Numerologie rapport - Maaike Niemantsverdriet
“Wil jij meer inzicht in jouw talenten en gaven? Ontdek ze met numerologie”

Vraag dan een numerologisch blauwdruk aan

“Laat numerologie jouw levensverhaal vertellen en richting geven”

Ontdek jouw unieke blauwdruk met een uitgebreid numerologie rapport!

Ben jij op zoek naar antwoorden over jouw levensdoel, talenten en gaven? Wil je meer inzicht krijgen in wie je bent en waar je naar toe gaat? Dan is een numerologie rapport met kosmische codes wellicht iets voor jou!

Numerologie is een eeuwenoude wetenschap die zich bezighoudt met de symbolische betekenis van getallen en hun invloed op ons leven. Elk getal heeft een specifieke trilling en energie die correspondeert met bepaalde eigenschappen en kwaliteiten. Door jouw geboortedatum en naam om te zetten in numerieke waarden en deze te analyseren, kan ik een gedetailleerd rapport opstellen over jouw persoonlijkheid en potentieel.

Maar niet alle numerologie rapporten zijn gelijk. Ik maak  een uitgebreid rapport dat niet alleen jouw basisgetallen analyseert, maar ook de kosmische codes die verborgen zitten in jouw geboortedatum en naam. Deze codes zijn unieke combinaties van getallen die jouw levensdoel en talenten in kaart brengen. Ze laten zien welke uitdagingen en mogelijkheden er op jouw pad liggen en hoe je het beste kunt omgaan met bepaalde situaties.

Ons rapport is op maat gemaakt voor jou en bevat onder andere:

  • Een gedetailleerde analyse van jouw basisgetallen en kosmische codes
  • Inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten en gaven
  • Advies over hoe je het beste kunt omgaan met bepaalde uitdagingen en kansen
  • Je persoonlijke jaar en maanden cycli zodat je weet wanneer de energie top is om iets te doen. 
  • Tips om jouw potentieel te benutten en jouw levensdoel te realiseren

 

“Nummers zijn de essentie van alle dingen”

(Pythagoras)

Het rapport is gemakkelijk te bestellen en ontvang je in je mailbox. Daarna maken we een afspraak voor een video call waarin je al je vragen kunt stellen en waarin we samen gaan kijken hoe je het praktisch kunt implementeren in je dagelijkse leven. Je kunt het rapport op elk moment opnieuw raadplegen en gebruiken als een persoonlijk kompas in jouw leven.

Investeer in jezelf en ontdek wat jou uniek maakt met dit  uitgebreide numerologie rapport met kosmische codes. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door jouw unieke codes!

Tijdelijk €297- ipv €349-

Vrijgesteld van BTW/IVA

Wat anderen zeggen

De numerologische blauwdruk en coaching call met Maaike heeft mij zo goed gedaan, ik voel mij beter, veel meer in in de flow en ook krachtiger. Veel mooie inzichten en voel ik het ook echt en zo waardevol de numerologische blauwdruk en de coaching call. Dit is echt een groot cadeau voor mijzelf. Luister ik naar mijn hart, en zet ik mijzelf op de 1e plek en doe ik wat ik wil. Zo ga ik mijn baan opzeggen en ga ik een mooie reis maken door India. Dit voelt zo fijn en krachtig. Maaike creëert een hele fijne energie, liefdevolle, rustige, en een veilige en vertrouwde sfeer. Ik vond het wat spannend en Maaike stelde mij al heel snel op mijn gemak. Deze coaching en numerologische blauwdruk is zeker een aanrader.
Kitty Pouw
Maaike heeft voor mij mijn numerologisch blauwdruk uitgewerkt. Ontzettend bijzonder en mooi om dit te van haar te mogen ontvangen. De blauwdruk is zo persoonlijk en volledig beschreven, echt specifiek op jou afgestemd. Dit maakt het heel bijzonder. Ik kijk steeds weer opnieuw naar het rapport, als er dingen in mijn leven gebeuren of als opvallende getallen in mijn dagelijks leven zie. Daarnaast heeft ze de blauwdruk met mij in een 1 op 1 sessie doorgenomen. Door de mondelinge toelichting van Maaike en het beantwoorden van mijn vragen, begrijp ik nog beter waarom ik bepaalde dingen ervaar in mijn leven of waarom ik bepaalde keuzes tot nu toe gemaakt heb. Ook voelt Maaike precies aan wat belangrijk is om besproken te worden en is ze geweldig goed in wat zij doet.
Debby van der Mij
Onlangs heb ik door Maaike een numerologisch rapport laten maken voor mezelf. zooo blij dat ik dat heb laten doen! Door de informatie die hier naar boven komt aan de hand van mijn naam en geboortedatum ben ik er achter gekomen dat ik over een bijzondere naam/geboortedatum beschik.(2 meestergetallen 22 en 11 en 2 karmic dept nummers) best wel heftig inderdaad! Dankzij de bijbehorende videocall waarbij Maaike op de vragen inging die ik had naar aanleiding van mijn numerologische rapport weet ik nu waar ik aan moet werken , maar ook wat mijn valkuilen zijn en waar mijn sterke punten liggen. Het geeft mij zoveel meer inzicht in mezelf. Dankjewel lieve Maaike
Wat een feest van herkenning nadat ik het uitgebreide rapport van Maaike ontvang over ‘mijn numerologie’. Voordat ik in contact kwam met Maaike en ik dit numerologie rapport kreeg wist ik eigenlijk niets van numerologie en energie. In het rapport staat zoveel uitleg over wie IK ben, wat mijn getallen voor mij betekenen en hoe ik daar meer verdieping uit kan halen en kan toepassen in mijn leven. Dat is echt zo geweldig! Nadat ik het rapport had gekregen geeft Maaike ook nog eens haar toelichting erop via een uitgebreide Zoomcall. Het is zo fijn om met Maaike samen te werken, zo liefdevol, inspirerend en vanuit intuïtie werkend. Omdat ik zo blij werd van al deze informatie, heb ik Maaike ook gevraagd een online sessie te geven aan mijn klanten tijdens mijn live dag. En ja ook dit werd 1 feest van herkenning voor al mijn klanten toen Maaike voor elke persoon hun ‘levenspadnummer’ uitgebreid ging toelichten. Wat mooi dat numerologie ieders ogen laat stralen. Wil jij meer weten wat numerologie over jou zegt en voor jou kan betekenen en wil je fijne persoonlijke begeleiding? Neem contact op met Maaike! Echt een aanrader.
Scroll naar boven