Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken. - Maaike Niemantsverdriet

Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken.

Numerologie

Heb jij je ooit gerealiseerd dat de vibratie achter het huisnummer de energie van het huis beïnvloedt?

Elk huisnummer heeft een magische betekenis

Denk jij dat jouw huisnummer een toevallig gegeven is? En wie kiest zijn woning daar nu op uit?

Volgens de numerologie schuilt er toch meer achter de cijfers bij je voordeur dan je zou denken. Het getal dat bij jouw voordeur zit geeft een bepaalde energiefrequentie af aan het huis. We zijn allemaal omgeven door energieën van de ruimtes waarin we wonen, werken of verblijven. Sommige frequenties zijn perfect voor een werkplek, andere bijvoorbeeld om te sporten of te ontspannen. Sommige huizen trekken bezoekers aan en sommige helemaal niet of bij sommige huizen kom je niet meer van de bank af.

Huisnummers

Er is geen huisnummer slecht, elk nummer heeft zijn specifieke energie en voor- en nadelen.Het maakt niet uit waar je woont maar er is altijd een reden dat deze plek met dit nummer in je leven komt. Alle huizen hebben een les in zich en doen je ontwikkelen. Misschien heb je gewoond in huizen met verschillende energieën of trek je huizen met steeds dezelfde energie aan. Het is interessant om naar deze patronen te kijken want het zegt iets over jou. Als je je niet thuis voelt in je eigen huis qua energie dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te veranderen zodat het de atmosfeer van je huis ten goede komt. Als je op dit moment een ander huis zoekt let dan op het huisnummer en de energie.

Je huisnummer weten is één ding maar daarnaast is het ook belangrijk om je basisnummers en levenspadnummer te weten. Deze beïnvloeden elkaar.

De eerste stap: bereken de energie van je huis.

Om de energie van je huis te berekenen herleid je het tot 1 getal.

Bijvoorbeeld huisnummer 135= 1+3+5= 9 Dus de energie wordt vertegenwoordigd door de frequentie van 9.

Woon je op een huisnummer en bijvoorbeeld 3h erbij dan tel je de drie bij het huisnummer op. Bijvoorbeeld huisnummer 21, 3 hoog dan wordt dat 2+1+3=6. Dus dan wordt de energie van jouw huis vertegenwoordigd door het getal 6 in dit voorbeeld.

Vaak hebben huizen in het buitenland geen huisnummer maar een naam. Je gaat dan de naam herleiden tot een getal. Ik heb zelf ook geen huisnummer maar ons huis heeft een naam,  Quinta da Ladeira. Als je volgens de Pythagoras telling alfabet deze naam herleid kom je uit op het getal 11. Alle getallen herleid je naar één getal met uitzondering van de 11, 22 en 33. Ik woon dus in een huis met de energie van het getal 11.

De tweede stap: weten wat de huisnummers betekenen.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 1? De sfeer van een huis met huisnummer 1 is optimistisch, krachtig en positief. Een goed huisnummer om te wonen als alleenstaande, met veel mensen met een verschillend basisnummer of voor een bedrijf waarin meerdere mensen werken. Er is kans op succes, goede focus en visie. Een 1 huis haalt het beste in mensen naar boven. Zet niet teveel meubels neer, een te vol 1 huis zorgt voor spanning en irritatie. Ga op bezoek bij mensen met een huisnummer 2 als je uit balans bent.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 2? De 2 resoneert met plezier, harmonie en gezelligheid en is uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom en thuis. Een huis om te wonen met meerdere mensen. Het is een huis waar geen hooglopende ruzies zijn, conflicten worden in harmonie en vrede opgelost.  Het is geen goede energie om er thuis te werken, kantoor of praktijk aan huis te hebben. Bezoek als je uit balans bent vrienden/familie op wiens huisnummer een drie is.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 3? De 3 resoneert met optimisme, communicatie en gezelligheid. Je bent een geluksvogel als je huisnummer 3 is. Het trekt als een magneet uiteenlopende mensen aan. De deur staat altijd open en je komt nooit ongelegen.  Bijzonder geschikt voor grote gezinnen. Maak van een drie huis geen showroom anders verliest het huis zijn positieve en zorgeloze energie. Heb je inspiratie nodig bezoek dan familie of vrienden met een huisnummer 1 en zoek huisnummer 7 op als je even alleen wilt zijn met iemand waar je diepe gesprekken mee kunt voeren.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 4? De sfeer in een huis met huisnummer 4 is rustig, huiselijk en beheerst, uitstekend onderhouden en goed georganiseerd. Orde en regelmaat tref je aan in dit huis. Opvallend is dat veel succesvolle mensen in een huis wonen met huisnummer 4. Er wordt gefocust op zekerheid, veiligheid, stabiliteit en bescherming. Stop nooit met onderhoud van dit huis want dan verliest het zijn positieve energie. Meestal zijn de bewoners zuinig met geld. De bewoners en het huis kunnen wat koel zijn. Ga vaker langs bij mensen die op nummer 1 of 5 wonen om geen huismus te worden.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 5? De energie van de 5 is voor levensgenieters en bruist van de energie en je zult je er nooit vervelen. Druk, druk, druk. Je kunt er onrustig worden en het geld wordt iets te gemakkelijk uitgegeven. Alle basisenergie nummers kunnen hier wonen. Het huis is zowel geschikt voor alleenstaanden en gezinnen die van verandering houden. Ook huisdieren voelen zich hier thuis. Als je in een 5 huis woont ben je altijd druk en is het van belang dat je ontspant. Ga vaker langs bij mensen met een huisnummer 6. Deze rustige en liefdevolle energie zal je goed doen.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 6? Vanuit een huisnummer 6 leer je de perfecte balans kennen tussen voor jezelf zorgen en je om de samenleving te bekommeren. Het is een comfortabel huis qua energie waar je het gevoel krijgt: “oost, west, thuis best”. Het huis geeft het gevoel jezelf te kunnen zijn. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en er worden regelmatig etentjes georganiseerd. De energie is licht en liefdevol. In dit huis voelt iedereen zich welkom. Als jouw basis nummer ook een 6 is dan kan het wonen in een huis met huisnummer 6 je energie naar beneden halen. Als je in een 6 huis woont en je wilt even tot jezelf komen ga dan op bezoek bij een 7 huis waar je je weer kunt opladen.

 Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 7? De sfeer in dit huis is rustig en soms mysterieus. Het is uitermate geschikt voor alleenstaanden of stellen en niet geschikt voor gezinnen. Hier voelen wetenschappers, schrijvers, filosofen en onderzoekers zich thuis. Alleen maar niet eenzaam. Dit huis geeft rust en inspiratie, een ideaal huis om te mediteren en te dromen. Als je in een 7 huis woont doe je er goed aan om veel naar buiten te gaan. Je wilt geen kluizenaar worden dus een bezoek bij mensen met een huisnummer 3 of 6 geven een goede balans.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 8? Op dit nummer kun je alles aantrekken wat je wilt, hier vergaren de bewoners overvoed en rijkdom.  Hier is over alles nagedacht en tot in de puntjes geregeld. Een 8 huis trekt succesvolle, ambitieuze bewoners aan. Een goede energie voor carrièretijgers. Als je in een 8 huis woont kun je op anderen arrogant of opschepperig overkomen terwijl je niet zo bent. Nodig vaker vrienden uit, adviseer, steun en vertel ze hoe ze ook hun dromen kunnen verwezenlijken. Voor mensen met een basisgetal 4, 8 en 9 is het een hele uitdaging om in een 8 huis te wonen. Ga op bezoek bij mensen met een huisnummer 9 en luister naar hun verhalen over het verbeteren van de levensomstandigheden van anderen.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 9? Een woning met de energie van huisnummer 9 is zeer uitnodigend. Het is er gezellig en iedereen is welkom. De bewoners hebben vaak internationale contacten en je treft er vaak verschillende soorten mensen aan. Hier wonen mensen die alles over hebben voor anderen en vaak kunstliefhebbers zijn. Huisnummer 9 is geen huis waar stilte goed voor is. Door stilte verliest het huis zijn positieve menslievende energie. Als je in een 9 huis even wilt ontspannen ga dan naar vrienden met een huisnummer 7. Als jouw basisenergie nummer niet resoneert met de sterke 9 is het moeilijk te leven in een 9 huis.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 11? De kans is groot dat je hier op gevoel naartoe bent verhuist. In dit huis leer je namelijk echt te vertrouwen op je intuïtie. Je wordt zelfverzekerd in het communiceren met anderen. Dit nummer geeft als extra toevoeging van de 2 een goede ontwikkeling van de intuïtie, helderziendheid, spirituele genezing en andere metafysische gaven. Dit is een goed huis voor iemand die hier meer zelfvertrouwen in wil ontwikkelen.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 22? Dit nummer geeft als extra toevoeging van nummer 4 een ongelimiteerd potentieel voor meesterschap op elk gebied. Als je op nummer 22 woont wordt je gestimuleerd om over je grenzen heen te gaan, te durven om het verschil te maken voor de mensheid.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 33? Hier heerst de meest ideale en positieve energie en de 33 nodigt je uit om je geluk na te streven. Dit nummer geeft als extra toevoeging van de 6 aan dat alles mogelijk is. Je bent je bewust van het eenheidsgevoel en dat alles met elkaar verbonden is.

De derde stap: Wat als je huis niet optimaal voelt voor jou?

Optie1: Geef je huis een naam. Geef een naam met een nummer die opgeteld met het huisnummer die energie geeft die jij wil. Plaats de naam op het huis en op de brievenbus. Kijk of dit voor alle inwoners een goede vibratie is.

Optie2: Voeg een nummer toe. Bijvoorbeeld je huisnummer is 8 en je wilt de energie van een 6. Om naar een 6 (15) te gaan vanuit een 8 voeg je het getal 7 toe. 8+7=15,  1+5=6. Schrijf het getal 7 op een papier en plak dat op de binnenkant van de deur in de bovenste hoek waar de deur naar toe draait.

Gebruik geen nummer 4, 8 of 9 als iemand in huis dit als basisnummer heeft. Weet je je basisnummer niet? Klik dan op https://www.maaikeniemantsverdriet.com/numerologie/je-verjaardags-getal-of-basis-nummer/

Je kunt nooit 100% van de energie van een huis op deze manier veranderen maar je komt een heel eind. Ook Feng Shui kan je hier mee helpen.

Ik wens jou veel woon plezier en een goede energie toe,

Liefs, Maaike

Laat me hieronder weten op welk huisnummer jij woont en of je daar prettig bij voelt?

Ps, weet jij iemand die bezig is met de energie van zijn/haar huis? Dan zou ik het fijn vinden als je dit blog zou delen.

279 gedachten over “Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken.”

 1. Hi Maaike,
  Wat een interessante blogpost dit. Ik heb het al meerdere keren bezocht. Nu heb ik een vraag aan jou. Wij wonen op numme 32, een 5 dus. Voor mij voelt het als een te druk huis. We gaan op zoek naar een nieuw huis. Hieronder geef ik de geboortedata van mijn gezin. Welke nummers zouden goed kunnen passen bij ons? We komen soms ‘toevallig’ uit bij een 4 huis, maar dan moet je het huis blijven onderhouden en trek je niet direct bezoek aan. Ik hou wel van gezelligheid. Ik ben benieuwd naar je reactie. Groetjes, Fenna
  Ik: 9/12/1979
  Mijn partner: 31/8/1973
  Zoon: 2/10/2010
  Oudste dochter: 28/9/2012
  Jongste dochter: 7/7/2015

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Fenna,
   Jullie huis heeft de 5 energie in zich, een huis wat onrust kan geven, zeker met kinderen.
   Jouw levenspadnummer is een 2, die van je partner is een 14/5 (karmic dept) die van je zoon is een 6, die van je oudste dochter is ook een 6
   en die van je jongste dochter is een een 22 (meestergetal)
   Er komt niet 1 huisnummer uit waar jullie alle 5 tegelijk mee resoneren. Goede gezinshuizen met kinderen en werk zijn de nummers 2, 6 en 8.
   Deze nummers zijn voor het hele gezin prima, en voor je partner een uitdaging. Maar van uitdagingen kun je leren en groeien zeg ik altijd maar. Een 5 huis is niet het meest ideale huisenergie met gezin en werk.

   Je kunt dit nog nakijken in mijn Youtube film hierover en eventueel over het karmic dept nummer.
   Hierbij de links, https://youtu.be/3NyldaF9ZVU?si=pldGqoNHc3pdZq0e en https://youtu.be/potn3pZa0f4?si=IXlWVOEnKstmaY-a
   Kom je zo verder Fenneke?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 2. Hoi Maaike, hoe zou het voor mijn zoontje zijn om
  In een 2 of een 3 huis te wonen? (Twee leuke te koop. Overwegen een bod.)
  Geboortedatum 18-03-2020

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Emil,
   Het levenspad nummer van jouw zoontje is een 16/7 en het basis nummer is een 9.
   OP zich resoneert hij het beste met een 3 huis qua nummers. Maar beide zijn een uitdaging. Hij resoneert goed met de nummers 4, 5 en 7 en neutraal met de nummers 1 en 9 en een uitdaging zijn de nummers 2,3,6 en 8. Maar vanwege het 9 basisnummer is de 3 idealer dan de 2.
   Een 7 mind heeft rust, ruimte en tijd alleen nodig.
   Meer info hierover kun je zien in mijn YouTube video hierover.
   https://youtu.be/y_eK7maROK8
   https://youtu.be/wwH5J0wJB88
   Veel succes met het kiezen van jullie nieuwe huis.
   Laat me weten wat het geworden is.
   Groetjes, Maaike

 3. Ik ben Arlette 09-09-1964 en woon op een appartement op het eerst verdiep met als huis nr 210 /6 graag had ik geweten of dit goed is voor mij.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Arlette,
   Jouw levenspad nummer is een 20/2.
   De energie van jouw huis is een 9 (2+1+0+6=9)
   Jouw levenspad nummer 2 resoneert neutraal met nummer 9 maar jouw geboortedag resoneert goed. Dus op zich een goede match.
   Hoe voelt het huis voor jou?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 4. liefste maaike,

  na het reinigen van ons eigen huis (waar we het nieuws kregen dat de energie inderdaad niet goed zat), kwam er plots een nieuw huis op ons pad. in ons huis nu hebben we veel ruzies en weinig begrip. ik heb veel mentale problemen
  het voldoet in vele vlakken aan ons droomhuis. op dit ogenblik zit ik al een jaar thuis (paniek en angststoornis, skapeloosheid,…) en kan dan ook niet goed meer mijn intuitie volgen. mijn man vindt dat we een bod moeten overwegen. ik heb wat schrik omdat het huis, huisnummer 49 heeft. in de feng shui zeggen ze immer dat 4 ook gelinkt wordt met de dood. laat nu net dat zijn waar ik zoveel angst voor heb..
  ik heb levensnummer 3, mijn man 5 en onze 3 kinderen hebben elk 6, 3 en 7 van nummer. welke raad kan u mij geven?
  alvast super bedankt, Warme groeten griet

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Griet,
   Voor jou je man en kind met levenspad 3 is een 4 huis een uitdaging. Alleen voor het 7 kind is het ok.
   In de westerse numerologie staat een 4 huis voor degelijkheid, rust, orde, netheid, georganiseerd. Het is niet een huisenergie voor familiaire gezelligheid.
   Wel een huis om bijvoorbeeld veel te studeren.
   Het is ook maar wat voor huis energie je zou willen hebben.
   Liefs, Maaike

   1. dag maaike,
    bedankt voor je antwoord. op dit ogenblik wonen we in een 3 huis. er zijn nogal spanningen en ruzies. ik hoop dat we als gezin een huis op ons pad mogen krijgen waar er meer rust, vrede en evenwicht mag zijn

    warme groetjes
    griet

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Griet,
      Huisnummer 33 is echt voor een gezin. Genieten van elkaar en het wonen zou ik zeggen
      Groetjes, Maaike

 5. Goedendag,
  Even een vraag ik mocht kiezen uit twee huizen, het ene huis had nummer 69 samen dus een 6. En huisnummer 8, ik wist niet welke ik moest kiezen alleen ik moet weg uit mijn oude huis omdat deze vol met schimmel en vocht staat. Vandaag de beslissing genomen toch voor 8 te gaan terwijl ik twijfelde over 69 maar was niet zo groot. Nu lees ik over beiden huizen en hun energie mijn vraag is dan ook, kan je gebruiken maken van beiden energieën? Dus als ik een 7 op de deur plak en dan samen een 6 is. Ook nog gebruik maken van de 8 energie?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Cynthia,
   Leuke vraag maar dat werkt helaas niet zo. Het is of het een of het ander. Als je een 7 bij de 8 plakt dan krijg je een 15/6 en niet de energie van de 8 en de 6.
   Dus alsnog kiezen.
   Succes ermee e hartelijke groet, Maaike

 6. Hoi Maaike!
  Bedankt voor het aanbrengen van de verdieping in de nummerologie.
  Wij zoeken een nieuwe woning. Mijn 40 huis voelt minder lekker sinds ik er samenwoon met man die vier als uitdaging heeft snap ik nu.
  Mijn nummers: basisnr 6 levenspad 11
  Mijn man: basis 7 levenspad 3
  Zoon: basis 9 levenspad 7

  Uit de reacties haal ik ook dat mijn zoon het wel goed doet in een 4. Echter hebben we nu wat dingen gesloopt voor heropbouw, en is de 4 energie ook wat ondermijnd nu. Ik merk sowieso telkens een discrepantie tussen thuis werken en hoe dat uitpakt op de zaak.
  Ik ga dan van een 4 huis naar een 3, met een naam met een 1 en een verwelkomingsstikker op de deurklink (namasté, die ik er niet af durf te halen uit gevoel dat ik dan iets kapot maak wat niet moet. Snel uitgerekend maakt dat ook een 1.)
  Ik denk er nu over om de verschillende ruimtes boven onze winkel ook te nummeren. Webshop/marketing ruimte heeft iets nodig.

  Hoe dan ook: huisnummers zou ik graag wat hulp van je willen. Ik gun mijn man een huis dat voor hem werkt (daarmee indirect ook voor mij. Kind wil ik ook graag goed houden.) Zal denk ik ook naar de neutralen moeten kijken.
  Ik vond eerder een 1 huis echt mega fijn.
  Voor bedrijf zal ik denk ik even een consult voor aan moeten vragen bij je 😉

  Hartelijke groet! En hoop dat je ze nog beantwoord hier.
  Hilde

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Hilde,
   Dat zijn inderdaad veel vragen die een zorgvuldig antwoord nodig hebben. Wil je hier goed en dieper op in gaan dan zijn er meerdere gegevens nodig als namen etc.
   Je zou dan moeten kijken naar de hele hele numerologische blauwdruk.
   Mocht je dat willen dan staat er info over op mijn website.Homepagina
   Groetjes, Maaike

 7. Hoi Maaike,

  Mijn geboortedatum is 21-06-1980 en van mijn dochter 18-09-2015
  Wat kun je vertellen over huisnummer 57?
  En bij welke huisnummers gaan wij het beste?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Daniëlle,
   Jouw levenspad nummer is een 9 en die van je dochter is een 8.
   Huisnummer 57 draagt de energie van nummer 3 in zich (5+7=12 1+2=3)
   Jij resoneert heel erg goed met de nummers 3,6 en 9. Het basisnummer (is de geboortedag 18= 1+8=9) en haar maandnummer zijn ook allebei een 9.
   Volgens mij is huisnummer 57/3 een goed nummer voor jullie mits je de energie van een 3 huis bij jullie past.
   Laat me weten.
   Hartelijke groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Andrea,
   Als je een A als toevoeging hebt voeg je een 1 toe. De letter A =1, de letter B =2, letter C=3 etc.
   Kom je er nu uit?
   Groetjes, Maaike

 8. Dag Maaike,

  Mijn levenspadnummer is 4 en mijn basisgetal 3 (21ste).
  Graag zou ik een huis kopen maar hierbij zou ik graag weten met welke nummers ik het best/neutraal resoneer en welke eerder een uitdaging vormen?

  Dankjewel

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Chels,
   De nummers waar jij makkelijk mee resoneert zijn de nummers 2,4 en 8. Neutraal zijn voor jou de nummers 6 en 7 en een uitdaging zijn de nummers 1,3,5 en 9.
   Dus alle nummers, als je ze optelt en reduceert he!, Bijvoorbeeld 53 (5+3=8 ) etc.
   Kun je hier verder mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Beste Maaike,

    Wij hebben ons huis al ingericht op basis van Feng Shui principes. En toch voel ik mij al sinds we daar wonen (5 jaar) nooit helemaal content met het huis (ik blijf maar op Funda kijken). Ik ben gevoelig voor energieën dus vroeg mij af hoe ons huisnummer zich hiertoe verhoudt.
    Mijn geboortedatum is 14-08-1968 en dat van mijn man is 06-10-1962 en we wonen op huisnummer 10.

    Het vorige huis waar wij woonden met onze 2 kinderen (intussen zelfstandig) was nummer 51 en dat huis voelde altijd geweldig.

    Alvast dank voor je antwoord, met hartelijke groet
    Mady

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hallo Mady,
     Jouw levenspadnummer is een 1 en die van je man een 7. Een huisnummer met de energie van 51/6 zijn echte gezinshuizen. Dat was de tijd met het gezin. Het zijn niet echte huisnummers om er met zijn tweetjes te wonen.
     Een huisnummer 10/1 resoneert op zich met jouw levenspadnummer. Ik voel wel dat dat een uitdaging voor jou is want je levenspadnummer is een 19/10/1 en dat wordt ook wel een karmic dept nummer genoemd. Dus een uitdaging!
     Of het daar helemaal in zit kan ik natuurlijk niet zo zeggen daar zou ik veel meer gegevens voor nodig hebben.
     Hartelijke groetjes, Maaike

 9. Beste Maaike,

  Interessant allemaal! Met getallen heb ik altijd wel wat gehad. Interessant hoe jij hier hier mee omgaat..

  Ik vraag me af of mijn nieuwe huis met huisnummer 414 17e (17 etage), goed voor me is en/of wat ik hierin mag leren.. mijn geboortedatum is 01-11-1983. Woon nu op huisnummer 32.

  Hoor graag van je,

  Groet Brenda

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Brenda,
   Dank voor je compliment.
   Jouw levenspad nummer is een 6 en je basisnummer een 1.
   De energie van jouw nieuwe nieuwe huis is een 8 ( 4+1+4+1+7= 17 1+7-8) en nu woon je in een 5 huis.
   Voor jou is de 8 energie neutraal en de 5 energie en uitdaging.
   Kun je hier verder mee?
   Groetjes, Maaike

  2. Beste Maaike,

   Ontzettend bedankt voor je snelle reactie en uitleg. Het nieuwe huisnummer past denk ik straks heel goed bij mij. Het huisnummer waar ik nu tijdelijk woon.. is idd een uitdaging! haha! Zie dus ook uit naar de verhuizing van de maand 🙂

   Lieve groet, Brenda

 10. Madonna Markoem

  Hoi Maaike,
  Ik heb heel veel gelezen en geleerd van jouw blogs, echt super interessant! Toch heb ik een vraag 🙂
  Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning. In onze koopakte stond dat wij huisnummer 104 hadden, maar zij hadden een fout gemaakt. Het bleek nummer 106 te zijn wat dus “huisnummer” 7 is. Zelf vind ik de betekenis van 7 niet heel prettig klinken sinds wij een gezin zijn met een huisdier. De opleverdatum komt steeds dichterbij maar merk dat het toch in mijn hoofd blijft spoken en het mij toch niet heel lekker zit.
  Dit zijn onze geboortedata;
  Ik 13.12.1984 = 29/11 en basis 4
  Man 16.02.1990 = 1 en basis 7
  Zoon 1. 25.03.2011 = 5 en basis 7
  Zoon 2. 18.07.2015 = 6 en basis 9
  Als ik het goed heb gedaan?
  Mijn vraag is of wij een goed combi met het huis kunnen zijn?

  Hartelijke groet!
  Madonna

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Madonna,
   Wat leuk dat je veel geleerd hebt van mijn blogs. Alle levenspadnummers en basisnummers kloppen.
   Wat vervelend dat er bij de koopakte een fout is gemaakt.
   Voor jou en je jongste zoon is de 7 een uitdaging, vor de anderen is het neutraal. Een 7 huis is niet echt een energie voor een gezin.
   Als je de energie van een 8 huis fijn lijkt dan kun je eaan de binnenkant van de voordeur een 1 of een A plakken om die energie meer te krijgen.
   Jij resoneert met een 8 huis, de rest van de familie resoneert met de 8 neutraal. Of een nummer 2 resoneeert goed of neutraal met jullie. Voor jullie als ouders resoneert de 2 ook goed. Dan zou je een 4 of een D aan de binnenkant van de deur kunnen plakken.
   Kun je hiermee verder Madonna?
   Groetjes, Maaike

 11. Hallo Maaike

  Mijn geboorte datum 21 08 1979
  Uitgerekend heb ik een levenspad nummer 19 /10

  Woon op huisnummer 18

  En ben heel benieuwd of je kunt vertellen of dat een goede match is bij mij?

  En als ik ga verhuizen wel huisnummer(‘s) passen goed?

  Alvast Bedankt

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi superleuke M,
   De nummers waar jij goed mee resoneert zijn de nummers 1,2 en 5. Je resoneert neutraal met de nummers 3,7,8 en 9 en een uitdaging voor jou zijn de nummers 4 en 6.
   Ik zeg altijd maar zo, van uitdagingen kun je leren.
   Het is heel belangrijk om te voelen wat voor energie je zelf zou willen in een huis.
   Kun je zo verder? Liefs, Maaike

 12. Hoi Maaike,

  Ik kom regelmatig op jouw site terecht om welke reden dan ook. Cijfers intrigeren me. Ik woon zelf op huisnummer 1-10 (1 toevoeging 10) Van welk cijfer mag ik uit gaan? Vanaf het moment dat ik hier woon is er constante strijd met mijn buren die natuurlijk ook op 1 met een toevoeging wonen betreft overlast en geen rekening houden met elkaar. (vroeger heeft er ook een school gestaan) Ik woon er niet fijn. Wil graag verhuizen. Mijn geboortedatum is 12-7-1982. Ik zou graag wat rustiger willen wonen maar wel een huis wat iets meer energie geeft. Dus meer balans. Wat zou een goed huisnummer kunnen zijn?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marloes,
   Jouw levenspadnummer is een 3, de communicator en jouw basisnummer is ook een 3. Nummer 3 resoneert goed met de nummers 3,6 en 9.
   Jouw huisnummer heeft in principe de energie van nummer 2 ( 1+1+0=2)
   De oude energie van een school kan ook onrust geven. Nummer 2 gaat over harmonie en balans, maar zo te lezen is die ver te zoeken.
   Voor jou zouden huisnummers die opgeteld eindigen op een 3,6 en 9 makkelijker zijn.
   Kun je hiermee verder?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 13. hoi maaike met ad ik heb een vraag wat voor huis nr past bij ons geboorte datum van mijn is 20 10 1960 levens nr 1 basis nr 2 geboorte datum van mijn vrouw is 01 07 1960 levens nr 6 basis nr 1 alvast bedankt mvg

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Ad,
   Ad, jij resoneert heel goed met de nummers 1,2 en 5 en jouw vrouw heel goed met de nummers 3,6 en 9.
   De beste nummers voor jullie samen zijn 1 en 2. Dus alle huisnummers die uitkomen op een 1 of 2, bijvoorbeeld 100, 101, 19, 55 etc.
   Hartelijke groet, Maaike

 14. Hai Maaike

  Wow wat een leuke site.
  Ik woon nu in een 3 huis maar heb een paar andere huizen op het oog met allen nummer 7. (Deze huizen trekken mij op de een of andere manier de aandacht)
  Zal dit voor ons werken?
  Mij 31-12-1972
  Kind 1 18-10-2010
  Kind 2 31-12-2010

  Ben benieuwd naar je reactie ☺️
  Gr. Tina

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Tina,
   Leuke vraag.
   Jouw levenspadnummer is een 8 en je basisnummer een 4
   Kind 1 heeft levenspadnummer 3 met basisnummer 9 (18-10-2009)
   Kind 2 heeft levenspadnummer 1 met basisnummer 4
   Een huis met een 7 energie is niet direct geschikt voor gezinnen. Het is meer een energie om alleen of met een partner in te wonen. Het is een huis voor rust, studie en contemplatie.
   De energie van nummer 7 is een uitdaging voor jou en voor kind 1 en voor kind 2 neutraal.
   Een driehuis past het beste bij de kinderen en is voor jou ook een uitdaging.
   Jij resoneert heel makkelijk met de nummers 2,4 en 8. Maar ik zeg altijd van een uitdaging kun je leren of groeien.
   Kun je hier verder mee Tina?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 15. Dag Maaike,
  wat een prachtige website!
  Graag verneem ik meer over m’n geboortedatum: 22-11-1953. Wat me zelf opvalt, is dat de combinatie 22-11-9 kwantitatief gezien de hoogst mogelijke getallencombinatie is. M’n getallenpad leidt naar de 6.
  Ik woon op nr. 51, dus ook een 6.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Theo,
   Wat mooi dat je dat deelt, nooit over deze datum nagedacht maar is inderdaad het hoogst haalbare nummer combinatie in de 20ste eeuw (22-11=1962, 22-11 1971, 22-111980)
   De volgende is denk ik 22-11 2027. (de nummers 11 en 22 laat je staan)
   Kan toch geen toeval zijn dat je met een levenspadnummer 6 op huisnummer 51 woont!
   Geniet ervan,
   Groetjes, Maaike

 16. ik zou eventueel verhuizen naar een gelijksvloersappartement. Het huisnummer is 22A bus 003. Is dit uitkomst nummer 8. mijn geboortedatum is 9 maart 1971. Kan je mij zeggen als dit dan zou een goed huisnummer zijn. Mvg

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Anje,
   Jouw levenspad nummer is een 3 en je basis nummer is een 9. Je telt het bus nummer niet mee. Dus de energie van jouw huis is een 5. De A staat voor 1, dus 2+2+1=5

   De nummers 3,6 en 9 resoneren goed met elkaar. Neutraal zijn de nummers 1,2 en 5. Op zich een aardig huisnummer voor jou. Mocht je kunnen kiezen dan zijn de nummers 3, 6 en 9 nog net een tandje beter.
   Kun je hier verder mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Dag Maaike, ik zou verhuizen naar een appartement. Het huisnummer is 22A 003. is dit een goed huisnummer? geboortedatum is 9/3/ 1971. Alvast bedankt. Anje . Bedankt voor u antwoord. Het getal 6 begrijp ik niet. Ik twijfel omdat als je het optelt een 5is en dat ik niet zo goed. Ik woon nu in een appartement huisnummer 14 0101 en dat voelt niet zo goed aan. En wat bedoel je met 3, 6, 9 tandje beter? grts

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Anje,
     Wat ik bedoel is: jouw levenspad nummer is een 3 en jouw basisnummer is een 9. De nummers 3, 6 en 9 resoneren heel goed en makkelijk met elkaar. Dus huisnummers , ook als je die optelt die uitkomen op een 3,6 en 9 zijn het beste. (bijvoorbeeld 18 0f 15 of 21)
     Jij resoneert neutraal met de nummers 1,2 en 5. Dus een huisnummer 5 is ok, maar huisnummers 3,6,en 9 zijn nog beter.
     De nummers 4,7 en 8 zijn een uitdaging voor jou. Je huidige huisnummer is 140101 is opgeteld een 7.
     Kun je hier nu verder mee?
     Hartelijke groetjes, Maaike

    2. Dag Maaike, bedankt voor antwoord. Ik heb het appartement geannuleerd omdat ik twijfels had. Ik begrijp nu de 3,6 en 9. mijn huisnummer in op tel is 7.Kan je daar iets meer over zeggen. Dank u. grts

 17. Hallo Maaike,
  wij zijn enkele jaren geleden verhuisd naar een 4-huis (nr 76). Mijn vriend is geboren op 12-04-1975 en ik 8-7-1985. Kan het zijn dat ik de negatieve invloeden van een 4-huis erg merk en wat kan ik hier aan doen en/of zijn er aanpassingen wat betreft inrichting of plaatsen van elementen om negatieve energieën af te vlakken?
  Alvast bedankt voor je antwoord,

  Groetjes D

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Dory,
   Het levenspad nummer van jouw vriend is een 29/11, een meestergetal ( lees mijn blog hierover) en die van jou is een 21/3.Voor de nummers 3 is 4 een uitdaging.
   Helemaal omdat het een karmisch dept nummer is, 76= 7+6=13 13/4 is een karmic dept nummer.
   Dus ik kan mij voorstellen dat het voor jou een uitdaging is om in een 76 huis te wonen.
   Jij resoneert goed met de nummers 3, 6 en 9. Wat je zou kunnen doen is een 2 of de letter B aan de binnenkant van de deur plakken. Dan krijg je de energie van een 6 huis. Nummer 11 resoneert ook goed met nummer 6.
   Kun je hier verder mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 18. Goedenavond Maaike, wat zou voor ons een goed huisnummer zijn, we zijn met zijn 5-en (basisnummers 1, 5, 6, 7 en 9). Alvast bedankt 🙏❤️ Groetjes Anja

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anja,
   Eigenlijk moet je ook nog de levenspad nummers erbij berekenen.
   ER is voor de combinatie die je opgeeft niet 1 nummer die met iedereen makkelijk resoneert.
   De 1, 5 en 7 resoneren goed met elkaar. De nummers 6 en 9 resoneren makkelijk met elkaar. Maar er is niet 1 gemene deler.
   Zelf denk ik dat het huisnummer het beste kan resoneren met de ouders, die zijn de leidende factor.
   Kun je hier wat mee?
   Groetjes, Maaike

   1. Hallo Maaike,

    Hopelijk kunt u mij meer inzicht geven om een goede keuze te maken tussen vier huisnummers waar ik uit mag kiezen namelijk: 20, 18, 16 en 10

    Mijn geboortedatum is: 07-03-1986

    Welk huisnummer resoneert het beste met/bij mij?

    Groetjes,
    Kristle

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Kristle,
     Jouw levenspad nummer is een 7, het spirituele pad van de zoeker, de filosoof. Jouw v=basis nummer is ook een 7.

     Nummer 7 resoneert goed met de nummers 4, 5 en 7. Dus huisnummer 16 zou het meest ideaal zijn. Het is wel een energie om alleen in te wonen of met een partner, niet zozeer met een gezin. Het is een energie om te studeren, rust en contemplatie.
     De 7 resoneert neutraal met de nummers 1 en 9. Dus een tweede keus zou zijn nummer 18 en nummer 10.
     Kun je hier verder mee?
     Laat me weten welk nummer je gekozen hebt.
     Hartelijke groetjes, Maaike

     1. Hallo Maaike,

      Bedankt voor de snelle reactie, super fijn! Hier kan ik zeker iets mee.
      Ik ga in eerste instantie alleen wonen op nummer 16, misschien in de toekomst met partner.
      Wat heeft (huisnummer 18) voor een energie?
      Huisnummer 16 bied vrij uitzicht (geen directe huizen tegenover) en nummer 18 iets minder.
      Ik denk dat het uiteindelijk nummer 16 gaat worden. Maar hopelijk word het dan niet TE rustig op dit huisnummer (lees: kluizenaar) want ik hou ook wel van gezelligheid!

      Groetjes,
      Kristle

 19. Sabine Franssen

  Dag,
  Mijn geboortedatum is 13/8/1969.
  Mijn huisnummer is 14.
  Graag zou ik in de toekomst, thuis iets in bijberoep doen. Is dit een goed idee ? Zit het in me om zelfstandige te worden ? Heb ik de kwaliteiten ? En is het een goed idee om dit thuis te doen ?
  Alvast bedankt !

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sabine,
   Jouw levenspadnummer is een 1, de 1 staat voor (vrouwelijk) leiderschap, innovatie, onafhankelijkheid, initiëren, origineel en creatief.
   Je huisnummer 14 heeft de energie van de 5 (1+4=5) De 5 vertegenwoordigd de energie van vrijheid.
   De 1 resoneert heel goed met de nummers 2 en 5.
   Volgens mij de perfecte combi qua nummers om een zaak aan huis te beginnen.
   Kun je hiermee verder Sabine?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 20. Hallo Maaike,

  Ik vraag nu voor familie van mij. Ik hoop dat het mag. Ik verwacht dat er wat in welzijn te halen valt door verandering van het huisnummer. Het huisnummer is nu 19 dus 1.

  De geboortedata 12-01-1954 en 7-12-1951. Wat zou goed zijn voor beiden en wat zou ideaal zijn voor 12-01-1954? Ik lees het graag. Dank je wel alvast.

  Hartelijke groet, Christine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Christine,
   De levenspad nummers van jouw familie zijn respectievelijk een 5, een 8.

   De 5 resoneert heel goed met de nummers 1,5 en 7. Neutraal met de nummers 3,8 en 9 en een uitdaging zijn de nummer 2,4 en 6
   De 8 resoneert heel goed met de nummers 2, 4 en 8. Is neutraal met de nummers 1,5 en 6 en een uitdaging zijn de nummers 3,7 en 9.

   Op zich is huisnummer 19/1 goed. Er zijn natuurlijk meerdere facto
   Oren die het woonplekken bepalen.
   Dit is een zeer globale conclusie van de getallen. Voor een gedegen antwoord zijn er natuurlijk veel meer gegevens nodig.

   Hartelijke groetjes, Maaike

 21. Hoi Maaike,

  Wat een toffe en leuke website. Ik ben ook onwijs benieuwd of jij mij antwoord kan geven op mijn vraag.

  Mijn vriend en ik gaan 30 januari samenwonen
  Mijn geboortedatum is 29-01-1988
  de geboortedatum van mijn vriend is 23-04-1983 en wij wonen straks op huisnummer 27

  Kun jij mij meer vertellen over onze getallen samen icm het huisnummer?

  Groetjes Melissa

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Melissa,
   Jouw levenspad nummer is een 20/2 en die van jouw vriend is een 12/3.
   Jullie nieuwe huis heeft de energie van een 9 (2+7=9)
   Jij resoneert met nummer 9 op een neutrale manier en voor jouw vriend is het dezelfde energie.
   Dus ik denk een prima nummer voor jullie beiden.
   Ik wens jullie samen heel veel woonplezier toe,
   Liefs, Maaike

 22. Hoi Maaike,

  Mijn levenspadnummer is een 9 (26-04-1995). Ik ga van een huisnummer 1C (benedenwoning) naar een huisnummer 143 (8) verhuizen.

  Welk nummer het eerste huis heeft weet ik niet, ik dacht altijd 1, maar waarschijnlijk moet ik de C (3e letter alfabet meetellen en dan kom ik op 4 uit? In deze woning heb ik nooit mijn draai kunnen vinden, ik hoop dat dit in mijn nieuwe woning beter wordt.

  Maar nu lees ik hier dat een huisnummer 4 en 8 beide een uitdaging zijn voor mijn levenspadnummer. Wat houdt die uitdaging in?

  Ben benieuwd naar jouw reactie op mijn situatie.

  Met vriendelijke groet,
  Manon Booi

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Manon,
   Het klopt dat een huisnummer 1C een 4 energie heeft. Mensen met een levenspadnummer 9 resoneren heel makkelijk met de nummers 3,6 en 9. de nummers 4 en 8 zijn een uitdaging.
   Ik zeg altijd van uitdagingen kun je leren en groeien. De energie van de 8 is een Powerhouse. Het is ook maar wat je wil met de energie van een huis.
   De uitdaging die de 4 en de 8 vormen voor de 9 is dat het op een andere frequentie zit dan de 3, 6 en 9. Die voelen bekend voor je aan maar de 4 en de 8 niet. De uitdagingen hierin kunnen op allerlei vlak liggen. De 4 heeft de energie van bouwen, systematisch, balans, praktisch, methodisch en georganiseer in zich. De 8 gaat over jezelf bekrachigen, geld, discipline, ambitie en overvloed.
   Misschien liggen er op deze vlakken uitdagingen voor jou?
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,

    Bedankt voor jou antwoord! Ik ben heel benieuwd wat het nieuwe huis mij zal brengen. Discipline is wel iets waar ik meer van mag bezitten, dit is dus een uitdaging voor mij.

   2. Hoi Maaike,

    Ik had ook nog een andere vraag. Je hebt het zowel over een levenspadnummer als basisnummer. Wat is de relatie van beide met het huisnummer? Heeft alleen je levenspadnummer een relatie hiermee?

    Groeten Manon

 23. Hoi. Blij deze site gevonden te hebben en bedankt alvast voor een antwoord. Ik ben recent verhuisd en dacht nu in een 5-huis te wonen, maar misschien moet ik dat herbekijken. Ik woon in een bungalow op een camping. Ik vond het bijzonder dat de nummer van mijn perceel/chalet 77 is. Dat klopte allemaal mooi mee in het magische plaatje. 🙂 Maar nu lees ik hier dat ik de straatnummer (van de camping) best ook meetel, zoals bij een appartement de verdieping? Die nummer is 24. Dat geeft een 6 en dan samengeteld met mijn busnummer (77) dus eigenlijk 11. Allicht spelen al deze energieën dan een rol? Mijn geboortedatum is 18/03/1983, die van dochter 12/02/2012. Benieuwd naar de combinaties want daar ken ik niks van. Ben al dikwijls verhuisd ooit en me nooit echt goed gevoeld op een thuisplek, nu verandert er wel vanalles precies…

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Elke,
   Jouw levenspadnummer is een 6 en die van je dochter een 1. Nummer 6 resoneert heel makkelijk met de nummers 3, 6 en 9, neutraal met 2,4 en 8 en de nummers 1, 5 en 7 zijn een uitdaging. Dus de energie van je huisnummer 5 is een uitdaging voor jou. gecombineerd met het nummer van de camping zelf, 24/6.
   Je berekent het zo: 77 +24 = 101 1+0+1=2 Dus de energie van de camping in combinatie met jouw huis is de energie van de 2. Op zich neutrale energie voor jou.
   Kun je hier wat mee?
   Liefs, Maaike

 24. Hi Maaike,
  Wat een interessante en fijne site heb je! 🙂
  We zijn afgelopen jaar verhuisd van huisnummer 45 naar huisnummer 4.
  Mijn geboortedatum is 19-07-1989
  Van mijn man 21-05-1988
  Zoon 1-12-2013
  Dochter 2-1-2017
  Ben benieuwd naar jouw reactie, over mij, mijn gezin en ons huis.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Yvonne,
   Verhuisd van een 9 energie huis naar een 4 energie huis dus.
   Jouw levenspadnummer is een 17/8, de Powerhouse en je basisnummer is een 1
   Levenspadnummer van je man is een 16/7 met als basisnummer een 3
   Van je zoon is het levenspadnummer een 10/1 en als basisnummer ook een 1
   Van je dochter is het levenspadnummer een 13/4 met as basisnummer een 2

   Voor jou, je man en je dochter is de energie van huisnummer 4 perfect, en voor je zoon een uitdaging.
   De energie van huisnummer 9 past eigenlijk bij geen van jullie. Grappig dit.

   Hoop dat je hier wat mee kunt.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 25. Hoi Maaike. In januari ga ik verhuizen naar een huis met nummer 206. Mijn geboortedatum is 22-08-1958. Dus beide getallen komen uit op 8. Nu las ik dat dit een lastige combinatie kan zijn. Wat raad je mij aan?
  Groetjes Margret

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Margret,
   Fantastisch al die achten. Het nummer van de Powerhouse. Als je de positieve en de negatieve kanten van de 8 goed kent en daar bewust naar handelt dan hoeft het geen lastige combi te zijn maar het vereist wel inzicht.
   Maar met zoveel power gaat dat vast lukken.
   Liefs, Maaike

   1. Dank je wel Maaike. Die power heb ik wel nodig. Op dit moment heb ik niet zoveel energie meer door het vele mantelzorgen voor mijn moeder en tante.

 26. Hi Maaike
  mijn getal is een 9 (25.12.1979)
  ik verhuis binnenkort van huisnummer 17 naar huisnummer 45, ik ben benieuwd hoe dat resoneert bij me én welke nr van partner goed bij me zou passen.. 😄
  warme groeten,
  isabelle

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Isabelle,
   Het klopt dat jouw levenspad nummer een 9 is, het pad van de humanitarian.
   De nummers die heel makkelijk met jou resoneren zijn de nummers 3, 6 en 9. Neutraal zijn voor jou de nummers 1,2,5 en 7 en een uitdaging zijn de nummers 4 en 8.
   Dat geldt zowel voor een huisnummer als voor het levenspad nummer van een partner. Dus het huis waar je nu in woont , deze energie is een uitdaging. Het huis waar je naar toe gaat heeft de energie van nummer 9. Zal makkelijker zijn.
   Succes met de verhuizing, liefs, Maaike

 27. Hey Maaike, ik ga binnenkort een grote stap zetten en terug alleen wonen met mijn 2 zonen. Ik kijk er erg naar uit en ben benieuwd wat de energie van de woonst met ons zal doen.
  Onze geboortedatums zijn 29/6/ 1973.
  25/3/2000 en 2/4/2008
  Ons nieuwe huisnummer is 22/A01

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   jouw levenspadnummer is een 1, die van je oudste zoon is een 3 en die van je jongste zoon een 7.
   De energie van het nieuwe huis is een 6.
   De A staat voor een 1, dus 2+2+1+0+1=6
   Voor jou en je jongste zoon is dit een uitdaging en voor de oudste resoneert dit heel gemakkelijk. Ik zeg altijd, van uitdagingen kun je groeien.
   Succes met het nieuwe huis,
   Liefs, Maaike

 28. Hai Maaike,

  Foutje, bedankt! Ik zag de info net staan…sorry!
  Maar misschien is er nog extra informatie te geven?

  Bijvoorbaat dank!

  Warme groet,
  Tanja

 29. Hai Maaike,
  Net toen ik dacht dat ik al best veel wist over (huis)numerologie, kwam ik jouw website tegen: Wat fijn dat ik dit nu ook weet. 😉

  Ik woon namelijk sinds Augustus 2020 op huisnummer 319, op de 10de verdieping. Altijd al gedacht dat ik in een 4- huis zou wonen, maar niets is minder waar. Tel ik hem op dan kom ik uit op een 5-woning.

  Ik ben zelf geboren op 10-11-1987 dus een levenspad/basisnummer 1.
  Toevallig nagedacht om mijn bedrijf te laten starten in mijn eigen appartement (ruimte zat, 100 m2) maar kwam er onlangs in mijn huurcontract achter dat dat niet is toegestaan.

  Goed, het enige wat ik nog niet helemaal uit jouw info kon halen is hoe een 5-woning samengaat met een basisnummer 1. Perfecte combi? Of toch niet helemaal. 😉

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Tanja,
   Wat leuk dat je je realiseerde dat je niet in een 4 maar in een 5 energie huis woont. Levenspad nummer 1 resoneert heel erg goed met de nummers 1,2 en 5. De nummers 4 en 6 zijn een uitdaging voor je. Dus je basisnummer/levenspadnummer 1 resoneert heel erg goed met de energie van je huisnummer 5, perfecte combi. Voelt dat ook zo voor jou?
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Hai Maaike,

    Nou niet echt eigenlijk….maar misschien komt dat ook door de omgeving (drugsdealers beneden voor de deur, altijd wel een relletje, de beide liften bijna altijd supersmerig soms zelfs tot urine aan toe). Maar ook de wetenschap dat Apeldoorn misschien gewoon niet mijn stad is, al is er voor de rest niks mis mee.
    Wel is het fijn om te weten dat dit huis op mijn pad kwam (ik ging van 30 m2 met douche en toilet delen naar 100 m2 met alles voor mijzelf. Van een huisnummer 18A (dat is dan een 1+8= 9 plus A? Ik weet wel dat ik op 1 hoog zat) naar een huisnummer 5, voelde dat sowieso als een enorme stap vooruit.

 30. Hi Maaike,

  Zou jij mij kunnen vertellen door welk getal een goede frequentie voor een huisnummer voor mij zou zijn? Wij zijn namelijk van plan te verhuizen en ik wil hier rekening mee houden.

  Mijn geboortedatum; 02-02-1994 = levenspad 9
  Geboortedatum dochter: 09-07-2021 = levenspad 3.
  Mijn dochter haar persoonlijkheidsnummer is 9
  Wij wonen momenteel op huisnummer 46 = 1.

  Ik ben een zeer ambitieus persoon. Ik ben veel bezig met doelen bereiken, zelfontwikkeling etc. Sinds ik moeder ben ook veel bezig met leren voelen.
  Idealiter zou ik een goede balans hebben tussen enerzijds mijn ambities, doelen bereiken, andere hierbij helpen etc & anderzijds warmte kunnen bieden aan mijn dochter en familieleden, een woonplek hebben waar familieleden graag over de vloer komen en een plek die mij helpt om naar mijn gevoel te luisteren/stilstaan.

  Ik ben een bedrijf gestart op 16-09-2020 = 9. Hier kwam ik net achter. Betekend dit dat 9 de ideale frequentie is voor mijn bedrijf?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Melissa,
   Wat mooi dat je al zoveel berekend hebt. Nummer 9 resoneert heel erg goed met de nummers 3,6 en 9. Dus supermooi dat jouw dochter levenspadnummer 3 is met persoonlijkheidsnummer 9. En dan ook jouw bedrijf een energie van nummer 9! De echte uitdagingen voor jou zijn de nummers 4 en 8. De nummers 1,2,5 en 7 resoneren neutraal.
   Dus een huis met de nummers 3,6 en 9 is top. Op zich is de energie van een nummer 1 huis ook heel geschikt voor jouw wensen en resoneert neutraal.
   Spannend, laat me weten welk huisnummer het wordt.
   Liefs, Maaike

 31. Hoi Maaike,

  Wat ontzettend fijn om zo over numerologie te leren…

  Wij wonen momenteel op huisnummer 11, wat heel er fijn is maar we gaan volgend jaar kijken voor een ander huis en ik ben erg benieuwd naar welke huisnummers we beter naar kunnen kijken en welke we beter kunnen vermijden.

  Mijn man z’n basisnummer is 9 en ook zijn levenspadnummer is 9

  Mijn zoontje z’n basisnummer is 3 en levenspad nummer is 1

  En mijne is daarvan omgekeerd dus basisnummer 1 en levenspad nummer 3
  (Vanuit gaande van uw formule)

  Ook hebben we vele huisdieren voor wie het graag prettig willen hebben en wil ik een zaakje aan huis gaan beginnen.

  Ik ben erg benieuwd hoe of wat

 32. Hoi Maaike,
  We hebben elkaar al een keer gesproken.
  Tijdje geleden.
  Ik heb een vraagje over de energie in je huis veranderen. Door jou weet ik nu dat dat kan.
  Heel erg bedankt!

  Maar ik vroeg mij af als je een bord met de namen van de mensen die er wonen op de voorgevel plakt is de energie dan ook anders? We wonen op nummer 13. Zou graag de energie van 11 hebben.

  Er zou dan Peter, Zoë, Astrilde komen te staan.
  En hebben de puntjes ook nog een betekenis ?
  Alvast vriendelijke bedankt en fijne middag.
  Groetjes, Astrilde

 33. Dag Maaike,

  Wat leuk zou wel willen weten hoe het zit met huisnummer 19. mijn geboortedatum is 09-06-1955 en van mijn 2 hondjes 24-01-2013 en 04-03-2020.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Trudy,
   Jouw levenspad nummer is een 8, die van het oudste hondje is een 4 en die van het jongste hondje een meestergetal 11.
   Jullie wonen in een huis met een 1 energie.
   Voor jou is de 1 een neutrale energie, voor het 4 hondje een uitdaging en voor het 11 hondje resoneert het goed.
   Veel woonplezier met elkaar gewentst, liefs, Maaike

   1. Goedemorgen,
    Ons huisnr is 65
    Mijn geboortedatum 01-05-76
    Partner 30-03-1976
    Kinderen
    5-5-2008
    19-7-2014

    Ben benieuwd wat je hier ervaart voor ons

    Groet kb

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hallo Karin,
     De energie van jullie huis is een 11/2.
     Jouw levenspad nummer is een meestergetal 11/2 en je basisnummer is een 1
     Het levenspadnummer van jouw partner is ook een meestergetal 11/2 met basisnummer 3
     Levenspadnummer van oudste kind is een 2 met basisnummer 5
     Levenspadnummer van jongste kind is 6 met basisnummer 1
     Wel heel speciaal dat jullie beide levenspadnummer meestergetal 11/2 hebben. Over meestergetal nummer 11 heb ik meerdere blogs geschreven.
     En nog specialer dat jullie ook nog eens in een 11/2 huis wonen.
     Ben ik benieuwd hoe jullie deze energie van het huis ervaren?
     Liefs, Maaike

     1. Hoi Maaike,

      Dank je wel voor je reactie !

      Wat een mooie uitleg, ik ga zeker even op je meestergetal blogs kijken. Zeer bijzonder inderdaad veel 11/2

      Denk aan soulmate’s
      De energie is goed in dit huis, we hebben het idee dat we steeds meer ontwikkelen op spiritueel gebied

      Fijn en nogmaals dank voor je uitleg

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Flower Karin,
      Dank voor je compliment en wat mooi dat de energie van jullie huis goed is. Het kan niet anders met zoveel 11 energie in 1 huis dat jullie steeds meer ontwikkelen op spiritueel gebied.
      Geniet ervan, Liefs, Maaike

  2. Hoi Maaike, ik sta samen met mijn vriend op het punt een vrijstaand huis te bouwen met uiteindelijk huisnummer 19a. Momenteel wonen we in een tweekapper op huisnummer 18. Door veel contactgeluiden van de naaste buren en omgeving willen we letterlijk en figuurlijk wat meer ruimte om ons heen. Ik ben van 27-11-1982 en mijn vriend van 4-9-1987. Ben erg benieuwd!

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Loes,
    Jouw levenspad nummer is een 4 en basis nummer 9 en die van jouw vriend is een 2 met basisnummer 4.
    Het huis met huisnummer 19 a is een 2 energie. De a telt voor een 1. Dus 1+9+1=11 1+1=2
    De 2 energie resoneert heel goed met jullie beiden. Nummer 9 huisenergie( 18=1+8=9) is voor jou een hele uitdaging en voor je vriend neutrale energie.
    Veel succes met de bouw van jullie nieuwe huis.
    Hartelijke groetjes, Maaike

    1. Bedankt voor je snelle reactie Maaike! Dat van huisnummer 18 komt helemaal overeen met de huidige toestand hier 😊. Wat betreft de 2 die voortkomt uit 19a (1+9+1=11, 1+1=2). Waarom blijf je hier niet bij de 11, maar telt je 1+1? 11 zou mijn geluksgetal zijn. Vandaar mijn vraag 😃. Ik dacht dat 11, 22 en 33 nooit veranderde.

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Loes,
      Goede vraag. Dat klopt als je het hebt over levenspad nummers en zielsnummers. De rest reduceer je wel.
      Dus een huisnummer 11 reduceer je in principe naar een 2. Maar niets is vaststaand in de numerologie. Als het huis als een 11 energie aanvoelt dan is dat goed. De 11 resoneert ook met jou.
      Groetjes, Maaike

 34. Hallo Maaike,

  Mijn man en ik wonen nu in een huis met nummer 46. We hebben hier nu 15 jaar gewoond en het was een uitdaging. We willen graag verhuizen en het huis dat we nu op het oog hebben heeft huisnummer 23. We hopen dat dat beter bij ons past.

  Ik ben geboren 15-11-1976, mijn man 31-05-1983. We denken dat het nieuwe huis bij ons past. Maar wat zegt de numerologie?

  Ik lees het graag.

  Hartelijke groet, Christine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Christine,
   Jouw levenspad nummer is een 4 en jouw basisnummer is een 6
   Die van jouw man levenspadnummer is een 3 en basisnummer 4.
   Voor jou Christina is een nummer 5 een uitdaging, net zoals nummer 1. Voor jouw man zijn de nummers 1 en 5 neutraal.
   Van uitdagingen kun je groeien zeg ik altijd maar het kost moeite.
   Belangrijker is je intuïtie, als die ja zegt dan past het huis, ook met al zijn/haar uitdagingen.
   Succes,
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Hallo Maaike,

    Dank je wel voor de uitleg. Dat verklaart wellicht ook onze terughoudendheid mbt dat huis. Kun je me ook zeggen welke huisnummer (s) voor Tom en mij goed zouden passen?

    Dank je wel alvast.

    Hartelijke groet,
    Christine

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Christine,
     Op zich voor jullie samen zou een huis met nummer 4 energie of 6 energie het beste resoneren. Maar lees nog even in mijn blog of de energie van deze huisnummers is wat jullie zoeken.
     Uiteindelijk is je intuïtie het allerbelangrijkste. Dat is je gevoel wat je hebt bij de allereerste indruk van een huis. Je gevoel liegt nooit.
     Succes, leuk als je het me laat weten wat voor nummer het geworden is.
     Liefs, Maaike

     1. Hallo Maaike,

      Even een tussentijdse update. We zijn nog steeds zoekende/afwachtend. Klein dorp, waar we willen wonen. We zien veel 1en en 5en die (vooral elders) te koop staan. Willen echt geen 1 meer maar wellicht komt er binnenkort een 1 huis te koop dat verder voldoet. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat voelen. We zijn bij ons huidige huis eerst naar de 2, dan 4 en nu 6 gegaan. En allen voelden anders. En de uitwerkingen trokken ook door naar buiten de deur. En ook in de relatie van Tom en mij. Er zouden een hoop relaties van kunnen opknappen van kennis en gebruik van numerologie. Heb je misschien literatuurtips voor mij waar ik me ook een beetje kan inlezen? Zo boeiend dit eigenlijk.
      Hartelijke groet, Christine

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Christine,
      Wat mooi dat je de energie van huisnummers ervaart. En ja, de energie van nummers doen heel veel. Succes met jullie nieuwe huis op komst.
      Groetjes, Maaike

 35. Hallo Maaike,

  Wij gaan als het goed is een huis bouwen, de grond hebben we al en heeft 2 bouwplaatsen met huisnummers 47 en 49. Wij gaan op het hele stuk 1 huis bouwen, moeten we dan de twee huisnummers bij elkaar optellen ook al gebruiken we maar 1? En als we moeten kiezen welk van de twee past dan het best. Ik ben van 28-05-1967/11/2 mijn man is van 11-07-1956/3.

  Mijn complimenten voor jouw uitleg.
  Groet Anja

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anja,
   Jouw levenspad nummer is geen 2 maar het meestergetal 11 en jouw basisnummer is een 1. Het levenspad nummer van jouw man is een 3 en basisnummer 2.
   Huisnummer 47 heeft de energie van een 11/2 en nummer 49 van een 4. Op zich past nummer 47 het beste bij jullie volgens de nummers. Lees nog even mijn blog na of de energie van een 2 huis bij jullie past of de energie van een 4 huis. Dat is ook belangrijk om mee te nemen.
   Benieuwd welk nummer het gaat worden?
   Groetjes, Maaike

   1. Hallo Maaike,

    Dank je wel voor de terugkoppeling en sorry voor de late reactie. We zijn op dit moment bezig om het stuk grond ernaast te kopen, dat heeft huisnummer 51, past dat ook bij ons?

    Ik vind het geweldig wat je doet, als ik iets voor jou kan betekenen laat het me weten.

    Top jaarwisseling gewenst en een mooi en vooral gezond 2023

    Groet Anja Mantelers

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Anja,
     Huisnummer 51 wordt een 6 energie. Dat past ook prima bij jullie. Ik wens jullie heel veel woonplezier ermee. Voor jullie ook een fijne jaarwisseling en een super mooi jaar gewenst met heel veel woonplezier.
     Liefs, Maaike

 36. Dag Maaike,

  Wij wonen in België. Mijn papa is in april 22 plots overleden. Het huisnummer is 81. Nu zouden we een caravan op de oprit plaatsen en het huis renoveren. Grote uitdaging, in de hoop om een betere toekomst te hebben samen.

  Ik ben geboren op 22/04/1983
  Mijn man 12/07/1985
  Ons zoontje op 23/04/2020.

  Is dit een goed idee.

  Alvast bedankt.

  Mvg Tamara.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Tamara,
   Wat naar en moeilijk dat jouw vader plotseling is overleden.
   Jouw levenspad nummer is een 29/11 en jouw basisnummer een 4. Wil je meer weten over het meestergetal nummer 11 dan kun je mijn blogs hierover lezen
   Het Meestergetal 11 nader uitgelegd
   Jouw man heeft als levenspad nummer een 15/6 en basisnummer een 3 en jullie zoontje heeft als levenspadnummer een 13/4 en als basisnummer een 5.
   Jullie wonen in een huis met een 9 energie.
   Op zich is de 9 energie goed tot neutraal voor jullie. Als je het een fijn huis vindt, lekker gaan verbouwen.
   Succes en geniet van het proces.
   Liefs, Maaike

 37. Chantal van Heerde-Jahn

  Goedemorgen,

  Wij wonen op huisnummer 26
  Onze geboortedatums zijn:
  22-12-1972 partner
  7-5-1976 ik
  21-12-2001 zoon
  2-12-2004 dochter
  22-6-2014 zoon

  Ik zou heel graag willen weten of wij op het juiste plekje wonen? Wij wonen hier nu bijna een jaar en het is echt heel fijn wonen.

  Groetjes Chantal

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Chantal,
   Jullie wonen in een huis met een 8 energie.
   De nummers van de ouders zijn het belangrijkste.
   Allebei jullie levenspad nummers zijn een 8. Die van jouw partner een 44/8 en die van jou een 35/8.
   De 8 is de “powerhouse”number. Het gaat over power en geld. Het belangrijkste doel van de 8 is om een brug te slaan tussen de materiële en spirituele wereld.
   voor jouw man is dat heel belangrijk omdat zijn 8 komt uit een meestergetal 44.
   De energie van jullie 8 huis ondersteunt jullie compleet op jullie levenspad. Dus ik snap dat jullie er fijn wonen en dus de perfecte plek.
   Geniet ervan.
   Liefs, Maaike

 38. Hallo,

  Wij zouden verhuizen naar een huis met nr 38. Wat dus 11 wordt?
  Past dit nummer bij ons?
  Mijn geboortedatum 05-02-1995 en van mijn partner 10-04-1994.
  Bedankt alvast

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Stefanie,
   Jouw levenspad nummer is een 4 en die van jouw partner is een 1.
   Je spreekt eigenlijk bij een huisnummer niet van 11 maar reduceert deze wel terug naar een 2. Dit doe je alleen niet bij de levenspadnumrers.
   Zowel nummer 4 als 1 resoneren perfect met een 2 huis.
   Succes met de verhuizing.
   Groetjes, Maaike

 39. Beste Maaike,
  Toen we in dit huis kwamen wonen hadden we huisnummer 1, paar jaar later is dit veranderd in huisnummer 19 ( kwamen huizen bij in de straat).
  1+9=10 (1+0=1) Leuk dat je dan bij 19 ook weer op 1 uitkomt.
  We hebben een geweldig huis waar ik me zeer prettig en gelukkig voel.
  Mijn geboortedatum is 17-8-1966 en mijn man 5-8-1966

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Jacqueline,
   Jouw levenspadnummer is een 2 en die van jouw man is een 8. De 2 resoneert heel erg goed met de nummers 1,2,4,6 en 8. Dus allemaal mooie combi’s voor jou.
   Voor jouw man is de energie van nummer 1 neutraal.
   Dus geniet van jullie heerlijke huis,
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Hoi Maaike, dank je wel voor de mooie boodschap.
    Heb nog een klein vraagje, ik wil me graag verdiepen in de numerologie is dit voor mij weggelegd ?
    Ik krijg heel vaak te horen dat ik heel spiritueel ben , deze wereld trekt me ook heel erg moet ik zeggen.
    Alvast bedankt.
    Liefs jacqueline

   2. Dag Maaike,

    Ik lees zulke mooie numerologie uitleg. Het zou echt heel fijn zijn ook antwoord van jou te mogen ontvangen….
    wij wonen nu bijna een jaar in deze woning als samengesteld gezin. kids komen om de week.
    Ons huisnummer is 11.
    Mijn lieve vriend 27-02-1971
    ikzelf 20-09-1975
    Mooie kids:
    19-05-2010
    28-03-2009
    28-01-2006
    28-07-2003

    Lieve ondeugende hond 28-11-2021

    heel erg bedankt alsvast voor jouw uitleg. erg dankbaar voor want een hoop data🥰
    ook vaak getal 28 zie ik.

    heel veel liefs en een hele mooie dag toegewenst!

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Linda,
     Het levenspad nummer van jouw vriend is een 20/2, jouw levenspad nummer is een 15/6, die van de kinderen van boven naar beneden een 9, 6, 3 en de oudste een 4 en de hond een 8.
     Wat grappig dat de hond en 3 kinderen allemaal op een 28 dag jarig zijn en grappig dat jij vaak nummer 28 ziet.
     Huisnummer 11/2 resoneert niet met iedereen even goed maar de energie van een 2 huis is fijn voor gezinnen. Ik vind zelf de ouders het belangrijkste want die leven er het meeste. Huisnummer 11/2 resoneert heel goed met je partner en ook met jouw basisnummer 20.
     Geniet van al het goede, liefs, Maaike

  2. Hey Maaike,
   Wij kochten ons huis met nummer 11, dit werd 1,5 jaar later 1. Wij hebben nog een perceel achter onze woning op cadaster heeft dit een ander perceelnummer, maar geen huisnummer. Is dit dan ook dezelfde energie als de woning?
   Onze geboortedatums zijn 23-5-1981 (ikzelf)en mijn man 12-7–1979.
   Heeft het veranderen van het huisnummer als je er in woont ook invloed?

   Lieve groeten

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Kathy,
    Het veranderen van een huisnummer op het moment dat je erin woont heeft zeker invloed. Jullie zijn van een 2 huis naar een 1 huis gegaan.
    Het perceel nummer heeft geen invloed op de energie van de woning.
    Jouw levenspadnummer is een 11 en die van jouw man is een 9.
    Jij resoneert heel goed met de nummers 1 en 2 en voor jouw man is nummer 1 neutraal.
    Hartelijke groetjes, Maaike

 40. Dag Maaike,
  Mag ik nog een keer een vraag stellen? Ik woon op huisnummer 18, maar lees elders bij jou dat rust niet goed is bij een negen huis, terwijl ik rustig ben en van rust houd.
  Je zei dat 3,6 en 9 bij mijn geboortedatum passen.
  Ik heb een ander huis met nummer 16 op het oog.
  Wat raad jij mij aan? Welke nummers passen beter bij mijn rustige aard?
  Geboren 28/11/1968

 41. Hallo Maaike, mag ik je nog een keer lastig vallen. Kan en wil je mij advies geven welk huisnummer geschikt zou zijn voor ons beide? Zie onderstaand bericht. De huidige woning heeft een aanbouw waar ik mijn werkzaamheden uitvoer. Daarnaast ga ik zeker een uitdaging niet uit de weg maar ben ook toe aan een thuis. Ik hoor het graag . Dank je wel alvast 🙏
  Warme groet, Erna

  Hoi Erna,
  Jullie zijn van een 2 huis naar een 4 huis gegaan.
  20-6-1961 heeft als levenspad nummer een 7 en als basis nummer een 2
  6-5-1965 heeft als levenspadnummer een 5 en als basisnummer een 6
  Voor degene met levenspad nummer 7 en basisnummer 2 resoneert de 4 perfect.
  Voor degene met levenspadnummer 5 en basisnummer 6 is de energie van de 4 een uitdaging.
  Op zich zijn uitdagingen niet verkeerd maar het kost wel meer energie en bewustzijn.
  Groetjes, Maaike

 42. Hallo Maaike,
  Mijn naam is Regina en ik ben geboren op 5/10/1957, dus een 5.
  Mijn man Paul is geboren op 28/04/1955 en dus een 1.
  Wij wonen momenteel in huisnummer 69, dus een 6…en wij voelen ons hier niet thuis…
  Wat raad je ons aan?
  Groetjes
  Regina

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Regina,
   Het je niet thuis voelen in een huis kan natuurlijk veel meer oorzaken hebben dan alleen de energie van het huisnummer.
   Het klopt dat voor jullie beiden de energie van de 6 een uitdaging is, matcht niet makkelijk.
   Voor jullie beiden zijn de nummers 1 en 5 het beste. Dus alle nummers die hier ook op uitkomen, bijvoorbeeld een 41 of 14, wordt ook een 5 of nummer 10 of 100, wordt een 1.
   Wat je nog kunt doen is een 4 aan de binnenkant van de deur plakken dan kom je uit op een 10, dus 1.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

   1. Dag Maaike ,.
    Ik woon in een 7 al verschillende keren zelfs eens bij een hernummering ben ik naar een 7 terug gegaan … ik ben hier komen wonen als mijn kinderen het huis uit waren … ik heb een levensgetal. 11 en mijn man 9 … ik voel mij super hier … mijn man. Ook maar hij vindt de tuin te groot … ik hou van de stilte de rust … is het laatste huis van een doodlopende. Straat … maar er is wel een huis naast … ttz het huis is in 2 gedeeld sedert de jaren 50!!! Wat natuurlijk voor geluidshinder zorgt … als de kinderen er zijn … het gestommel op de trap bv … de buren hun huisnr is 5 … geeft dit energetisch ook invloed. op ons huis ? Eigenlijk is het 1groot huis … ik heb de voordeur zij heeft een achterdeur …
    Benieuwd wat je daarvan zegt …
    Dank je wel
    Liefs lieve

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hallo Lieve,
     Als ik over jouw huis lees rijst bij mij gelijk de de vraag wat was het oorspronkelijke huisnummer van het huis in zijn geheel?
     Een 5 huis is altijd druk, rumoerig, dat zal niet veranderen. Dus dat blijft.
     Misschien een optie om te gaan isoleren tegen geluid?
     Als het het laatste huis is van een doodlopende straat zou het oorspronkelijke nummer wel een 5 kunnen zijn en is de 7 er aan geplakt. Deze energie zit er dan al heel lang in.
     Het grappige is dat het leven in een 5 huis en in een 7 huis totaal elkaars tegengestelden zijn.
     Ik wens jullie veel succes,
     Groetjes, Maaike

   2. Hi Maaike,
    we (ik, 07/04/1992) wonen op dit moment op een nr 6 huis, daar voelen we ons beide goed. Nu ben ik met mijn partner (08/12/1991) van plan om een nieuwbouw huis te kopen met het nummer 9. Aangezien het nieuwbouw is kan ik niet van te voren inschatten hoe het huis “voelt” ook met het zicht op ons beide. Zou jij kunnen adviseren? Groet, Catharina.

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Catharina,
     Jouw levenspadnummer is een 14/5, een 5 dus en jouw basisnummer is een 7.
     Het levenspadnummer van jouw partner is een 13/4, dus een 4 en basisnummer 8.
     Voor jouw partner is de energie van de 9 een uitdaging. voor jou is het neutraal.
     Ook belangrijk om te weten dat de energie van een 9 huis vraagt om röring. Als je dat wilt dan is dat goed. Als je een rustig huis wil dan is het wat minder.
     Dus kijk naar de combi van je nummers en welke energie je wilt in een huis of wat bij jullie past. Overigens zijn uitdagingen iets waar je van kunt groeien.
     Succes, Groetjes, Maaike

   3. Maaike Niemantsverdriet

    Hallo Wendy,
    Op zich zou een huis met de energie van nummer 1 op dit moment het beste passen bij jouw wensen (dus ook andere nummers als bijvoorbeeld 19, 28, 37 100 etc)
    De nummers 1,2 en 5 resoneren goed met de 1 en de nummers 2,4 en 8 met de 4.
    Succes,
    Groetjes, Maaike

 43. Beste Elena,
  Waaw zo leuk we worden op de zelfde dag jarig bijna even oud ook nog. Ik ben 1981 geboren.
  Fijn dat te lezen. Een lieve vissen zonder twijfels. Ja he ?? Be blessed 🙌 😇

 44. Beste Maaike,
  Ik woon al 21 jaren in huis met nummer 8,
  In mijn geboorte datum komt er ook een 8 voor.
  Geboorte datum 22 – 02 – 1981
  Mijn kentekenplaat 8637 VP (ook hier die 8 )
  Ik wil graag van u weten wat deze energie allemaal inhoud. ALVAST THANKS 😊 🙏
  Groetjes uit Suriname 🇸🇷

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Siviën,
   Wat leuk een reactie vanuit Suriname. Jouw levenspad nummer is een 7. De 7 is de seeker, de filosoof. Nummer 7 is een heel spiritueel nummer.
   Grappig is als je jouw kentekennummer optelt kom je uit op een 8. De V =4 en de P=7. Dus: 8+6+3+7+4+7= 35 3=5=8.
   Nummer 8 is de Powerhouse, gaat over spirit in de materie brengen en over geld. Als je veel achten tegenkomt is dat een boodschap uit het universum voor jou.
   Geniet ervan zou ik zeggen.
   Groetjes uit Portugal, Maaike

 45. Wij wonen nu een aantal jaar in een 7 huis(142)waar we niet helemaal naar ons zin hebben ( met name door geluidsoverlast,dus niet het huis zelf) en gaan nu naar een 7 huis maar opgebouwd uit een 16. ( Vrijstaand, joehoe😉)
  Kun je hier nog iets over zeggen?
  Mijn man is een 7 en ik een 9.
  Onze zoon is een 8

  Bedankt alvast!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Fanny,
   Wat leuk dat jullie gaan verhuizen. En inderdaad, de energie van de 7 vanuit een 16 is anders dan vanuit een 142.
   Voor jouw man is het perfect, voor jou neutraal en voor jullie zoon een uitdaging. Van uitdagingen kun je groeien zeg ik altijd.
   De energie van een 7 huis is rustig, contemplatief en goed om te studeren. Als dit bij jullie past is het super. geniet ervan.
   Liefs, Maaike

 46. Wat leuk dit! Mijn basis is 4 als ik het goed begrijp en geboorte nummer 9 ? geb. 22-02-1983
  Heb wellicht een huis gevonden met nr 8, maar waarom is het een uitdaging voor nummers 4? ben benieuwd 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Elena,
   Jouw basisnummer is inderdaad een 4 en jouw levenspadnummer een 9.
   Een goede vraag van jou daar de nummers 2,4 en 8 op zich makkelijke met elkaar resoneren.
   Basisnummer 4 gaat erover om de job georganiseerd te krijgen. De energie van een 8 huis is de energie van de carrièretijger. Deze 2 energieën bij elkaar zijn een uitdaging.
   Maar een uitdaging kan ook nieuwe skills geven, dus het is niet fout oid een huis met een huisnummer 8. Het is ook maar net of je die energie wilt en fijn vindt. Dat is nog het allerbelangrijkste.
   Succes,
   Hartelijke groetjes, Maaike

 47. Mooi om te lezen maar wij komen er niet helemaal uit en zijn al jaren aan het zoeken. Nu van een 56 verhuisd naar een 13
  20-6-1961
  6-5-1965
  Huisnummer 13
  Resoneert dit?voor ons gevoel nier helemaal maar welk huis nummer energie past beter?

  Alvast dank voor de feedback 🙏

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Erna,
   Jullie zijn van een 2 huis naar een 4 huis gegaan.
   20-6-1961 heeft als levenspad nummer een 7 en als basis nummer een 2
   6-5-1965 heeft als levenspadnummer een 5 en als basisnummer een 6
   Voor degene met levenspad nummer 7 en basisnummer 2 resoneert de 4 perfect.
   Voor degene met levenspadnummer 5 en basisnummer 6 is de energie van de 4 een uitdaging.
   Op zich zijn uitdagingen niet verkeerd maar het kost wel meer energie en bewustzijn.
   Groetjes, Maaike

   1. Hallo Maaike,
    Dank voor je waardevolle bericht.
    Mag ik vragen wat voor nr het beste bij ons zou passen ? Mijn werkplek is nl ook in de aanbouw van de woning gerealiseerd .

    Heel erg dank 🙏

 48. Hoi Maaike,
  Ik woon al heel lang op nummer 18 en het zijn pittige jaren geweest. Als tiener op nummer 27 en ook pittig. Als kind op huisnummer 3 in een groot gezin en dat was heerlijk maar ik woon nu alleen met een huisdier.
  Geboortedatum 28111968.
  Kun jij dit uitleggen obv huisnumerologie en welk nummer zou ik het beste aan de binnenkant van mijn voordeur kunnen ophangen (linksboven toch?)
  Dankjewel!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Maria,
   Jouw levenspad nummer is een 9, de Humanitarian. Jouw basisnummer is een 1. Op zich resoneert nummer 9 heel goed met de nummers 3,6 en 9.
   Je woont nu wee in een huis met de 9 energie. Op zich past het bij jou. Ik heb te weinig gegevens om te beantwoorden of je wel een nummer aan de binnenkant zou moeten plakken.
   Groetjes, Maaike

   1. Dankjewel Maaike,
    Welke aanvullende gegevens heb je nodig?
    Je schrijft dat mijn huisnummer past maar zo voelt het niet. Mogelijk een drie plakken op mijn deur aan de binnenkant zodat het 21 en dus 3 wordt?
    De 3energie uit mijn kindertijd voelde prettig…

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Agnes,
   Dat betekent dat je in een huis met een 6 energie woont. Bij huisnummers gebruik je geen meestergetallen.
   Groetjes, Maaike

 49. Hoi Maaike,

  Ik woon nu met mijn partner en zoontje in een huisnummer 160.
  We hebben verhuisplannen dus ik vraag mij af welke huisnummer voor ons goed is.
  Kun je mij hierbij helpen?

  Geboorte datum
  14-06-1980
  25-10-1979
  02-11-2018

  Alvast bedankt.

  Groetjes
  D. Rosario

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi D. Rosario,
   Nu woon je in een huis met de energie van nummer 7. Op zich is dit geen nummer voor een gezinshuis.
   14-06-1980———— Levenspadnummer is een 2 met een basis nummer 5
   25-10-1979———— ,, is een 7 met een basisnummer 7. ( een nummer 7 heeft heel veel tijd en ruimte voor zich zelf nodig) op zich is huisnummer 160 voor deze heel gunstig, maar niet met een gezin.
   Kindje 02-11-2018 Levenspadnummer is een 6 en basisnummer een 2
   De grootste gemene deler voor jullie alle drie is een 4 huis. Dat kan dus alles zijn wat op 4 uitkomt, bijvoorbeeld, 22, 31, 13, 103 etc
   Veel succes met jullie verhuisplannen.
   Groetjes, Maaike

   1. Hoi Maaike,
    Bedankt, ik ben blij met je reactie en inzicht.

    Nog een vraag 😉
    We wonen op nummer 160 maar op de derde verdieping. 1+6+0+3(hoog) =10
    Dus de energie die er heerst is van 1 begrijp ik.
    Klopt het dat als ik de energie van 4 wil aantrekken, ik de cijfer 3 aan de binnenkant van de deur moet plakken in de bovenste hoek waar de deur naar toe draait?

    En moet het geschreven cijfer zichtbaar zijn of moet ik het papiertje omdraaien en tegen de deur plakken zodat alleen de achterkant van het papiertje zichtbaar is?

    Nogmaals bedankt, ik kijk uit naar je reactie.

    Groetjes
    D. Rosario

    Dat klopt. Het maakt niet uit welke kant van het papietje zichtbaar is. Zelf zou ik aan beide kanten nummer 3 schrijven.
    Groetjes, Maaike

 50. Hallo Maaike,

  Hoe toevallig kan het zijn:
  14-05-1959 = levenspadnummer 7
  09-10-1949= levenspadnummer 6

  Omdat we een appartement gekocht hadden ben ik op huisnummer gaan zoeken. Ons huis nummer is 76………. beide nummers van ons levenspad.
  Misschien hadden mijn man en ik daarom het gevoel van ‘thuiskomen’? Ik kan het niet verklaren.

  Echter, het appartement is op de 6 bouwlaag. -1 zijn garages, 1 trappenhal met liften en vanaf 2 zijn de woonlagen. We wonen dus feitelijk op de 4de woonlaag.
  Hoe bereken kan je dit berekenen?

  Lieve groet, Hery

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Hery,
   Grappig jullie beider levenspad nummers en wonen op nummer 76.
   In principe tel je 7+6=13 1+3=4 Dus jullie appartement op zich heeft de energie van nummer 4.
   Eigenlijk wonen jullie op nummer 76 4 hoog. dat wordt dan 80, met de energie van een 8.
   Dus jullie huis heeft meer de energie van nummer 4 en 8 dan van een 7 en een 6.
   Het allerbelangrijkste heb je al geschreven en dat is dat jullie je “thuis” voelen in dit appartement.
   Geniet er maar lekker van.
   Liefs, Maaike

 51. Hoi Maaike,

  Mijn antwoord op jouw vraag hieronder lijkt niet door te komen. Ik had de geboorte data doorgegeven zoals je had gevraagd. Heb je nog de mogelijkheid om daar antwoord op te geven?
  Alvast bedankt! 😊

  Liefs,
  Alice

  1. Hoi.

   Hoe kan ik weten of mijn basisenergie past bij het huisnummer?

   Want bij huisnummer 9, wordt er iets over gezegd. Daar even ik wel even nieuwsgierig naar.

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Sylvia,
    Bedoel je jouw basis nummer? Geef je geboortedatum nog even door, dan kijk ik hoe deze matched met je huisnummer.
    Groetjes, Maaike

 52. Hi Maaike,

  Welk huisnummer past het meest bij ons gezin? 🌻🍀
  14-05-1979
  26-03-1990
  01-08-2017
  04-05-2021

  Liefs, fam Koenen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Fam.Koenen,

   14-05-1979 levenspadnummer is een 9 en basisnummer 5
   26-03-1990 levenspadnummer is een 3 en basisnummer is een 8
   01-08-2017 levenspadnummer is een 1 en basisnummer is ook een 1
   04-05-2021 levenspadnummer is een 5 en basisnummer is een 4

   Om een nummer te vinden waarmee iedereen makkelijk resoneert is niet te vinden met deze combi.
   Zelf vind ik de ouders het belangrijkste. Jullie hebben als levenspadnummer een 3 en een 9. De 3 en de 9 resoneren goed met elkaar en ook met de 6. Dus huisnummers die doorgeteld een 3,6 of 9 zijn zijn het makkelijkste. Bijvoorbeeld een 27 is opgeteld ook een 9 etc.
   Kunnen jullie hier wat mee? Mocht het nieuwe huisnummer bekend zijn, laat het me dan weten.
   Groetjes, Maaike

   1. Hi Maaike,

    Dankjewel voor je snelle en fijne reactie. We hebben binnenkort een bezichtiging op een huis met huisnummer 19, dus een 2. Welke huisnummers, passen zegt maar echt niet bij ons gezin qua huisnummer?

    Liefs,
    Fam. Koenen

   2. Hi Maaike,

    We hebben een huisgekocht met nummer 53, je gaf aan dat de 3, 6 en 9 het beste met ons als ouders resoneert. Omdat ik als basisgetal 8 heb, kunnen we niet een 4 in de hoek vd deur plakken om naar een 3 energiehuishouding te gaan. Welk getal raad je aan om in de hoek te plaatsen om de energiefrequentie van een 3 huis te krijgen?

    Liefs,
    Fam Koenen

 53. Hallo Maaike,
  Wat een aangename manier van uitleg heb je!
  Ik heb ook een vraagje, ik ga binnenkort verhuizen naar huisnummer 1c, de huisbaas zegt wel dat het officieel adres nummer 1 is maar omdat er meerdere huisjes op het erf zijn, noemen ze ons huisje 1c. Mijn levenspadnummer is 3 en basisgetal 9, die van mijn man is levenspad 1 en basisgetal 6. 1c komt dus op 4 en resoneert dan niet met onze getallen. Ik dacht om een nummer 5 op te schrijven en op de deurhoek te plakken maar weet niet als dit dan (vooral voor mijn partner) de juiste energie zal brengen. Graag je hulp hierbij, veel liefs
  Mandy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mandy,
   Dankjewel voor je compliment.
   Leuk dat je er zo over aan het nadenken bent en leuk om even mee te denken.
   Inderdaad is 1C een 4. Als je er een 5 bij schrijft kom je uit op een 9. Jij resoneert heel goed met de 3,6 en 9. Voor iemand met een levenspad nummer 1 is de 9 een neutrale energie. Dus op zich een goede keus.
   Jullie huis heeft dan de energie van nummer 9. Lees even in mijn blog of die energie bij jullie past en of je dat wil.
   Anders is een 2 bijplakken nog een optie, dan kom je uit op een 6 huis. Dat zou ook nog kunnen. Lees maar welke energie qua huis beter bij jullie levensstijl past, de 9 of de 6. Of er 1 E van maken.
   Succes met de verhuizing en geniet van het nieuwe huis,
   Groetjes, Maaike

 54. Ik ben aan het kijken naar een bedrijfspand op nummer 23h. Als ik dit optel, kom ik op 12 uit? Is het dan een 3 pand? Ik hoor graag 🙏

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Joëlle,
   Wat gaaf dat je bezig bent met een bedrijfspand. De H vertegenwoordigt nummer 8. Als ik optel 2+3+8 =13 1+3 =4
   Ik kom uit op nummer 4. Dus het pand heeft de energie van nummer 4.
   Is dat wat je wilt? Laat het me weten.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 55. Hi Maaike,
  We hebben vandaag een huis gekocht op nr 18. Het huis was ooit dubbel bewoond en heeft nog een huisnummer nl 20. (Dit staat nog steeds op de muur). Maar officieel is het nr 18.
  Welk huisnummer hou je aan of tel je beide bij elkaar op?
  Ik ben geboren op 19-08-1967 mijn vriend op 21-06-1964.
  Ben heel benieuwd of dit matched. 🙂
  Alvast bedankt,
  Cecile

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Cecile,
   Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. De 18 tel je op naar een 9 en de 20 wordt een 2. Ik zou het officiële nummer aanhouden nu, dus 18/9.
   Jouw levenspadnummer is een 5 en basisnummer 1 en die van jouw vriend is het meestergetal 29/11 en basisnummer 3 (je kunt hier meer over lezen in mijn andere blogs.

   Qua nummers past het huis beter bij jouw vriend, voor jou zijn deze nummers meer een uitdaging. Uitdagingen kunnen heling en inzichten geven.
   Geniet van jullie nieuwe huis,
   Liefs, Maaike

   1. Interessant. Dan misschien het huis een naam geven of inderdaad een cijfer toevoegen waardoor het een nummer wordt wat beter past?
    Ik woon op dit moment nog in een huis nr 6. Daar voel ik mij goed.
    Uitdagingen al genoeg gehad dus tja….het zal niet voor niets zijn.
    Ik lees nog even je andere blogs door.

    Dank je wel Maaike

    1. Cecile Timmermans

     Nog een vra a g. Hoe resoneert mijn levenspad nr 5 met het meestergetal 29/11 van mijn vriend?
     Ik heb dat nog niet teruggevonden in je blogs en stiekem nieuwsgierig.
     Alvast bedankt voor al je uitleg.

 56. Goedemorgen Maaike,

  Ik sta op het punt een huis met nummer 9 te kopen. Ik ben zelf een 8 en mijn dochter die momenteel werkt in het buitenland maar wel weer thuis komt wonen is een 7.
  Wat is je advies hierin?
  Ik woon nu in een 4 huis en heb me er nooit thuis gevoeld.
  Ik hoor graag,
  Warme groet, Brenda

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Brenda,
   Wat leuk dat je naar een 9huis gaat verhuizen, vaak gezellige huizen waar iedereen welkom is en een huis geschikt voor velen typen mensen.
   Ik weet niet wat jouw basis nummer is maar de 9 is een uitdaging voor jouw levenspadnummer 8.
   Een uitdaging kan lastig zijn maar heeft ook potentie om dingen te leren cq te helen.
   Voor jouw dochter met levenspad nummer 7 is de energie van de 9 neutraal.
   Geniet ervan,
   Liefs, Maaike

 57. Hoi Maaike,

  Wij gaan verhuizen naar een “1” huis.
  Nu lees ik dat het vooral geschikt is voor een alleenstaande, maar wij zijn een gezin van 3 (kindje van 15 maanden).
  We zijn dolblij met onze nieuwe woning en de omgeving, maar nu maak ik mij toch een beetje zorgen over het nummer.
  Ik zal een cijfer toevoegen, maar kun je met iets zeggen over het cijfer “1” voor een gezin?

  Bedankt alvast!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Alice,
   Wat leuk dat jullie gaan verhuizen. Een 1 huis kan heel geschikt zijn voor een gezin met veel verschillende levenspadnummers en/of basisnummers.
   Ik weet niet of dit bij jullie drietjes zo is? Laat me jullie geboortedata weten dan kan ik er even naar kijken.
   Het zijn vaak huizen waarin veel optimisme en positiviteit heerst. Volgens mij hoef je je helemaal geen zorgen over dit nummer te maken.
   Geniet van al het goede,
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,

    Bedankt voor je reactie! Heel fijn om te horen. Dat klinkt positief.
    Mijn geboortedatum: 10-11-1985
    Mijn partner: 03-05-1979
    Ons zoontje: 08-01-2021

    Bedankt!

 58. Wij hebben een huis op het oog met nummer 5.
  We wonen nu op nummer 6. Ons basis getal is voor zowel mijn man als voor mij een 8.
  Misschien kun jij hier iets over zeggen.
  Vriendelijke groet,

  Gerdy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Gerdy,
   Het basis nummer 8 resoneert goed met de nummers 2,4 en 8, resoneert neutraal met e nummers 1,5 en 6 en de nummers 3,7 en 9 zijn een uitdaging.
   Dus voor jullie beiden is de energie van de nummers 5 en 6 neutraal.
   Je kan ook nog je levenspad nummer erbij nemen, dat is je gehele geboortedatum opgeteld en gereduceerd naar 1 nummer om nog wat dieper te kijken.
   Ik zeg altijd, voel hoe het huis voelt, dat is het allerbelangrijkste.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

 59. yvanka linders

  Hai Maaike, ik heb een vraag.. wij kijken naar een huis met nummer 504 (9 huis).
  Mijn nummer is een 5 (26-04-1973)
  Van mijn man een 7 (12-06-1969)
  Van onze zoon een 8 (06-05-2004)
  Van onze dochter een 9 (19-07-2008).
  Is een huis 9 goed voor ons? Het huis is in Italië..
  Ik hoor graag van je, en alvast heel veel dank.
  Groet yvanka

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Yvanka,

   Op zich is dit huisnummer heel geschikt voor jullie alle 4. Jullie resoneren met de 9 goed of neutraal. Jullie zoon via zijn basisnummer (6) deze resoneert weer goed met nummer 9.
   De energie van een 9 huis is vaak gezellig, mensen hebben internationale contacten. Een huis met röring.
   Als dit bij jullie levensstijl past dan is dit een perfecte energie.
   Laat me weten, succes.
   Groetjes, Maaike

 60. Gemma van Etten

  Hallo Maaike, ik woon op de 2e etage. Huisnummer 59. 5+9 =14, 1+4=5.
  Moet ik de 2 van de etage ook meerekenen met de 5 dan wordt dit getal 7. Of staan dit alles los van elkaar.
  Ik ben benieuwd.
  Groetjes van Gemma

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Gemma,
   Je kan allebei doen, dus jouw huis heeft zowel invloed van de energie van nummer 5 als 7.
   Groetjes, Maaike

   1. Gemma van Etten

    Goedemiddag Maaike, Onze dochter woont met haar gezin op huisnummer 88.
    8+8=16, 1+6=7. Is het getal 7 gunstig voor hun huis? Een fijne dag gewenst. Groet van Gemma van Etten

   2. Hoi Maaike,

    Wat interessant en zo fijn en helder beschreven!
    Ik ben samen met mijn partner en ons samengestelde gezin van 4 kinderen op zoek naar een nieuwe woning.
    Mijn basisgetal is 9, mijn levenspadnummer is 8
    Het basisgetal van mijn partner is 1, zijn levenspadnummer is 4

    Vooral mijn energie is erg gevoelig voor de energie van andere mensen en omgevingen.

    Ik zou graag willen weten wat voor huisnummer het meeste energie-balans zou geven voor mij / ons.

    Alvast heel erg bedankt!

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hallo Rosa,

     Het is niet zo 1,2,3 te zeggen. Het is ook maar wat voor type huis energie je wilt. Op zich huizen met de nummers 2,4 en 8 resoneren goed met jullie. Maar nogmaals, afhankelijk van wat voor energie je wilt.
     Hartelijke groetjes, Maaike

 61. Goedemorgen Maaike,

  Ik heb jou al eerder bericht over een ander huisnummer maar de desbetreffende woning ging toen niet door. We zijn nu neer gestreken in een voor mij fijn huis met huisnummer 2.
  Nummer 2 resoneert niet echt met onze geboortegetallen.
  Geboortedatum vriend: 13-01-1972, (6)
  Geboortedatum van mezelf: 31-05-1968, (33)

  Ook zou ik graag een praktijk aan huis willen beginnen. Zouden we dan de energie van nummer 1 aan de binnenkant van de voordeur kunnen plakken?

  Hartelijke groet,

  Victorine

 62. Hallo Maaike, Dank je wel voor dit leuke en nuttige artikel voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Ik woon nu in 32 (5) dus en wil graag verhuizen naar een plek met als huisnummer 15-2 (8) dus. Ikzelf ben van 26/6/1978 en mijn kinderen zijn elk 4tjes.
  Geen idee wat mijn levenspadnummer of basisnummer is en of dit nieuwe huis bij mij en mijn kinderen past.
  Ik dank je alvast voor je reactie.
  Groetjes
  Iris

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Iris,
   Jouw levenspad nummer is een 3 en jouw basis nummer is een 8. Voor nummer 3 is de 8 een uitdaging. Voor jouw basis nummer 8 resoneert natuurlijk op dezelfde frequentie als de 8 van het huisnummer. Dus het zal beide zijn, zowel een makkelijk resoneren als een uitdaging.
   Voor de 4tjes van kinderen resoneert de 8 heel goed met de 4.
   Kun je hier wat mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 63. Beste Maaike,
  We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en te horen gekregen dat onze woning het huisnummer 14 krijgt.
  Mijn man en ik verhuizen vanuit huisnummer 93 waar we lekker hebben gewoond.
  We zijn erg benieuwd of ons nieuwe huis ook zo lekker wonen wordt.
  Ik begrijp niet helemaal nog hoe ik ons levenspad nummer en basisgetal in verhouding staan tot ons nieuwe huis.
  Ik ben geboren op 16/11/1987 en mijn man 27/07/1981.

  Graag zou ik de energie van een 6 huis willen hebben bij ons nieuwe huis. Is dit voor ons een goed getal? En begrijp ik het goed dat de letter A aan de binnenkant van onze voordeur dan volstaat om de energie richting 6 te sturen?

  Alvast dank voor uw reactie
  Vriendelijke groet,
  Anna

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Cunera,
   Wat een leuke vraag heb jij.
   Jouw levenspad nummer en basisgetal is een 7 en die van jouw man is een levenspad nummer 8 en basisgetal 9. Bij jou resoneren de nummers 4,5 en 7 het beste en voor jouw man is de 5 neutraal. Jullie nieuwe woning krijgt het getal 5. Voor jou is de energie van nummer 6 een uitdaging maar dat was nummer 3 (9+3=12, 1+2=3) ook.
   Ik weet niet goed wat voor huis energie je zou willen hebben dat je er een 6 van wilt maken? Op zich resoneert nummer 5 goed bij jullie tweetjes.
   Hartelijke groet, Maaike

 64. Hey Maaike,

  Ik woon op nr 20 op het 2de verdieping. Ik kreeg onlangs de tip om meer licht in mijn woning te brengen voor een beter en veiliger gevoel te creëren voor mezelf. Voorlopig denk ik om het terug wat te schilderen, maar is er nog iets wat ik kan doen om het aangenamer voor mezelf te maken?
  Mijn geboortedatum is 28/09/1967
  En ik woon ook in 2020 Antwerpen. Vind ik best speciaal al die 20’s en tweetjes…
  Alvast bedankt!
  Inge

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Inge,
   Speciaal al die nummers 20 om jou heen.Jouw levenspad nummer is een 6. Als je jouw huisnummer bereknet is dat een 4. Je rekent nummer 20 2 hoog, opgeteld een 4.
   ook jouw postcode 2020 is opgeteld een 4. Het getal 4 is een aarde getal, het getal van orde. Belangrijk om in jouw woning alles licht en orderlijk te houden, dan is de energie voor jou op zijn best. Nummer 6 resoneert neutraal met de nummers 2 en 4. Kun je hier wat mee?
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,

    Ik heb ook een vraag! Ik woon sinds kort in een woning met huisnummer 59 maar ik heb nog een optie op een andere woning met huisnummer 4
    ( wegens omstandigheden) Ik heb een vakantiewoning sinds enkele jaren met huisnummer 112 en ik ben geboren op 24/8/1982. Verder woon ik met partner en 3 kinderen en 2 honden.

    Is de woning met huisnummer 59 beter voor ons of huisnummer 4? Ben erg benieuwd of ik het huisnummer van mijn vakantiewoning ook moet meedelen.

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Marjory,
     Jouw levenspad nummer is een 7 en je basis nummer is een 6. Huisnummer 59 wordt een 5. Nummer 7 resoneert heel goed met de getallen 4 en 5. Basisummer 6 resoneert makkelijker met de 4 dan met de 5. Ga voelen welk huis het beste voor jou voelt.
     Succes, Hartelijke groetjes, Maaike

   2. Hey Maaike,
    Dankjewel voor je tips en uitleg!
    Ik heb nog 1 bijkomende vraag. Als ik zou verhuizen, welke nummers resoneren dan het beste?
    (Best wel interessant die nummers!)
    Groetjes, Inge

 65. Hi Maaike

  Heb een woning op het oog huisnummer 34.
  Ben zelf van 19-04-1984
  Is dat een goed nummer en hoe is de liefde in de woning ( ben vrijgezel )

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Vanja,
   Jouw levenspad nummer is een 9. nummer 9 resoneert heel goed met de nummers 3,6 en 9 en neutraal met nummer 7.
   Het is een goed nummer (34=7) als je van rust houdt, een huis om tot jezelf te komen. Deze energie staat op zich een relatie niet in de weg.
   Kun je hier wat mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

  2. Hi Maaike,

   Wij hebben een nieuwe woning op het oog met huisnummer 88, volgens de numerologie kom ik uit op 7. Daarin staat vermeld dat het niet geschikt is voor gezinnen. Mijn geboortedatum is 24-8-1988 en dat van mijn man 09-06-1990, dochter 5-4-2021. Kunnen wij dit huisnummer beter niet kiezen? Welke nummers zijn geschikt? Alvast bedankt voor uw reactie.

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Angelien,
    Leuke vraag. Het klopt dat een huis met de energie van de 7 minder geschikt is voor gezinnen. Jouw levenspadnummer is een 4, die van je man een 7 en die van je dochter een 5.
    Voor jouw man is het een prima huis. Wat je zou kunnen doen is aan de binnenkant van de deur een 1 plakken en dan krijgt het meer de energie van een 8 huis.
    Als deze nieuwe woning goed voelt dan is dat het allerbelangrijkste. Volg je intuïtie.
    Laat me weten.
    Hartelijke groetjes, Maaike

 66. Hi Maaike,
  Geweldig deze blog en ik lees het op het juiste moment.
  Mijn zoon kan kiezen uit 3 tijdelijke woningen.
  1. huisnummer 9 op 3h rustigere omgeving
  2. Huisnummer 10 op 3 rustigere omgeving
  3. Huisnr. 247 op 2h drukkere omgeving
  Hij is geboren 8-11-1991.
  Kun jij mij aub aangeven welke keuze hij blindelings kan maken? Hij kan nl niet bezichtigen.
  Dank je wel alvast. Diana

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Diana,
   Dank voor je vraag. Het levenspad nummer van jouw zoon is een 3 en zijn basisnummer is een 8. Een huisnummer met een hoogte erachter tel je bij elkaar op dus huisnummer 9 3h wordt een 9+3=12 1+2=3 dus een 3 energie.
   Huisnummer 10 3h is een 13 is een 4 energie en huisnummer 247 2h geeft een 6 energie.
   De drie resoneert heel goed met de 3, 6 en 9 energie. .
   Ik zou zeggen het 9 3h huis als hij van rust houdt en huis 247 2h als hij van drukte houdt.
   Ben benieuwd welke het gaat worden, laat me weten.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 67. Hoi Maaike,

  Wij hebben een huis met nr 23 , we zouden dit willen verkopen, om terug tot rust te komen. Ik ben nog steeds arbeidsongeschikt en kan het huishouden niet meer aan.
  We zouden graag een appartementje huren nr 92 bus 3 .
  Is dit een goed idee ?
  Mijn man 16/04/1964
  Ik 16/08/1968
  En mijn dochter die mee zou verhuizen 01/07/1994
  Mijn zoon 21/10/1999
  Ik had al wel gehoord van numerologie , maar nog niet van huisnumerologie. Dit lijkt me allemaal wel boeiend om meer van te weten te komen.
  Kan een datum van verhuis ook van belang zijn ?

  Groetjes,

  Ingrid

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ingrid,
   Dank voor je reactie. Ik kijk even naar de gegevens van jouw man en jou, de kinderen zullen op een gegeven moment op zich zelf gaan wonen denk ik.
   Jouw man heeft als levenspad een 4 en jij een 3. Dus voor jou is het een perfect huisnummer. Een huis met huisnummer 5 is inderdaad onrustiger.
   De verhuisdatum is niet zo van belang.
   Veel succes ermee,
   Hartelijke groet, Maaike

 68. Beste Maaike,

  Ik vind het fascinerend om te lezen hoe het werkt met getallen.
  Zou je kunnen kijken of het huis wat wij op het oog hebben het juiste huis is?
  Geboortedatum vriend: 13-01-1972
  Geboortedatum van mezelf: 31-05-1968

  Het gaat om huisnummer 33.

  Hartelijke groet,

  Victorine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Victorine,
   Mooie naam heb jij. Het juiste huis hangt van nog meer factoren af dan alleen van het huisnummer. Hoewel het huisnummer natuurlijk veel gebruikt wordt.
   Het levenspad nummer van jouw vriend is 6 en die van jou is het Meestergetal 33. Wist je dat?
   De nummers 6 en 33 resoneren heel goed met de nummers 3, 6 en 9. Dus voor jullie beiden is dit een perfect huisnummer. Wil je meer weten over het Meestergetal 33 dan kun je hier mijn blog over lezen. Levenspad nummer 33, een “job”on earth
   Veel succes met jullie huis, hartelijke groetjes, Maaike

  2. Dag Maaike,
   Hoe leuk is dit dat je kan zien wat een huisnummer betekent . Ikzelf woon met mijn vriend in 19 en geboren 04/11/78 . Mijn vriend 02/04/72
   Ik heb mij. Zaak in huis , maar na de Corona is het financieel wat minder bij mij daar er nog veel klanten wegblijven . Mss een tip wat ik er ka. Aan veranderen ☺️
   Dankjewel
   Liefs
   Mieke

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Mieke,
    Je woont in een 1 energie huis. Jouw levenspad nummer is een 4 en jouw basis nummer is ook een 4. Het levenspad nummer van jouw vriend is een 7 en basis nummer een 2. ‘
    De energie van nummer 4 resoneert heel goed met de nummers 2,4 en 8. Resoneert neutraal met de nummers 6 en 7 en de nummers 1,3,5 en 9 zijn een uitdaging.
    Dus een nummer 1 huis is een uitdaging voor jou. Jij resoneert ook goed met nummer 8, de energie van 8 gaat ook over geld verdienen. Je zou jouw werkruimte een nummer 8 kunnen geven of een 1G. Misschien een suggestie.
    Hartelijke groetjes, Maaike

 69. Hallo Maaike,

  Wat een leuk artikel over huisnummers, ook met al die tips die je er bij geeft!😀.
  Op dit moment ben ik op zoek naar een ander huis, ik woon nu in een 3-huis (nummer 417). Welk huisnummer zou goed bij mij passen? Ik ben geboren op 19-10-1962.

  groetjes, Anette

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Anette,
   Dank voor je compliment. Jouw levenspadnummer is het Meestergetal 29/11. Benieuwd of je dat weet? Ik heb daar ook verschillende blogs over geschreven.
   De energie van de 11 zit op dezelfde golflengte met de nummers 1,2,4, 6 en 8. Is neutraal met de nummers 3 en 9 en de nummers 5 en 7 zijn een uitdaging.
   Succes met het zoeken naar een ander huis.
   Hartelijke groet, Maaike

 70. Hey Maaike.

  Ik woon al 12jaar in huisnummer 79 (7) met ons gezin.
  Sinds ik er woon is het spiritueel een prachtig huis maar financieel vooruitgang gaat heel moeizaam.
  Mijn man is Reiki Master.
  Sinds vorig jaar April tijdens Corana heb ik mij verdiept in feng shui.
  Veel aanpassingen gedaan.
  Mijn geboortedag is nummer 3 mijn levenspad nummer is 11
  Mijn partner zijn geboortedag is 14 (5) zijn levenspad nummer is 11
  De kids.
  Geboortedag 3. Levenspad nummer is 8
  Geboortedag 2. Levenspad nummer is 6
  Geboortedag 1. Levenspad nummer is 2
  Geboortedag 6. Levenspad nummer is 9
  Ik zou heel graag opnieuw willen starten met een nieuwe woning,zou heel graag willen weten van u welk huisnummer voor ons gezin het beste past.

  Mvg
  H.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hey H,
   Het klopt dat je in een huis met een 7 energie heel goed spiritueel kunt ontwikkelen. De energie is minder op het gebied van geld verdienen. Daar is een 8 huis energie weer makkelijker voor.
   Het is moeilijk om zo een huis nummer te geven. Het is ook wat je voor soort energie zoekt. Wil je meer financiele vooruitgang dan is een 8 huis aan te raden.
   Misschien kun je ook een A of een ! aan de binnenkant van de deur plakken om het huis een 8 energie te geven. Misschien werken jullie aan huis en kun je de werkruimte een 7A nummer geven.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

   1. He Maaike

    Bedankt voor u kennis en om het te delen wat een super blog.
    Ik had al een nummer 1 geplakt aan de binnenkant van de deur.
    Zal ik het veranderen in de letter A?

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi H,
     Het maakt niet veel uit of je een 1 of een A plakt aan de binnenkant van de deur. De A representeert de 1 en viceversa.
     Ik zeg altijd voel wat meer resoneert met jou, de 1 of de A.
     Groetjes, Maaike

 71. Hi Maaike,
  Ik ga verhuizen naar no.149 en ik zie er tegenop, vandaag de sleutel gekregen. Ben bang dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt en dat ik beter aan de ander kant had kunnen zitten van het complex met meer bos en dus geborgenheid en bescherming. Ik heb een beslissing moeten nemen vanaf een plattegrond en op dat moment was ik heel onrustig en kon niet alles goed overdenken. Maar er is geen weg meer terug. Dat is ook wat ik heb gemist op no. 23 geborgenheid, waar ik van 1992 tot 2021, nu dus woon. Ik had de andere kant kunnen kiezen maar heb het niet gedaan. Mijn geboorte datum is 20-03-1964. Het is een heel mooi en nieuw appartement en ik heb gevraagd ( aan de engelen alsof het al gerealiseerd was) een extra kamer voor een eigen praktijk in coaching en een hoge energietrilling en nog veel en die extra kamer heb ik gekregen wat best bijzonder is in een sociale huurwoning. Nou weet ik nog niet precies wat ik wil gaan doen, maar ik heb zoveel meegemaakt op no. 23, dat ik me afvraag nu of ik wel gelukkig ga worden en rust ga vinden op no 149 omdat ik weerstand voel.

  Groetjes Saskia

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Saskia,
   Vele vragen waar ik niet zo 1,2,3 een gedegen antwoord op kan fgeven. Jouw levenspad nummer is een 7. Het getal 7 resoneert op zich goed met de 4,5 en 7. Een 5 huis geeft wel röring. Op zich komen beide getallen, 23 en 149 uit op een 5 maar toch is de basistrilling anders. de getallen 2 en 3 resoneren anders dan de getallen 1,4 en 9. Dus je hoeft geen vergelijk te maken met je vorige huis. Mocht je het veel rustiger willen hebben dan kun je altijd een B of een 2 aan de binnenkant van je deur plakken, want dan maak je er een 7 huis van.
   Voel maar wat resoneert met jou.
   Liefs, Maaike

 72. Beste Maaike,

  Ik vraag me af of een huis met nummer 13 goed kan resoneren met onze geboortedata:
  06-04-1985
  04-04-1980
  02-03-2014

  Kan u ons raad geven?

  Hartelijke groeten,

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sanne,
   Jullie levenspadnummers zijn 33,8 en 3. Het huisnummer 13/4 resoneert goed met de 8, is neutraal voor de 33/6 en een uitdaging voor de 3. En huis met de energie van nummer 4 is rustig en geordend, op zich een stabiel nummer.
   Groetjes, Maaike

 73. Beste Maaike,

  Wij hebben een huis op het oog met nummer 13 (4 dus?), denkt u dat het goed kan resoneren met onze geboortedata? Ik ben geboren op 06-04-1985 en mijn man op 04-04-1980?
  Het huis heeft alles wat me aanspreekt, maar er is iets dat me toch angst inboezemt, ik droomde ook dat er barsten kwamen in het plafond. Ik denk dat ik bijgelovig ben omdat het nummer een 4 of 13 is.

  Kan u mij raad geven?
  Groetjes

 74. Hoi Maaike,

  Ik heb je website al vaker bezocht. Er mooi hoe je je verwoordt en hoe je taal geeft aan onderwerpen.
  Ik heb nu een huis op het oog met huisnr 26 (8 dus) voor mijn zonen en mij.
  Nu zag ik in je beschrijving dat mensen met basisgetal 9 een hele uitdaging zullen hebben om hier te wonen (oei.. wat moet ik me daarbij dan voorstellen?)
  Mijn geboortedatum is 18-08-1975. Die van mijn zoontjes 23-08-2006 en 16-11-2008.
  Ben erg benieuwd naar je antwoord 🙂
  groetjes Karen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Karin,
   Dank voor je compliment, leuk!
   Jouw basisgetal is een 9 en jouw levenspadnummer is een 3. De nummers 3,6 en 9 resoneren heel goed met elkaar. Wat je zou kunnen doen is er bijvoorbeeld 26a van maken door een A of een 1 op de binnenkant van de voordeur te plakken. Of je kunt de uitdaging aangaan en de trilling van nummer 8 als een thema gebruiken mocht dat spelen in jouw leven. Het is een energie waarin je kunt aantrekken wat je wilt. Soms zijn onze uitdagingen onze beste leerschool. Laat maar weten wat er resoneert met jou, benieuwd naar.
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,
    De kogel is door de kerk 🎉🙏🏻 Ik heb het huis gekocht. Vandaag te horen gekregen dat het voor ons is!!! Pfff erg spannend allemaal, maar na een heftig enerverend jaar vol zorgen, nu eindelijk iets positiefs om naar uit te kijken.
    Dankjewel voor de tip wb de 1 of de A 🙂 wel blijft er dan even nog een vraag open voor mij. Maar mogelijk moet ik ook gewoon een afpsraak met je maken voor een sessie met jou. Gewoon om alles eens door te nemen 🙂
    Maar vraag voor nu, Resoneert de 8 wel voor mijn kinderen? Want aangezien ik hen ook een goed resonerend huis gun 😉

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Karen,
     Wat gaaf Karen, gefeliciteerd. Spannend hoor. Inderdaad wil je alles uitgebreid doornemen dan is het handig om een afspraak te maken.
     Jouw jongste zoon heeft als levenspad nummer een 1 en resoneert neutraal met de 8. Jouw oudste heeft als levenspadnummer een 3 en de 8 is een uitdaging voor hem. De drie resoneert goed met de 3, 6 en 9. dus een A of een 1 toevoegen kan.
     Geniet van al het goede, liefs, Maaike

 75. Hallo Maaike,

  Wat een interessante site! Ik ontdekte bij mezelf dat ik met een vraag bleef zitten dus hier komt ie;
  ik woon nu met mn gezin in een 7 huis maar we hebben een huis op het oog met nr 28. Past deze energie goed bij ons? Of past de energie van 2 beter?
  De basisnrs en levenspadnrs zijn
  6-11
  8-3
  3-3
  6-1
  Alvast heel erg bedankt.

  Groeten Joyce

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Joyce,
   Ik kijk hierbij naar de levenspadnummrs.
   Huisnummer 28 is een 1 energie is op dezelfde golflengte voor de 11 en de 1. en voor de 3 is het een neutrale energie.

   Huisnummer 2 is op dezelfde golflengte voor de 11 en de 1 en voor de 3 ook neutraal. Dus beide keuzes van 28(1) of 2 zijn goed voor jullie gezin.

   Ben benieuwd welk huis(nummer) het wordt, laat me weten.
   Succes en groetjes, Maaike

 76. Hé dag Maaike,

  Mijn levenspad nummer is een 3 en m’n geboortegetal een 6. Het nummer van het huis waar ik ga wonen een 7. Dat huisnummer zou een uitdaging kunnen zijn… Omdat ik graag een fijne start wil de vraag: hoe ik hier een 6 of 3 van kan maken?

  Hartelijke groet,

  Natalie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Natalie,
   Inderdaad is de energie van het getal 7 voor jou een uitdaging. Uitdagingen kunnen ook goed uitpakken hoor. Een huis met de energie van nummer 7 is een huis van rust en contemplatie, misschien is dat wel wat je zoekt. Het getal 9 resoneert heel goed met de nummers 3 en 6. Je kan aan de binnenkant van de deur een 2 plakken, dan kom je uit op 9.
   Succes met de verhuizing,
   Groetjes, Maaike

 77. Wendy Van Overstraeten

  Hoi Maaike,

  Wij moeten binnenkort helaas verhuizen en ik hecht veel belang aan de huisnummer. Ik keek wel steeds enkel naar het huisnummer en niet echt wat dit deed met onze eigen getallen. Nu heb ik reeds enkele huizen bekeken en allemaal zijn het nummers met een 9 en/0f 1. We wonen nu op 225 maar denken nu aan een huis met nr 91
  Onze geboortedatums zijn 29-6-1973/. 02-10-1973/25-03-2000/02-04-2008 en
  13/11/2006

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   Jullie levenspad nummers zijn als volgt:
   29-6-1973 heeft levenspad nummer 1
   2-10-1973 heeft levenspad nummer 5
   25-3-2000 heeft levenspad nummer 3
   02-4-2008 heeft levenspad nummer 7
   13-11-2006 heeft levenspadnummer 5
   Jullie wonen nu in een huis met een 9 energie en willen naar een huis met een 1 energie.
   Ik denk dat voor jullie allemaal bij elkaar als gezin de 1 energie heel goed is. Levenspadnummers 1,5 en 7 gaan heel goed samen met de 1 en het levenspadnummer 3 gaat neutraal met de energie van nummer 1. Volgens mij is de 1 ook de grootste gemeenschappelijke deler voor jullie als gezin in vergelijk met andere getallen. Dus top.
   Geniet ervan en veel succes, hartelijke groet, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Wendy,
     Bedoel je met persoonlijke getallen de levenspad nummers?
     De energie van een huis met nummer 105 is een 6. De 6 resoneert goed met de levenspadnummers 3,6 en 9.
     Laat maar weten wat je precies bedoelt met de persoonlijke getallen?
     Groetjes, Maaike

  2. Hi Maaike, ik vind dit zo leuk geschreven dank daarvoor 😊 Ik ga per 1 oktober verhuizen naar de straat waar mijn kindjes 2 minuten lopen van hun school/opvang zitten, in mijn favoriete wijk in Scheveningen. Het heeft alles wat ik zocht de afgelopen maanden: Een grote tuin, alles gelijkvloers, instapklaar, vlakbij de school van m’n kindjes en maar 5 minuten fietsen naar het strand. Het huisnummer is alleen wel een 7 (ik ga op huisnummer 79 wonen). Ik las dat het op materieel vlak niet zo bevorderend werkt. Nu ben ik al van nature een persoon die altijd heel erg naar binnen richt (ben energetisch therapeut en dieptepsycholoog in opleiding) en voel juist de behoefte om juist te werken aan een hoger inkomen om daarmee meer financiële vrijheid te voelen. Toch een ander nummer plakken?

   Mijn getal is 5 (als ik het goed begrijp):
   Van mij: 05-06-1983
   Dochtertje 21-02-2016
   Zoontje 09-04-2018

   Heb je tips? 🙏🏼🙏🏼

   Heel erg bedankt alvast

   Liefs

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi mooi mens,
    Wat fijn dat je zo je wensen hebt kunnen manifesteren.
    Het klopt dat jouw levenspad nummer een 5 is en van jouw dochter ook. Jouw zoon heeft levenspad nummer 6. De energie van de 5 is juist outgoing, reizen, verandering, vrijheid, impulsief en dynamisch. De energie van de 5 gaat heel goed samen met de 1,5 en 7. De 7 geeft misschien wat balans aan de 5. Mocht je bijvoorbeeld praktijk aan huis houden dan kun je van dat gedeelte bijvoorbeeld 7a maken. De a is 1 dus kom je uit op een 8. De energie van de 8 is the powerhouse, abundance, geld verdienen.
    Ik heb even voor jou gekeken naar jouw activation for succes hoek voor je huis of praktijk. In de Chinese astrologie ben jij een 7, de advisor. Jouw hoek voor succes en geld aantrekken is Noord-west. Dus kijk in deze richting. Zet je bureau, werktafel oid zo dat je kijkt naar het Noordwesten. Ook als je met cliénten werkt, ga jezelf zo positioneren dat je naar het Noordwesten kijkt. Op naar financiële vrijheid!
    Heel veel succes gewenst,
    liefs, Maaike

    1. Wauw dankjewel 😊🥰🥰🥰🥰

     Ik vroeg me wel nog af, het is een huurhuis, dus ik kan er niet nog een ingang bij maken, maar kan ik zoals je eerder hierboven aangaf, de A bij de deur achter plakken of wat is hierin handig? Echt heel erg bedankt voor alle wijsheid!

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Ja , dat is ook goed om de A achter de deur te plakken. Of eventueel een 7a te plakken op je werkkamer.
      Succes en liefs, Maaike

    2. Hi lieve Maaike,

     Dat nummer voor de Chinese Astrologie is dat toevallig de nine star ki? 😊 want daarin ben ik nummer 5 😅 En daarnaast vroeg ik me ook af: Wat past er goed bij levenspad nummer 6 (van mijn zoontje) Overigens beginnen al onze namen met een A, valt daar ook nog iets over te zeggen? :)) liefs en een dikke knuffel

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi A,
      Nee, dat komt niet uit de nine star ki maar uit de Feng Shui. De energie van de nummers 3,6,en 9 passen het beste bij nummer 6.
      De letter A vertegenwoordigt nummer 1. Om iets over de naam te kunnen zeggen tel je alle nummers die de letters vertegenwoordigen bij elkaar op om een indruk te krijgen van de energie achter de naam. Zo grappig, je hebt nog niet je naam geschreven dus ik ben benieuwd hoe jij/jullie heten.
      Liefs, Maaike

     2. Hallooo dank nogmaals 😊
      Zo leuk om hier in te duiken. Ik heet Agnetha, mijn dochtertje Arabelle en mijn zoontje Avery 😄

      Ben heel erg benieuwd naar wat dit je allemaal vertelt 😊

      Heel fijn zonnig weekend gewenst

      Liefs ❤️

     3. Hi Maaike hoe is het met je? Ik had de letters van mij en de kids bij elkaar opgeteld en kwam bij mezelf op 3 uit, mijn dochter 1 en mijn zoontje ook 1, wat een mooie getallen! 🥰🥰

 78. Hallo Maaike,

  Wat een leuke en interessante blogs schrijf je. Ik ben niet helemaal mee in basis – en levenspad getal, maar we zitten volop in een verhuisproces waarvan de locatie (en het huisnummer) nog ongekend is. Mag ik je vragen welke huisnummers best bij ons passen?

  Ikzelf: 22-02-1982 = 8
  Mijn man: 11-04-1982 = 8
  Mijn zoon: 10-02-2016 = 3

  We wonen nu in een huurhuis (nr 70) en dat voelt super vr ons en tegelijkertijd voelden we een jaar geleden dat onze tijd er hier stilletjes aan op zit. Sinds 2 maand staat het huurhuis te koop en wij zullen iets anders zoeken. We weten nog niet goed wat. Mijn bedrijf InnerWorx (naamgetal 5) moet er ook gevestigd kunnen worden.

  Heel graag hoor ik jouw advies mbt onze ideale huisnummer (privé en werk) + meestergetallen 11 & 22 van toepassing vr ons (cfr geboortedag)? Het voelt in ieder geval zo als ik het lees 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Eva,

   Nummer 8 resoneert goed en makkelijk met de nummers 2,4 en 8. Is neutraal met de nummers 1,5 en 6. En de energie van 3, 7 en 9 zijn een uitdaging.

   Nummer 3 resoneert goed en makkelijk met 3,6 en 9. Is neutraal met 1,2en 5 en de energie van de nummers 4, 7 en 8 zijn een uitdaging.

   Nummer 6 is een gemeenschappelijke energie die voor jullie drietjes het makkelijkste is. Het is ook maar net welke energie je op dit moment prettig vindt of nodig hebt. Jullie hebben fijn gewoond op nummer 7 en nu voldoet het waarschijnlijk niet meer.

   De energie van het getal 5 is voor jou neutraal. Het is ook maar wat je er mee wilt. De energie van de 11 en 22 spelen wel degelijk een rol in jullie kosmische blauwdruk, zie de verjaardagen.
   Benieuwd welk huisnummer het gaat worden, laat me weten.
   Geniet van het proces en heel veel succes gewenst,
   Liefs, Maaike

 79. Hoi Maaike,

  Wij wonen op huisnummer 34, is dus 7. Ik lees dat het niet geschikt is voor gezinnen, maar wij wonen hier met 5 kids. Hihi.
  Heb je een tip? 🙂
  Groetjes Berdine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Berdine,
   Benieuwd of jij jullie 7 huis ook zo ervaart als beschreven in het blog? Loopt het lekker qua energie met de kinderen en jou/jullie in het huis? Zo ja, niets doen , zo nee, dan is er werk aan de winkel. Heb wel wat tips maar daar heb ik wel iets meer gegevens voor nodig.
   Groetjes, Maaike

 80. Dag Maaike, wat een ontzettend leuke website. Ik kom op je site via Google omdat ik de betekenis van huisnummers opzocht. Kan je mij laten weten welke huisnummers goed met mij resoneren? Mijn levenspad nummer is een 3. NB. Ik ben bezig met een nieuw huis & dus nieuw nummer en benieuwd of dat nummer goed past. Hartelijke groet, Natalie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Natalie,
   Dank voor je compliment. Nummer 3 resoneert heel goed met de nummers 3,6,en 9, is neutraal met de nummers 1,2 en 5 en de nummers 4,7,en 8 zijn een uitdaging.
   Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig geworden naar het huisnummer van het nieuwe huis waar je mee bezig bent. Laat me weten.
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Dag Maaike,
    Fijn terug te horen. En te lezen dat 3, 6 en 9 goed resoneren met m’n levenspad nummer: een 3 (en m’n geboortegetal een 6).

    Ik zit tussen twee huizen in en weet nog niet wat het huisnummer van m’n nieuwe woning is met deze krappe verkopers huizenmarkt. Er is nu een huis dat wellicht financieel past en dat is een 7 (43) en dus een uitdaging lees ik.

    Hoe kan ik dat oplossen? Een -1 bij de voordeur om zo naar een 6 energie te gaan of…?

    Hartelijke groet,

    Natalie

 81. Hoi Maaike,
  ik woon op huisnummer 32=5. Ik ben vorig jaar een praktijk gestart maar door Corona enz. is het nog niet van de grond. Het voelt ook niet zo goed. Als ik je advies m.b.t. upgraden volg wordt het huis als ik er 5 bij toevoeg 1. Zou dit een dan een oplossing zijn om mijn praktijk alsnog op deze plek te starten?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anne Marie,
   Heb jij een praktijk aan huis? En wat voor type praktijk? Als je jouw geboortedatum nog doorgeeft dan kan ik kijken welke nummers met jou en je werk coderen, welke neutraal zijn en welke een uitdaging voor jou zijn.
   Groetjes Maaike

   1. Hoi Maaike,
    Mijn beroep is KinderCoachBeeldend. (Alles mbt tekentaal en lezen van kindertekeningen). Mijn geb.datum is 26-05-1960.
    Alvast bedankt,
    Lieve groeten,
    Anne Marie

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Anne Marie,
     Jouw levenspad nummer is een 1. De nummers die op dezelfde golflengte zitten en resoneren zijn 1, 2 en 5. De nummers die neutraal voor jou zijn zijn 3,7,8 en 9. De nummers die een uitdaging zijn, zijn 4 en 6.
     Dus nummer 5 is goed voor jou, als je er 5 bij optelt kom je op een 1 uit, is ook prima. De energie van nummer 5 gaat goed samen met jouw werkzaamheden als KinderCoachBeeldend.
     Er zijn natuurlijk nog meer dingen nodig voor een lopende praktijk dan het huisnummer. Deze tijd van C19 helpt daar niet heel erg aan mee. Wil je hier nog verder over sparren dan kan dat via mijn gratis kennismaking call die je kunt inplannen via mijn website. Hierin kunnen we kennis maken met elkaar, geef ik wat tips en kijken we of ik nog meer voor jou zou kunnen betekenen in deze.
     Liefs, Maaike

     1. Hoi Maaike, ik dacht dat mijn levenspadnummer 2 was. 26=8 en dan de 5 en dan 1960= 7 samen = 2. Of is dit niet goed zo neergezet?
      Lieve groet,
      Anne Marie

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Anne Marie,
      Je hebt gedeeltelijk gelijk. Ik heb me verrekend, gebeurd me niet vaak, sorry.
      Je telt alles achter elkaar op, dus: 2+6+5+1+9+6= 29. 2+9= 11 Jouw levenspad nummer is een 11. In principe tel je een meestergetal niet meer op, dit doe jij wel en kom je inderdaad uit op een 2. Lees mijn blog maar over meestergetallen en het meestergetal 11.
      De getallen die daar mee op een golflengte liggen en resoneren zijn: 1,2,4,6 en 8. Nummers die neutraal zijn voor jou zijn 3 en 9. En een uitdaging zijn de nummers 5 en 7.
      Dus huisnummer 5 is inderdaad een uitdaging voor jou. Als je bijvoorbeeld van jouw praktijkruimte nummer 5a maakt ( a=1) kom je uit op een 6. Deze energie resoneert inderdaad beter bij jou.
      Nogmaals excuus, mocht er nog iets onduidelijk zijn of als je nog meer vragen hebt, laat het me weten.
      Hartelijke groet, Maaike

 82. Hoi
  Woon in een woonwijk en in huisnr 99
  Heb hier al veel verdriet gekent
  Hoe kan ik rust krijgen tot eindelijk een beter huis komt

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Nadia,
   Als je het getal 99 optelt krijg je 18 en als je de 1 en 8 optelt wordt het weer een 9. Jouw verdriet kan samen gaan met de energie van het getal 9 maar dat hoeft niet.
   Ik heb te weinig gegevens om jou een goed antwoord te kunnen geven.
   Ik wens jou veel sterkte en rust toe.
   Liefs, Maaike

 83. Hoi maaike,
  Ik ben van 17-8-1960 (5) en woon op 23 (5).
  Wat is een goede manier om meer balans/ rust te krijgen?
  Bedankt,
  Darynthe

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Darynthe,
   Inderdaad veel 5en. Als je meer rust in je huis wilt krijgen dan kun je een 2 aan de binnenkant van je deur plakken. Dit komt uit op een 7. Een huis met de energie van nummer 7 is een energie om meer te studeren en te contempleren. Ik weet niet of je dat wilt maar daar zou je mee kunnen experimenteren.
   Succes en leuk als je het nog laat weten.
   Groetjes, Maaike

 84. Hoi Maaike,

  Ik ben al langere tijd gefascineerd door numerologie. Zo kijk ik bijvoorbeeld vaak op de klok als er een ‘dubbele tijd is’. Geen idee of
  dat iets betekent… Maar los van dat ben ik nu heel benieuwd naar hoe je erachter komt hoe je levenspadnummer resoneert met een huisnummer. Het basisnummer en levenspadnummer van mijn vriend zijn 5 en 7. De mijne 6 en 1. En is er eigenlijk ook invloed van elkaars nummer is bijvoorbeeld een relatie?

  Dank alvast voor je antwoord, leuke blogs!

  Groetjes Eline

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Eline,
   Wat leuk dat je, net als ik, gefascineerd bent door nummers. Dubbele nummers zien hebben wel degelijk een betekenis. Nummers zijn de taal van het universum. Zeker als je dezelfde nummers vaker ziet wil dat iets zeggen.
   Er is absoluut een invloed tussen de energie van de nummers op alles.

   Levenspadnummer 7 resoneert heel goed met de getallen 4,5 en 7. De energie van de 6 is een uitdaging of aanvulling.
   Levenspadnummer 6 resoneert heel goed met de getallen 3,6,en 9. De energie van de 7 is een uitdaging of aanvulling.

   Op welk huisnummer wonen jullie?
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Hoi Maaike,

    Heel laat antwoord op het berichtje van 22 juni 2021, maar gelukkig heb ik het artikel teruggevonden! We wonen op huisnummer 43!

    En dan heb ik een nieuwe vraag: ik ben benieuwd of je in een relatie elkaars levenspadnummer kan inzetten!

    Wat ontzettend leuk dat je altijd antwoord op alle berichten! Dank alvast voor de tijd!

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Eline,
     Huisnummer 43 wordt een 7. Dus jullie huis heeft de energie van nummer 7 in zich. Een huis om tot rust te komen, om te studeren, filosoferen. Voelt dat ook zo?
     En ja, levenspad nummers worden ook bekken bij relaties. Dus als je beider levenspad nummer weet dan weet je of je makkelijk met elkaar resoneert, neutraal of dat het een uitdaging is. Ik zeg altijd, van uitdagingen kun je leren.
     Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Nina,
   Dat zijn veel negens bij elkaar. Laat zien dat je veel hebt met deze energie. Kun je ermee overweg? Herken je het ook?
   Geniet van deze speciale energie.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 85. Hi Maaike,

  Ik woon in een huis met een 13 energie, nummer 49. Die uitleg staat er niet bij. Weet jij daar meer over te vertellen? 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Melanie,
   Leuke vraag Melanie, jouw huisnummer is een 49 dat wordt opgeteld een 13 maar de 13 tel je weer op tot een 4. Huisnummers tel je altijd door tot 1 getal.
   Jouw huis heeft dus de energie van het getal 4. Het getal 4 gaat over ordening en rust. Lees het nog maar even na in mijn blog. Benieuwd of dit ook zo is en of het resoneert met jou. Laat me weten.
   Liefs, Maaike

 86. Hoi ik ga waarschijnlijk 1 huis krijgen met nummer 61. Ga ik mij daar goed voelen. En ik leesde iets over naam bordje met 1 nummer erin verstopt. Ik wil graag gelukkig en gezond blijven in het huis. En goede energie. Gr helma

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Helma,
   Leuk dat je reageert met deze vraag. Het huisnummer 61 heeft de energie van nummer 7. Met deze gegevens is het moeilijk voor mij om te zeggen of dit met jou resoneert. Dat hangt onder andere af van jouw levenspadnummer en ook hoe je leeft en wilt leven. Misschien kun je nog een keer in mijn blog lezen wat voor energie de 7 heeft en of jou dit aanspreekt.
   Mocht je nog meer vragen erover hebben dan lees ik het.
   Hartelijke groet, Maaike

 87. Wat een leuke uitleg! Ik woon in een huis met nr 14 dus opgeteld nr 5. Ik voel al een tijdje de behoefte om te verhuizen en na het lezen van jou verhaal snap ik dat nu beter. Ik zou het nr graag veranderen naar een 6, moet ik er dan een 1 bij optellen? Dus een 1 in de rechter bovenhoek van de deur? Mijn geboortedatum is 23-08-1974, welk huisnr past dan het beste bij mij? Alvast bedankt voor je reactie! Groetjes Marjan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marjan,
   Als je de energie van je huisnummer wilt veranderen van een 5 naar een 6 dan kun je inderdaad het beste een papier met nummer 1 aan de binnenkant van de voordeur boven in de hoek hangen daar waar de deur de grootste draai maakt.
   Succes, leuk om later van je te hoeren of je verschil in energie merkt.
   Groetjes, Maaike

 88. Hoi Maaike, ons huis waar wij nu 16 jaar wonen heeft nummer 5 (1+4) en ik voel sinds een tijdje de behoefte om te verhuizen. Ik kon dit niet goed plaatsen maar na jouw uitleg over 5 snap ik het wel. Ik zou graag de energie willen proberen te veranderen alleen hoe kan ik nu het getal wijzigen met het briefje? Ik zou er een 6 van willen maken maar dan moet ik er 10 bij optellen en dat kan niet volgens jouw uitleg (1+4+1+0). Als we een keer zouden verhuizen welk nummer zou je dan aanraden? Mijn geboortedatum is 23-08-1974. Groetjes Marjan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marjan,
   Wat een leuke vraag heb jij. Een huis met de energie van nummer 5 is vaak druk, veel energie en zou voor onrust kunnen zorgen voor jou omdat jouw levenspadnummer een 7 is. Iemand met levenspad nummer 7 heeft veel meer behoefte aan alleen zijn en rust. Alle huisnummers hebben hun voor- en nadelen. Het is maar wat je zoekt en wilt en het hangt ook van je levensfase en gezinssituatie af. Dus het is moeilijk om zo een nummer te noemen.
   groetjes, Maaike

 89. Hoi Maaike,

  Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt met waar de deur naar toe draait. Kun je dat even anders omschrijven voor mij. Ik ga in juni naar een 6 huis 14-37 wel goeie energie, alleen zou graag de energie willen van een 2 huis. Dus voeg ik nr 5 toe. Maar het waar de deur naar toe draait begrijp ik niet. Mijn deur draait naar binnen toe.
  En hoe doe ik dat met een naam waar vind je de getallen bij een letter. Dank je wel, erg leuk en intressant deze site.
  Moest ik tegen komen is geen toeval.

  Liefdevolle groet Trees

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Trees,
   Inderdaad kun je je huis ook een naam geven. Als je de getallen van deze naam optelt kun je op een 2 uitkomen.
   Je telt het alfabet door steeds tot 9. Dus a=1, b=2, c=3, d=4, e=5, f=6, g=7, h=8, i=9, j=1, k=2 enz.
   Misschien komt er een passende naam in jou op.
   Groetjes, Maaike

 90. Hoi Maaike,
  Is mijn basis getal nu 4 of 5 ik ben van 4-10-1962 dat is samen 5 maar geboorte dag is een 4

  Groetjes Trees

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Trees,
   Jouw levenspadnummer is een 5 en jouw basisgetal is een 4.
   Groetjes, Maaike

 91. Hoi Maaike, ik zou wel graag de energie willen van een 2 huis. Ik kom te wonen per juni 2021 in een 6 huis(14-37) welk getal voeg ik toe om de energie van 2 te krijgen. En hoe bedoel je waar de deur naar toe draait? De deur draait naar binnen open. Ik begrijp deze niet zo goed, en wil niets verkeerd plakken. Heb zo een behoefte aan een rust en harmonie huis een plek waar ik me heerlijk voel.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Trees,
   wat leuk dat je er zo mee bezig bent. Ik denk dat een 6 huis een hele mooie energie heeft. Wil he de energie van nummer 2 creëren dan zou je bijvoorbeeld een 5 aan de binnenkant van de deur kunnen plakken. 5 is jouw levenspadnummer en 6+5=11 en 1+1=2.
   Je plakt het getal dan aan de binnenkant van de voordeur in de bovenste hoek, de hoek die het meeste draait naar binnen. Hoop dat het duidelijk is voor jou.
   Succes, Maaike

   1. Hoi Maaike,
    Ik woon nu een jaar op een 11 huis (29). Het voelt niet helemaal fijn zoals mijn vorige 3 huis. Dat voelde wel fijn. Ik heb als basis een 6 en als levenspad een 3. Welk huisnummer past dan het beste bij mij? Mijn man heeft een basis 5 en 7 leven, mijn zoon en 11(29) en zijn kinderen basis 3 en 4.

    Ik werk op een 4 huis (niet fijn. Het huisnummer is gewijzigd. Er hangen twee nummers en eentje heeft een streep erdoor). Is dat goed voor de energie?

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi S,
     De nummers 3,6 en 9 resoneren heel goed met elkaar. Een 29/11 energie is een uitdaging inderdaad. Je man resoneert heel goed met de 9, de 9 is voor je zoon neutraal voor kind 3 prima en oor kind 4 een uitdaging.
     Een 4 huis is voor jou ook een enorme uitdaging, zeker als er 2 nummers hangen met een streep erdoor, niet optimaal voor de energie.
     Je zou een 2 f letter B bij de 4 kunnen plakken dan kom je uit op een 6.
     Kun je hier mee verder mee?
     Hartelijke groetjes, Maaike

 92. Bedankt❣️

  Al een tijdje ben ik met astrologie, numerologie en huisnumerologie bezig.
  De energie veranderen in huis met de tips die jij geeft wist ik nog niet en ben ik dus nu aan het uitproberen. Het experiment lijkt te werken 😉✨🍀✨🥰

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sharon,
   Wat leuk dat je dit deelt. En ja alles is uiteindelijk energie. Als je weet hoe het werkt dan kun je veel doen.
   Benieuwd naar het vervolg…
   Lies, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven