Carmen

   2. Hallo Maaike, Carmen,
    Ik denk dat ik mij kan aansluiten dan of heb ik het verkeerd voor…
    Mijn geboortedatum is 20-12-1977.
    Wat leuk dit hier allemaal te lezen en zo veel herkenbaar allemaal. Hoe kan ik er nog meer te weten over komen?
    Lieve groet

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Ancy,
     Jouw levenspadnummer is inderdaad een 11. Ik heb nog meerdere blogs geschreven over nummer 11. Je kunt me ook volgen op Instagram, daar post ik ook veel over numerologie.
     Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Linda,
   Bijzonder dat je steeds veel 11en en 22en ziet. En ja dat wil inderdaad wat zeggen. Het universum communiceert met ons o.a.via nummers.
   De 11 vormt een soort poort voor verborgen betekenissen. Het gaat o.a over balans, noodzakelijke veranderingen, transformatie door intuïtie.
   Het hangt ook af wat jouw eigen numerologische codes zijn, als je dat weet kun je specifieker zijn. Dit is een algemeen antwoord. Misschien herken je iets? Voel wat het te betekenen heeft.
   Succes, Liefs, Maaike

 26. Goedemorgen Maaike,
  Wat ontzettend interessant deze pagina.
  Zou je mij duidelijkheid kunnen geven over mijn levens missie? Welk getal heb ik?
  Ik ben geboren op 18-03-1987

  Wens je een fijne dag.
  Warme groet Sarah

 27. Beste Maaike,
  Wat ontzettend interessant allemaal. Kwam afgelopen dagen ook continue nr 11 tegen. En ben daardoor op je website terecht gekomen.
  Voel me ook al vanaf jongs af aan anders en onbegrepen. En heb nu op mijn 35 jaar ook best een heftig leven achter de rug.
  En ben net als velen ook op zoek naar mijn levenspad. Ben benieuwd om te beginnen wat mijn geboorte datum over mij zegt. 18-03-1987. Ik kijk uit naar je reactie. Warme groet

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sarah,
   Jouw levenspad nummer is een 19/1, oftewel een 1 met de invloeden van de 1 en de 9.
   Het levenspadnummer is het belangrijkste nummer uit je numerologie kaart. Maar je levensmissie wordt ook mede bepaald door je zielsgetal en dat haal je weer uit je geboortenaam.
   Het levenspad nummer van de 1 is het ad van de creatieve pioneer, de onafhankelijk leider.
   Sleutelwoorden zijn: innovatie, leiderschap, nieuw begin/starten, initiating, origineel, individualistisch en creatief.
   Kun je hier iets mee?
   Liefs, Maaike

 28. Henry Sonneveld

  Hoi Maaike,
  Wat nou als je boedistisch bent, en geboren op 6 dec, 2546. Ben je dan een 8. Of is het de bedoeling dat je van de christelijke jaartelling uit gaat?

  Mvg Henry, 19-02-1970.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Henry,

   Je bent geboren in een Christelijke jaartelling, dus daar ga je gewoon vanuit.
   Jouw levenspadnummer is een 29/11. Meestergetal 11 dus.
   Hartelijke groet, Maaike

 29. Hoi Maaike,

  Mijn geboortedatum is 11-10-1988. Ik kom ook uit op een 11. Je verhaal raakt me.. Ik ben pas geleden mijn zoontje verloren, ook hij heeft 11 als meestergetal 21-02-2022. En hij is overleden op 11 maart. Zijn energie was al sterk aanwezig tijdens de zwangerschap, ik voelde dat het een bijzonder mannetje was. Ik vraag me dan ook af waarom hij niet mocht blijven bij ons. Ik had al eerder gehoord van een kennis dat zij mij een bijzondere ziel vind, maar dat deze zware dingen op hun pad krijgen, en jij bevestigt dit wederom in je verhaal. Ik vraag me alleen af waarom? Met welke reden moet ik dit doormaken?
  Bedankt voor je duidelijke blog!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Folkje,
   Wat bijzonder dat je jouw verhaal deelt, dank daarvoor.
   En ja, wat kan het veel, moeilijk, verdrietig en onbegrijpelijk zijn het levenspad van de 29/11.
   Niemand weet exact de reden, dat is aan het grote geheel of aan God.
   Het zijn wel heel bijzondere data. De 11 is ook de poort (zie ook de vorm) naar het ongeziene.
   Ik wens jou heel veel liefs,
   Maaike

 30. Hoi Maaike,
  Wat een leuke blog! Mijn geboortedatum is 4-3-1993 is mijn levenspad dan 11? Ik herken je er onwijs in namelijk. Leuk om er zo meer over te leren.
  Liefs lindsey

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Lindsey,
   Dank voor je compliment. Jouw levenspad nummer is inderdaad een 29/11. Leuk dat je er zoveel in herkent.
   En ja, numerologie is zo oneindig en interessant.
   Liefs, Maaike

 31. Wim Steelink

  Hallo Maaike,
  Mijn geboortedatum is 7-11-1955. Ik heb jouw numerologie blogs, die op mij betrekking hebben, allemaal gelezen. Ik vind er heel, heel veel herkenning in als ik mijn leven tot nu overzie. Mijn levenspad is 29/11 en ging/gaat niet over rozen. Bijvoorbeeld de middelbare scholen waren niet mijn ding, 2x gescheiden en op 17-7-2009 plots halfzijdig verlamd geraakt (dus in een rolstoel). Ik sta meestal positief in het leven. Het komt, zoals het komt. Ik ben altijd wel geïnteresseerd geweest in ‘er is meer tussen hemel en aarde’. Veel workshops en trainingen gedaan. Nu ik jouw blogs heb gelezen, ben ik ervan overtuigd, dat het voor mij nu de tijd is, om er wat mee te gaan doen.
  Heb je nog tips voor mij?
  Namasté,
  Wim

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Wim,
   Inderdaad is jouw levenspad nummer een 29/11. Ook zie ik bij jouw geboortedatum de meestergetallen 11 (november) en 55 terugkomen.
   Uit numerologie kun je zoveel halen. Mensen herkennen zoveel. Nummers zijn de taal van het universum.
   Tip: geniet van al het goede.
   Hartelijke groet, Maaike

 32. Hallo Maaike,

  Mooi helder geschreven.
  Ik ben van 11-08-1990.
  Leven vol turbulentie met bizarre ervaringen vanaf ik me kan herinneren. Altijd alleen gestaan en onbegrepen gevoeld. Toen ik in groep 3 zat liep ik de school trap op en ik wist dat ik anders dan anderen was en voor iets groot bestemd was. Iets wat veel mensen zou helpen. Ik ben nu 31 en alles begint op z’n plek te vallen. Mijn tijd is aangebroken. Ik ben opgestaan uit mijn rolstoel waar ik na een periode van dakloosheid in mijn jeugd in terecht kwam, ik kan weer rennen en vliegen. Draag alleen zorg voor mijn 2 kindjes en ik ga weer studeren en weet zeker dat ik mijn zielsmissie zal gaan voltooien.
  De nummerologie heeft me geroepen en geeft me leiding. Ik besef nu dat ik nooit alleen was. Ik moest vele tegenslagen krijgen om sterk te ontwikkelen. Alles komt goed!

  Vriendelijke groetjes, Jopje

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jopje,
   Wat bijzonder dat je dit deelt. En ja jouw levenspad nummer is ook het meestergetal 29/11. Een pad dat inderdaad niet over rozen gaat maar waar je wel heel veel leert van alle tegenslagen. En voel diep van binnen dat je dit aan kunt, anders had je dit nummer niet gekozen/gekregen. En wat mooi dat je weer gaat studeren, zeker met 2 kindjes. En ja alles komt goed, je gaat zeker jouw mooie speciale missie vervullen.
   Geniet ervan,
   Liefs, Maaike

 33. Hoi Maaike,

  Ik heb een zielsgetal 11, geboren 13-2-1977
  Ben er al een poos bewust van dat ik vermoedelijk een oude ziel ben en inderdaad al een zwaar levenspad achter mij en voor mij.
  Kun je mij meer vertellen.
  Groetjes Denise

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Denise,
   Jouw levenspadnummer is een 3. De drie staat voor de Communicator. Je zielsgetal haal je uit je volledige geboortenaam.
   En inderdaad een zielsgetal 11 heeft de nodige uitdagingen op het levenspad. Dit kun je ondersteunen met de drie, dus via communicatie op allerlei niveau’s.
   Kun je hier wat mee?
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Carolien,

   Op zich zegt dat wel wat maar ik kan er nog niet zoveel over zeggen omdat ik je geboortedatum niet weet. De 11 hoeft dus niet jouw levenspadnummer te zijn.
   Groetjes, Maaike

  2. Hai Maaike ik ben geboren op 16-04-1962 en ook een laatbloeier. Ben ook geïnteresseerd in spiritualiteit. De laatste jaren zeker. Ik heb een doel voor ogen naartoe te werken.

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Els,
    Jouw levenspad nummer is het meestergetal 29/11. Wat mooi dat je een doel voor ogen hebt om naar toe te werken.
    Geniet er van,
    Liefs, Maaike

    1. Ha Maaike,

     Via via kreeg ik deze blog doorgestuurd! Super veel herkenning…. Ik ben geboren op 06-07-1987, Heb er nooit wat mee gedaan maar wat een opening 🙄!

     Ik heb het heeeeel lang weggeschoven, maar misschien moet ik er een keer wat mee…

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Danielle,
   Jouw levenspadnummer is een 3, de communicator. Inderdaad met heel veel 1 invloeden.
   Wat leuk dat je veel uit het blog herkent.
   Geniet van al het goede, liefs, Maaike

 34. Hai Maaike,

  Ik ben er vandaag achtergekomen dat mijn levensgetal 11 is (geboortedatum is 21-11-1986). Na jouw uitleg gelezen te hebben, heb ik eindelijk de antwoorden gevonden waar ik al zolang naar opzoek ben… Ik voel namelijk al een lange tijd aan dat ik voor meer bestemd ben dan ik nu doe. Ik ben onderneemster en ga mijn business omgooien.

  Ik help ondernemende moeders met selfcare, (online) zichtbaarheid en connecten met zichzelf en hun droomklanten. Nu krijg ik door dat ik hun eigen levensgetal hierin mag betrekken om zo nog meer hun krachten te ontdekken. Wauw…

  Ik geloof heel sterk in het Universum en de Wet van Aantrekking en ik weet gewoon helemaal zeker dat dit mijn pad is, dat dit mijn unieke gave is.

  Dankjewel voor het schrijven van deze uitleg en dat ik het tegen mocht komen. <3

  Liefs Annemarie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Annemarie,
   Wow wat een mooie ontdekking en bijzonder dat je het levensgetal erbij gaat betrekken voor de vrouwen. Er wordt dan zoveel meer duidelijk.
   Geniet van je pad,
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike, ik ben geboren op 21-08-1980. Ben ik dan een 29-11 of 38-11? Hoe dat je dit berekent , is me niet duidelijk. Alvast bedankt.

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Aline,
     Jouw levenspad nummer is een 2 met de invloeden van de 11.
     Als je bij elkaar optelt alle nummers van jouw geboortedatum kom je uit op:
     2+1+8+1+9+8= 29/11
     Als je het op onderstaande manier berekent moet er ook een 11 uitkomen, zo niet dan is jouw levenspadnummer een 2.

     (2+1)=3 8 ( 1+9+8=18, 1+8= 9 3+8+9= 20/2

     Aline, ik hoop dat het zo duidelijk is.

     Voor de energie van nummer 2 kun je dit blog lezen: De betekenis van nummer 2

     Hartelijke groetjes, Maaike

 35. Cor van der Burgt

  Hoi Maaike,

  Ik ben geboren op 22-11-1971, met twee meestergetallen erin. Ik heb eigenlijk nog steeds geen idee wat ik ermee aan moet/kan.

  Groet,

  Cor van der Burgt

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Cor,
   Inderdaad een mooie datum om jarig te zijn. Jouw levenspadnummer is een 6. De 22 en de 11 hebben wel een invloed op jouw numeroscopische blauwdruk.
   In principe hoef je er niets mee. Je kunt in mijn blogs lezen wat de energie van de 11 en de 22 inhoudt maar nogmaals, jouw levenspadnummer is een 6, de nurturer. Dus goed voor jezelf zorgen.
   Groetjes, Maaike

 36. Hoi Maaike. Bedankt voor de mooie uitleg.
  Ik ben Ruth, geboren op 02/01/1989
  Sinds enkele maanden zie ik STEEDS het getal elf. Is het 11.11u? Dan heb ik het gezien! ALTIJD! En niet enkel het uur. Overal waar een 11 opduikt heb ik hem gezien. Ook al ben ik er totaal niet mee bezig…plots zie ik weer een 11 en herinner ik mij er weer aan dat ik ze steeds zie… Ik heb geen flauw idee wat ik ermee moet…heb al vaak uitleg zitten opzoeken en vaak gelezen dat het universum mij iets duidelijk wil maken… hoe kom ik erachter wat? Het begint toch echt wel te vreten aan mij.
  Alvast bedankt!

  Groetjes!!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ruth,
   Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen en bijzonder dat je steeds nummer 11 ziet. En ja, het universum communiceert met ons via nummers.
   Jouw levenspad nummer is een 3, de communicator. Hoe mooi is dat om te communiceren met het universum!
   Er bestaan meerdere theoriën over de 11:11. De meest gangbare is dat je een wens mag doen en dat deze uit zal komen. Een andere theorie zegt dat er iets belangrijks gaat gebeuren. En een andere theorie is dat dit een teken is dat je precies bent daar waar je wezen moet, zowel fysiek als spiritueel gezien.
   Voel hoe je je voelt en wat er gaande is op het moment als je de dubbele 11 weer ziet. Ik weet dat ik altijd een grote glimlach krijg als ik het zie.
   Laat het me weten de volgende keer.
   Liefs, Maaike

 37. Petra van Mourik

  Mijn geboortedatum is 17-11-1972
  Dus ik ben ook een 11
  Echt leuk om dit te lezen!
  En net wat je zegt…mijn levenspad heeft ook aardig wat pijn en verdriet gebracht!
  Maar we zijn weer in stijgende lijn!!😉
  Groetjes petra

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Petra,
   Welkom bij de club. En ja , je herkent het , het levenspad van de 11 gaat niet over rozen. Maar 1 ding, je kunt het aan.
   Hou lekker jouw stijgende lijn vast.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 38. Hoi.
  Ik ben. 29-12-1986 = 38 3+8 11 38/11
  Mijn beste vriendin woont op 11 = zelf 33
  mij 2 goede vriendinnen zijn ook 11 1 woont op 11
  Ik heb zelf het huisnummer plus mijn kenteken van mijn beste vriendin haar geboortedatum.

  Staat dit allemaal met elkaar in verbinding of.
  We willen heel graag cursus gaan volgen. Waarom juist wij 3 meestergetallen zijn.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sab,
   Wat bijzonder al die meestergetallen om jullie heen. Nummers zijn de taal van het universum dus deze dragen zeker boodschappen voor jullie.
   Ik geef geen cursussen maar je kunt je altijd een keer aanmelden voor een kennismakings gesprek.
   Geniet van al het goede,
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anna,
   Wat leuk dat je reageert, jouw levenspad nummer is een 38/11 en ook nog gewoond op nummer 11. Kun je wat met de 11 energie?
   liefs, Maaike

 39. Lieve Maaike,
  Ik zie nummer 11 vaak op de klok. Dit al zeker 2 jaar lang. Ik schat in minimaal 5 keer per dag.
  Ik ben geboren op 4 maart 1985. Ik woon op nr 11. Ik voel veel dingen aan. Vroeger veel gepest. Ik ben een hele makkelijke prater. Maak snel contact met mensen. Voel aan hoe andere zich voelen. Levensechte dromen! En zo kan ik nog ff doorgaan. Ik word er gek van. Ik praat met mijn gedachtes ik weet niet wat dat is. Mijn beschermengelen?? Wat moet ik doen.. ik wil zo graag antwoorden..

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Lieve Marleen,
   Bijzonder dat je veel elven ziet, dat wil zeker wat zeggen. Jouw levenspad nummer is een 3, de communicator.
   Steeds meer mensen krijgen contact met hun gidsen of beschermengelen. Een andere manier van communiceren.
   Goed bij jezelf blijven Marleen en gewaar worden hoe de verschillende gedachten voelen.
   Met deze mooie combinatie van de 3 en de 11 gaat jou dat lukken.
   Geniet van het proces,
   Liefs, Maaike

 40. Beste Maaike

  Ik ben Zenna en 21 jaar oud en geboren op 10-08-2000 om 23:50. Ik voelde me altijd anders en voel heel veel dingen aan en kan moeilijk vrienden maken . Ik wordt er heel onzeker van en wil graag mee weten of mijn geboorte tijd /dag. Vele spirituele coachen zeggen dat ik nog iets anders heb dan alleen een meester getal . Klopt dat ? Ik kan ook slecht mijn ziel volgen en vind heel belangrijk wat andere van mij vinden . Vele mensen begrijpen mij ook weinig .

  Met vriendelijke groet

  Zenna Rams

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Zenna,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Jouw levenspad nummer is inderdaad het meestergetal 11. Mensen met een meestergetal voelen zich vaak anders en onbegrepen.
   Naarmate je ouder wordt, wordt dat minder. Ik kan niet weten wat andere spirituele coaches bedoelen te zeggen. Vraag aan hen wat ze precies bedoelen, misschien kunnen we er dan nog naar kijken. Je zielsgetal haal je bijvoorbeeld uit je volledige geboortenaam.
   Hartelijke groetjes Maaike

  2. Hai Maaike,

   Ik zelf ben een 11 getal. Ik ben al heel lang bewust van mijn missie hier op aarde.
   Gezien het zware pad van mijn jeugd snap ik nu ik het getal 11 zo lees ook begrijpelijk.

   Mijn partner en ik hebben samen als getal ook een 11. Een meester getal tussen ons beide. Dat vind ik ook heel opvallend. Kan je wellicht daar iets meer over vertellen?

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Aurora,
    Heeft jouw partner ook als levenspadnummer een 11? Of bedoel je dat anders?
    Groetjes, Maaike

 41. Linda Haverkamp

  Beste Maaike
  Dacht dat getal 11 positief was maar verre van lijkt het wel voor mij …
  De bijbelse 11 is niet zo ok ?
  Ik ervaar veel hinder in het leven kan het dragen dat wel 30-1-1978 !

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Linda,
   Jouw levenspad nummer is een 29/11, een meestergetal 11 dus. Het klopt dat dit geen makkelijk levenspad is. Het is op zich een heel heilig en mooi nummer.
   De kunst is met dit levenspad nummer om de positieve kant van de 11 te gaan inzien en ervaren.
   Als je dit levenspad nummer hebt is er een ding zeker en dat is dat je het aan kunt, dat schrijf je ook. Heel mooi dat je dat ook zo ervaart.
   Succes, geniet van al het goede,
   Groetjes, Maaike

 42. Leuk om te lezen, veel herkenning (moeilijk leven, laatbloeier, verslavingsgevoelig, beelden vroeger leven, strijd verstand/gevoel).
  3,5 jr. geleden heeft iemand mij geattendeerd op de 11 op basis van mijn geboortedatum (02-06-1965). Heb me altijd anders gevoeld en inderdaad altijd een innerlijk weten maar heel lastig omdat ik het niet kon en kan vertellen/uitleggen. Ik zie regelmatig 11.11 uur toevallig op laptop/tel.
  Ik voel dat ik ook met m’n bedrijf meer in m’n kracht mag staan maar iets houd me tegen (vorig leven(s), controle?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Harma,
   Jouw levenspad nummer is inderdaad een 29/11. Het is geen pad wat over rozen gaat maar weet dat je deze energie aan kunt.
   Als je regelmatig dubbele elven ziet is dat volgens mij een reminder aan jouw levenspad. Inderdaad, staan in de kracht van de 11 , want die is enorm.
   Liefs, Maaike

 43. Hoi Maaike,
  Ik verdiep mij al een aantal jaren in nummerologie.
  Maar ik vroeg mij wat af. Ik weet dat je zo kunt tellen: ik ben van 21-07-1972
  2+1+7+1=9+7+2 en dan kom ik uit op 11.
  Maar bij heel veel mensen kom je uit op 11 of je nou zo telt of zo:
  21+7+1972 en dan kom je bij mij uit op 2.
  Heeft dat nog een betekenis?
  Ik hoor het graag en heel erg bedankt voor de moeite en de duidelijke uitleg op de site.
  En natuurlijk een Heel gezond liefdevol, vrij en gelukkig 2022.
  Liefs, Astrilde

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Astrilde,
   Voor jou ook een prachtig 2022 gewenst. Jouw levenspad nummer is inderdaad die van een 29/11. Je telt voor het levenspad nummer alle nummers apart bij elkaar op, zoals jouw eerste manier. Als je de 11 zou optellen kom je uit op een 2. In principe tel je de meestergetallen niet meer op.
   Is het zo voor jou duidelijk?
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,
    Dankjewel.
    En het was ook heel fijn je gesproken te hebben.
    Het is voor mij nu inderdaad duidelijk.
    Bedankt voor al je tips.
    Liefs, Astrilde

   2. Maryam Boulahrir

    Hi, wat nou als je op de 11e bent geboren. Mijn levenspad is 10 dus levenspad 1. Maar ik ben op 11 augustus geboren, geldt nummer qua numerologie ook voor mij

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Maryam,
     Wat een goede vraag van jou. Een meestergetal komt in principe vanuit je totale geboortedatum. Je bent wel op een 11 dag geboren dus jouw basisnummer is een 11. Dit is geen meestergetal levenspad nummer. De energie van nummer 11 heeft dus wel invloed op jou maar niet zo sterk als een meestergetal. KUn je hier wat mee?
     Groetjes, Maaike

 44. Hoi Maaike,

  Dank je voor de uitgebreide informatie die je geeft. Ikzelf ben een 38/11. Dit wist ik al een tijdje maar heb de afgelopen jaren flink wat op mijn bordje gehad waar ik mee heb moeten dealen. Nu ik daar uit aan het komen ben komt het spirituele weer op mijn pad en hoor ik steeds vaker dat ik hier iets mee moet doen. Je bericht bevestigd dit ook weer.
  Herken jij dit? Dat er zware levens gebeurtenissen plaats vinden in de levens van 11’en?

  Je vertelt ook dat 11’en goed zijn in numerologie. Ikzelf merk dat ik astrologie interessant vind. Zo ben ik als zonneteken een leeuw en als maanteken een kreeft. Ook hier is een sterke tegenstelling gaande. Water en vuur. Die tegenstelling komt ook terug in hoe 11 omschreven wordt in numerologie. Ikzelf merk dit vaak in hoe sterk ik je verbonden kan voelen met mensen, dieren en planten. En tegelijkertijd ervaar ik dat ik een totale onbegrepen mismatch kan zijn met hoe mensen denken, leven en reageren.

  Zijn er eigenlijk ontmoetingsbijeenkomsten voor 11’en? Als we zo’n belangrijke rol hebben. Waarom zouden we die niet samen kunnen dragen?

  Groeten Kim.
  27-7-1984

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kim,
   Welkom bij de “elven”club, en ja dat is een pad met veel obstakels. Het goede nieuws is dat je het ook aan kunt, misschien een schrale troost.
   Sowieso zijn elven goed in numerologie maar ook in astrologie of bijvoorbeeld Human Design. Als je je meer tot astrologie voelt aangetrokken dan is dat jouw pad. Numerologie en astrologie hebben ook veel overeenkomsten met elkaar. Het je verbonden voelen maar tevens ook onbegrepen hoort ook bij het pad van de 11. Je loopt voor de troepen aan zal ik maar zeggen.
   Het idee van ontmoetingsbijeenkomsten heb ik al een poosje. Ik woon en werk in Portugal en dacht aan een online community oid. Hoop dat ik dat in de toekomst handen en voeten kan geven.
   Heb je vragen of wil je gewoon even sparren dan kan dat. Ik bied via mijn website de mogelijkheid tot een gratis energy call.
   Geniet van al het goede, liefs, Maaike

 45. Simone le Belle

  Goedenavond

  Ik ben een 11 toch? geboren op 21-01-1987.
  Mijn huisnummer is 111 en mijn mobielenummer begint met 11. Zegt dit ook nog iets ? Nu ben ik helemaal niet thuis in de numerologie maar sinds gisteren kwam ik iets tegen dat mijn interesse wekte.

  Gr Simone

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Simone,
   Jouw levenspad nummer is inderdaad een 29/11. Huisnummers en nummers van je mobiel zeggen inderdaad wel iets. Het universum communiceert met ons via getallen.
   Als je veel nummer 11 ziet of tegenkomt dan wil dat inderdaad wat zeggen. Als het jouw interesse wekt is het misschien wel de bedoeling om je er meer in te verdiepen en feeling te krijgen met de energie van nummer 11.
   Veel inzichten gewenst, geniet ervan en hartelijke groetjes, Maaike

 46. Hallo Maaike! Wat een super interessante site, mijn nummer is 11 en klopt het dat ik een 38/11 ben? 28-12-1987? Sinds het overlijden van mijn mama ben ik erachter gekomen. Nu berekende ik die net van mijn ouders en zij zijn beide 22.. als ik me niet vergis. ..vond dit best “toevallig”!
  Mam 5-7-1963 pap 23-1-1960.

  12 september 2019 ging de tv aan om 05.09. S’avonds 9 over 5 was het kapotte glas van oma horloge heel, raar maar echt waar. Ik heb me dan afgevraagd Wat het teken was Wat ze mij wilde geven… 9 mei 2020 overleed mijn mama aan corona…

  Groetjes Dagny

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Dagny,
   Het klopt dat jouw levenspad een 38/11 is. Er is ook een blog over het verschil tussen een 29/11 en een 38/11.
   Het levenspad nummer van jouw vader is inderdaad het Meestergetal 22, ook daar is een apart blog over.
   Het levenspadnummer van jouw moeder was een 4, 5+7+1+9+6+3 = 31 3+1= 4. In principe is de energie van de 4 de basis voor de 22.

   De 9 en de 5 zijn wel nummers die het universum gebruikt om met jou te communiceren. Voel de boodschappen als je deze nummers weer tegen komt. Wel heel speciaal Dagny. Zeker omdat jouw lieve mama overleed op 9-5. Eer de mooie herinneringen met haar.
   Liefs, Maaike

   1. Hallo Maaike,
    Wat een prachtige uitgebreide site heb je. Ik kwam hier terecht toen ik informatie zocht naar de 33. Mijn vader is een 33 en zit al enkele jaren niet lekker (psychische) in zijn lijf. Ik wilde weten of hier informatie over was of misschien een connectie met de 33? Ik wil hem graag wat meer tools geven om het leven lichter te maken.

    Zelf zijn mijn dochter en ik allebei een 11. Ik herken mezelf helemaal in bovenstaand bericht.

    Vriendelijke groet, Debby

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hallo Debby,
     Dank voor je compliment. Wat speciaal dat jouw vader levenspad 33 heeft en jij en je dochter een levenspadnummer 11 hebben. Allemaal Meestergetallen. Het levenspad van meestergetallen gaan zeker niet over rozen. Het is inderdaad heel intens. Maar er is één troost, iedereen met een meestergetal kan dit aan.
     Ik wens jou en je vader veel lichtheid en liefde toe,
     Liefs, Maaike

 47. Hi Maaike,

  Ik ben een 11 (14-04-1991) en ik herken mij hier absoluut op elk vlak in. Ik zou hier ook graag meer van willen leren en mee kunnen doen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik hoop dat jij mij verder kan helpen?

  Groetjes Mayra

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mayra,
   Jij bent inderdaad een 29/11. Heb hier ook een blog over geschreven Verschil tussen de Meestergetallen 11/2, 29/11 en 38/11
   Inderdaad is numerologie heel veel omvattend, je kunt het jaren bestuderen.
   Ik maak ook persoonlijke numerologische blauwdrukken voor mensen, jouw kosmische codes, dit zijn oa je lotsbestemming nummer, je zielsnummer, je persoonlijkheidsnummer, erfelijkheidsgetal, karmische nummers, onderbewustzijnsnummer, balansnummer, relatienummers, persoonlijke jaar en maandcycli nummers en nog veel meer.
   Wil je hier meer over weten dan kun je me mailen op info@maaikeniemantsverdriet.com
   Liefs, Maaike

 48. Hoi Maaike
  Zowel mijn naam als geboorte datum (12-12-1985) zijn een 11 en wat mag ik veel dragen. Heb inmiddels de zelfdestructie knop kunnen herkennen en veilig opgeborgen. Hopenend nu wel het meeste drama doorleefd te hebben. Nog veel te ontdekken en te geven aan de wereld maarja de toekomst blijft een verassing 🙂

  Dankjewel voor je mooie blog ik ga nog even verder lezen.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sebastiaan,
   Dank voor je compliment. En ja, ik weet het, het pad van de 29/11 gaat niet over rozen. Maar als je met deze energie geboren bent dan kun je het ook aan. Hou die knop van zelfdestructie goed verborgen en geniet van al het goede,
   Groetjes, Maaike

 49. Beste Maaike,
  Wat mooi geschreven, dankje.
  De afgelopen dagen zie ik alleen maar de 11… het is alsof het universum mij iets duidelijk wil maken, heel duidelijk….. ik voel het trekken, de hulp en de positieve kracht. Vanochtend kreeg ik de drang om het nummer opnieuw op te zoeken en kom ik op jouw site, mooi. Ik ben geboren op 25-4-1971.
  Warme groet en een fijne dag 🤍

 50. Beste Maaike,
  Wat mooi geschreven, dankje.
  De afgelopen dagen zie ik alleen maar de 11… het is alsof het universum mij iets duidelijk wil maken, heel duidelijk….. ik voel het trekken, de hulp en de positieve kracht. Vanochtend kreeg ik de drang om het nummer opnieuw op te zoeken en kom ik op jouw site, mooi. Ik ben geboren op 24-4-1971.
  Warme groet en een fijne dag 🤍

 51. Hallo,ik ben ook een nr 11 (3/11/1986). Dat ik speciale gaven heb weet ik al bijna heel mijn leven. Maar nog steeds niet de energie,tijd gevonden om me er nu eens echt in te verdiepen en er langer mee bezig te zijn dan een week ofzo… Sinds een jaar of 10 zie ik heel veel mijn geboortedag en maand. Zoals 3:11 of 03:11 of 23:11. Soms is het 311. Met periodes gebeurt het 4x op een dag en dan weer enkele weken niets. Ik vraag me dus ook al lang af waarom ik dit cijfer steeds te zien krijg. Ben er zo benieuwd naar. Dankbare groetjes Jolien

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jolien,
   Nummer 11 is het getal van de psychic of speciale gaven.
   Het universum communiceert met ons via nummers. Als je al heel lang en heel vaak deze nummers ziet wil dat zeker wat zeggen. Nummer 3 gaat over communicatie, ook communicatie met jezelf. Kennelijk moet je iets met de energie van de 11 en communicatie. Best grappig eigenlijk.
   Benieuwd wat je ermee gaat doen en wat het jou ook gaat brengen. Laat me weten.
   Liefs, Maaike

 52. Hier Lisa weer,
  Naamgetal en geboortegetal verwisselt.
  Naamgetal 5 en geboortegetal 4 .
  Welke moet je nou gebruiken? Wat is het verschil in betekenis?
  Groet, Lisa

 53. Goede morgen Maaike,
  Graag zou ik meer willen weten over hoe of wat als iemand op een 11 is overleden.
  Mijn man is op 30-03-2021 = 11 overleden.

  Hij was een 5 (18-08-1958)
  Zelf ben ik ook een 11 (06-03-1962)

  Waar kan ik meer info vinden over numerologie en overlijden?

  Groet, Lisa

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Lisa,
   Wat een mooie en bijzondere vraag heb jij.
   Het belangrijkste nummer is je levenspad nummer. Die van jouw man was een 4.
   Als ik die van jou uitreken kom ik uit op een 9. 6+3+1+9+6+2= 27 2+7=9 Dus jouw levenspadnummer is een 9. Hoe kom jij bij een 11? of zit de 11 ergens anders in jouw numerologiecodes?

   Er is niet veel informatie te vinden over numerologie en overlijdingsdata. Ik ben al wel een poosje bezig met een blog hierover.

   De datum waarop jouw man is overleden draagt de frequentie van het meestergertal 11. Er valt heel veel te zeggen over dit nummer. Je kan het nummer lettelijk zien als een poort (tussen de 2 enen door) Het is een heel spiritueel nummer, de spirit die door de poort kan gaan.
   Numerologie heeft zowel psychologische, cosmologische en spirituele frequenties in zich. Wij kijken er nu op een aardse manier naar. In de kosmos/universum spelen nummers ook een belangrijke rol. Immers de taal van het universum zijn nummers.
   Misschien, als je nog meer gevoel krijgt met de frequentie van de 11 en je kent jouw man, kun je intuïtief aanvoelen wat de 11 energie voor bedoeling heeft.
   Wil je hier meer over weten/voelen dan kun je altijd een gratis gesprek met mij hierover inboeken op mijn website.
   Misschien kom je hier al een stukje verder mee.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Manon,
   Jij bent een 38/11, wat mooi dat je het stukje ratio vs gevoel herkent.
   Geniet ervan,
   Hartelijke groetjes, Maaike

 54. Hoi Maaike, mijn dochter is geboren op 1-6-2010. Geboorte getal 11 en ze is net 11 jaar geworden. Jouw uitleg raakt me, aangezien ik worstel met de gevoeligheid, het helder weten en zien van mijn dochter. Zelf worstelt ze hier ook mee omdat ze nu ze net 11 jaar is, soms haar extreme emoties en gevoelens niet kan duiden. Ze praat soms over haar gevoel als een volwassene, maar kan het nog niet duiden als een volwassene. Ze kan extreem boos zijn ook en ik ben als moeder heel erg zoekende hoe ik met haar en haar gevoeligheid om kan gaan. Heb jij tips voor mij? Veel dank. Zelf heb ik trouwens geboortegetal 33 en worstel daar ook mee 😉

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Floor,
   Wat mooi dat je dit deelt en deze vraag hebt. Ik snap zelf als een elf heel goed hoe je dochter zich voelt. En jij ook met jouw 33 als levenspadnummer. Voor de 33 is het belangrijk om alle perfectie te laten varen. Je doet het al heel goed zoals je het doet. Het eerste wat in mij opkomt voor jullie 2 is om de 11 en de 33 te gaan omarmen. En ja, deze energieën hebben absoluut hun intense uitdagingen. Misschien is het een idee om je te richten op de immense mogelijkheden en voordelen ervan. En weet allebei dat als je deze energie hebt als levenspad nummer dat je dit ook aan kunt. Ik heb ook nog een blog geschreven over de 33. Levenspad nummer 33, een “job”on earth
   Ik bied ook de mogelijkheid om een kennismaking video call te houden mocht je daar behoefte aan hebben.
   Geniet van jullie mooie energie, liefs, Maaike

 55. Hallo Maaike, dank voor je verhaal. Mijn geboortecijfers zijn 25 11 1946. Ik heb al mijn hele leven het gevoel dat ik nergens bijhoor. Nu vertelde afgelopen weekend een kennis dat ik het cijfer 7 heb van de 2+5 = 7 en dat ik daarnaast het sterrenbeeld Jupiter heb. Als ik nu naar uw uitleg kijk, heb ook het cijfer 11 en 2. Ik begrijp het niet meer Wilt u het uitleggen? Alvast dank. Mvg Helena

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Helena,
   Jouw levenspadnummer reken je als volgt uit, je telt alle nummers op, dus: 2+5+1+1+1+9+4+6= 29 2+9=11 Een meestergetal tel je niet meer op.
   Jouw basisnummer is een 7 dat komt van jouw verjaardagsgetal 25 2+5=7. Meestergetal haal je uit je levenspadnummer.
   Is het zo duidelijk voor jou? Zo niet, laat het me weten.
   Liefs, Maaike

 56. Hoi Maaike,
  Wat een leuke blog om te lezen. Ik ben er niet over uit of ik een meestergetal heb. Mijn geboorte datum is 23 08 1996.

  Groetjes Maureen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Maureen,’
   Jouw levenspad nummer is inderdaad een 38/11, dus een meestergetal. Herkende jij jezelf daar ook in?
   Groetjes, Maaike

  2. Hai Maaike,
   Is het gek als ik je vertel dat mijn maag er zich van omdraait en dat ik zit te huilen terwijl ik dit schrijf?
   Ik dacht dat ik een veilige 2 was: 17-12-1971= 29=11=2 tot net bij mij het kwartje viel dat 11 een uitzondering is en niet doorgeteld wordt.
   Op dit moment in mijn leven heb ik in het tijdsbestek van een maand al heel veel dingen radicaal om gegooid en ik heb het gevoel dat ik alle vaste grond onder mijn voeten kwijt raak. Wat dan meteen weer erg grappig is omdat ik me gister realiseerde dat ik mijn hele leven al gewezen wordt op “zelf gronden” (waar ik alleen maar heel geïrriteerd van werd en er juist met een boog om heen ging) en dat het misschien nu toch eens tijd word dat ik luister en mijzelf ga gronden. Met dat ik dit schrijf is mijn buikpijn gezakt en voel ik me weer rustig, mooi hoe je soms antwoord op je eigen vragen kunt geven 😊

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Aline,
    Wat mooi dat je je gevoelens met ons deelt, en nee hoor niets is gek. Heel veel mensen reageren heftig als ze zich realiseren dat hun levenspadnummer een meestergetal is. Het is ook niet niks. Als de 11 energie teveel wordt kun je altijd terugvallen op de energie van nummer 2, balans en harmonie. En inderdaad, geaard zijn is voor iedereen key maar voor mensen met een meestergetal als levenspad nummer een MUST. Dat is om de extra intense energieën te kunnen handelen. Gedeelde smart is halve smart, door dingen te delen los je al heel veel op, mooi dat je dat zo beschrijft en dank daarvoor.
    Geniet van het proces,
    Liefs, Maaike

 57. Hoi,
  Wat een herkenning, dit is wie ik ben! En wat ik voel. Nooit geweten dat 11 een teken was wel gedacht nooit verdiept.
  Ik heb t vaak met de tijd dat ik het gevoel krijg op mn telefoon te moeten kijken en dat het 11:11 is. Of de tv springt vanzelf op 11, een stoelnr in vliegtuig of bios.
  Hotelkamer nr etc. Mijn vader is vader is overleden op 09/02/2009 om 23:11. Sindsdien komt t vaker voor! Mijn geboortedatum is 11/1/1969.
  Ik werk als ervaringsdeskundige in een team maatschappelijk werkers . Groetjes mali

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mali,
   Wat leuk dat je je herkent in de energie van nummer 11. Als je de 11 vaak tegenkomt dan wil dat vaak zeggen dat je op de goede weg bent en dat er veranderingen zitten aan te komen. Jouw levenspadnummer is een 1. De 11 speelt als basisgetal (dag van je verjaardag) wel een grote rol.
   Geniet ervan, groetjes, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Harmien,
     Wat leuk dat je reageert en dat het een herkenning voor jou is. Ik ben zelf ook een 29/11.
     Groetjes, Maaike

 58. Goedemiddag,

  Wat een mooie uitleg.
  Ik ben ook een nummer 11, weet ik sinds kort en ben daardoor nog onderzoekend. Wel herken ik inderdaad veel in de tekst.
  Ook qua het spirituele , alleen heb ik door gebeurtenissen nooit helemaal ervoor opengestaan maar sinds een aantal maanden voel ik dat ik nu deze kant op moet gaan, om wat voor reden dan ook 🙂 we gaan het zien.

  Bedankt voor de duidelijke uitleg. X

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Cynthia,
   Dank voor je reactie en wat mooi dat je voelt dat je een andere kant op kunt gaan. Misschien gaat er een wereld voor je open en worden er dingen duidelijker en miaschien makkelijker.
   Heel veel succes gewenst,
   Groetjes, Maaike

 59. Hallo,

  Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen mij te verdiepen in spiritualiteit en numerologie. Mijn geboortedatum 21/08/1998 wat bij mij ook uitkomt op 11. Een oude ziel is nieuw voor mij, dit dacht ik eigenlijk niet te zijn.. Ik herken me wel in de beschrijving van erg intuïtief zijn en hooggevoelig voor personen en sferen. Erg mooi om te lezen! Ik ga me er ook graag meer in verdiepen.

  Mvg

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi,
   Wat leuk dat je reageert en dat je je herkent in de beschrijving. Als je je nog meer in numerologie gaat verdiepen zullen er steeds meer kwartjes op zijn plaats vallen.
   Succes en geniet van al het goede,
   Groetjes, Maaike

  2. Hoi hoi, ik ben ook een nummer 11. ( 26-10-1982) En herken mij ook in deze tekst. Vooral de dunne lijn en zelfdestructief ( burn out gehad) een pleaser, de mensen onzelfzuchtig te dienen.. heel vermoeiend wel. Ik ben nog steeds zoekende naar mezelf, wie ik ben en wat ik wil…

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Yvon,
    Welkom bij de elven club… En ja velen herkennen zich hierin. Het gaat je lukken om jezelf te vinden in wie je bent en wat je wilt.
    Succes, Groetjes, Maaike

 60. Dag Maaike, dank je wel voor deze fijne en heldere beschrijving. Ik ben van 18-08-83 en dus een 38/11. Ik word binnenkort 38 en ik was nieuwsgierig of dit dan ook een extra (krachtige) 11-betekenis geeft aan mijn komende levensjaar. Daarnaast heb ik me eigenlijk ook altijd afgevraagd wat die drie achten in mijn geboortedatum doen, kun je daar misschien iets over zeggen? (Ik kon op je site nog niets vinden over de 8.) Fijne blogs, dank je wel! Een hartelijke groet, Regina

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Regina,
   Wat bijzonder dat de getallen 3 en 8 zo enorm aanwezig zijn in jouw kosmische blauwdruk. Dat je 38 wordt geeft inderdaad een krachtige betekenis aan jouw levenspadnummer 39/11.
   Alle getallen en met name dubbele en driedubbele getallen hebben extra kracht en betekenis. Klopt dat ik nog geen blog heb gemaakt over het magische getal 8. Zet ik op mijn lijst. Zodra het er is laat ik het je weten.
   Geniet van je mooie nieuwe levensjaar.
   Liefs, Maaike

 61. Dag Maaike,

  Wat je hier zo mooi beschrijft over meestergetallen resoneert met mij en herken ik mijzelf sterk in.
  Eigenlijk alles wat je verteld past bij mij.
  Van helderziend intuïtief, heel gevoelig, tot oude ziel en heler..
  Alleen mijn geboortedatum is 11-07-1969 en geboortegetal is dus 34=7
  Is mijn geboortedag de 11e dan ook een meestergetal?
  Overigens ik heb laatst in een lucidedroom het getal 4444 doorgekregen…
  Wat betekent dat?

  Groet,
  Carlo

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Carlo,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Het klopt dat jouw levenspadnummer een 7 is. De verjaardag datum, ondanks dat het een 11 is wordt niet meegerekend als meestergetal voor jouw levenspadnummer. Wel is de energie van de 11 sterk aanwezig in jouw blauwdruk. Levenspad nummer 7 wordt ook wel de Seeker genoemd. Een levenslang pad naar het zoeken van de waarheid en intuïtieve kennis. Dus van helderziend intuïtief, gevoelig en oude ziel en heler zit helemaal in de energie van de 7 in combinatie met je verjaardagsgetal 11. Misschien heb je nog meer elven of andere meestergetallen in jouw blauwdruk staan.
   Dubbele vieren zijn engelen getallen. Nummer 4444 is een symbool voor evenwicht en harmonie. Het is een nummer met grote kracht, het is een nummer van kennis en hard werken.
   Herken je hier iets van?
   Groetjes, Maaike

 62. Mijn zoontje is onder behandeling bij de holistische psychologe. Hij is 3 jaar, maar heeft al ontzettend veel meegemaakt en een echte laatbloeier. Ik had er nooit bij stil gestaan, maar zijn getal is 11/11.
  Dan weet ik wel genoeg. 😉

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Suzanne,
   Benieuwd naar zijn geboortedatum. Kinderen die na 2000 geboren zijn komen inderdaad vaak uit op de 11/11. Dat is extra sterk. Ik kom bijvoorbeeld van de 29/11.
   Weet zeker dat het een heel gevoelig kind is.
   Sterkte en plezier gewenst met hem,
   Liefs, Maaike

 63. Michael van velthoven

  Beste Maaike
  Kun je mss wat uitleg geven over mijn andere nummers en eventueel wat raad want neig indd meer naar zelfdestructie afgelopen jaar ben vrij bang en veel schrik juist van het spirutuele, juist vanwege een mystical experience.. Alles wat ik lees over numerologie resoneert wel dus dacht hulp vragen kan geen kwaad kan het wel gebruiken ben ook een 11 als levenspad geboren te 31/03/1993 als mijn berekening juist is vraag mij af wat moet ik doen om trug mijn pad en rust te vinden want ben wel getraumatiseerd waarschijnlijk.. Door bepaalde ervaringen..

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Michael,
   Jouw levenspadnummer is inderdaad een 29/11. De energie van nummer 11 heeft het in zich om het randje van glorie en (zelf)destructie te zijn.
   Het is natuurlijk moeilijk om zo even te zeggen wat je kunt doen om weer op je pad of in balans te komen. Wat misschien helpt is de wetenschap dat als je een meestergetal hebt als levenspad nummer dat je dit ook aankunt, anders had je dat niet gehad. Zoals je in mijn blog hebt kunnen lezen is de energie van de 11 niet makkelijk. De energie van de 11 is de psychic, dus heel normaal voor jou om om mystieke ervaringen te hebben. Je kunt daar ook je voordeel mee doen.
   Hartelijke groetjes, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Ruben,
     Goede vraag van jou. En nee het is niet hetzelfde. De 29/11 heeft meer de energetische invloeden van de 2 en de 9 in zich. De 38/11 meer de invloeden van de energie van de 3 en de 8. Uiteindelijk is de 11 energie wel hetzelfde maar ze komen van andere energieën vandaan.
     Ben jij een van deze 2?
     Groetjes, Maaike

     1. Hoi Maaike,

      Volledige naam is 56/11 😉 aangevuld met een flinke dosis 8 energie en de maan op 11 graden in kreeft.

      Fijne dag!

 64. Jason hier..ook een 11….Het eerste deel van mijn leven tot nu toe was/is een 2. Ik ben dus een 11/2.

  Leuke blog hier zeg!

  Groetjes!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jason,
   Dank voor je leuke reactie. Wil je og meer weten over de nergie van nummer 2 dan kun je mijn blog hier nog over lezen. Hierbij de link

   Succes en hartelijke groet, Maaike

 65. Hoi Maaike
  Ik ben onlangs erachter gekomen dat ik een 11 ben, nu ik deze blog lees vallen heel veel dingen op zijn plek. Ik balanceer zeker op het randje van glorie en zelfdestructie, nu ik dit weet kan ik wel wat hulp gebruiken.
  Willem

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Willem,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Benieuwd naar jouw geboortedatum. En ja het levenspadnummer 11 is zeker een energie om op het randje van glorie en zelfdestructie te balanceren. Mooi gezegd!. Als je hier meer ondersteuning in wilt hebben dan kan dat. Je kunt via mijn website of via de mail als je wilt een gratis gesprek met mij aanvragen. Ook maak ik voor mensen hun Kosmische blueprint of kosmische code vanuit de geboortedatum en naam. Je hebt dan een geheel overzicht wat jouw levenspad is, je uitdagingen , je zielenplan je sterke kanten etc. Mocht je meer willen weten over de 11 dan sta ik klaar voor jou.
   Hartelijke groet, Maaike

 66. Hoi Maaike,

  Mijn geb datum is 12-4-1975 en ik ben daarmee ook een 11. Interessant en herkenbaar. Ik weet dat het klopt. Mijn “ innerlijk weten “ is van kinds af aan
  ontwikkeld geweest. Lieve groet,

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Rena, Je bent inderdaad een 29/11, net als ik. Wat gaaf dat het herkenbaar is voor jou. Blijf je innerlijk weten door ontwikkelen, dat is de kunst van de 11.
   Succes en liefs, Maaike

  2. Hi Maaike!

   Mijn geboorte datum is 03-03-2003, waardoor ik dus ook een 11/2 ben. Ik vind het erg leuk en interessant om te lezen en ook om mij bezig te houden met het spirituele, maar ik moet me er nog meer voor open stellen. Ik ben ook nog jong natuurlijk dus tijd genoeg!
   Ik ga ook nog even het stukje over de 2 lezen, erg interessant.

   Groetjes,
   Isa

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Isa,
    Wat leuk dat je reageert op dit blog. Helemaal leuk omdat jouw levenspad nummer een 11 is van na 1999. Mensen geboren voor het jaar 2000 zijn altijd een 11 vanuit het getal 29 of 38. Jij niet. Als je jouw geboortedatum optelt kom je gelijk op 11 uit. En inderdaad, je hebt tijd genoeg om uit te zoeken en te ervaren wat deze frequentie met jou doet.
    Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Floor,
   Het klopt dat er veel mensen zijn met het levenspad nummer 11. De 33 is minder in aantal. Ik heb hier een apart blog over geschreven. Ik stuur je de link. Mocht je hier nog vragen over hebben dan lees ik het graag.

   Succes en liefs, Maaike

 67. Mijn geboortedatum is 11-06-1988 en dus 1+1+1+8= 11
  Super interessant en een beetje eng om eerlijk te zijn. Ben wel enthousiast om mijn te zoeken naar mijn doel.

  Ik kom de nummer 11 overal tegen, ik kan er niet meer omheen 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi, Als je overal het nummer 11 tegenkomt dan kun je het inderdaad niet meer negeren. Maar als ik jouw geboortedatum optel dan kom ik uit op een 7.
   1+1+6+1+9+8+8=34 3+4=7
   Benieuwd hoe jij bij het getal 11 komt? Laat me weten.
   Hartelijke groet, Maaike

   1. Ik ben er totaal ondersteboven van. Ik heb al m’n hele leven iets met nr 2. Blijkt mijn geboortecijfer 11 te zijn . 21-08-1962 . k zit op full speed sinds ik vorige week m’n twinsoul heb ontmoet . Omg .
    Hoe ga ik hier nu weer mee dealen?
    😱🙈

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Sabrina,
     Er zijn twee manieren om je levenspad nummer te berekenen. Voor het meestergetal 11, 22 of 33 moeten de beide berekeningen uitkomen op hetzelfde nummer. Zo niet dan is de berekeningswijze van de tweede manier doorslaggevend.
     Ik laat het jou zien:
     Manier 1: tel alle nummers bij elkaar op, dus: 2+1+0+8+1+9+6+2= 29 2+9=11

     Manier 2: tel dag, maand en jaar apart op , tel deze 3 nummers weer bij elkaar op maar laat de 11 of 22 staan, dus:
     dag: 2+1=3
     maand: 8
     jaar: 1+9+6+2= 18 1+8=9
     tel op: 3+8+9=20 2+0=2
     Jouw levenspad nummer is dus een 20/2. Grappig dat je je hele leven al veel met nummer 2 hebt.

     Wil je meer info over dit levenspad kijk dan mijn video hierover op
     Youtube Youtube levenspad nummer 2

     Dealen met jouw twinflame gaat je lukken. Nummer 2 gaat onder andere over partnerschap.
     Geniet van al het goede,
     Hartelijke groetjes, Maaike

 68. Mijn geboortedatum is 03-05-2001 dus als het goed is een 11/2. Als ik het goed begrijp is er dus sprake van eigenschappen van levenspadnummer 1 en 2?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ron,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Jouw levenspad nummer is een 11, een meestergetal dus. De 11 heeft inderdaad ook de invloeden in zich van de nummers 1 en 2. Je kunt ook nog mijn blog lezen over nummer 2 om nog meer duidelijkheid te krijgen, hierbij de link.
   De betekenis van nummer 2
   Heb je nog meer vragen dan lees ik het graag,
   Hartelijke groet, Maaike

 69. Hoi Maaike,

  Mijn geboortedatum is 31-01-1986, dus ook een 11. Ik ben nog heel erg zoekende, maar voel dat ik op het juiste pad ben! Vind dit super interessant 🙂

  Groetjes Suzan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Suzan,
   Je bent inderdaad een 29/11. Volg je gevoel, dat is ook hoe je het levenspad van de 11 het beste kan lopen.
   Geniet van het proces,
   Liefs, Maaike

 70. Hoii!

  Ik heb een beetje nagedacht en kwam er niet uit… Ik heb dan ook geen verstand van numerologie en vroeg me af of iemand me kon helpen. Mijn geboortedatum is
  19-04-2007.

  Dan heb ik ook nog iets anders. Ik ben hier gekomen omdat ik informatie zocht over het getal 11, omdat ik dit getal echt heel vaak zie. Zou u me kunnen helpen?

  Alvast bedankt,

  Britt 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Britt,
   Inmiddels weten we dat jouw levenspadnummer een 5 is. Je bent op dit blog gekomen omdat je heel vaak het getal 11 ziet. Wat leuk dat je je dat überhaupt bewust bent. Het universum communiceert met ons via getallen. Zie je vaak dubbele getallen dan heeft dat zeker een betekenis.
   Het getal 11 maakt attent en wakker. Het laat zien dat je bewuster wordt van je ware zelf. De 11 is ook een poort naar spiritualiteit. De 11 laat ook zien dat we allemaal 1 zijn en met elkaar verbonden via een energieveld. Het is ook een roep om op 1 lijn te komen met je intenties en acties.
   Hoop dat dit een beetje een aanwijzing voor jou is Britt.
   Succes en groetjes, Maaike

 71. Hoii!!

  Mijn geboortedatum is 19-04-2007. Ik heb geen idee hoe de rest hierboven het heeft uitgerekend 😅
  Zou u me willen helpen?

  Groetjes,

  Britt

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Britt,
   Wat leuk dat je reageert. Om je levenspad nummer uit te rekenen tel je alle getallen van je geboortedatum op. Dus bij jou is dat
   1+9+4+2+7=23 dan tel je weer op 2+3=5 Dus jouw levenspad nummer is een 5.
   Het levenspad van nummer 5 is ook wel de traveller, de reiziger. Het is een levenspad met ervaringen op het gebied van innerlijke vrijheid en bevrijding. Enkele sleutelwoorden zijn: reizen, veranderingen, vrijheid, free spirit, nomade, impulsief, go with the flow, moedig en dynamisch.
   Herken je hier iets in?
   Lieve groet, Maaike

 72. Hoi Maaike,

  Mijn geboortedatum is 23-12-1965. Opgeteld een 11.
  Ik werk als uitvaartverzorger en kan ik me helemaal vinden in je tekst. Het openstellen en menselijk begrip passen goed bij me.
  Dank voor je mooie artikel.
  Groetjes Kitty

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kitty,
   Je bent inderdaad een 29/11. De kwaliteiten van de 11 kunnen heel goed van pas komen bij je beroep als uitvaartverzorger denk ik.
   Leuk dat je je kunt vinden in dit artikel.
   liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marlena,
   Klopt, jouw levenspadnummer is een 38/11. De 11 is een meestergetal die je in principe niet meer reduceert naar de 2. Wat leuk dat je je erin wilt verdiepen want het pad met een meestergetal vraagt meer aandacht. Je kunt voor meer info over numerologie mij volgen op Instagram, Facebook en MeWe. Daar post ik regelmatig wetenswaardigheden. In 2021 is jouw persoonlijk jaar nummer een 2, een mooie basis om de energie van de 11 te gaan leren kennen.
   liefs, Maaike

   1. Melissa kempes

    Hoi Maaike,
    Mijn geboortedatum is 13-11-1994. Volgens mij is mijn levenspad nummer dan 11 klopt dit?
    Inderdaad het gevecht tussen gevoel en verstand vind ik nog erg moeilijk. Innerlijke criticus zit me vaak in de weg. daarnaast inderdaad dat stukje verslavingsgevoelig , moeilijke opstakels in het leven vanaf kind en laadbloeier. Alles klopt voor mij❤️
    Liefs Melissa

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Melissa,
     Het klopt dat jouw levenspad nummer een 29/11 is. Hetzelfde als ik. Er is één ding en dat is dat je met een meestergetal als levenspadnummer je zeker weet dat alles wat op je weg komt, moeilijk/vervelend of juist prachtig je dit aan kunt. You rock girl.
     liefs, Maaike

 73. janine Schultink

  Hoi Maaike,
  Jouw tekst voelt als een warme knuffel.
  Dankje daarvoor 🙏🏻 ☺️
  Mijn geboortedatum is 28-09-1981.
  38/11 zoals Petra hierboven 😉
  Ik ben dankbaar dat ik nu mijn potentieel serieus neem en het ga onderzoeken.
  Ik heb lang rondgezworven naar zingeving maar echt niet weten wat ik in hemelsnaam moest doen hier op deze planeet 🌍✨😉
  Ik heb heel veel baat bij numerologie, het is echt een houvast en het klopt ook zo!
  Liefs en een prachtig nieuwjaar gewenst,
  Janine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Janine,
   Wat bijzonder dat je nu jouw potentieel serieus neemt en het gaat onderzoeken. En met een 38/11 levenspad heb je enorm veel potentieel. Spannend.
   Geniet van de weg en numerologie kan een hele goede wegwijzer zijn.
   Voor jou een nieuwjaar gewenst met mooie zingeving.
   Liefs, Maaike

  2. Dag Maaike, ik ben geboren op 11 oktober 1955, heb veel interesse in alles wat spiritueel is, ik volg momenteel een cursus Mingjue conducteur en the power of sound van Zhineng gigong. Ik ben héél gevoelig en voel dingen aan. Ik 3 dagen geleden gedroomd van volgend nr 072 19 93 97 als ik dit optel kom ik aan 2, welke boodschap is dit voor mij? Liefs Linda

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Linda,
    Wat bijzonder dat je over nummers droomt. De 2 gaat onder andere over evenwicht en harmonie. Heb er net een blog over gepubliceerd. Misschien wordt het een en ander dan duidelijk.De betekenis van nummer 2
    Laat het me weten. Succes,
    liefs, Maaike

 74. Hey Maaike, mijn geboortedatum is: 9-6-1967. Dus levenspad nummer 11. Ik herken veel in de door jou beschreven betekenis van dit meestergetal. Eigenlijk een soort van feest van herkenning.😀. Dank je wel daarvoor.

  Groetjes Petra

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Petra,
   Het klopt jij bent een 38/11. Wat fijn dat het een feestje van herkenning is. It’s quite a ride.
   Geniet van je mooie levenspad.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Rosie,
   Het klopt, als je de getallen van jouw geboortedatum optelt dan kom je uit op 29/11. De elf reduceer je niet meer naar de 2. Dus jouw levenspadnummer is een 11. De meestergetallen zijn frequenties die aan de ene kant veel mogelijkheden in zich hebben maar ook veel uitdagingen. Herkenbaar?
   liefs, Maaike

   1. Ha Maaike
    Ik ben 21-07-1954 = 29/11
    Voor mij is het een hele zoek tocht geweest ( doelloos )
    Het gevoel en verstand / ratio en intuïtief zitten niet op een lijn
    Mentaal weet ik precies hoe spiritueel werkt
    Van hoog moed naar overgave wat een klus

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Hennie,
     Het pad van de 29/11 gaat niet over rozen, weet er alles van, ben zelf ook een 29/11.
     Inderdaad, als je je er aan kunt overgeven kunnen er hele mooie en speciale dingen ontstaan.
     liefs, Maaike

   2. Monique Lageweg

    Een 11, wat een geweldige vondst dit artikel, ik ben gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis, en pas nu ik 45 ben, begin ik dingen anders te zien.

    Leven tussen hemel en hel, nou inderdaad..

    Mooi klaar mee 😉

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Monique, begrijp heel goed dat je deze grote verschillen zo enorm voelt. Nu komt de tijd voor de elven om het pad van de hemel te gaan lopen.
     Liefs, Maaike

     1. Hallo Maaike, wat geweldig om dit allemaal te lezen. Ben zelf geboren op 09-06-1985. Vind de 11 wel passend, van jongs af aan het leven anders gezien en beleeft dan de meeste mensen. Heel erg een verlangen gehad naar iets dieps wat ik nooit kon vinden. Volg nu het pad van de waarheid en liefde in alles wat leeft. En gek genoeg ga je steeds meer dingen zien en voelen. Bedankt voor dit mooie blog ❤️

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Charlotte,
      Wat een leuke reactie. Ik zie dat jij een 38/11 bent.
      Veel waarheid en liefde gewenst op jouw pad.
      Liefs, Maaike

    2. David Werkbrouck

     hallo,
     mijn geboortedatum is 19/01/1980
     Ik herken me veel in de door jou beschreven betekenis van dit meestergetal.
     een paranormale gave heb ik ook. zelfs als ik even naar de klok kijk zie ik meestal combinatie van dezelfde of opeenvolgende cijfers (engelgetallen)
     bv: 21u12/ 21u21/ 23u45/ 04u44/ enz….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven