Levenspad nummer 33, een "job"on earth - Maaike Niemantsverdriet

Levenspad nummer 33, een “job”on earth

Levenspadnummer 33

Is jouw geboortedatum opgeteld nummer 33, een meestergetal,  en wil je hier meer over weten? Lees dan dit blog.

Sleutelwoorden

Onvoorwaardelijke liefde, spiritualiteit, empathie, visionair, liefde en harmonie, de verzorger, meester leraar, eenheid.

Algemeen

Levenspad nummer 33 komt niet heel vaak voor. Normaal komt een numeroloog er maar een paar tegen in haar/zijn carrière. De afgelopen maanden zijn er zo ontzettend veel mensen met een levenspad nummer 33 op mijn pad gekomen, onvoorstelbaar. Heb het gevoel dat de 33ers onder hun steen tevoorschijn komen. Ze zijn o zo nodig in deze tijd van overgang van dualiteit naar eenheid, van Vissen tijdperk naar Aquarius tijdperk of van 3D naar 5D. There is a job to do…..

De energie van meestergetal 33 wordt ook wel de Christustrilling genoemd, de liefdestrilling op het hoogste niveau, het niveau van mededogen. De 33 geeft de energie van liefde en compassie aan maar dan meer in universele zin, de liefde voor het bestaan en alles dat leeft. Dit kan zich uiten in universele dienstverlening of bijvoorbeeld in gezin/familieverband maar ook breder voor mensheid, dier en natuur.

De 33 wordt ook gezien als het nummer met de moeilijkste taak. De trilling van dit nummer is verbonden met bewuste (geestelijke) dienstbaarheid, verdraagzaamheid, begrip, genezing en opoffering. Als 33 jouw levenspadnummer is dan geeft dat het verlangen aan om te onderwijzen/onderrichten, inspireren en te troosten. Verantwoording hierin is een rode draad.

Dit getal geeft een grote verantwoordelijkheid om in overeenstemming met met de kosmische wetten van harmonie en dienstbaarheid te leven.

Symboliek van nummer 33

Waar kom je het getal 33 zoal tegen?

 • Wij hebben 33 wervels
 • Koning David regeerde 33 jaar over Israël
 • Moslims hebben 33 gebedskralen om te bidden
 • Jezus stierf op 33 jarige leeftijd.

De verborgen betekenis van nummer 33 is om een hoger niveau van menselijk bewustzijn te krijgen omdat dit nummer een krachtige energie en spirituele vibratie heeft.

Dubbel 3 en 6

Nummer 33/6 bevat de dubbele energie van het getal 3. De energie van het getal 3 gaat over creatieve expressie, creativiteit, communicatie en emotionele gevoeligheid. Nummer 6 (3+3=6) is een energie die gaat over verzorging, acceptatie, en visie. Het getal 33 representeert de hoogste vorm van goddelijke realisatie en de ultieme gave van de dubbele 3 en de 6.  De 33ers bezitten  de buitengewone gaven om de “leraar” te zijn. Het is je roeping om te onderwijzen door te laten zien hoe je het zelf gdaan hebt of doet. Je hebt hier een leidersschap rol in.

Er zijn numerologen die het getal 33 altijd reduceren naar de 6. In deze tijd zijn er steeds meer mensen klaar om hun 33 taak op te pakken. Mocht de taak van de 33 veel te zwaar zijn op een moment dan kun je altijd terug vallen op de energie van de 6.

Opdracht van de 33

De opdracht voor het meestergetal 33 is om tot een volledig besef te komen dat je over een “meester” ziel beschikt en daarmee over enorme kracht, macht en kundigheid. Dit legt een enorme verantwoording op de schouders van de mensen met dit levenspadnummer.

De 33 heeft eerst veel te helen uit de kindertijd van dit leven en vorige levens om vervolgens anderen te kunnen helen. De 33 is hier om eerst onvoorwaardelijke liefde voor zich zelf te hebben en dan voor de medemens. De 33 transformeert pijn in schoonheid. Net zoals de meestergetallen 11 en 22 groeit de 33 door moeilijke situatie die veelal het ego breken.

De opdracht van de 33 is ook om de sterke intuïtie en beoordelingsvermogen te gebruiken om echt van onecht te onderscheiden want dan kunnen ze pas dienstbaar zijn zonder zichzelf op te offeren. Hier komt het gezegde “gooi geen paarlen voor de zwijnen” om de hoek kijken.

De 33 kan dit allemaal want enkel oude en ervaren zielen komen op aarde met het levenspad nummer 33.

Uitdagingen voor de 33
 • De grootste uitdaging is twijfel over jezelf en perfectionisme
 • Het is heel belangrijk om je eigen emoties te herkennen, te uiten en hier geen oordeel over te hebben
 • Om medelijden los te laten en te transformeren in mededogen
 • Verantwoordelijkheid te nemen en je zegeningen te tellen
 • Angst om te zetten in inspiratie
 • Vermijdingsgedrag of luiheid om te zetten in zelfdiscipline
 • De moed hebben om 100% jezelf te zijn

De 33 is ook op aarde om te dealen met problemen met perfectionisme, met emotionele expressie en met gebrek aan zelfvertrouwen. Het is de bedoeling om dit ten goede om te zetten om zo jouw inspirerende visie naar voren te brengen.

Master teacher

Het is het nummer met de energie van de master teacher. Mensen met de trilling 33 hebben vel energie en toewijding om goed te doen in deze wereld. Ze proberen het bewustzijn van veel mensen te verhogen en willen van de aarde een veel betere plek maken. Oftewel heaven on earth, van dualiteit naar eenheid, van Vissen naar Aquarius tijdperk, van 3D naar 5D.

Dit meestergetal is ook verbonden met de planeet Pluto, de grote transformator. Pluto kan oude energieën die niet meer dienen omvormen tot nieuwe energie. Pluto haalt de onderste steen boven en is gericht op herstructurering van dat wat niet meer nodig is.

Acties voor levenspad 33
 • Sluit vrede  met de invloed van dit nummer op je persoonlijkheid en je bestemming
 • Je draagt veel verantwoording en dat zal je dienen te accepteren
 • Accepteer dat veel mensen je niet kunnen volgen of begrijpen
 • Blijf trouw aan jezelf en aan je intuïtie, mede dankzij jou zullen we een betere wereld krijgen
 • Sta open voor grotere krachten
 • neem verantwoordelijkheid voor je acties en je keuzes

Als je gezegend bent met dit nummer dan doe je er goed aan om alles uit dit levenspad te halen. De 33 kan vanuit het hogere zelf en het contact met de bron wonderen verrichten en haar/zijn volledig scheppend vermogen bewust gebruiken. De 33 is in staat om mensen vreugde te brengen. Het getal 33 opent poorten naar kosmisch bewustzijn.

Je hoeft geen moeder Theresa te zijn om aan je roeping van nummer 33 te voldoen. Zolang als je onvoorwaardelijke liefde en plezier in je dagelijkse leven brengt dan ben je op je juiste pad.

Als je de behoefte voelt om te reageren op dit blog, je hebt vragen, ervaringen die je wilt delen of aanvullingen dan kan dit hieronder.

Ik wens je veel licht en plezier met deze prachtige energie toe.

Liefs, Maaike

PS, ken jij iemand met dit levenspadnummer?  Leuk als je dit blog dan deelt.

ps, meer weten over meestergetallen, lees dan ook “Wat zijn meestergetallen in Numerologie“.

166 gedachten over “Levenspad nummer 33, een “job”on earth”

 1. Leuk om te lezen!!!!! Ik ben geboren op 22.07.1984 dus dat maakt mij een nr 33.en ‘t klopt wel met m’n levenspad ❤️😇

 2. Hoi Maaike,

  Ik vind het een beetje lastig om uit te rekenen want er staan meerdere manieren op. Ik kom op 33 uit maar kunt u zeggen of dat juist is ? Geboorte datum 04-09-1991 dankuwel!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Deb,
   Ik laat het je zien.
   Methode 1) tel alles bij elkaar op en dan kom je inderdaad uit op een 33.
   Maar dat moet op manier 2 er ook uitkomen wil je een 33 levenspad nummer hebben.
   Manier 2) tel dag, maand en jaar apart op en laat eventuele 11 en 22 staan en tel deze drie weer bij elkaar op dus:
   dag: 0+4=4
   maand: 0+9=9
   jaar: 1+9+9+1= 20 2+0=2
   tel op: 4+9+2= 15 1+5=6
   Dus jouw levenspad nummer is een 15/6
   Ik heb daar een YouTube film over gemaakt wat dat allemaal inhoudt, hierbij de link
   https://youtu.be/0QKzrAKbeDk https://youtu.be/Nnx1EgWOZDk

   Kun je hiermee verder Deb?
   Hartelijke groetjes Maaike

 3. Beste Maaike, dank voor deze mooie blog, waar ik veel in herken. Het voelt als een klik, alsof ik de. theorie achter mijn leven tot me neem en nu in praktijk mag brengen. Best lastig soms! Mijn geboortedag: 12-08-1984.

  Liefs, Ben.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ben,
   Jouw levenspadnummer is een meesternummer 33. Komt niet heel veel voor en wat mooi dat je een klik voelt. Het is geen makkelijk pad.
   Ik reken het jou voor: Tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op, laat eventuele 11 en 22 staan. Dus:
   dag: 1+2=3
   maand: 8
   jaar: 1+9+8+4=22
   3+8+22= 33
   Wil je nog meer weten over levenspad nummer 33 dan kun je ook op mijn YouTube kanaal kijken naar een video hierover.
   Hierbij de link: https://youtu.be/jjekwl5axuI

   Wens jou veel plezier, inzichten en inspiratie op je levenspad toe.
   Liefs, Maaike

 4. eigenlijk zijn ze allemaal 33ers, ik heb geleerd in numerologie dat eenheden appart van tientallen, honderdtallen en duizendtallen staan en deze ook zo hoort te berekenen alles los van elkaar. dag 22 is dan ook 2+2 en niet 22+ nog wat. en daarnaast hebben we bij deze de nieuwe jaarlijnen ipv de oude. vissen is bv de laatste van de dierenriem nr12 maar wordt als voornamelijk maand 3 neergezet en is beide gevallen toch 3, daarom wordt ram altijd als eerste neergezet, de eerste dag van de lente is het werkelijke begin van het nieuwe jaar maar tegenwoordig begint dat in maand 3/4. alles is gelukkig terug te vinden in de boeken, en tegenwoordig ook te vinden op internet. mijn geboortegetal blijft bij beide/ alle berekeningen op 33 staan en mijn naamgetal op 22.
  mvg
  e

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo E,
   Er zijn inderdaad verschillende manieren van berekenen in de numerologie.
   Ik zeg altijd voel welke het beste bij jou past.
   Hartelijke groet, Maaike

 5. Sebastiaan van riet

  lieve maaike ,
  wat fijn de uitleg te lezen die jij ons geeft, veel herkenbare stukken waar ik mijzelf in terug zie komen, zelfvertrouwen , twijfel, zelf liefde,
  angst . zelfdiscipline..

  medelijden/medeleven . heeft mij laten inzien dat er twee mogelijkheden zijn . ik kies voor medeleven. waar ik voorheen gevoelsmatig in medelijden schoot ..

  Ken u zelf! is een oefening voor mij .. het onderscheid kunnen maken .. tussen wat ik voel wat is van mij en wat van de ander ..

  er zit iets al heel lang in mij dat wil er uit . maar wat is dat iets .. het geen ik niet zie maar wel daar is … net als zuurstof je ziet het niet maar het is er wel
  regelmatig meditatie helpt . workshops. transformatie sessies. en nu opleiding tot transformatief coach.
  tracht stukje bij beetje dichter bij mijn authentieke ikje te komen 💫

  hier mijn berekening.
  21-06-1977
  2+1+6+1+9+7+7= 33

  2+1= 3
  maand= 6
  1+9+7+7= 24 2+4 =5
  3+6+5= 12 1+2 = 3
  33/3

  veel liefs, warme groet Sebastiaan.
  kijk uit naar je reactie.. 🙏

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sebastiaan,
   Ik laat jou de goede berekening zien en wat jouw levenspad nummer is. Je had ook een typefout gemaakt.
   Tel dag, maand en jaar apart op en tel deze weer bij elkaar op en laat eventuele 11, 22 staan, dus:
   dag:2+1=3
   maand: 6
   jaar: 1+9+7+7= 24 2+4=6
   Dus: 3+6+6=15 1+5=6
   JOuw levensadnummer is een 6, het pad van the Nurterer!
   Ik wens jou heel veel plezier en succes met je opleiding tot transformatie coach. En heel veel inzichten op het prachtige levenspad van de 6.
   Geniet van al het goede,
   Hartelijke groetjes, Maaike

 6. Hoi Maaike,

  Mijn geboortedatum is 23-11-1988.
  levenspad 33, of klopt dit toch niet? ik hoor van andere dat ik een ander nummer heb.
  toch voel ik dat ik echt een 33 ben. kun jij mij verder helpen?
  groet Eef

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Eef,
   Jouw levenspadnummer is een 6. Ik laat het je zien.
   Tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op maar laat eventuele 11, 22 staan, dus:
   dag: 2+3=5
   maand: 11
   jaar: 1+9+8+8= 26 2+6=8
   tel op: 5+11+8= 24 2+4=6
   Dus jouw levenspad nummer is een 24/6
   Misschien heb je in je namen een 33 zitten? dat kan ik zo niet zien maar niet op je levenspad nummer.
   Kun je hiermee verder Eef?
   Groetjes, Maaike

 7. hallo maaike, zelf ben ik op 27-10-1967 geboren, is mij verteld, dat is dan toch ook 33?
  weet me alleen geen raad met iemand van 09-06-1965 die mij op een dominante bezitterige, manier al 15 jaar niet los wil laten. kunt u mij daar bij helpen?

  veel liefs van angélique

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Angélique,
   Jouw levenspadnummer is een 6. Ik laat je de berekening zien.
   Tel dag, maand en jaar apart op en tel deze drie weer bij elkaar op en laat eventuele 11 of 22 staan, dus:
   dag: 2+7=9
   maand: 1+0=1
   jaar: 1+9+6+7= 23 2+3=5
   tel op: 9+1+5= 15 1+5=6
   Dus jouw levenspadnummer is een 6
   Het levenspadnummer van diegene die jou niet wil loslaten is een 9
   dag:9 maand:6 jaar:21 2+1=3 dus: 9+6=3= 18 1+8=9
   Ik kan je niet zo 1,2,3 helpen met het loslaten van diegene, dat vereist wel wat. Je kan wel een coachings sessie aanvragen als je dat zou willen via mijn website
   Groetjes, Maaike

 8. Hallo Maaike,
  Ik ben van 06-08-1954 volgens mij een echte 33.
  Ik ben op weg naar de 70 en kan al jouw aanwijzingen van een 33 te zijn beamen.
  Ik heb tot nu toe een pittig tegelijkertijd een heel bijzonder wonderlijk leven geleid.
  Veel trauma’s ,Hele diepe transformaties, een bijna dood ervaring, een hele emotionele scheiding.
  Ik heb heel veel aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling gedaan en kan zeggen dat ik mijn trauma’s verwerkt hebt.
  Vanaf mijn 18 e tot nu vele therapieën en bodyworkopleiding van 4 jaar gedaan.
  Daarna was ik echt geheeld , ik voelde mij bevrijd.
  En toch wat ik ook deed aan de diepte van Leven te ervaren, er was altijd een heel klein stukje wat zich niet kon verbinden tussen mij en de ander.
  Toen ik op Valentijnsdag in 2022 de diagnose Non Hodgkin kreeg in een laatste fase, in 3 weken dodelijk en 20 % kans om te overleven zonder chemo, ging er plots een Luik open en was ik totaal verbonden met alles, net zoals in mijn bijna doodervaring.
  Ik was plots Liefde ….. en ging helemaal niet in op het verhaal van kanker.
  Ik ging gelijk de overgave in en alles kwam op mijn pad wat ik nodig had, zelfs op een briefje.
  Ik voelde dat dit proces alleen maar over transformatie ging.
  Wat ik niet gedaan kreeg, gebeurde nu vanZelf.
  Iedereen was in rep en roer behalve ik.
  Ik bleef in die euforie, totaal gedragen te worden en er werd onvoorwaardelijk van mij gehouden.
  Ik heb echt geleden , tegelijkertijd werd ik gedragen en in een wonder was ik na vele alternatieve behandelingen en jammer genoeg toch 2chemos., omdat de kanker te hard ging,was ik na de eerste chemo totaal genezen.
  Ik voelde in de overgave dat mijn ziel mijn lichaam genas .
  Het is echt een wonder hier op aarde, het ziekenhuis snapte er niets van.
  En nu ben ik Leven, mijn angsten zijn totaal verdwenen en leef ik Liefde.
  Verbonden met mijZelf en daardoor mijn medemens.
  Ik heb vele wonderen meegemaakt waar ik zelf ook verbaasd van sta.
  Ik wordt altijd geholpen door Leven zelf, ik noem het ook God en ik word al vanaf mijn geboorte door Jesus begeleid.
  De christusenergie komt regelmatig in vele verschijningen tevoorschijn zeker als ik in een isolement belandde.
  Dan kwam de stem van Jezus tevoorschijn en vertelde mij letterlijk wat te doen en wat er gebeurde.
  En zo geschiedde er altijd waarheid, wel echt pittige paden en transformaties.
  Nu ben ik echt bevrijd en soms lijkt het of ik de hele dag tv kijk als ik het aardse leven leidt.
  Ik kijk ernaar vanuit mijn verbinding met de eenheid.
  Een nieuwe vorm waar ik zo blij mee ben.
  Ik LEEF NU, ik hoef en moet niets dan Leven te zijn en te zien wat ik in het moment doe wat er op mijn pad komt.
  Zo bevrijd zo in en in dankbaar dat Leven en dood mij getoond is, ik was bereid te sterven omdat de transformatie Was geschied.
  En NU leef ik nog, zoooo dankbaar en ben toch stiekem benieuwd hoe Leven verder gaat.
  Dankdank Maaike voor je liefdevolle input over 33, die helemaal klopt.
  Big hug , heb het goed……liefs Gerda Olgers
  💞🙏💞

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Lieve Gerda,
   Wat speciaal dat je dit deelt. Daar kunnen heel veel mensen hoop uit halen.
   En wat een bijzonder proces heb je meegemaakt.
   Wens jou heel veel levensvreugde toe.
   Liefs, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Debby,
     Het klopt helemaal. Ik laat het je nog even zien: Tel dag, maand en jaar apart op , tel deze weer bij elkaar op en laat eventuele 11,22 staan, dus:
     dag: 1+5=6
     maand: 5
     jaar: 1+9+8+4= 22
     optellen: 6+5+22= 33
     Herken je jezelf ook in dit levenspad?
     Groetjes, Maaike

 9. Wat is dat bij mij? Een 6 of een 33?
  Want ik weet niet ofje het nu allemaal apart moet berekenen of enkel ja dag en maand.

  Geboortedatum: 07-05-1992

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Tiffany,
   Ik laat jou 2 manieren zien om te berekenen. Voor een meestergetal moeten ze allebei gelijk zijn. Manier 2 is leidend.
   Manier 1) tel alles bij elkaar op, dus: 7+5+1+9+9+2= 33
   Manier 2) tel dag, maand en jaar apart op en tel deze weer bij elkaar op en laat eventuele 11, 22 staan, dus:
   dag: 7
   maand: 5
   jaar: 1+9+9+2= 21 2+1=3
   7+5+3= 15 1+5=6
   Jouw levenspad nummer is een 15/6 Het pad van de nurterer.
   Kun je hier verder mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

    1. En de laatste vraag is het de bedoeling ooit een 33/6 te zijn? (In een ander leven?) Moet je eigenlijk alle levenspaden(nummers) ondergaan?

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Tiffany,
      Mooie vraag. Je moet niets maar de ziel kiest zelf de omstandigheden uit die het wil leren. Dus het kan zijn dat je in een ander leven de 33 energie gaat uitleven.
      Groetjes, Maaike

    2. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Tiffany,
     Bij de uitkomst van een meestergetal moeten allebij de manieren op hetzelfde uitkomen waarbij manier 2 leidend is.
     groetjes, Maaike

 10. Wow wat een herkenning. Alleen als ik je 2e berekening gebruik kom ik niet op 33. Wel apart dat ik zoveel herkenning voel met mijn 22081983.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi,
   Op manier 2 kom je ook uit op een 33 want je laat de nummers 11 en 22 staan omdat het meestergetallen zijn.
   Dus jouw levenspad is zeker een 33.
   De eerste berekening is inderdaad 2+2+8+1+9+8+3= 33

   Manier 2, tel dag, maand en jaar apart op en laat de 11 en 22 staan, dus:
   dag: 22
   maand 8
   jaar: 1+9+8+3= 21 2+1=3
   dus: 22+8+3=33
   Vandaar je herkenning.
   Geniet van dit bijzondere pad.
   Liefs, Maaike

   1. Nicole van Dijke

    Hallo Maaike,
    Met een zekere opluchting van herkenning en erkenning en de acceptatie die hieruit voortkomt lees ik over het getal 33.
    19-07-1960 is mijn geboortedatum.
    Dank je wel voor deze uitleg. M’n leven zal meer gaan stromen. 🐛🦋💎🙏🌹

 11. Hi Maaike,

  Volgens mij is mijn levenspad nummer ook 33:

  Geboortedatum: 27-02-1993

  Manier 1: tel alle nummers bij elkaar op, dus: 2+7+2+1+9+9+3= 33

  Manier 2: tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op en laat de nummers 11 en 22 staan, dus:

  dag: 27 2+7=9
  maand: 2
  jaar: 1+9+9+3= 22
  9+2+22= 33.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Fred,
   Jouw berekening klopt helemaal, jouw levenspad nummer is inderdaad meestergetal 33. Herken je jezelf hier ook in?
   Geniet van dit bijzondere pad met veel verantwoordelijkheden!
   Groetjes, Maaike

 12. Ik ben niet toevallig hier terrecht gekomen. 2022 Was een bijzonder jaar. Een jaar van transformatie. Een jaar waar me duidelijk werd gemaakt na het ontmoeten van mijn tweelingsziel wat mijn doel is. Een jaar waar ik een kundalini ervaring heb gehad. Geboren op 19/02/1983. Onderwijzeres en opgegroeid om mezelf van voedsel te voorzien. Een jaar waarbij ik veel inzichten heb gekregen over wie ik ben en het universum.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Liesbeth,
   Wat bijzonder dat je jouw transformatie deelt van 2022.
   Jouw levenspad nummer is een 6, het levenspad van de verzorgende.
   Ik laat het je zien:
   tel dag, maand en jaar apart op, en tel deze 3 weer bij elkaar op en laat 11 en 22 staan. dus:
   dag: 1+910 1+0=1
   maand: 2
   jaar:1+9+8+3=21 2+1=3
   optellen: 1+2+3=6 Jouw levenspad nummer is een echte 6 zonder invloeden van andere nummers.
   Kun je hier wat mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 13. Beste Maaike,

  De laatste 2-3 jaar, sinds mijn hersenbeschadiging, sloegen de getallen 3, 33 en 333 door bij mij zeg maar.
  Overal waar ik keek, of het tijd was, een score in FIFA, overal zag ik die getallen.

  Ik werd er echt serieus door beinvloed en snapte niet waarom.
  Ook het feit, sinds mijn hersenbeschadiging, heb ik ook veel spraakproblemen met name de getallen 3,33,333 in zowel Nederlands, Engels, Duits, Frans etc. Straciatella, alles met r klanken.

  Dus ik online op zoek over de betekenis van die 3 getallen.
  Ik kwam op jouw website terecht, ging mijn geboortedatum uitrekenen en wat blijkt

  11 -10 – 1974 komen de meestergetallen 33 en andere is 6

  Mijn vraag aan jou is:
  Wat moet ik hiermee nu ik dit weet wat deze getallen inhouden?

  Ik weet dat mijn levensdoel is, sinds ik dit weet, om lotgenoten met dezelfde aandoening te helpen door met neurologen oa de dialoog aan te gaan, omdat ik tot in de detail kan uitleggen wat ik voel, wat niet werkt en waarom niet, etc.

  Op deze manier wil ik bereiken dat lotgenoten beter worden behandeld met deze serieuze hersenbeschadiging, waar men nog steeds niet van weet wat het veroorzaakt heeft, want alle kenmerken lijken op een beroerte, maar scans wijzen uit dat er geen tekenen zijn van een beroerte.
  Daardoor worden mensen zoals ik soort van niet serieus genomen.
  Het word gezien als: “Het zit tussen de oren, ga maar hulp zoeken”
  Ja het zit tussen de oren, daar zitten je hersenen.

  Sorry voor het lange verhaal, maar ik heb een antwoord, maar wat ik ermee moet, hopelijk kun je mij hierin adviseren.

  Groeten,

  Jordy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jordy,
   Wat mooi dat je veel de nummers 3, 33, 333 ziet. Het universum communiceert met ons via nummers. Dus het heeft jou zeker wat te zeggen.
   Jouw levenspadnummer is een 6. Ik reken je beide manieren voor, uit beide moet hetzelfde nummer uitkomen wil het een meestergetal zijn. De tweede manier is doorsgagevend.
   Manier 1, tel alle nummers bij elkaar op, dus:
   1+1+1+0+1+9+7+4= 24 2+4=6

   Manier 2, tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op, maar laat de 11 en 22 staan. dus:
   dag: 11
   maand 1+0=1
   jaar 1+9+7+4= 21 2+1=3
   11+1+3= 15 1+5 =6 Jouw levenspadnummer is een 15/6 Nummer 6 is het pad van de verzorgende.

   Nummer 3 is het nummer van communicatie op alle niveau’s. De nummers 3, 6 en 9 resoneren heel goed met elkaar.
   Misschien kun je aanvoelen wat al die drieën op het gebied van communicatie jou te zeggen hebben.

   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Hoi
    Zo, dit stukje komt binnen, en raakt behoorlijk een snaar.
    Mijn geboortedatum is
    29-02- 1964 = 33
    Warme hartengroet,
    Priska de Nood

 14. Hallo Maaike,

  Ik weet al een tijdje dat mijn levenspadnummer 33 is.
  Mijn geboortedatum is: 28-11-1974.
  Alleen zijn de berekeningen soms wat verwarrend, omdat deze op verschillende manieren worden weergegeven.

  Bij berekening 1 is het overduidelijk!
  2+8+1+1+1+9+7+4 = 33

  Berekening 2:
  Dag: 28 = 10 = 1
  Maand = 11
  1+11=12 = 3
  Jaar: 1974
  19 = 10 = 1
  74 = 11
  1+11=12 = 3
  33

  Maar je ziet soms ook deze berekening:
  28+11+1974=2013 = 6
  Daar zit dus de verwarring!
  Is het 33/6 of 33?
  Ik hoor het heel graag! Alvast mijn dank!

  Met vriendelijke groet,
  Dennis

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Dennis,
   De eerste berekening klopt, bij de tweede berekening moet er ook een 33 uitkomen, anders is je levenspadnummer geen 33.
   Berekening 2 gaat als volgt: tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op waarbij je de 11 en 22 laat staan! dus:
   dag: 2+8- 10 1+0=1
   maand: 11
   jaar: 1+9+7+4= 21 2+1=3
   tel bij elkaar op 1+11+3= 15 1+5=6
   Jouw levenspad nummer is dus een 15/6
   Kun je hier wat mee?
   Groetjes, Maaike

 15. 14-05-1994

  Waauw wat een verhalen allemaal.
  zelf mag ik deze energie ook dragen volgens mij.

  Momenteel zit ik in een goede flow en heb ik het gevoel dicht bij mezelf te staan.

  Persoonlijk herken ik mij in het omschreven verhaal door jou maaike.
  -veel ideeën hebben maar niet vooruit te branden zijn klinkt heel bekend in de oren
  -geen liefde zien te vinden net zoals omschreven door de verhalen van anderen klinkt ook bekend maar goed bij mij denk ik dat dit puur door angst komt. Hoe dan ook ben ik er van overtuigd dat dit binnenkort goed komt!

  Er is ook veel moois om te ervaren en dit miste ik een beetje in de comments.
  -spiritueel ondervinding
  -Makkelijk contact met mensen en intensie aanvoelen
  -Heel veel liefde voor alles wat leeft
  -Hoe mooi is het dat nummer 33 veel vreugde kan bieden

  Zelf heb ik ook veel strubbelingen gekend en was ik geneigd hierin te blijven hangen. Door hulp te zoeken op spiritueel gebied ben ik op de juiste weg.

  groetjes

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mirna,
   Mooi dat je veel herkent.
   Als ik jouw levenspadnummer bereken is dat een 15/6.
   Voor een meestergetal moeten beide manieren dezelfde uitkomst hebben waarbij de tweede manier doorslaggevend is.

   Manier 1) tel alle nummers bij elkaar op dus:
   1+4+0+5+1+9+9+4=33

   Manier 2) tel dag, maand en jaar apart op, tel deze weer bij elkaar op , behalve meestergetal 11 of 22.
   Dus: dag 1+4=5
   Maand 5
   Jaar 1+9+9+4= 23. 2 3=5
   5+5+5=15. 1+5=6

   Jouw levenspadnummer is dus een 15/6.
   Maar het kan heel goed zijn dat je de energie van de 33 heel goed voelt/ ervaart.

   Kun je hier wat mee?
   Groetjes, Maaike

 16. Hoi Maaike,

  Wat zegt mij geboortegetal 28-09-1981? ik kwam op je site omdat ik recent alleen maar geconfronteerd wordt met de 3, 33, 333.

  Groeten,

  Wendy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   Jouw levenspadnummer is een 2, het pad van de peacekeeper, pad van samenwerking, harmonie en balans.
   Nummer 3 gaat over communicatie. Jezelf uiten op wat voor manier dan ook. Misschien is dit een sign van het universum dat het meer je aandacht wil hebben op het gebied van communicatie. Voel in wat voor situatie je zit of hoe je jezelf voelt als je de drieën ziet.
   Groetjes, Maaike

   1. Ik ben nog maar pas op het pad van spiritualiteit gekomen, altijd interesse in gehad maar nooit iets mee gedaan.
    Ik schreef me onlangs in voor een engelenopleiding, geen idee waarom ik dit wilde, gewoon interesse.
    Enkele weken later sterft mijn moeder en begint de puzzel in elkaar te vallen. Toeval bestaat niet, en ik krijg sindsdien veel tekens om mee verder te gaan en waarmee ik dan uitkom dat mijn moeder mij stuurt in een richting dat ze nog wilt vertellen.
    Als een treffend vb…ik droom het woord goud, ik ben er niks mee, ik dacht ja kleur goud….later op de dag denk ik plots aan een ketting van haar die ik had meegenomen na haar sterfte
    Mijn moeder hielp me graag een handje in het financiële, ze stak me vaak een geldbriefje toe, dit even meegevend. Het woord goud was dus een verwijzing naar die ketting, en die ketting, geen gewone, ben ik gaan googlen en die heeft een hoge geldwaarde. Voor mij een teken als je ooit geldnood hebt gebruik die ketting.
    En zo zijn er nog enkele…
    Wat me heel hard opvalt zijn de getallen 22 en 33 … ik kom die zo vaak tegen niet normaal. Dubbele uren of spiegeluren dagelijks verschillende malen…
    Alleen ik weet niet zo goed wat ik ermee aan moet. Kan jij me even helpen mss?
    26/02/1973 is mijn geboortejaar

    Alvast bedankt
    Marleen

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hallo Marleen,
     Wat een mooi verhaal wat je vertelt over je moeder en de speciale ketting.
     Jouw levenspad nummer is een 3. Het universum communiceert met ons via nummers. Dubbele nummers trekken natuurlijk de aandacht. Ik kan niet zo 1,2, 3 even zeggen wat daar de betekenis van is voor jou. Daar zou je meerdere gegevens voor nodig hebben vanuit jouw hele numerologische blauwdruk.
     Wil je hier meer onfo over hebben dan kun je kijken op mijn website.
     Ik zou zeggen, voel goed bij jezelf hoe je je voelt tijdens het zien van dubbele nummers, wat je denkt en wat de situatie is. Scrijf het desnoods op zodat je misschien een verband hierin kunt gaan zien.
     Kun je zo verder Marleen?
     Groetjes, Maaike

 17. hallo Maaike, ook ik ben een 33; 14-3-1969.
  heel veel ideeën maar niets van de grond krijgen, teveel gedachte waardoor ik problemen had met focus en concentratie. 100 dingen tegelijk doen maar niets afmaken.
  vorig jaar rond deze tijd kreeg ik de ingeving dat mijn leven tot nu toe een ‘wist of a lifetime’ was omdat ‘ she has all she needs’. naar ik begrijp niet wat ze van me willen hierboven.
  na een gesprek met iemand, vandaag precies een jaar geleden blijkt dat ik niet alleen hsp ben maar ook add heb.
  nu heb ik pilletjes en die helpen goed voor bovengenoemde dingen.
  maar ergens voelt het ook als een keuze die ik op ziels niveau beter niet had kunnen maken.
  kun jij je licht hier eens over laten schijnen?
  hartegroet,
  vivian

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Vivian,
   Ik reken je levenspad nummer nog even na.
   Er zijn 2 manieren en als er bij allebei de manieren een 33 uitkomt dan is jouw levenspadnummer een 33.
   Manier 1, tel alle nummers bij elkaar op, dus: 1+4+3+1+9+6+9= 33

   Manier 2, tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op, behalve de nummers 11 en 22. dus:
   dag 1+4=5
   maand 3
   jaar 1+9=6+9= 25 2+5=7
   5+3+7= 15 1=5=6
   Jouw levenspadnummer is een 15/6.

   Hartelijke groet, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Melany,
   Ik ga het voor je narekenen op 2 manieren:

   Manier 1: tel alle nummers bij elkaar op, dus: 3+1+7+1+9+8+4= 33

   Manier 2: tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op en laat de nummers 11 en 22 staan, dus:

   dag: 31 3+1=4
   maand: 7
   jaar: 1+9+8+4= 22
   4+7+22= 33.

   Bij beide berekeningen kom je op een 33 uit. Dus jouw levenspad nummer is zeker een 33.
   Herken je jezelf hier ook in?
   Liefs, Maaike

 18. Goedemiddag!

  Het komt allemaal wel herkenbaar voor moet ik zeggen, als kind zijnde heb ik echt veel moeite gehad “om er in te passen” vaak naar de sterren te staren met heimwee ik heb echt tot de dag vandaag toe nog steeds geen idee wie ik werkelijk ben of wat ik moet doen.. relaties gaan ook heel moeilijk omdat ik het idee heb dat ik op een totaal andere frequentie zit heel vervelend. Of het idee dat ik de hele dag een masker op moet doen omdat het eigenlijk het makkelijkste is, desondanks probeer ik te genieten van elk moment hier op deze planeet. De natuur brengt me meestal heel veel rust in ieder geval!

  Volgens mij ben ik er ook een denk ik en anders heb ik hier even een deel van mijn levenverhaal geplaatst wat niet bij een 33 hoort haha:)

  31-07-1993
  3+1+0+7+1+9+9+3=33
  3+1= 4 + 7 1+9+9+3= 22 + 11= 33

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jim,
   Jouw levenspad nummer is absoluut een 33. Het deel van je levensverhaal wat je hebt geplaatst past absoluut bij de 33. Je niet thuis voelen op deze aarde.
   Naarmate je ouder wordt en je je bewust bent van deze levenspadenergie kun je meer in je kracht komen en doen waar je voor gekomen bent.
   Ik zou zeggen, geniet van je prachtige pad, Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Renka,
    Leuke vraag maar niet zo 1,2,3 te beantwoorden. Dat hangt af van de andere nummers in de numerologische blauwdruk, en ook in die van de ander.
    Groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anne,

   Het klopt helemaal dat jouw levenspadnummer een 33 is.
   Ik zal het nog een keer voorrekenen.
   Manier 1) tel alle nummers bij elkaar op:
   dus: 3+0+0+8+1+9+8+4 = 33

   Manier 2) tel dag, maand en jaar apart op en tel deze 3 weer bij elkaar op. De 11 en 22 laat je staan.
   dus: dag: 30 3+0=3 maand: 8 jaar: 1+9+8+4= 22!!
   3+8+22=33.

   Als op beide manieren een 33 eruit komt dan is jouw levenspad nummer zeker een 33.

   Herken je jezelf hier ook in?

   Geniet van je bijzondere pad, Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,
    Bedankt dat je het voor mij uitgerekend hebt zo snel!

    Ja, ik herken er heel veel in. Vind eigenlijk alle uitdagingen en acties die je noemt in je artikel ook nog wel lastig. In combinatie met eeuwige twijfel valt dat niet altijd mee welke kant ik nu op moet.
    Ergens dan ook wel weer een soort geruststelling om het te kunnen plaatsen aan de hand van jouw beschrijving.
    Groetjes, Anne

 19. Hallo Maaike,
  Bij mij is het op de ene manier 6 en op de andere 33. Ik heb altijd gedacht dat ik 6 was, huiselijk en harmonie nastrevend. Ik heb alleen wel een lastig leven gehad. Nog steeds kamp ik met behoorlijke uitdagingen. Maarrrr… Een poosje geleden kwam ik erachter dat ik op 33 uitkom als ik de individuele cijfers van mijn geboortedatum optel. En dat verklaart voor mij heel veel. Ik ben nu 51 en durf het aan om dingen los te laten en mijn ware zielsmissie te gaan leven. Ik werk als coach en hypnotherapeut. Help mensen bewust te worden, hun angsten los te laten. Als ik de keuze had gehad, was ik bij de 6 gebleven. Maar het leven geeft geen keuze hierin. Gelukkig heb ik altijd geweten dat ik er wel doorheen zou komen. Dat ik er sterker uit zou komen. Dank voor dit blog. Het zet alles weer even op een rijtje voor me

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Astrid,
   Wat mooi te lezen, dank voor je compliment.
   Geniet van al het goede op je pad, liefs, Maaike

 20. Bedankt Maaike voor deze leerzame blog!

  Ik vond mijn geboorte dag altijd bijzonder mooi.

  03-07-1994 de 3 en de 7 samen tevens een 10. Kwam er een half jaar geleden achter dat mijn levenspad nummer een 33 is. Dit verklaarde enorm veel over waarom ik zulke extreem filantropische gevoelens heb gehad heel mijn leven.

 21. Bedankt Maaike voor de tip,

  Ik heb het leren omarmen, het is voor mij nooit gemakkelijk geweest om na te denken over mijn geboortegetal en te lezen wat daar over geschreven wordt, vanwege angst voor megalomanie.

  Nu ik mijn eigen geest begrijp en hoe de realiteit werkt om mij heen vind ik het minder lastig. Ik ben zelf door filosofie uitgekomen op taalgebruik waar ik het heb over het ongesproken woord, iets dat ik als universeel beschrijf voor wezens met ziel. Als mensen dat de taal van de engelen noemen vind ik dat helemaal prima, het is niet mijn schuld 🙂 en bovendien zijn er meerdere manieren om iets te beschrijven vanuit het perspectief van individuele mensen gezien.

  Sta aan het begin van mijn bewust spirituele bestaan en ik ben nog altijd wel benieuwd naar wat de volgende dag brengt.

  Shanti voor dit blog!

 22. hoi Maaike,

  jarenlang dacht ik een ander nummer te zijn, weet niet eens meer welke. maar geen meestergetal iig.. al een tijdje ben ik zoekende , meer in de spirituele wereld, ik wil zoveel ontdekken. en ik kwam weer bij numerologie, en wat blijkt, in methode 1 ben ik een 33.
  15-01-1988.
  mijn zoontje is geboren op 13-11-2021 en er werd al verteld dat hij een spirituele jongen is.. hij is een 11 maar met levenspad 11!
  en mijn dochter veranderde , werd mega gevoelig na de geboorte van haar broertje, en zij is een 22
  06-06-2017

  ik weet nu zeker dat ik verder moet groeien hierin!

  liefs,
  miranda

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Miranda,
   Heel bijzonder een gezin met zoveel verschillende meestergetallen. Geniet ervan.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Beste J.C,
   Toeval bestaat niet. Jouw levenspadnummer is een 12/3. 3 is de energie van de communicator.
   Hartelijke groet, Maaike

 23. Hoi Maaike ,

  Bedankt voor je blog! Herken er veel in.
  Mijn geboortegetal is 33 en zo ook voor mijn dochtertje van 8.

  Namaste,
  Linda

 24. Hallo
  Kan je voor mij aub uitrekenen of ik het meestergetal 33 heb
  Ik heb in 2000 een numeroloog bezocht maar ben helaas mijn geluidsopname kwijt geraakt
  mijn geboortedatum is:
  16-10-1954

  Ik herken alles van de omschrijving als je dit meestergetal hebt
  wil het daarom graag even laten checken
  Mijn numeroloog is helaas een aantal jaar plotseling overleden

  mvgr
  Marianne

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marianne,
   Natuurlijk kan ik dat voor jou berekenen. Ik laat het je zien: 1+6+1+0+1+9+5+4= 27 2+7=9
   Dus jouw levenspad nummer is een 9. De energie van de 9 is de humanitarian.

   Dus uit jouw geboortedatum haal ik niet de 33. Het kan zijn dat je dit ergens anders hebt in je numerologische blauwdruk, bijvoorbeeld in je naam.
   Maar zeker is dat jouw levenspadnummer een 9 is. De energie van de 9 gaat over een levenspad van service en compassie, gaat over geven, voltooiing, idealisme, creativiteit, dingen afronden.
   Hoop je hiermee geholpen te hebben.
   Liefs, Maaike

 25. Hallo Maaike,

  Mijn broertje is volgens mij een 33 hij geboren op 21-05-1969, hij leeft inderdaad een heftig leven in mijn ogen. Hij is geboren met zuurstofgebrek, heeft ik weet niet hoe vaak in het ziekenhuis gelegen. Heeft schizofrenie en MS, kan nagenoeg niet meer praten. Mijn moeder verzorgt hem, zij is overbezorgd natuurlijk en beslist voor hem. Eigenlijk heeft ze dat al zijn hele leven gedaan.
  Dus mijn inziens klopt het zoals jij hebt beschreven. Ik vind het heel jammer dat ik niet goed met mijn broer kan communiceren. Enerzijds omdat mijn moeder er altijd bij is en omdat hij natuurlijk best moeilijk te verstaan is, vroeger eigenlijk ook al. Hij is nooit een prater geweest.

  Ik zou hem graag willen helpen maar ik weet niet hoe, ik ben trouwens een 11 28-05-1967.

  Met vriendelijke groet
  Anja

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anja,
   In principe is je broertjes levenspad nummer een 15/6.
   Er zijn 2 manieren om dit te berekenen. Om een Meestergetal als levenspad nummer te hebben moet het op beide manieren uitkomen op een 33 in principe.
   Manier 1) 2+1+5+1+9+6+9=33/6
   Manier 2) tel dag, datum em jaar apart op en tel deze drie nummers weer bij elkaar op, dus:
   dag: 2+1=3
   maand = 5
   jaar: 1+9+6+9= 25 2+5=7 3+5+7=15/6

   Niet iedereen telt zo, maar in de verdiepende literatuur wordt dit zo wel gehanteerd. Het neemt niet weg dat velen zich herkennen in het pad van de 33.

   Jouw levenspad nummer is zeker het meestergetal 11.
   manier 1) 2+8+5+1+9+6+7= 38/11
   manier 2) dag 2+8=10=1 maand 5 jaar 1+9+6+7=23 2+3=5 dus 1+5+5=11
   In principe is jouw levenspad nummer een 11/11. Dus een volledig meestergetal!
   Groetjes, Maaike

   1. Ha Maaike,

    Wat leuk dat ik op je site terecht kwam. Nee toeval bestaat niet
    Ik ben een 33 mens en na lange omweg nu oa werkzaam op een plek waar ik licht kan geven .
    Ik neem graag de verantwoordelijkheid op mij en begrijp in licht van de 33 nu meer en meer mijn interesses en opleidingen zoals nondualiteit , oude culturen .
    Mooi om zo nogeens na te lezen .
    Dank je

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Jacqueline,
     Wat leuk dat je op mijn site terecht kwam en bijzonder jouw 33 levenspad. Geniet ervan.
     Liefs, Maaike

 26. Hoi Maaike,

  Sinds april/mei (kwam op het spirituele pad terecht) kom ik overal dubbele getallen tegen en vooral 33. De laatste dagen zoveel dat ik ben gaan zoeken wat dit betekent. Ik was namelijk ook zoekende wat nu mijn doel/pad/missie is, vooral qua werk. Ik kwam dit stuk tegen en dit voelde zo treffend. Ik heb altijd al gevoeld dat ik iets moest gaan dienen voor iets groots, maar het werd nooit concreet.
  Ik heb zojuist de cijfers van geboortedatum opgeteld:
  25-03-1985 en kom idd uit op 33. Zo bijzonder!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Cynthia,
   Dat is inderdaad een heel bijzonder verhaal Cynthia. Het universum communiceert dmv nummers. Het wilde jou echt iets vertellen!
   Benieuwd of je nu je missie weet?
   Liefs, Maaike

 27. Beste Maaike,

  Ik weet nu niet of ik het goed doe, maar mijn geboortedatum is:
  23 aug 1982 – op jouw aangegeven manier is het dus: 5+8+2 (of 20?)=6 of 33
  En alles bij elkaar: 2+3+8+1+9+8+2= 33

  Ben ik nu een 6 of ook een 33?

  Lieve groet,

  D

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Debbie,
   In principe is jouw levenspad nummer een 15/6 volgens de tweede rekenmethode. De ene numeroloog houdt de eerste aan en een andere numeroloog de tweede methode.
   Ik zeg altijd, voel waar je het meeste mee resoneert. Vaak zie je dat als mensen ouder worden meer neigen naar de energie van de 33.
   Ben benieuwd hoe je dat ervaart?
   Groetjes, Maaike

 28. Heey Maaike,

  Ik ben geboren op 18-02-1984! Ook een 33!
  Ik heb een YouTube channel, helderheid met Claire!
  En heel intuïtief, spreek ik over kosmische bewustzijn, het tweelingzielen proces en ja de liefde!

  Dank je wel voor dit mooie geschreven artikel 🥰

  Stralend groet

  Claire

  1. Beste Maaike,

   Mijn geboortedatum is 26-12-1984

   8+ 3+ 22 = 33
   2+6+1+2+1+9+8+4 = 33

   Klopt mijn berekening?

   Groetjes Nathalie

   1. Hallo Maaike,

    Mijn geboortedatum is 08-12-1993
    Met de eerste methode kom ik op 33.
    8+1+2+1+9+9+3=33

    Van de tweede methode ben ik niet zo zeker want als ik het zo bereken:
    Dag: 8
    Maand:1+2= 3
    Jaar: 1+9+9+3= 22..

    Is het dan 8+3+22? Zo kom ik op 33.

    Of doe je de 2 en de 2 ook nog bij elkaar?
    Dan is de uitkomst 15, 8+3+4=15

    Ik weet niet welke dan klopt ik dat geval?

    Groetjes Daria

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Daria,’
     Je hebt het goed berekend hoor, jouw levenspad nummer is zeker het meestergetal 33. Je laat in de tweede berekening de meestergetallen staan. Dus 8+3+22= 33.
     Benieuwd of jij je ook herkent in dit meestergetal?
     Liefs, Maaike

     1. Hoi Maaike,

      Bedankt voor je antwoord. Ik ben er zeker naar benieuwd. Ik heb hier en daar al wat gelezen o.a. ook jou blog 🙂 Ik herken mezelf in heel veel dingen. Ik denk dat ik me nu ongeveer 2 jaar zo hier en daar in verdiep en er vallen steeds meer kwartjes, dingen die ik eerst niet begreep. Ik moet wel zeggen dat ik het nog vaak moeilijk heb met dingen extreem diep (aan)voelen. Ik ben mezelf en mijn doel nog steeds aan het ontdekken en dat valt niet altijd mee.
      Maar fijn dat jij jouw kennis met ons deelt en het daarmee helderder maakt voor ons. Bedankt!😊

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Daria,
      Het pad van een 33 is ook ontdekken en uitproberen en vallen en weer opstaan. Geniet van het proces, liefs, Maaike

 29. Geboren op 22-08-1965. Volgens mij een echte ‘33’. De hoogste tijd om er echt iets mee te gaan doen!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Marijke,
   Je kunt je levenspad op 2 manieren berekenen. Je bent een ëchte”33 als bij beide manieren er een 33 uitkomt.
   Manier 1, alle nummers bij elkaar optellen: 2+2+8+1+9+6+5= 33

   Manier 2, apart de dag, maand en jaar optellen en deze weer bij elkaar optellen.
   Dus: dag 2+2=4
   maand =8
   jaar: 1+9+6+5= 21 2+1=3
   Tel dag, mand en jaar op: 4+8+3= 15 In principe is jouw levenspadnummer een 15/6 met invloeden van de 33.
   Herken je veel in dingen van levenspadnummer 33?
   Groetjes, Maaike

 30. Alice Everdina Stoof

  Hoi Maaike, mijn twee kinderen hun geboorte datums eindigen allebei op 33
  17-02-1985 en 14-01-1989.
  Groetjes Alice

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Alice,
   Wat bijzonder, dat ben ik nog nooit tegengekomen vanuit 1 gezin.
   Groetjes, Maaike

 31. Wat een prachtig en verhelderend stuk;!

  Ik ben van 22-07-1993 en heb al jaren gedacht dat mijn levenspad nummer 6 en kon me daar ook wel in vinden. Maar elk woord dat je hier beschrijft gaf mij een aha moment!!

  Dit was het moment waarbij er pure realisatie was van mijn journey and purpose here.

 32. Hallo
  Ik heb nou al heel veel berekeningen gezien . Ik kom ook uit op 33 en 15/6 maar is het niet zo dat je eerst de doelen van 6 bereiken moet en je hoger bewustzijn wekken moet om in de 33 te komen en die als je levensmissie te volgen ? Ik herken mij in de 6 en in de 33 . En een paar aspecten heb ik al over jaren nou onbewust geleerd . Nu ben ik bezig met een spiritueel deel ervan .
  Groetjes
  Bea

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Bea,
   Er zijn stromingen in de numerologie die daar vanuit gaan. Zeker als je je herkent in beide nummers dan kan dat heel goed dat je deze energie zo uitleeft.
   Geniet van je mooie levenspad Bea.
   Groetjes, Maaike

 33. Hoi Maaike, mijn geboortedatum is 06-01-1979. “Ben” ik een 33? Alle cijfers bij elkaar opgeteld wel, maar met de andere berekening kom ik er niet uit. Ben niet zo goed in rekenen😆

  Groetjes van Femke

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Femke,
   Jouw levenspadnummer is een 15/6. Je bent een 33 als er 33 uitkomt bij allebei de reken manieren.
   Manier 1 door alles bij elkaar op te tellen: 6+1+1+9+7+9=33

   Manier 2, tel dag, maand en jaar apart op en tel deze weer bij elkaar op:
   dag : 6
   maand: 1
   jaar: 1+9+7+9= 26 2+6=8
   6+1+8=15 Dus geen 33
   Dus jouw levenspad nummer is een 15/6. Je hebt dus de invloeden van de nummers 1, 5 en 6

   Groetjes, Maaike

 34. Anke Dijkstra

  Hallo Maaike,

  Mijn naam is Anke en ik ben geboren op 27-2-1966. Ik weet sinds ongeveer 20 jaar dat ik een 33 ben. Ik weet inmiddels het eea van numerologie.
  Ik worstel momenteel zo met mijn innerlijke boze vrouw. De trotse vrouw die zich, als reactie op innerlijke kwetsbaarheid, afzondert en genoegen schept in het lijden aan de zijkant. Als identiteit ook: de onbegrepene, maar afgunstig op zij die het zo leuk hebben samen. Ik lijk mijzelf te saboteren en geloof steeds minder in de mogelijkheden, waardoor er weer minder blijheid komt etc.
  Ik weet dat ik ergens weer vreugde in mezelf kan vinden (het is er plots soms, maar eigenlijk nooit als ik alleen ben en ik leef alleen) maar weet nu niet hoe. De discrepantie tussen mij en de ander lijkt ergens steeds groter te worden.
  Ik ben getriggerd door jouw stuk over zelfdiscipline en luiheid. Als er richtingsloosheid is voelt alle beweging als zinloos, want waarheen en waarvoor?
  Het zijn fasen, maar het vliegt van het ene naar het andere uiterste.
  Heb je wijze woorden voor me?

  Lieve groet, Anke

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Anke,

   Er zijn 2 manieren om je levenspad nummer te berekenen. Als er bij allebei de manieren een hetzelfde nummer uitkomt dan heb je een levenspadnummer 33.
   Ik laat het jou zien:
   manier 1 is alles achter elkaar optellen, dus: 2+7+2+1+9+6+6= 33
   Manier 2 is eerst dag, dan maand dan jaar apart optellen en dan alle drie de nummers weer bij elkaar optellen. dus:
   dag: 2+9=9
   maand =2
   jaar: 1+9+6+6=22 2+2=4
   Dan tel je dag, maand en jaar op: 9+2+4= 15 1+5=6

   Dus jouw levenspad is een 15/6 en in principe geen 33. Je hebt wel de invloeden van de 33 en ook van de 22 (uit je jaar).
   Levenspad nummer 6 gaat over nurtering, familie, en creativiteit. Misschien kun je nog meer lezen over het levenspad nummer 6. Er zijn ook veel invloeden van de 15, dus de 1 en de 5. De een gaat over voor jezelf staan en verantwoording voor jezelf nemen en de 5 staat voor vrijheid.

   Mocht je meer willen dan kun je een gratis kennismakingsgesprek met mij boeken om te kijken of ik nog meer voor jou zou kunnen betekenen.
   Geniet van al het goede,
   Liefs, Maaike

   1. Anke Dijkstra

    Hoi Maaike,

    Je berekent het anders dan andere numerologie, waaronder Gerrit Janssen, Jan laurijssen of Theo Jeukens. In alles wat ik gedaan heb op het gebied van numerologie kom ik op 33 uit. Waarbij nadrukkelijk niet de 1 en 5 in mijn reeks staan. Da’s best opvallend.
    Ik ben erg geïnteresseerd in duidingen, en hier is een opvallende discrepantie.
    Waarop is jouw methode gebaseerd? Ik lees je reactie graag.

    Hartelijke groet,
    Anke

  2. Ha Maaike,

   Onlangs rekende een bekende mijn levenspad en zielsopdracht uit. Ze vertelde me dat mijn levenspad 33 is en mijn zielsopdracht 11. Ik heb het voor kennisgeving aangenomen en me er verder niet in verdiept.

   Vorig jaar ben ik heel voorzichtig mijn emoties gaan voelen. Het was koud en eng, maar ik besloot te duiken en ging kopje onder. Probeerde met al mijn verdedigingsmechanismes mezelf drijvende te houden, maar dat lukte niet.

   Sinds begin dit jaar ben ik gaan voelen wat ik al die jaren heb onderdrukt. Wat ik me niet bewust was dat er zoveel achter de muren voelbaar zou worden toen ik ze begon af te breken. Beetje voor beetje kwamen er zoveel herinneringen uit mijn verleden naar boven en kon ik voelen wat ik nooit eerder kon omdat het toen te overweldigend was.

   Nu de angst en het verdriet een plaatsje hebben gekregen, ik de machteloosheid en wanhoop heb doorvoeld, dient de woede zich aan. Woede die ik heb onderdrukt door haar naar mezelf te keren.

   Eigenlijk hoop ik stiekem dat je zegt, welnee meid, je hebt op numerologisch gebied één van de makkelijkste getallen die er zijn, mijn geboortedatum 6-7-1955.

   Hartelijke groet, Diny

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hallo Diny,
    Wel een heel mooi proces wat jij beschrijft. En ja dat is een hele kluif.
    Je kunt je levenspad nummer op 2 manieren uitrekenen. Ik laat ze allebei zien. Er zijn numerologen die alleen de eerste manier aanhouden en dan heb je inderdaad een 33 levenspad nummer. Er zijn er ook die zeggen dat je pas een 33 levenspadnummer hebt als op allebei de manieren er een 33 uitkomt. Er zijn dus meerdere stromingen in de numerologie.
    Manier 1 is alle nummers bij elkaar optellen dus: 6+7+1+9+5+5= 33

    Manier 2 is dag, maand en jaar part optellen en deze 3 nummers weer bij elkaar optellen. Dus:
    dag = 6
    maand is 7
    jaar is 1+9+5+5= 20 2+0=2
    Dan tel je bij elkaar op 6+7+2= 15 dus dan is jouw levenspad nummer een 15/6

    Ik hou zelf de theorie aan van de 2 berekeningen die op een 33 uitkomen.
    Wat belangrijk is is je intuïtie hierin. Ook waar je je het meest mee verbonden voelt, de 33 of de 6.
    Vaak zie je dat mensen op een oudere leeftijd aan de energie van de 33 toekomen.
    Benieuwd hoe jij dat voelt?
    Liefs, Maaike

 35. Hoi Maaike,

  Dankjewel voor je prachtig geschreven blog🙏🏼
  Ik ben net bezig om een geboortemandala te maken en kom erachter dat mijn meestergetal 33 is.
  Ik ben van 12-9-1965.
  Toen ik hiernaar op zoek ging kwam ik jouw blog tegen. Er werd mij in 1 keer zoveel duidelijk! Sinds kort ben ik de balans aan het opmaken van mijn leven en ben ik mij aan het verdiepen in mijn spirituele kant. Door een shamballa healing is mij zoveel duidelijk geworden waardoor ik nu weet waarom ik mij altijd zo anders heb gevoeld.
  Nu komt dit nummer 33 er ook nog eens bij en overweldigd mij dit behoorlijk. Alles is nieuw voor mij en ik weet niet goed waar ik moet beginnen om mijzelf spiritueel te gaan ontwikkelen. Heb jij tips voor mij?
  Liefs Jetty🙏🏼

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jetty,
   Wat mooi dat je een geboortemandala aan het maken bent en dat jou zoveel meer duidelijk is geworden.
   De allerbelangrijkste tip die ik jou kan geven is: blijf heel dicht bij jezelf en wees trouw aan jezelf.
   Geniet van het proces,
   Liefs, Maaike

 36. Hoi Maaike,
  Ik ben op 19-11-1974 geboren. Ben ik dan een 33″?
  Ik heb ‘n Rocky road maar ben steeds completer mezelf in mijn zijn, na jaren hard werken
  Lieve groetjes
  Sandra

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sandra,
   Jouw levenspad nummer is een 6 met invloeden van de 33.

   Je berekent het op 2 manieren en als de uitkomst hetzelfde is dan is jouw levenspadnummer een 33, maar dat is niet zo.

   1+9+1+1+1+9+7+4= 33

   1+9=10 =1 1+1=2 1+9+7+4=21 2=1=3
   Dan tel je op 1+2+3=6

   Dus jouw levenspad nummer is een 6.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 37. Dag Maaike,
  Ik herken ontzettend veel van deze tekst, maar twijfel toch nog… Ben ik een 33/6? Ik ben geboren op 11/08/1994. Ik herken de persoonlijke struggles die je opsomt (onzekerheid, perfectionisme, jezelf niet volledig tonen), gecombineerd met een enorme verbinding met alles en iedereen rondom me. Ik heb vooral een sterke neiging mezelf af te zonderen momenteel. De liefde en wens om te helpen zijn er echter wel. Ik werk momenteel ook als vrijwilligerscoördinator waar ik iedereen (ongeacht de vraag) wel op weg probeer te helpen. Maar het is niet genoeg. Ik wil meer en weet dat ik meer kan, maar ik heb niet het gevoel dat ik me gewoon kan tonen. Ik voel me vaak niet veilig of begrepen, al kan ik niet steeds vertellen waar dit aan ligt.
  Wat is dit een prachtige blog, ongeacht of dit volledig op mij van toepassing is, ben ik je ontzettend dankbaar voor je werk. Je inspireert en steunt duidelijk ontzettend veel mensen, ook buiten mezelf. Dankjewel, je bent prachtig!
  Lieve groetjes,
  Céline

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Céline,
   Om een “echte “33 te zijn tel je jouw geboortedatum op 2 manieren op en dan moeten ze allebei uitkomen op 33. Dat is bij jou niet zo.
   1) 1+1+8+1+9+9+4 = 33

   2) 1+1=2 8 1+9+9+4= 23 2+3=5
   2+8+5= 15 1+5=6

   Je hebt wel invloeden van de 33 in je numerologie codes hoor, vandaar dat je ook veel herkent in het blog. In principe is jouw levenspad nummer een 6 met de invloeden van de 33.
   En dank voor je mooie compliment en dat je hierdoor geïnspireerd bent.
   Geniet van al het goede,
   Liefs, Maaike

  2. Mireille Leurs

   Hallo Maaike,
   Wat een interessante blog, ik herken heel veel in dit verhaal. Ik heb ook getal 33 in mijn geboortedatum maar nadat ik de reacties heb gelezen twijfel ik of ik een echte 33 ben.
   Mijn geboortedatum is 28-06-1970 = 33
   Maar is het 2+ 8= 10 6 1+9+7= 17 10+6+17=33 of moet ik de 10 en de 17 terugbrengen naar 1 getal dan is de uitkomst 6 ?
   Ik hoor het graag van je
   Lieve groet, Mireille

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Mireille,
    Je brengt de 10 en de 17 ook weer terug naar een 1 en een 8.
    Het wordt dan: 1+6+8= 15 1+5=6.
    Er zijn zeker invloeden van het meestergetal 33 maar je levenspad nummer is een 6.
    Liefs, Maaike

 38. Hoi Maaike,
  Ik weet al zo n 30 jaar dat ik levenspad 33 heb. Na een zeer traumatische ervaring ben ik gaan zoeken naar vele antwoorden. Ontmoette mijn tweelingziel op mijn huwelijksreis. Kan er een bestseller over schrijven denk ik… Wat een weg …. Ook hij is een 33, maar een “runner” . Door deze ontmoeting is mijn kundalini ongecontroleerd losgebroken .

  Los hiervan vele andere emotionele kruisigingen mogen ervaren. Hemel en hel tegelijkertijd ervaren .

  Verdiept in energie werk , Reiki master, recent reiki kundalini master, en weer vrolijk op weg …

  Mijn huidige partner is een 11. Maar heeft gek genoeg helemaal niets met spiritualiteit.

  Namaste 🙏

  Simone

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Simone,
   Het levenspad van mensen met meestergetallen gaat meestal niet over rozen en kan inderdaad hemel en hel tegelijkertijd zijn.
   Wat mooi dat je dat deelt.
   Geniet van al het goede,
   Liefs, Maaike

 39. Beste Maaike,

  Door jou ben ik er vorig jaar achter gekomen dat ik een 33 ben. Ik telde mijn geboortegetal 31-05-1968 altijd bij elkaar op…Na het lezen van jouw blog ben ik ook meer dingen gaan begrijpen. Als kind zijnde was ik altijd al anders dan de rest van het gezin, heimwee naar …. en ik wist intuïtief dat er meer was. Naarmate ik ouder werd zag ik overleden dierbaren, kreeg te horen dat ik een oude ziel was maar daar wilde ik niks van afweten. De afgelopen jaren ben ik de spiritualiteit/esoterie ingedoken, af en toe herinner ik mij fragmenten uit vorige levens en ben ik nog steeds in ontwikkeling d.m.v. cursussen. Honger naar kennis.
  Mijn levenspad is nooit over rozen gegaan, veel meegemaakt en daardoor begrijp ik anderen ook goed. Mensen helpen en een enorme verantwoordelijkheidsgevoel loopt als een rode draad door mijn leven.
  Onlangs vroeg ik mij af welke geboortegetallen mijn ouders ( mijn vader leeft inmiddels niet meer) hebben en wat blijkt? Mijn vader had als getal 22 en mijn moeder is net als ik een 33….
  Dit wilde ik graag met jou delen.

  Hartelijke groet,

  Victorine

 40. Momenteel ervaar ik veel struggles in het leven.
  Ik raakte in gesprek met mijn vriendin. En van het een kwam het ander. Schijnbaar ben ik een 33. Mijn zoon is een 22
  Al vanaf zijn geboorte voel ik dat bij spiritueel erg verbonden zijn. Verder heb ik weinig tot geen kennis in deze wereld
  Enerzijds voel ik dat ik mij moet ontplooien hierin. En aan de andere kant heb ik angst voor het spirituele en de bezoekjes die ik af en toe krijg.
  Wat is mijn doel? Ik ben zo zoekende al heel lang

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Celine,
   Wat bijzonder, jij een levenspad nummer 33 en je zoon een 22. Wat een energie en mogelijkheden.
   Ik hoop dat je met dit blog een klein stapje verder bent gekomen. Als je je meer bewust bent van de energieën dan gaan de dingen soms makkelijker.
   Wens jou heel veel goeds en liefde,
   Maaike

 41. Herbert Jansen

  Hoi Maaike, wat een overzichtelijk blogartikel, dank daarvoor.
  Graag zou ik je twee vragen stellen.

  Vraag 1.
  Ik kwam bij dit artikel terecht omdat ik aan het zoeken was hoe het komt dat ik de laatste jaren zo vaak moe ben (en energie verlies). Ik heb het idee dat ik opensta, zeg maar. Dat anderen gemakkelijk mijn energie kunnen stelen. Bij de ene mens laadt ik (onopgemerkt) op, bij de andere mens – bijvoorbeeld na een korte vergadering – ben ik voor 98% leeggezogen. Ergens staat een deur open. Nu las ik over de eigenschappen van het levenspad van de 33’er en ik herken het: let op je energie!

  Hoe bereikt de 33’er een optimaal punt van energiehuishouding, dus zeg maar een balans? Heb je misschien wat handvaten om hiermee aan de slag te gaan? Ik bedoel, waar begint de nummer 33 (en hoe) als hij of zij en perfecte energiebalans wil creëren, rekening houdende met zijn taak op aarde?

  Vraag 2.
  Daarnaast heb ik nog een vraag. Je schrijft “Sta open voor grotere krachten”. Welke krachten bedoel je dan precies (en hoe kom ik daarmee in aanraking)?

  Groetjes Herbert

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Herbert,
   Dank voor je reactie op mijn blog. En ja heel herkenbaar van de energie die weglekt. Ik kan niet zo zeggen waar dat aan ligt, dat kan aan heel veel dingen liggen.
   Een energiebalans creeëren doe je niet in 1 dag, helaas. Ik bied via mijn website een gratis energy call aan, misschien een idee om daar gebruik van te maken?
   Met open staan voor grotere krachten bedoel ik eigenlijk het ongeziene, universele krachten, helderziendheid, heldervoelendheid. En daar ben je als 33er al mee in aanraking, bewust of onbewust.
   Groetjes, Maaike

 42. Dag Maaike

  Kan je iets vertellen over zielegetal 33? Ik vond ‘t boeiend t lezen over t levenspad, maar m’n zielegetal is 33 . Op t net vind ik vaak oppervlakkige info …
  Ik ben benieuwd! 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Sara,
   Het zielegetal geeft aan wat je werkelijk bent, inclusief de ervaringen en kwaliteiten die je uit andere levens hebt meegenomen die vaak nog (deels) onbewust zijn.

   Met de 33 als zielegetal ben je vaak gevoelig, intuïtief en meedogend. De zielegetal 33 heeft een heldere, vaakk idealistische visie op de toekomst en willen graag meewerken aan het brengen van vrede voor de gehele mensheid, dit met moed, overtuiging en doorzettingsvermogen.
   De ziele-uitdaging is om het mededogen en inzicht te ontwikkelen om anderen bij te staan, maar ook leren zichzelf in balans te houden en niet onnodig energie weg te geven.
   Sara, herken je hier iets in? Laat me weten.
   Liefs, Maaike

 43. Prachtig, ik krijg erg vaak het getal 538…vandaag in combinatie met 33, voor de 2e keer. Ik was benieuwd en kwam via Google op deze pagina.
  Mooi, ik ga verder lezen
  Lieve groet,
  Marleen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Marleen,
   Wat speciaal Marleen dat je deze getallen combinatie tegenkomt. Getallen zijn de taal van het universum, dus waarschijnlijk zit er een boodschap voor jou in.
   Veel leesplezier,
   Hartelijke groet, Maaike

 44. Nog even een correctie op de medicijnkaart. Nummer 33 de kaart di ik trok was de wezel en niet zoals ik schreef de das.

  1. oh, dat is jammer zeg. Ik ben een 33 en mijn achternaam is Dassen. Ik voelde me goed bij die medicijnkaart. Kun je zeggen welk nummer de das dan wel heeft? Dank je wel alvast.

 45. Beste Maaike, ik voel me sinds mijn prille jeugd een 33. Streef altijd naar harmonie en ben tegelijkertijd bang en nerveus. Ik had op jonge leeftijd visioenen over een onmetelijke ruimte waar ik in zweefde en me alleen voelde, want mijn gedachten gingen dan onmiddellijk naar ons aardse vergankelijke bestaan en ik dacht, waar blijf ik dan in deze eeuwigheid, wanneer mijn leven ineens ophoudt te bestaan. Ook droomde ik regelmatig dezelfde droom waarin ik in mijn rechterhand de wereld droeg. Mijn hand was echter enorm. Toen ik in 2018 de auto van mij zus leende met getal 33 in het kenteken, om per boot naar Engeland te gaan, was het aan de lopende band nummer 33. Een paar dagen later, in Londen trok ik in een winkeltje een medicijnen kaart en jawel nummer 33 de das. Gisteren na een moeilijk gesprek met mijn partner rekende ik in de supermarkt mijn boodschappen af bij de zelf scanner: € 33,00. Van mijn moeder die al jaren geleden overleden is trof ik een agenda aan een aantal jaren geleden. Ik bladerde naar mijn verjaardag en warempel op die dag 29 juni stond: Pieter 33. Twee jaar geleden moest ik mijn auto verkopen en mijn zus had net een nieuwe auto gekocht, en stelde zelf voor om haar auto met het kenteken 33 aan mij te geven en deze niet te verkopen. Het nummer 33 komt nu al jaren zo vaak voorbij en ik doe iedere dag oefeningen uit het boek “Een Cursus In Wonderen”, gericht op het Christus bewustzijn. Mijn ego begint steeds heftiger te protesteren want dat wil het helemaal niet voor mij. Het ego wil dat ik niet terugkeer naar de liefde en me schuldig blijf voelen en dat heb ik vaak zo gevoeld. Ofschoon ik goed deed was daar altijd weer de dwingende stem van het ego, die me vertelde dat ik het niet waard ben. Loyaliteit is één van mijn eigenschappen. Maar ik besef nu dat ik onbewust loyaal ben geweest aan mijn ego, en me altijd weer schuldig voelde en bang was en me terugtrok en situaties wilde vermijden. Nu wil ik loyaal zijn aan de Christus in mij, het goddelijke Kind dat zachtjes vraagt om hem te omarmen.
  Groetjes, Pieter

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Beste Pieter, dank voor je mooie en uitgebreide reactie waarin je zo mooi jouw gevoeligheid rondom de 33 beschrijft en alle “”toevalligheden”” daar omheen. Als je veel 33 ziet dan is dat een teken en of bevestiging van het universum. Wat mooi zoals je je proces beschrijft van het ego en de balans daarin met de 33 of Christusenergie. Geniet ten volste van de omarming van het licht. Een ieder heeft het nodig en is het meer dan waard.
   Liefs, Maaike

 46. Wat een prachtig artikel. Ik kan niet anders zeggen dan dat het tot in de puntjes klopt! Zelf ben ik zo een “fan” van mijn “nummer” dat ik het heb vereeuwigd op mijn pols dmv een tatoeage. Ik heb 2 jaar geleden mijn vader verloren en wij maakten de afspraak hoe en met wat hij mijn aandacht zou trekken vanuit de “overzijde” en om een voorbeeld te geven… ik zit in de auto en denk aan mijn pa, mijn maat mijn vriend! De tranen schieten in mijn ogen en ik besef weer even harder dan normaal dat ik nooit meer zijn stem zal horen. Terwijl ik mijn tranen probeer tegen te houden kijk ik naar de auto voor mij en het kenteken begint met 33…. Ik voel een warm gevoel door mijn lichaam stromen en langzaam besef ik dat het een niet een maar mijn teken is, een knuffel van boven met de boodschap waarvan ik weet wat die inhoudt. Nogmaals ik ben geraakt door dit stuk en tot een paar jaar geleden heb ik nog nooit zo een mooi artikel gelezen over “33” en geloof me ik heb hem suf gegoogled:)!

  Dank voor deze mooie opheldering!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anita,
   Wat een bijzondere reactie heb jij, dank daarvoor! Speciaal dat je nummer 33 als tatoeage hebt. En wat mooi dat je zo de tekenen van je vader uit het universum mag ontvangen.
   Deze manier van communiceren hoort echt bij de 33 energie. En wat fijn dat het blog jou geraakt heeft.
   Geniet van de energie, liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Diana,
   Dat is een speciale combinatie, 2 Meestergetallen. Mijn partner en ik zijn beide een 29/11. Mijn ervaring is dat je elkaar kunt aanvullen en ondersteunen in de energie van de meestergetallen, het is toch een intense trilling.
   Ervaar jij dat ook zo?
   Liefs, Maaike

 47. Hallo Maaike,

  Heel mooi en duidelijk. 26-11-1958 dus 33. Hoe mooi komt alles op zijn plaats met jou uitleg. En toeval bestaat niet, ik ben precies op mijn 60 ste echt “bewust” geworden. Het was geen gemakkelijk leven, ik zou zeggen dat ik 3 levens in één doorgeworsteld heb maar de laatste jaren werd het duidelijk waarom en ik zou het voor niets willen ruilen. Ik ben daarom uiterst dankbaar om nu hier op aarde te zijn en een aandeel te mogen hebben aan de evolutie van de aarde en de mensheid, op welke manier dat ook moge zijn.
  Nogmaals dank voor je duidelijke, inspirerende en zeker hulpzame uitleg,
  Met liefdevolle groeten

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Stan,
   Dank voor de mooie reactie. Het leven van een Meestergetal als levenspad is niet makkelijk en gaat niet over rozen. Zo bemoedigend te leze dat je dankbaar bent voor wat het gebracht heeft. En ja, we zijn allemaal zo nodig om ons aandeel te leveren aan de verandering van de aarde. Licht brengen in de duisternis.
   Liefs, Maaike

  2. All s valt hiermee op zijn in plek. Al jaren wist ik dat ik een 33 ben (17-01-1968), vanaf het moment dat ik een tarot opleiding deed waar o.a. ook nummerologie in voorkwam. Daar werd het doorverbonden naar de wezenskaart 6 van de geliefden, waar ik weliswaar wel wat van mijn karmische taak in herkende, maar in de 33 herken ik zoveel meer. Zoals mijn moeder altijd al zei, je bent een oude ziel en met een moeilijke taak op deze aarde. Moeder van 3 kinderen met een autistische beperking en nazorg regisseur/ casemanager/ maatschappelijk werker van gedetineerden, waar ik graag met de meest zware groep gedetineerden werk. Mijn levensbeschouwing is vanaf mijn jongste jeugd al hekserij geweest, waar ik de verbinding (en mijn plek) tussen mens, natuur en de universele kosmos en onze
   Moeder Aarde eer. En draag dit ook zo uit. Ik vind het hebben van wederzijds respect, mededogen en verdraagzaamheid erg belangrijk en ik voel daarin hebben om mijn eigen verantwoordelijkheid zwaar op mijn schouders rusten. En heb meerdere eerdere spontane herbelevingen gehad van eerdere levens.
   Het lezen van dit stukje over meestergetal 33 was voor mij dan ook een emotioneel stukje herkenning over mijn eigen levensdraad in dit leven. Dank daarvoor!

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hallo Cindy,
    Wat speciaal dat je dit allemaal met ons deelt, heel intiem eigenlijk. En wat mooi dat dit blog een emotionele herkenning gaf.
    Hou je mooie levensdraad vast.
    Liefs, Maaike

 48. Smslotboom@gmail.com

  Hallo Maaike,
  Gisteren ontmoette ik iemand die over numerologie vertelde. Ik had er niet zo veel mee, maar toen ze zei dat ik het meestergetal 33 had werd ik toch wel nieuwsgierig (11-07-1977). Zo kwam ik op jouw site terecht. Ik vind de uitdagingen heel erg bij mij passen. Heel interessant om te lezen allemaal. Ik wil heel graag weten wat mijn levensdoel is. Is dat voor elk 33 nummer hetzelfde? Hartelijke groet, Sandra S.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sandra,
   Wat leuk dat iemand jouw interesse heeft gewekt voor numerologie. Inderdaad is jouw levenspad meestergetal 33. Je hebt ook nog veel invloeden van de nummers 1 en 7.
   In grote lijnen is de energie van de 33 hetzelfde voor een ieder die dit als levenspadnummer heeft. Echter je hebt nog zoveel meer nummers in jouw kosmische blauwdruk zitten die die 33 beïnvloeden. Dus iedereen weer uniek. Om echt jouw levensdoel uit te zoeken via numerologie is het raadzaam om een numeroscoop te laten maken. Wil je hier meer over weten dan kun je je altijd inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek via mijn website.
   Geniet ervan, succes en hartelijke groetjes, Maaike

 49. Hoi Maaike!

  “Toevallig”, kwam ik gisteren op deze site terecht, omdat iets in me zei dat ik mijn geboortedatum nog eens moest optellen.
  28-9-1949. Een zes dus. Maar ook 33.
  Als dat zo is dan vallen er heel veel kwartjes bij deze cijfers.
  De universiteit van mijn leven was niet makkelijk, zoveel geleerd.
  Toen ik jouw uitleg over 33 las, was ik zo blij, zo herkenbaar!
  Dank jewel daarvoor!

  Veel is nu nóg duidelijker, heb me altijd een buitenstaander gevoeld.
  Als 6/7 jarige stond ik in de hal van de school. Ik voelde me oud, dat gevoel kan ik zo oproepen. En dacht bij mezelf; “ wat doe ik hier eigenlijk?”

  Langzamerhand, door alle jaren heen is dat duidelijk geworden.
  Nu na deze louterende en moeilijke C tijd, ben ik heel dicht bij mezelf gekomen en in mijn kracht komen te staan.
  Ik ben klaar voor de volgende taak, die ongetwijfeld gaat komen.

  Liefde en licht uitstralen, ondanks de tweespalt die nu gecreëerd wordt, zie ik zoveel verbinding en liefde.

  Veel liefs en kracht voor iedereen die hiermee worstelt.
  Dank Maaike voor je mooie site.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ineke,
   Toeval bestaat niet zullen we maar zeggen. Wat mooi dat je deze ontdekking bij jezelf gedaan hebt. En wat mooi om te lezen dat je in deze C-tijd in je kracht bent komen te staan. Dat is wat ik iedereen zo gun. Blijf je mooie licht schijnen, zoooo nodig nu.
   Liefs, Maaike

 50. Beste Maaike,
  Mooie site en aanbod!, En .. bijzonder dat je op elk bericht op jouw blog reageert!
  Onlangs leerde ik dat mijn nummer het getal 33 is. (geb 23-07-1965)
  Zonder kennis van numerologie was het altijd al ‘mijn geluksnr.’ dat bleek nu geen toeval(?)
  Het verklaart veel. Het leven niet makkelijk vinden, zoekend en uiteindelijk enkele jaren geleden, na een crisisperiode een andere richting uit, en tot mijn eigen verbazing yogadocente geworden. Dit ben ik recentelijk gaan begrijpen.. 😉 en past helemaal bij mij en volg momenteel de opleiding tot bewustzijnscoach.
  graag stel ik een vraagje: hoe bijzonder ik het ook vind, ik weet niet wat te doen met getallen die totaal niet overeenkomen met mijn ervaring, een voorbeeld: huisnr van mijn ouders is 32 (=5) daar al bijna 40 jaar wonende, en daar is alles totaal anders dan wat ik lees over nummer 5. Dan kan ik e.e.a zo in twijfel trekken. Mag ik je idee hierover?
  alvast veel dank (voor je antwoord vanuit Portugal <– super dat je hebt kunnen realiseren te wonen waar je graag wilt, is mij nog niet gelukt! )
  hartelijke groet, Karin

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Karin,
   Wat mooi dat je je nu realiseert dat jouw levenspad nummer het meestergetal 33 is. Inderdaad dan kun je al meer begrijpen over je eigen pad. Iedereen heeft een uitgebreide kosmische code gebaseerd op je geboortedatum en naam. Dus je hebt nog veel meer nummers in jouw blauwdruk zitten. Ook bewoners met hun eigen kosmische codes kunnen andere nummers beïnvloeden of het tegenovergestelde van deze energie leven. Het ligt eraan of er sprake is van een (dis)balans of niet. Dus het hangt van meerdere factoren af. De omschrijving van het nummer 5 in mijn blog is een algemene energie, een algemene indruk maar je kunt er nog veel dieper naar kijken.
   Ik weet zeker dat het je gaat lukken om een mooie woonplek voor jezelf te creëren. Geniet van alle processen.
   Liefs, Maaike

 51. Hoi, ik ben ook nr 33, 26-4-1974.
  Voel me super nu, vooral omdat ik weet dat alles heel mooi wordt.
  PS: moeder Theresa is geen lieverdje..
  Groetjes Iwan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Iwan,
   Dank voor je spontane reactie, en wat fijn dat je je lekker voelt met de energie van je levenspad nummer 33.
   En ja, het gaat mooi worden….
   Groetjes, Maaike

  2. Maaike Niemantsverdriet

   Mooi verwoord Peggy en dank voor je lieve wensen, uiteindelijk gaat het allemaal daarover.
   Liefs, Maaike

 52. Hoi Maaike,
  Het levenslesgetal van mij en mijn zoon is 33.
  Daarnaast heeft mijn zoon ook als zielsgetal een 33.
  Hij is in mijn ogen zo gevoelig en niet weerbaar genoeg dat hij nog niet klaar is voor de brugklas die over twee weken begint.
  Kun je misschien wat tips geven hoe ik hem het beste kan begeleiden?
  Ik ga zeker meer lezen want vond het erg interessant.
  Bedankt voor dit heldere stuk!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Joyce,
   Wat speciaal dat jullie beiden een levenspad nummer 33 hebben. Het komt al niet veel voor en dan in hetzelfde gezin.
   Ik denk dat voor elk kind de overgang van de basisschool naar de brugklas zwaar en overweldigend is en zeker voor kinderen met een meestergetal als levenspad nummer.
   Het belangrijkste is dat hij goed geaard blijft en zich zelf op nummer 1 zet en niet te perfectionistisch is/wordt.
   Wel fijn dat jullie elkaar kunnen aanvoelen met deze mooie energie.
   Mocht je meer ondersteuning willen dan kan dat middels een eerste gratis kennismakingsgesprek via mijn website.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

 53. Hallo, ik ben 33 jaar en volgens mij heb ik ook nummer 33 (geboortedatum: 06-01-1988).
  Ik zit nu 1,5 jaar ziek thuis, vanwege een “burn out”. (Alles omvattend woord, maar met veel inhoud). Heb jij enige tips voor mij? Hoe ik door deze enorm sombere en angstige tijd van mijn leven heen kan komen? Mvg Wendy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   Inderdaad is jouw levenspad nummer een 33 en dan ben je ook nog eens 33 jaar, dubbelop.
   Het is altijd moeilijk om zo wat tips te geven met weinig gegevens en verdere informatie. Weet dat je de energie van de 33 aan kan, anders had je het niet gehad.
   Wat ik aanbied op mijn site is een gratis call. Daar kun je gebruik van maken als je wilt en dan kan ik wat gerichter adviseren en eventueel kijken wat ik nog meer voor jou zou kunnen betekenen.
   Liefs, Maaike

 54. Wauw! Dit is nogal surreal voor mij. Ik ben sinds vorige week erachter gekomen dat mijn ascendant “vissen” is en mijn maanteken “waterman” Zelf ben ik een “boogschutter”. Dus mijn drang naar vrijheid en de waarheid zit in mijn core. Ook een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mijn pijlen omhoog gericht, belangstelling voor het hogere, voor idealen, voor de waarheid. Als kind kreeg ik vaak te horen dat ik “wijs” was voor mijn leeftijd. En dat maakte dat ik bij mezelf dacht “ben een oude ziel”. Dit zorgde er ook voor dat ik mij altijd onbegrepen voelde door de mensen om mij heen terwijl ik de mensen om mij heen wel altijd begreep. Ik was namelijk altijd bezig met het begrijpen van het gedrag van mensen, wat maakt dat mensen zo reageren, wat zit erachter het gedrag van mensen? Zeer analytisch op dit gebied naar de mensen om mij heen en naar mijzelf. Groot empathisch vermogen waardoor mensen altijd de behoefte hebben om altijd hun hele levensverhaal aan mij te vertellen terwijl ik ze net had ontmoet. Voel vaak perfect aan wat de ander voelt/ door maakt. Ook al heb ik het zelf niet meegemaakt, maar hierdoor wel vaak goede adviezen kan geven. Als kind zei ik altijd al “wil de wereld verbeteren”. En schopte ik tegen het huidige gezag en het systeem aan. Wat er voor zorgde dat mijn jeugd niet makkelijk was, want toen voelde ik al dat de wereld waarin ik leef niet klopte “matrix”. Ook altijd zoekende geweest naar de zin van het leven en mijn eigen doel in het leven. 24/7 op de automatische piloot verbindingen leggen met alles om mij heen om zo een het grotere plaatje te kunnen zien. Altijd puzzelstukjes aan het leggen tot op de dag vandaag. Nu heb ik afgelopen oktober mijn 18 jarige relatie beëindigd met een “vis”. Ik heb 18 jaar stil gestaan en mijzelf verloren in de relatie om mijn partner te willen veranderen/ helpen. Nou is mijn planeet Jupiter wat staat voor expansie, beweging en optimisme. Heeft iets vaste vorm gekregen dan behoort het niet meer tot Jupiters Domein. En dat is waar ik was afgelopen oktober. Ik was klaar met 18 jaar stil staan, negativiteit en dan eindelijk het besef dat “ik” niet degene ben die de beweging gaat krijgen in deze relatie die ik wil. Dus toen heb ik de navelstreng door geknipt. En in december heb ik een “waterman” leren kennen op een datingsite waarbij de chemistry op energetisch niveau mij diep in de ziel heeft geraakt. Voor mij voelt het als een “twinflame”. En sinds dat het uit is ben ik weer mijzelf aan het vinden. En mede door de “coronanonsens” erg bezig met focussen op positiviteit, wet van de aantrekkingskracht en zelfliefde. Accepteren wie ik ben met mijn plus- en minpunten en bezig om nog meer vanuit mijn hart te leven. Bezig met het herkennen van mijn emoties: voelen, benoemen en dan vooral loslaten. 100% mijzelf zijn! Precies wat jij benoemt in de bovengenoemde punten. Ook de controle volledige loslaten in mijn leven (perfectionisme). En alles gewoon op mijn pad te laten komen, just go with the flow. Minder hard zijn voor mezelf. Dus die zelfliefde en verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven en blij te zijn met alles wat ik heb. En te focussen op hetgene wat ik “wil” ipv te focussen op hetgeen wat ik “niet” wil. En het meeste grote leerpunt bij mij is wat jij ook benoemde en dat is “zelfdiscipline” , want kan idd enorm lui zijn. En naarmate ik mij steeds meer op het juiste pad bevindt wordt mijn inspiratie ook steeds groter en sterker. En sinds dat ik bezig ben met de wet van de aantrekkingskracht heb ik al heel veel mensen met deze kennis positief beïnvloedt en geholpen. En nu dat ik weet dat mijn maanteken “aquarius” is snap ik nu dat de urge naar transformatie, eenheid, liefde, acceptatie, naastenliefde en vrijheid bij mij in mijn ziel, sterker is dan ooit tevoren! Ik ben ook helemaal klaar met deze wereld van dualiteit en al die achterlijke regels binnen onze samenleving. Ik wil eenheid, verbondenheid en met z’n allen gewoon een betere wereld creëren waarin iedereen gelukkig is, vrijheid heeft om te gaan en staan waar die wil, dak boven z’n hoofd, eten op tafel en met z’n allen gewoon te genieten en te ervaren wat onze prachtige moeder natuur ons te bieden heeft! 🙏 En sinds de uitbraak van corona zeg ik dit ook tegen heel veel mensen. En zeg ik “wij kunnen hemel op aarde creëren”. In december word ik 33! En dat ik op jouw site terecht ben gekomen, laat de universe mij zien dat ik met mijn spirituele reis precies ben waar ik moet zijn! 🙌 Namasté! Heel erg bedankt voor deze informatie! ❤️

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jolie,
   Wat mooi dat je zoveel van jezelf deelt, dank daarvoor. En heel bijzonder ook allemaal. En ja, alles heeft een divine timing, ook dat je nu op dit blog terecht bent gekomen in het jaar dat je 33 wordt. En ga door met “hemel op aarde creéren”, iedereen is zo nodig daarin.
   Geniet ook van het proces,
   Liefs, Maaike

 55. Ik ben ook nr 33, het is wel al een intense reis geweest mijn leven.
  Ben nog altijd zoekend eerlijk gezegd.
  Vecht al jaren tegen verslaving, nu ben ik terug al tijd nuchter.
  Maar ik voel me al men hele leven anders dan anderen.
  Is dit iets wat bij nr 33 hoort.
  En heb je niet wat tips?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kenny,
   Dank voor je reactie. En ik snap dat de energie van jouw levenspad intens is en dat je nog altijd zoekende bent. Het is inherent aan deze energie.
   Er is 1 troost. Iedereen met een meestergetal als levenspad nummer kan dit ook aan. Je kunt het. En wees blij dat je je anders voelt dan de grote massa. Authenticiteit hoort bij meestergetallen.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

 56. Ik ben ook een 33 en ben gisteren ook nog 33 jaar geworden😁. Dit moet haast wel een life changing year worden. De laatste 3 jaar ben ik begonnen met zelfontwikkeling en heb ik vele dingen mogen ontdekken en oplossen. Sinds kort zit ik weer in een soort van verwarringsfase, alsof ik weer een laag dieper mag. Geen idee hoe of wat, maar ik vertrouw erop dat ik de 33 niet voor niets heb gehad en dat ik nu klaar ben om hier mezelf voor te gaan inzetten.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Rilana,
   Nog van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag, een speciale leeftijd, zeker als de 33 jouw levenspadnummer is. Het pad met meestergetallen zijn inderdaad intensiever. Maar je hebt het niet voor niets en iedereen die een meestergetal heeft kan deze energie aan.
   Gaat helemaal goed komen.
   Hartelijke groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Dag mevrouw Bouma,
   Leuke vraag. Het levenslotgetal wordt gevormd door de klinkers uit de volledige geboortenaam. De energie van dit getal is nauw verbonden met gedachten, gevoelens en dat wat je doet. Het geeft de diepste wensen van iemand aan. De energie van het getal 33 wat beschreven wordt in dit blog geldt zeker als rode draad voor het levenslotgetal. Herkent u daar ook iets in?
   Hartelijke groet, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Zohair,
   Als ik jouw geboortedatum optel dan kom ik uit op het levenspad nummer 33, een meestergetal dus. De geboortetijd speelt hier geen rol in. Herken je iets van het levenspadnummer 33?
   Hartelijke groet, Maaike

 57. Lieve Maaike, wat een
  herkenning. Ik weet al lang dat ik een 33 ben en vind het een heel zwaar pad. Pas de laatste 5 jaar vallen de stukjes enigzins op zijn plek maar worstel er nog steeds mee. Dank voor jouw verhelderende blog! Liefs, Claudia

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Claudia, Wat mooi dat je dit deelt. Het is ook een zwaar pad met extra verantwoordelijkheid. Ik weet het.
   Maar je kunt het anders had je het niet gehad.
   Geniet ook van de mooie en goede kanten ervan.
   Liefs, Maaike

 58. Mijn te overheersende mind heeft lang twijfel gezaaid of ik wel een 33 ben. Omdat verschillende numerologische theorieën andere berekeningswijze voorschrijven. Maar nu ben ik overtuigd en ga ik ervoor gaan. 3-4-1979. Liefs, Annick

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Annick,
   Wat leuk dat je dit deelt. Het is heel vaak zo dat als je jonger bent de energie van het getal 6 uitleeft. (3+3=6) Als je meer levenservaring en inzichten krijgt verandert deze energie vanzelf naar de trilling van de 33. Wat mooi dat je er nu voor gaat. You rock girl.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Frieda,
   Wat leuk dat je je levenspad hebt uitgerekend en war bijzonder om nu te weten dat jouw levenspad de energie is van het meestergetal 33. Ervaar je dat ook zo of gaat er een hele nieuwe wereld voor je open?
   Benieuwd naar jouw inzichten hierin.
   Liefs, Maaike

  2. Heb eens eerder gereageerd, en een vraag gesteld 🙂

   Heb nu een andere vraag…

   Heb al heel lang en vele jaren dezelfde droom, bedoel dat k goed weet wat ik nodig heb en wil.in mijn leven

   Soms twijfel ik erg doordat ik getal 33 heb denk ik vaak dat het niet mag zijn, wat ik droom, toch heeft het ook wek te maken met dienstbaarheid…maar ook voormezelf samenngang van

   Ben er altijd geweest en nog voor anderen zou graag willen weten ondanks mijn droom wat mijn roeping is zielsmissie, hoe kom ik daar achter?

   Wil ook graag een gezin en vanuit daar verder gaan en ook daar twijfel ik vaak aan…
   Alsof ik niet gelukkig mag zijn ( verleden speelt een rol en toch ook de ontmoetingen …en onlangs met ziels verwanten, die veel bespiegelen bij mij

   Heb ook begrepen dat hemellichasm chiron bij mij in sterrenbeeld stier valt…

   Wil eigenlijk graag weten, als je 33 pad hebt, kun je dan een relatie een gezin hebben?

   Heb al.mijn relaties was ik de enorme pleaser en liet erg over mij heen lopen, en was niet mezelf erg moe… nu weet ik dat zelfliefde eerst belangerijk is..

   Veelal karmische zielen “twin” connecties
   Toch vraag ik.mij nog weleens af of ik dan ergens niet te perfectionistisch ben..
   (twijfels)

   Vond het eerst ern heeel zwaar pad en sindskort merk ik dat het wel.iets rustiger word, mede omdat ik angsten los aan het laten.ben

   Lang verhaal..hoop dat je mij weer even op weg wilt zetten soms raak ik het kwijt en ben dan te vol…

   Groetjes Pegs

   1. Heb vertrouwen Pegs, ik herken heel erg wat je zegt en heb ook vaak dezelfde twijfels maar ik voel en geloof oprecht dat het goed komt. Dat ook een relatie of gezin voor ons weggelegd kan zijn, echter hebben wij vaak de neiging om eerst op extern te focussen dan in on zelf te keren. Ik denk dat de belangrijkste taak is om eerst de angsten los te laten en onvoorwaardelijk onszelf lief te hebben voor we dit ook met anderen kunnen delen. Terwijl ik dit schrijf besef ik me dat dit veel makkelijker gezegd is dan gedaan. Ik werk er zelf ook nog steeds aan. Ik ken je niet en ik weet niet precies welke hulp je nodig hebt om vertrouwen te blijven houden maar ik hoop dat dit berichtje misschien helpt. We kunnen ons soms heel moedeloos voelen, I know. Maar echt lieverd, het komt goed! Heb vertrouwen, vooral in jezelf. Blijf dichtbij jezelf, luister naar jezelf en vooral: VOEL wat werkt voor jou en weest niet bang. Acteer naar wat voor jou werkt (hoe moeilijk ook soms).

    Heel veel liefs en een dikke knuffel,
    Shereen

    1. Ooh lieve Shereen, ik had geen melding gezien dat er was gereageerd op mijn bericht…

     Zat er destijds behoorlijk doorheen en vandaag kwam ik hier weer terecht ( moest zeker zo zijn!

     Wat een fijn bericht om te lezen dankjewel !

     Ja ik voel ook wat jij mer mij deelt en vertelt…

     We zitten er samen in en met alle andere 33 levensgetallen

     We zijn niet aleen, en inmiddels heb ik het meer geaccepteerd, en inderdaad wat Maaike aangeeft als je dit getal draagt dan kun je het wel aan

     Jou bericht geeft me weer meer vertrouwen , ik voel ook dat het goed komt voor ons met de “tijd”

     Tegelijkertijd is er veel aan de hand in onze 🌍🌎🌏 en zitten we alle samen hierin, en ja loslaten van sommige en merk dat de overgang aan het plaatsvinden is …

     Het is zeker niet altijd gemakkelijk ( soms willen stoppen) doordat we doorgaan , angsten en obstakels overwinnen word het echt wel beter, en daardoor ook veel dragelijker en tegelijkertijd mooier, en fijner want we mogen leven voelen, durven zijn denken met het hart, ipv overleven en denken zo de wereld te redden

     Wat je ook zei over externe factoren klopt zo erg, nu wel wel meer
     innerlijk aan het groeien en zelfliefde laten bloeien en vooral loslaten van oude patronen en bepaalde denkwijzen…waardoor openstaan en delen met andere kan gaan ontstaan zonder het gevoel van te moeten please

     Ik had dit echt even nodig zeker vandaag!

     Dankjewel Shereen 😘

     Ik wens voor ons, en alle andere 11,22, 33 … life getallen heel veel liefde, healing genezing veel wijsheid en infinite geluk yes 💜

   2. ik heb dit precies ook. niet leuk en erg irritant. zelf zou ik graag een relatie willen maar alsof “het niet mag* terwijl ik dat niet wil uit onzekerheid of dat ik mij eenzaam voel of de leegte wil opvullen.

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Peggy,
     Als jouw levenspad nummer ook een 33 is snap ik dat het niet altijd leuk is en zwaar kan zijn. Er is één ding; je bent geboren met deze energie en dat betekent dat je het aan kunt, hoe gek dat ook klinkt.
     Veel liefs voor jou,
     Maaike

     1. Dankjewel Maaike!

      Zag de reactie vandaag, krijg dat niet op mijn e-mail, kan zijn dat de melding niet aanstaat mischien…

      Ja klopt ik omarm mijn getal 33 ook veel beter en meer ….

      Ben blij dat je deze pagina hebt gecreëerd, dat betekent veel voor mij en andere die dit zeker nodig hebben, en we elkaar herkennen hierin en dat weer mogen delen dat is fijn! om te voelen, en weten dat we samen staan en zijn!

      Dankjewel ❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven