Het Meestergetal 11 nader uitgelegd

Meestergetal 11

“In a real sense, every Master Number is the Soul rising like a phoenix out of the limitations of its own base number”.

                                                                                                                                                                           Korra Deaver

Meestergetallen

Alle mensen met een meestergetal hebben een humanitaire missie. De kunst is uit te vinden wat deze missie precies is. En deze is uniek voor elk persoon. Een meestergetal vertegenwoordigen kan twee kanten in zich hebben, een negatieve- en/of positieve kant. Veel van mijn cliënten zeggen: “ik zou graag een meestergetal willen zijn”. Ik zeg dan altijd: “wees voorzichtig met wat je wenst”. Mensen met een meestergetallen hebben meestal een hele zware levensagenda.

“To master”of een meester zijn betekent een toewijding op dieper niveau. Als een meestergetal heb je ook meerdere en diepere aspecten van jezelf te openen in dit leven.

Als je levenspad een Meestergetal is

Meestergetallen dragen een krachtige frequentie in zich en hebben de mogelijkheid om grote veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Er wordt gezegd dat als je jouw meestergetal levenspad niet volop leeft je dan karma kan opbouwen. Als de meester niet zijn grootste potentieel realiseert, is het een verspilling van kracht en talent.

Mensen met een meestergetal als levenspad zijn oude zielen met veel ervaring en hoge, gevoelige energie. Het is niet zo dat ze beter zijn dan getallen maar ze dragen een zwaarder gewicht met zich mee zodat ze een groot potentieel hebben om impact op de mensheid als geheel te maken. Meestergetallen zijn meestal laatbloeiers, vaak door hun buitengewone en moeilijke levenservaringen die ze op hun pad tegenkomen. Dit geeft dat ze diep kunnen resoneren met anderen. De grootste leraren zijn diegene die hebben meegemaakt wat ze onderwijzen.

De 11, levenspad van de intuïtieve, spirituele boodschapper

De 11 belichaamt de bijna voltooide eigenschappen van nummer 2 omdat het meestergetal 11 ook de 2 representeert (1+1=2). Dus kijk ook bij levenspad nummer 2 voor de beschrijving hiervan. Het is een fundatie voor het getal 11. Levenspad 2 is gelinkt met partnerschap en balans.

Elven zijn enorm intuïtief gevoelig en hebben paranormale gaven. Dit is het nummer dat toegang heeft tot oude en universele wijsheid. Als je kijkt naar de vorm van het getal 11 dan zie je ook een poort. Dit is de poort die het bewuste met het onbewuste verbindt. Dit is ook de reden dat elven makkelijk hun paranormale gaven kunnen ontwikkelen en toegang hebben tot oude en universele wijsheden of Akasha kronieken. Jouw levenspad zal, of je het nu leuk vindt of niet, gelinkt zijn aan spiritualiteit. Je bent hier om een spiritueel verschil te maken, om te stralen en om jouw waarheid te spreken voor een ieder die horen wil.


 

De elf heeft een diep innerlijk weten dat sterker is dan alle andere nummers. Ze zijn de brug tussen bewuste en onbewuste werelden en altijd afgestemd op universeel bewustzijn, of je het nu realiseert of niet. Om een meestergetal te vertegenwoordigen ben je een oude ziel en heb je gedurende vele levens wijsheid en spirituele kennis opgedaan. Dit is jouw gift om met de wereld te delen. Je bent een geboren healer en leraar voor anderen. Je bent origineel en enorm inventief. Je vertegenwoordigt het complete getal 2 en je bezit ook een sterke 1 energie (11 bestaat uit 2 nummers 1)

De schaduwzijde van de 11

Elven hebben de neiging om op de dunne lijn tussen glorie en zelfdestructie te lopen. Dat komt omdat ze vaak een sterk conflict hebben tussen verstand en gevoel of tussen ratio en intuïtie. Dit getal kan verslavingsgevoelig zijn en met name voor drank. Vaak hebben ze een groot ego en hebben veel tijd nodig om deze te temperen.

De 11 komt in balans als hij in lijn is met zijn doel en puur vertrouwt op zijn intuïtie. Dit kan een enorme uitdaging zijn, speciaal als je jong bent. Dit doordat we in een rationele maatschappij leven waarbij intuïtie (nog) niet hoog in het vaandel staat. Kan onpraktisch en doelloos zijn. Heeft de neiging tot hoogmoedigheid.

Andere ervaren leraren kunnen je helpen bij het versterken van je gaven en zelfvertrouwen.

Samenvatting

Sleutelwoorden voor de 11 zijn: spiritueel leider, helderziend, helderhorend, heldervoelend, intuïtief, oude ziel, diepte, kosmisch, dromer, idealistisch, inventief, houdt van schoonheid en muziek, vermogen om snel beslissingen te nemen, inzichtelijk, healer en leraar.

Je ziet elven vaak in de volgende beroepen: uitvinders, religieuze beroepen, artistieke beroepen en healers. Meestergetallen, en met name de elf, zijn meesters in het onderwijzen van numerologie

De opdracht voor de 11 is om de mensheid volkomen onzelfzuchtig te dienen en daarom is het belangrijk zoveel mogelijk menselijk begrip te krijgen.

Liefs, Maaike

ps, laat me hieronder weten of jouw levenspad nummer ook een 11 is.

 

 

12 reacties op “Het Meestergetal 11 nader uitgelegd”

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Rosie,
   Het klopt, als je de getallen van jouw geboortedatum optelt dan kom je uit op 29/11. De elf reduceer je niet meer naar de 2. Dus jouw levenspadnummer is een 11. De meestergetallen zijn frequenties die aan de ene kant veel mogelijkheden in zich hebben maar ook veel uitdagingen. Herkenbaar?
   liefs, Maaike

   1. Ha Maaike
    Ik ben 21-07-1954 = 29/11
    Voor mij is het een hele zoek tocht geweest ( doelloos )
    Het gevoel en verstand / ratio en intuïtief zitten niet op een lijn
    Mentaal weet ik precies hoe spiritueel werkt
    Van hoog moed naar overgave wat een klus

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Hennie,
     Het pad van de 29/11 gaat niet over rozen, weet er alles van, ben zelf ook een 29/11.
     Inderdaad, als je je er aan kunt overgeven kunnen er hele mooie en speciale dingen ontstaan.
     liefs, Maaike

 1. Hey Maaike, mijn geboortedatum is: 9-6-1967. Dus levenspad nummer 11. Ik herken veel in de door jou beschreven betekenis van dit meestergetal. Eigenlijk een soort van feest van herkenning.😀. Dank je wel daarvoor.

  Groetjes Petra

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Petra,
   Het klopt jij bent een 38/11. Wat fijn dat het een feestje van herkenning is. It’s quite a ride.
   Geniet van je mooie levenspad.
   Liefs, Maaike

 2. janine Schultink

  Hoi Maaike,
  Jouw tekst voelt als een warme knuffel.
  Dankje daarvoor 🙏🏻 ☺️
  Mijn geboortedatum is 28-09-1981.
  38/11 zoals Petra hierboven 😉
  Ik ben dankbaar dat ik nu mijn potentieel serieus neem en het ga onderzoeken.
  Ik heb lang rondgezworven naar zingeving maar echt niet weten wat ik in hemelsnaam moest doen hier op deze planeet 🌍✨😉
  Ik heb heel veel baat bij numerologie, het is echt een houvast en het klopt ook zo!
  Liefs en een prachtig nieuwjaar gewenst,
  Janine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Janine,
   Wat bijzonder dat je nu jouw potentieel serieus neemt en het gaat onderzoeken. En met een 38/11 levenspad heb je enorm veel potentieel. Spannend.
   Geniet van de weg en numerologie kan een hele goede wegwijzer zijn.
   Voor jou een nieuwjaar gewenst met mooie zingeving.
   Liefs, Maaike

  2. Dag Maaike, ik ben geboren op 11 oktober 1955, heb veel interesse in alles wat spiritueel is, ik volg momenteel een cursus Mingjue conducteur en the power of sound van Zhineng gigong. Ik ben héél gevoelig en voel dingen aan. Ik 3 dagen geleden gedroomd van volgend nr 072 19 93 97 als ik dit optel kom ik aan 2, welke boodschap is dit voor mij? Liefs Linda

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Linda,
    Wat bijzonder dat je over nummers droomt. De 2 gaat onder andere over evenwicht en harmonie. Heb er net een blog over gepubliceerd. Misschien wordt het een en ander dan duidelijk.De betekenis van nummer 2
    Laat het me weten. Succes,
    liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marlena,
   Klopt, jouw levenspadnummer is een 38/11. De 11 is een meestergetal die je in principe niet meer reduceert naar de 2. Wat leuk dat je je erin wilt verdiepen want het pad met een meestergetal vraagt meer aandacht. Je kunt voor meer info over numerologie mij volgen op Instagram, Facebook en MeWe. Daar post ik regelmatig wetenswaardigheden. In 2021 is jouw persoonlijk jaar nummer een 2, een mooie basis om de energie van de 11 te gaan leren kennen.
   liefs, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top