Het Meestergetal 11 nader uitgelegd - Maaike Niemantsverdriet

Het Meestergetal 11 nader uitgelegd

Meestergetal 11

“In a real sense, every Master Number is the Soul rising like a phoenix out of the limitations of its own base number”.

                                                                                                                                                                           Korra Deaver

Meestergetallen

Alle mensen met een meestergetal hebben een humanitaire missie. De kunst is uit te vinden wat deze missie precies is. En deze is uniek voor elk persoon. Een meestergetal vertegenwoordigen kan twee kanten in zich hebben, een negatieve- en/of positieve kant. Veel van mijn cliënten zeggen: “ik zou graag een meestergetal willen zijn”. Ik zeg dan altijd: “wees voorzichtig met wat je wenst”. Mensen met een meestergetallen hebben meestal een hele zware levensagenda.

“To master”of een meester zijn betekent een toewijding op dieper niveau. Als een meestergetal heb je ook meerdere en diepere aspecten van jezelf te openen in dit leven.

Als je levenspad een Meestergetal is

Meestergetallen dragen een krachtige frequentie in zich en hebben de mogelijkheid om grote veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Er wordt gezegd dat als je jouw meestergetal levenspad niet volop leeft je dan karma kan opbouwen. Als de meester niet zijn grootste potentieel realiseert, is het een verspilling van kracht en talent.

Mensen met een meestergetal als levenspad zijn oude zielen met veel ervaring en hoge, gevoelige energie. Het is niet zo dat ze beter zijn dan getallen maar ze dragen een zwaarder gewicht met zich mee zodat ze een groot potentieel hebben om impact op de mensheid als geheel te maken. Meestergetallen zijn meestal laatbloeiers, vaak door hun buitengewone en moeilijke levenservaringen die ze op hun pad tegenkomen. Dit geeft dat ze diep kunnen resoneren met anderen. De grootste leraren zijn diegene die hebben meegemaakt wat ze onderwijzen.

De 11, levenspad van de intuïtieve, spirituele boodschapper

De 11 belichaamt de bijna voltooide eigenschappen van nummer 2 omdat het meestergetal 11 ook de 2 representeert (1+1=2). Dus kijk ook bij levenspad nummer 2 voor de beschrijving hiervan. Het is een fundatie voor het getal 11. Levenspad 2 is gelinkt met partnerschap en balans.

Elven zijn enorm intuïtief gevoelig en hebben paranormale gaven. Dit is het nummer dat toegang heeft tot oude en universele wijsheid. Als je kijkt naar de vorm van het getal 11 dan zie je ook een poort. Dit is de poort die het bewuste met het onbewuste verbindt. Dit is ook de reden dat elven makkelijk hun paranormale gaven kunnen ontwikkelen en toegang hebben tot oude en universele wijsheden of Akasha kronieken. Jouw levenspad zal, of je het nu leuk vindt of niet, gelinkt zijn aan spiritualiteit. Je bent hier om een spiritueel verschil te maken, om te stralen en om jouw waarheid te spreken voor een ieder die horen wil.


De elf heeft een diep innerlijk weten dat sterker is dan alle andere nummers. Ze zijn de brug tussen bewuste en onbewuste werelden en altijd afgestemd op universeel bewustzijn, of je het nu realiseert of niet. Om een meestergetal te vertegenwoordigen ben je een oude ziel en heb je gedurende vele levens wijsheid en spirituele kennis opgedaan. Dit is jouw gift om met de wereld te delen. Je bent een geboren healer en leraar voor anderen. Je bent origineel en enorm inventief. Je vertegenwoordigt het complete getal 2 en je bezit ook een sterke 1 energie (11 bestaat uit 2 nummers 1)

De schaduwzijde van de 11

Elven hebben de neiging om op de dunne lijn tussen glorie en zelfdestructie te lopen. Dat komt omdat ze vaak een sterk conflict hebben tussen verstand en gevoel of tussen ratio en intuïtie. Dit getal kan verslavingsgevoelig zijn en met name voor drank. Vaak hebben ze een groot ego en hebben veel tijd nodig om deze te temperen.

De 11 komt in balans als hij in lijn is met zijn doel en puur vertrouwt op zijn intuïtie. Dit kan een enorme uitdaging zijn, speciaal als je jong bent. Dit doordat we in een rationele maatschappij leven waarbij intuïtie (nog) niet hoog in het vaandel staat. Kan onpraktisch en doelloos zijn. Heeft de neiging tot hoogmoedigheid.

Andere ervaren leraren kunnen je helpen bij het versterken van je gaven en zelfvertrouwen.

Samenvatting

Sleutelwoorden voor de 11 zijn: spiritueel leider, helderziend, helderhorend, heldervoelend, intuïtief, oude ziel, diepte, kosmisch, dromer, idealistisch, inventief, houdt van schoonheid en muziek, vermogen om snel beslissingen te nemen, inzichtelijk, healer en leraar.

Je ziet elven vaak in de volgende beroepen: uitvinders, religieuze beroepen, artistieke beroepen en healers. Meestergetallen, en met name de elf, zijn meesters in het onderwijzen van numerologie

De opdracht voor de 11 is om de mensheid volkomen onzelfzuchtig te dienen en daarom is het belangrijk zoveel mogelijk menselijk begrip te krijgen.

Liefs, Maaike

ps, laat me hieronder weten of jouw levenspad nummer ook een 11 is.

Wil je meer weten over het Meestergetal 11? lees dan dit blog:

Verschil tussen de Meestergetallen 11/2, 29/11 en 38/11

Wil je al jouw Kosmische codes weten? Laat dan een numerologische blauwdruk maken. Mail me voor meer info naar:

info@maaikeniemantsverdriet.com

Weet jij iemand voor wie dit blog ook interessant is dan waardeer ik het enorm als je deelt.

73 reacties op “Het Meestergetal 11 nader uitgelegd”

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Manon,
   Jij bent een 38/11, wat mooi dat je het stukje ratio vs gevoel herkent.
   Geniet ervan,
   Hartelijke groetjes, Maaike

 1. Hoi Maaike, mijn dochter is geboren op 1-6-2010. Geboorte getal 11 en ze is net 11 jaar geworden. Jouw uitleg raakt me, aangezien ik worstel met de gevoeligheid, het helder weten en zien van mijn dochter. Zelf worstelt ze hier ook mee omdat ze nu ze net 11 jaar is, soms haar extreme emoties en gevoelens niet kan duiden. Ze praat soms over haar gevoel als een volwassene, maar kan het nog niet duiden als een volwassene. Ze kan extreem boos zijn ook en ik ben als moeder heel erg zoekende hoe ik met haar en haar gevoeligheid om kan gaan. Heb jij tips voor mij? Veel dank. Zelf heb ik trouwens geboortegetal 33 en worstel daar ook mee 😉

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Floor,
   Wat mooi dat je dit deelt en deze vraag hebt. Ik snap zelf als een elf heel goed hoe je dochter zich voelt. En jij ook met jouw 33 als levenspadnummer. Voor de 33 is het belangrijk om alle perfectie te laten varen. Je doet het al heel goed zoals je het doet. Het eerste wat in mij opkomt voor jullie 2 is om de 11 en de 33 te gaan omarmen. En ja, deze energieën hebben absoluut hun intense uitdagingen. Misschien is het een idee om je te richten op de immense mogelijkheden en voordelen ervan. En weet allebei dat als je deze energie hebt als levenspad nummer dat je dit ook aan kunt. Ik heb ook nog een blog geschreven over de 33. Levenspad nummer 33, een “job”on earth
   Ik bied ook de mogelijkheid om een kennismaking video call te houden mocht je daar behoefte aan hebben.
   Geniet van jullie mooie energie, liefs, Maaike

 2. Hallo Maaike, dank voor je verhaal. Mijn geboortecijfers zijn 25 11 1946. Ik heb al mijn hele leven het gevoel dat ik nergens bijhoor. Nu vertelde afgelopen weekend een kennis dat ik het cijfer 7 heb van de 2+5 = 7 en dat ik daarnaast het sterrenbeeld Jupiter heb. Als ik nu naar uw uitleg kijk, heb ook het cijfer 11 en 2. Ik begrijp het niet meer Wilt u het uitleggen? Alvast dank. Mvg Helena

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Helena,
   Jouw levenspadnummer reken je als volgt uit, je telt alle nummers op, dus: 2+5+1+1+1+9+4+6= 29 2+9=11 Een meestergetal tel je niet meer op.
   Jouw basisnummer is een 7 dat komt van jouw verjaardagsgetal 25 2+5=7. Meestergetal haal je uit je levenspadnummer.
   Is het zo duidelijk voor jou? Zo niet, laat het me weten.
   Liefs, Maaike

 3. Hoi Maaike,
  Wat een leuke blog om te lezen. Ik ben er niet over uit of ik een meestergetal heb. Mijn geboorte datum is 23 08 1996.

  Groetjes Maureen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Maureen,’
   Jouw levenspad nummer is inderdaad een 38/11, dus een meestergetal. Herkende jij jezelf daar ook in?
   Groetjes, Maaike

  2. Hai Maaike,
   Is het gek als ik je vertel dat mijn maag er zich van omdraait en dat ik zit te huilen terwijl ik dit schrijf?
   Ik dacht dat ik een veilige 2 was: 17-12-1971= 29=11=2 tot net bij mij het kwartje viel dat 11 een uitzondering is en niet doorgeteld wordt.
   Op dit moment in mijn leven heb ik in het tijdsbestek van een maand al heel veel dingen radicaal om gegooid en ik heb het gevoel dat ik alle vaste grond onder mijn voeten kwijt raak. Wat dan meteen weer erg grappig is omdat ik me gister realiseerde dat ik mijn hele leven al gewezen wordt op “zelf gronden” (waar ik alleen maar heel geïrriteerd van werd en er juist met een boog om heen ging) en dat het misschien nu toch eens tijd word dat ik luister en mijzelf ga gronden. Met dat ik dit schrijf is mijn buikpijn gezakt en voel ik me weer rustig, mooi hoe je soms antwoord op je eigen vragen kunt geven 😊

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Aline,
    Wat mooi dat je je gevoelens met ons deelt, en nee hoor niets is gek. Heel veel mensen reageren heftig als ze zich realiseren dat hun levenspadnummer een meestergetal is. Het is ook niet niks. Als de 11 energie teveel wordt kun je altijd terugvallen op de energie van nummer 2, balans en harmonie. En inderdaad, geaard zijn is voor iedereen key maar voor mensen met een meestergetal als levenspad nummer een MUST. Dat is om de extra intense energieën te kunnen handelen. Gedeelde smart is halve smart, door dingen te delen los je al heel veel op, mooi dat je dat zo beschrijft en dank daarvoor.
    Geniet van het proces,
    Liefs, Maaike

 4. Hoi,
  Wat een herkenning, dit is wie ik ben! En wat ik voel. Nooit geweten dat 11 een teken was wel gedacht nooit verdiept.
  Ik heb t vaak met de tijd dat ik het gevoel krijg op mn telefoon te moeten kijken en dat het 11:11 is. Of de tv springt vanzelf op 11, een stoelnr in vliegtuig of bios.
  Hotelkamer nr etc. Mijn vader is vader is overleden op 09/02/2009 om 23:11. Sindsdien komt t vaker voor! Mijn geboortedatum is 11/1/1969.
  Ik werk als ervaringsdeskundige in een team maatschappelijk werkers . Groetjes mali

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mali,
   Wat leuk dat je je herkent in de energie van nummer 11. Als je de 11 vaak tegenkomt dan wil dat vaak zeggen dat je op de goede weg bent en dat er veranderingen zitten aan te komen. Jouw levenspadnummer is een 1. De 11 speelt als basisgetal (dag van je verjaardag) wel een grote rol.
   Geniet ervan, groetjes, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Harmien,
     Wat leuk dat je reageert en dat het een herkenning voor jou is. Ik ben zelf ook een 29/11.
     Groetjes, Maaike

 5. Goedemiddag,

  Wat een mooie uitleg.
  Ik ben ook een nummer 11, weet ik sinds kort en ben daardoor nog onderzoekend. Wel herken ik inderdaad veel in de tekst.
  Ook qua het spirituele , alleen heb ik door gebeurtenissen nooit helemaal ervoor opengestaan maar sinds een aantal maanden voel ik dat ik nu deze kant op moet gaan, om wat voor reden dan ook 🙂 we gaan het zien.

  Bedankt voor de duidelijke uitleg. X

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Cynthia,
   Dank voor je reactie en wat mooi dat je voelt dat je een andere kant op kunt gaan. Misschien gaat er een wereld voor je open en worden er dingen duidelijker en miaschien makkelijker.
   Heel veel succes gewenst,
   Groetjes, Maaike

 6. Hallo,

  Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen mij te verdiepen in spiritualiteit en numerologie. Mijn geboortedatum 21/08/1998 wat bij mij ook uitkomt op 11. Een oude ziel is nieuw voor mij, dit dacht ik eigenlijk niet te zijn.. Ik herken me wel in de beschrijving van erg intuïtief zijn en hooggevoelig voor personen en sferen. Erg mooi om te lezen! Ik ga me er ook graag meer in verdiepen.

  Mvg

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi,
   Wat leuk dat je reageert en dat je je herkent in de beschrijving. Als je je nog meer in numerologie gaat verdiepen zullen er steeds meer kwartjes op zijn plaats vallen.
   Succes en geniet van al het goede,
   Groetjes, Maaike

  2. Hoi hoi, ik ben ook een nummer 11. ( 26-10-1982) En herken mij ook in deze tekst. Vooral de dunne lijn en zelfdestructief ( burn out gehad) een pleaser, de mensen onzelfzuchtig te dienen.. heel vermoeiend wel. Ik ben nog steeds zoekende naar mezelf, wie ik ben en wat ik wil…

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Yvon,
    Welkom bij de elven club… En ja velen herkennen zich hierin. Het gaat je lukken om jezelf te vinden in wie je bent en wat je wilt.
    Succes, Groetjes, Maaike

 7. Dag Maaike, dank je wel voor deze fijne en heldere beschrijving. Ik ben van 18-08-83 en dus een 38/11. Ik word binnenkort 38 en ik was nieuwsgierig of dit dan ook een extra (krachtige) 11-betekenis geeft aan mijn komende levensjaar. Daarnaast heb ik me eigenlijk ook altijd afgevraagd wat die drie achten in mijn geboortedatum doen, kun je daar misschien iets over zeggen? (Ik kon op je site nog niets vinden over de 8.) Fijne blogs, dank je wel! Een hartelijke groet, Regina

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Regina,
   Wat bijzonder dat de getallen 3 en 8 zo enorm aanwezig zijn in jouw kosmische blauwdruk. Dat je 38 wordt geeft inderdaad een krachtige betekenis aan jouw levenspadnummer 39/11.
   Alle getallen en met name dubbele en driedubbele getallen hebben extra kracht en betekenis. Klopt dat ik nog geen blog heb gemaakt over het magische getal 8. Zet ik op mijn lijst. Zodra het er is laat ik het je weten.
   Geniet van je mooie nieuwe levensjaar.
   Liefs, Maaike

 8. Dag Maaike,

  Wat je hier zo mooi beschrijft over meestergetallen resoneert met mij en herken ik mijzelf sterk in.
  Eigenlijk alles wat je verteld past bij mij.
  Van helderziend intuïtief, heel gevoelig, tot oude ziel en heler..
  Alleen mijn geboortedatum is 11-07-1969 en geboortegetal is dus 34=7
  Is mijn geboortedag de 11e dan ook een meestergetal?
  Overigens ik heb laatst in een lucidedroom het getal 4444 doorgekregen…
  Wat betekent dat?

  Groet,
  Carlo

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Carlo,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Het klopt dat jouw levenspadnummer een 7 is. De verjaardag datum, ondanks dat het een 11 is wordt niet meegerekend als meestergetal voor jouw levenspadnummer. Wel is de energie van de 11 sterk aanwezig in jouw blauwdruk. Levenspad nummer 7 wordt ook wel de Seeker genoemd. Een levenslang pad naar het zoeken van de waarheid en intuïtieve kennis. Dus van helderziend intuïtief, gevoelig en oude ziel en heler zit helemaal in de energie van de 7 in combinatie met je verjaardagsgetal 11. Misschien heb je nog meer elven of andere meestergetallen in jouw blauwdruk staan.
   Dubbele vieren zijn engelen getallen. Nummer 4444 is een symbool voor evenwicht en harmonie. Het is een nummer met grote kracht, het is een nummer van kennis en hard werken.
   Herken je hier iets van?
   Groetjes, Maaike

 9. Mijn zoontje is onder behandeling bij de holistische psychologe. Hij is 3 jaar, maar heeft al ontzettend veel meegemaakt en een echte laatbloeier. Ik had er nooit bij stil gestaan, maar zijn getal is 11/11.
  Dan weet ik wel genoeg. 😉

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Suzanne,
   Benieuwd naar zijn geboortedatum. Kinderen die na 2000 geboren zijn komen inderdaad vaak uit op de 11/11. Dat is extra sterk. Ik kom bijvoorbeeld van de 29/11.
   Weet zeker dat het een heel gevoelig kind is.
   Sterkte en plezier gewenst met hem,
   Liefs, Maaike

 10. Michael van velthoven

  Beste Maaike
  Kun je mss wat uitleg geven over mijn andere nummers en eventueel wat raad want neig indd meer naar zelfdestructie afgelopen jaar ben vrij bang en veel schrik juist van het spirutuele, juist vanwege een mystical experience.. Alles wat ik lees over numerologie resoneert wel dus dacht hulp vragen kan geen kwaad kan het wel gebruiken ben ook een 11 als levenspad geboren te 31/03/1993 als mijn berekening juist is vraag mij af wat moet ik doen om trug mijn pad en rust te vinden want ben wel getraumatiseerd waarschijnlijk.. Door bepaalde ervaringen..

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Michael,
   Jouw levenspadnummer is inderdaad een 29/11. De energie van nummer 11 heeft het in zich om het randje van glorie en (zelf)destructie te zijn.
   Het is natuurlijk moeilijk om zo even te zeggen wat je kunt doen om weer op je pad of in balans te komen. Wat misschien helpt is de wetenschap dat als je een meestergetal hebt als levenspad nummer dat je dit ook aankunt, anders had je dat niet gehad. Zoals je in mijn blog hebt kunnen lezen is de energie van de 11 niet makkelijk. De energie van de 11 is de psychic, dus heel normaal voor jou om om mystieke ervaringen te hebben. Je kunt daar ook je voordeel mee doen.
   Hartelijke groetjes, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Ruben,
     Goede vraag van jou. En nee het is niet hetzelfde. De 29/11 heeft meer de energetische invloeden van de 2 en de 9 in zich. De 38/11 meer de invloeden van de energie van de 3 en de 8. Uiteindelijk is de 11 energie wel hetzelfde maar ze komen van andere energieën vandaan.
     Ben jij een van deze 2?
     Groetjes, Maaike

     1. Hoi Maaike,

      Volledige naam is 56/11 😉 aangevuld met een flinke dosis 8 energie en de maan op 11 graden in kreeft.

      Fijne dag!

 11. Jason hier..ook een 11….Het eerste deel van mijn leven tot nu toe was/is een 2. Ik ben dus een 11/2.

  Leuke blog hier zeg!

  Groetjes!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jason,
   Dank voor je leuke reactie. Wil je og meer weten over de nergie van nummer 2 dan kun je mijn blog hier nog over lezen. Hierbij de link

   Succes en hartelijke groet, Maaike

 12. Hoi Maaike
  Ik ben onlangs erachter gekomen dat ik een 11 ben, nu ik deze blog lees vallen heel veel dingen op zijn plek. Ik balanceer zeker op het randje van glorie en zelfdestructie, nu ik dit weet kan ik wel wat hulp gebruiken.
  Willem

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Willem,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Benieuwd naar jouw geboortedatum. En ja het levenspadnummer 11 is zeker een energie om op het randje van glorie en zelfdestructie te balanceren. Mooi gezegd!. Als je hier meer ondersteuning in wilt hebben dan kan dat. Je kunt via mijn website of via de mail als je wilt een gratis gesprek met mij aanvragen. Ook maak ik voor mensen hun Kosmische blueprint of kosmische code vanuit de geboortedatum en naam. Je hebt dan een geheel overzicht wat jouw levenspad is, je uitdagingen , je zielenplan je sterke kanten etc. Mocht je meer willen weten over de 11 dan sta ik klaar voor jou.
   Hartelijke groet, Maaike

 13. Hoi Maaike,

  Mijn geb datum is 12-4-1975 en ik ben daarmee ook een 11. Interessant en herkenbaar. Ik weet dat het klopt. Mijn “ innerlijk weten “ is van kinds af aan
  ontwikkeld geweest. Lieve groet,

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Rena, Je bent inderdaad een 29/11, net als ik. Wat gaaf dat het herkenbaar is voor jou. Blijf je innerlijk weten door ontwikkelen, dat is de kunst van de 11.
   Succes en liefs, Maaike

  2. Hi Maaike!

   Mijn geboorte datum is 03-03-2003, waardoor ik dus ook een 11/2 ben. Ik vind het erg leuk en interessant om te lezen en ook om mij bezig te houden met het spirituele, maar ik moet me er nog meer voor open stellen. Ik ben ook nog jong natuurlijk dus tijd genoeg!
   Ik ga ook nog even het stukje over de 2 lezen, erg interessant.

   Groetjes,
   Isa

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Isa,
    Wat leuk dat je reageert op dit blog. Helemaal leuk omdat jouw levenspad nummer een 11 is van na 1999. Mensen geboren voor het jaar 2000 zijn altijd een 11 vanuit het getal 29 of 38. Jij niet. Als je jouw geboortedatum optelt kom je gelijk op 11 uit. En inderdaad, je hebt tijd genoeg om uit te zoeken en te ervaren wat deze frequentie met jou doet.
    Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Floor,
   Het klopt dat er veel mensen zijn met het levenspad nummer 11. De 33 is minder in aantal. Ik heb hier een apart blog over geschreven. Ik stuur je de link. Mocht je hier nog vragen over hebben dan lees ik het graag.

   Succes en liefs, Maaike

 14. Mijn geboortedatum is 11-06-1988 en dus 1+1+1+8= 11
  Super interessant en een beetje eng om eerlijk te zijn. Ben wel enthousiast om mijn te zoeken naar mijn doel.

  Ik kom de nummer 11 overal tegen, ik kan er niet meer omheen 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi, Als je overal het nummer 11 tegenkomt dan kun je het inderdaad niet meer negeren. Maar als ik jouw geboortedatum optel dan kom ik uit op een 7.
   1+1+6+1+9+8+8=34 3+4=7
   Benieuwd hoe jij bij het getal 11 komt? Laat me weten.
   Hartelijke groet, Maaike

 15. Mijn geboortedatum is 03-05-2001 dus als het goed is een 11/2. Als ik het goed begrijp is er dus sprake van eigenschappen van levenspadnummer 1 en 2?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ron,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Jouw levenspad nummer is een 11, een meestergetal dus. De 11 heeft inderdaad ook de invloeden in zich van de nummers 1 en 2. Je kunt ook nog mijn blog lezen over nummer 2 om nog meer duidelijkheid te krijgen, hierbij de link.
   De betekenis van nummer 2
   Heb je nog meer vragen dan lees ik het graag,
   Hartelijke groet, Maaike

 16. Hoi Maaike,

  Mijn geboortedatum is 31-01-1986, dus ook een 11. Ik ben nog heel erg zoekende, maar voel dat ik op het juiste pad ben! Vind dit super interessant 🙂

  Groetjes Suzan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Suzan,
   Je bent inderdaad een 29/11. Volg je gevoel, dat is ook hoe je het levenspad van de 11 het beste kan lopen.
   Geniet van het proces,
   Liefs, Maaike

 17. Hoii!

  Ik heb een beetje nagedacht en kwam er niet uit… Ik heb dan ook geen verstand van numerologie en vroeg me af of iemand me kon helpen. Mijn geboortedatum is
  19-04-2007.

  Dan heb ik ook nog iets anders. Ik ben hier gekomen omdat ik informatie zocht over het getal 11, omdat ik dit getal echt heel vaak zie. Zou u me kunnen helpen?

  Alvast bedankt,

  Britt 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Britt,
   Inmiddels weten we dat jouw levenspadnummer een 5 is. Je bent op dit blog gekomen omdat je heel vaak het getal 11 ziet. Wat leuk dat je je dat überhaupt bewust bent. Het universum communiceert met ons via getallen. Zie je vaak dubbele getallen dan heeft dat zeker een betekenis.
   Het getal 11 maakt attent en wakker. Het laat zien dat je bewuster wordt van je ware zelf. De 11 is ook een poort naar spiritualiteit. De 11 laat ook zien dat we allemaal 1 zijn en met elkaar verbonden via een energieveld. Het is ook een roep om op 1 lijn te komen met je intenties en acties.
   Hoop dat dit een beetje een aanwijzing voor jou is Britt.
   Succes en groetjes, Maaike

 18. Hoii!!

  Mijn geboortedatum is 19-04-2007. Ik heb geen idee hoe de rest hierboven het heeft uitgerekend 😅
  Zou u me willen helpen?

  Groetjes,

  Britt

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Britt,
   Wat leuk dat je reageert. Om je levenspad nummer uit te rekenen tel je alle getallen van je geboortedatum op. Dus bij jou is dat
   1+9+4+2+7=23 dan tel je weer op 2+3=5 Dus jouw levenspad nummer is een 5.
   Het levenspad van nummer 5 is ook wel de traveller, de reiziger. Het is een levenspad met ervaringen op het gebied van innerlijke vrijheid en bevrijding. Enkele sleutelwoorden zijn: reizen, veranderingen, vrijheid, free spirit, nomade, impulsief, go with the flow, moedig en dynamisch.
   Herken je hier iets in?
   Lieve groet, Maaike

 19. Hoi Maaike,

  Mijn geboortedatum is 23-12-1965. Opgeteld een 11.
  Ik werk als uitvaartverzorger en kan ik me helemaal vinden in je tekst. Het openstellen en menselijk begrip passen goed bij me.
  Dank voor je mooie artikel.
  Groetjes Kitty

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kitty,
   Je bent inderdaad een 29/11. De kwaliteiten van de 11 kunnen heel goed van pas komen bij je beroep als uitvaartverzorger denk ik.
   Leuk dat je je kunt vinden in dit artikel.
   liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marlena,
   Klopt, jouw levenspadnummer is een 38/11. De 11 is een meestergetal die je in principe niet meer reduceert naar de 2. Wat leuk dat je je erin wilt verdiepen want het pad met een meestergetal vraagt meer aandacht. Je kunt voor meer info over numerologie mij volgen op Instagram, Facebook en MeWe. Daar post ik regelmatig wetenswaardigheden. In 2021 is jouw persoonlijk jaar nummer een 2, een mooie basis om de energie van de 11 te gaan leren kennen.
   liefs, Maaike

   1. Melissa kempes

    Hoi Maaike,
    Mijn geboortedatum is 13-11-1994. Volgens mij is mijn levenspad nummer dan 11 klopt dit?
    Inderdaad het gevecht tussen gevoel en verstand vind ik nog erg moeilijk. Innerlijke criticus zit me vaak in de weg. daarnaast inderdaad dat stukje verslavingsgevoelig , moeilijke opstakels in het leven vanaf kind en laadbloeier. Alles klopt voor mij❤️
    Liefs Melissa

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Melissa,
     Het klopt dat jouw levenspad nummer een 29/11 is. Hetzelfde als ik. Er is één ding en dat is dat je met een meestergetal als levenspadnummer je zeker weet dat alles wat op je weg komt, moeilijk/vervelend of juist prachtig je dit aan kunt. You rock girl.
     liefs, Maaike

 20. janine Schultink

  Hoi Maaike,
  Jouw tekst voelt als een warme knuffel.
  Dankje daarvoor 🙏🏻 ☺️
  Mijn geboortedatum is 28-09-1981.
  38/11 zoals Petra hierboven 😉
  Ik ben dankbaar dat ik nu mijn potentieel serieus neem en het ga onderzoeken.
  Ik heb lang rondgezworven naar zingeving maar echt niet weten wat ik in hemelsnaam moest doen hier op deze planeet 🌍✨😉
  Ik heb heel veel baat bij numerologie, het is echt een houvast en het klopt ook zo!
  Liefs en een prachtig nieuwjaar gewenst,
  Janine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Janine,
   Wat bijzonder dat je nu jouw potentieel serieus neemt en het gaat onderzoeken. En met een 38/11 levenspad heb je enorm veel potentieel. Spannend.
   Geniet van de weg en numerologie kan een hele goede wegwijzer zijn.
   Voor jou een nieuwjaar gewenst met mooie zingeving.
   Liefs, Maaike

  2. Dag Maaike, ik ben geboren op 11 oktober 1955, heb veel interesse in alles wat spiritueel is, ik volg momenteel een cursus Mingjue conducteur en the power of sound van Zhineng gigong. Ik ben héél gevoelig en voel dingen aan. Ik 3 dagen geleden gedroomd van volgend nr 072 19 93 97 als ik dit optel kom ik aan 2, welke boodschap is dit voor mij? Liefs Linda

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Linda,
    Wat bijzonder dat je over nummers droomt. De 2 gaat onder andere over evenwicht en harmonie. Heb er net een blog over gepubliceerd. Misschien wordt het een en ander dan duidelijk.De betekenis van nummer 2
    Laat het me weten. Succes,
    liefs, Maaike

 21. Hey Maaike, mijn geboortedatum is: 9-6-1967. Dus levenspad nummer 11. Ik herken veel in de door jou beschreven betekenis van dit meestergetal. Eigenlijk een soort van feest van herkenning.😀. Dank je wel daarvoor.

  Groetjes Petra

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Petra,
   Het klopt jij bent een 38/11. Wat fijn dat het een feestje van herkenning is. It’s quite a ride.
   Geniet van je mooie levenspad.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Rosie,
   Het klopt, als je de getallen van jouw geboortedatum optelt dan kom je uit op 29/11. De elf reduceer je niet meer naar de 2. Dus jouw levenspadnummer is een 11. De meestergetallen zijn frequenties die aan de ene kant veel mogelijkheden in zich hebben maar ook veel uitdagingen. Herkenbaar?
   liefs, Maaike

   1. Ha Maaike
    Ik ben 21-07-1954 = 29/11
    Voor mij is het een hele zoek tocht geweest ( doelloos )
    Het gevoel en verstand / ratio en intuïtief zitten niet op een lijn
    Mentaal weet ik precies hoe spiritueel werkt
    Van hoog moed naar overgave wat een klus

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Hennie,
     Het pad van de 29/11 gaat niet over rozen, weet er alles van, ben zelf ook een 29/11.
     Inderdaad, als je je er aan kunt overgeven kunnen er hele mooie en speciale dingen ontstaan.
     liefs, Maaike

   2. Monique Lageweg

    Een 11, wat een geweldige vondst dit artikel, ik ben gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis, en pas nu ik 45 ben, begin ik dingen anders te zien.

    Leven tussen hemel en hel, nou inderdaad..

    Mooi klaar mee 😉

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Monique, begrijp heel goed dat je deze grote verschillen zo enorm voelt. Nu komt de tijd voor de elven om het pad van de hemel te gaan lopen.
     Liefs, Maaike

     1. Hallo Maaike, wat geweldig om dit allemaal te lezen. Ben zelf geboren op 09-06-1985. Vind de 11 wel passend, van jongs af aan het leven anders gezien en beleeft dan de meeste mensen. Heel erg een verlangen gehad naar iets dieps wat ik nooit kon vinden. Volg nu het pad van de waarheid en liefde in alles wat leeft. En gek genoeg ga je steeds meer dingen zien en voelen. Bedankt voor dit mooie blog ❤️

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Charlotte,
      Wat een leuke reactie. Ik zie dat jij een 38/11 bent.
      Veel waarheid en liefde gewenst op jouw pad.
      Liefs, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top