Mijn snelste manifestatie ever - Maaike Niemantsverdriet

Mijn snelste manifestatie ever

Je staat oog in oog  met je wensen, veel sneller dan je ooit had durven dromen en dan…?

Is dit jou wel eens overkomen? Nou mij wel!

Ik had, voorjaar 2013, een wensenlijst gemaakt met al mijn verlangens en dromen wat betreft een nieuwe manier van leven. Een lijst van dromen zonder beperkingen van tijd, geld of wat dan ook.

Op de lijst eerst natuurlijk, je raadt het al, mediterraan klimaat, prachtige natuur, zeer dun bevolkt, nauwelijks tot geen files, hele aardige mensen en ga zo nog maar even door.

Toen beschreef ik waar in een land, het liefst in het midden met bergen, bossen en rivieren. Ongeveer een uur van zee, grote steden met oude cultuur en openbaar vervoer.  Bereikbaarheid vanaf een vliegveld.

 

Toen natuurlijk het droomhuis op de droomplek. Wat wilde ik manifesteren en aantrekken?

Ik droomde van een modern huis, niet te groot, niet te klein, een huis met heel veel licht, wat in de mediterrane landen nauwelijks bestaat. Een huis waar je niet veel meer aan hoeft te doen. Zelfvoorzienend in eigen (warm)water, stroom, verwarming.

Ongeveer een hectare grond zodat je jezelf kan voorzien van hout voor de centrale verwarming, met waterputten, fruitbomen en groentetuin.

Dit droomhuis staat aan de rand van een dorp, heel veel uitzicht op natuur, bergen, bossen en  s ’avonds de lichten kunnen zien van andere dorpjes.

En last but not least,  mijn grootste wens, elke dag vanuit je huiskamer van de zonsondergang kunnen genieten.

Als je deze lijst bekijkt dan mag je wel een grote zak met geld meenemen, dit alles kan niet bij elkaar bestaan, dit gaat nog wel jaren duren. Zomaar een paar reacties van mensen.

De eerste week van juni 2013 hebben we een huisje gehuurd om het midden van Portugal te verkennen waar we nog nooit waren geweest. Hadden al wat rondgestruind op internet naar huizen en stonden verder blanco in het hele proces.

Contact opgenomen met een makelaar om wat huizen en plekken te bezichtigen.

En werkelijk bij het eerste huis werden we stil, onze mond viel open van verbazing. Ik zei; ”dit is zeker 90% van mijn wensenlijst”, waarop mijn partner na een moment van stilte zei;” nee hoor, dit is 100%, kijk maar, daar is het westen dus je kunt elke dag de zonsondergang vanuit de huiskamer zien.

Natuurlijk konden de andere huizen die op het programma stonden niet eens meer in de schaduw staan van dit huis. En nu?  Dit vroegen we ons meteen af, gaan we dit gelijk kopen en nu al verhuizen? ……..Oeps, hier was ik nou ook niet op voorbereid. Gaan we nog verder kijken, laten we het rusten, wat doen we?

Toen vroeg mijn partner of ik het erg vond als dit huis verkocht zou worden aan iemand anders. Het gevoel dat dat zou kunnen kon ik me gewoon niet voorstellen.

Om een lang verhaal kort te maken, we hebben het huis, wat 100% voldoet aan mijn en ook zijn wensenlijst gelijk gekocht. In de herfst 2013 woonden we er al.

Zo zie je maar, moraal van het verhaal;  wees te allen tijde voorbereid dat je wens zo in je schoot wordt geworpen. Volg je hart!

Ben tot op de dag van vandaag nog steeds elke minuut heel erg dankbaar hiervoor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven