Je verjaardags getal of basis nummer - Maaike Niemantsverdriet

Je verjaardags getal of basis nummer

Basisnummers of verjaardagsgetal

Jouw geboortedag, een belangrijk getal voor persoonlijk succes en het succes in jouw onderneming.

Verjaardagsgetal

Je dag van de geboorte vormt je eerste basisnummer. Het vormt de kern van je persoonlijkheid. Het laat zien hoe je de wereld benadert, wat jouw innerlijke drive is en wat je uitdagingen zijn.

Wat is succesvol voor jou en wat houdt je tegen?

De energie van dit getal is vaak hoe anderen jou herkennen, het gezicht naar de buitenwereld.

Energie van het verjaardagsgetal algemeen

Het algemene getal van je verjaardag wordt berekend door de optelling van het cijfer van deze dag te herleiden tot één getal.

Bijvoorbeeld 23, dat is 2+3= 5 dus het algemene verjaardagsgetal in dit voorbeeld is 5.

De geboortedag geeft de algemene tendensen aan waar je mee te maken krijgt.

De positieve energie van het getal 5 is scherpzinnig, veelzijdige natuur en bijzonder enthousiast.

De negatieve kant van de 5 is impulsief, nonchalant en te zelfverzekerd. Er is nog veel meer te vertellen over het getal 5 maar dat is voor een ander blog. De getallen zijn ook allemaal verbonden met een astrologisch teken, een planeet en een chakra.

Energie van het verjaardagsgetal specifiek

Het nummer van je verjaardag is het getal zoals het is, dus niet herleiden.

In bovenstaand voorbeeld blijft de 23 dus gewoon staan. Dit getal is meer specifiek, individueel en nauwkeuriger. Dit getal is van invloed op je hele leven. Deze invloed is het grootst tijdens de middelbare leeftijd. Dit getal geeft de vorderingen die je maakt en de wijze waarop je je ontwikkelt op je levenspad weer.Je kijkt niet alleen naar het hele getal, maar ook naar de energie van de getallen afzonderlijk.

In het voorbeeld van de 23 kijk je dus ook naar de 2 en de 3 afzonderlijk.

De positieve energie van nummer 2: houdt van gezelschap, van muziek en laat zich gemakkelijk door de omgeving beïnvloeden.

De negatieve kant van nummer 2 is snel gekwetst zijn en weinig zelfvertrouwen.

De positieve energie van nummer 3 is eveneens goed gezelschap, veel talenten en een scherpe geest.

De negatieve kant van nummer 3 is snel verveeld zijn en een te levendige verbeelding hebben.

De positieve energie van nummer 23 is ethisch, gewetensvol en een veelzijdige natuur.

De negatieve kant van nummer 23 is saai, muggenzifterig en introvert.

Ken de energie van je verjaardagsgetal of basis getal

Je voelt en weet als je niet meer “on track” bent maar het is vaak moeilijk om uit te zoeken waarom dat zo is. Het kennen van de energie van je basis getal of verjaardagsgetal maakt het een stuk makkelijker om je patronen en uitdagingen te begrijpen. Het is een groot deel van de kern van wie je bent, zowel positief als negatief. Je hebt deze getallen in jouw kosmische blauwdruk omdat je klaar bent voor de reis die deze getallen met je maken.

Succes voor jou en je onderneming

De kwaliteit van dit getal heb je bij je geboorte mee gekregen. De kunst is om daar bewust van te worden en deze kwaliteiten te activeren zodat het een succesgetal voor jou wordt, zowel persoonlijk als zakelijk. Deze energie helpt je bij het vervullen van je roeping en mogelijkheden. Hieronder een kort overzicht van de getallen en hun energie.

Verjaardagsgetal 1

Deze heb je als je geboren bent op de 1ste, 10de, 19de of 28ste

Activeer je sterke gevoel van onafhankelijkheid, sta voor jezelf en af en toe heb je tijd voor jezelf nodig. Helpt met het weten wie je kunt vertrouwen.

Verjaardagsgetal 2

Deze heb je als je geboren bent op de 2de, 11de, 20ste of 29ste

Activeer het sterke gevoel van partnerschap/ teamwork en connectie, bijvoorbeeld met cliënten. Wees bewust van je goede intuïtie gevoel en vertrouw hier op. Vind de juiste woorden om jezelf uit te drukken

Verjaardagsgetal 3

Deze heb je als je geboren bent op de 3de, 12de, 21ste of 30ste

Activeer het sterke gevoel van entertaining en expressie voor het overbrengen van ideeën. Reageer op de toevallige mogelijkheden die zich voor doen

Verjaardagsgetal 4

Deze heb je als je geboren bent op de 4de, 13de, 22ste of 31ste

Activeer het sterke gevoel van de kwaliteit van je intuïtie. Zelf-discipline door organisatie en oog voor detail. Planning in combinatie met flexibiliteit is belangrijk

Verjaardagsgetal 5

Deze heb je als je geboren bent op de 5de, 14de of 23ste

Activeer het sterke gevoel van de snelle denker en heb de moed om de veranderingen aan te zien. Helpt bij het nemen van risico. Wordt een game-changer

Verjaardagsgetal 6

Deze heb je als je geboren bent op de 6de, 15de of 24ste

Activeer je kracht van  down to earth benaderingen. Discipline en eerlijkheid zijn belangrijk. Sta toe om anderen te ondersteunen  bij moeilijkheden in plaats van het zelf op te lossen.

Verjaardagsgetal 7

Deze heb je als je geboren bent op de 7de, 16de of 25ste

Activeer je sterke intuïtie in combinatie met een onconventionele benadering om problemen op te lossen. Leiderschap door soms op te gaan staan en soms door het alleen op te lossen.

Verjaardagsgetal 8

Deze heb je als je geboren bent op de 8ste, 17de of 26ste

Activeer je sterke drive en ambitie met focus.  Efficiëntie JA,    shortcuts NEE!  Heeft authoriteit en power zowel in persoonlijk als in het professionele leven

Verjaardagsgetal 9

Deze heb je als je geboren bent op de 9de, 18de of 27ste

Activeer je sterke idealisme en voorstellingsvermogen om tot een oplossing te komen. Authentiek charisma en leiderschap.  Zet gezonde grenzen voor anderen en jezelf

Nu heb je een summier idee van de energie van de desbetreffende getallen.

Het is veel uitgebreider maar dat komt aan bod en een persoonlijk numerologie rapport en consult.

Laat me weten hieronder welk verjaardagsgetal jij hebt en dan zal ik je er nog wat meer over vertellen of kijk op mijn Instagram feed voor meer informatie.

Liefs, Maaike

4 reacties op “Je verjaardags getal of basis nummer”

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Chantal,
   Jouw verjaardagsgetal of basisnummer is een 4. Vier is het nummer van verandering, revolutie en vooruitdenken. Nieuwsgierig en open minded om de wereld vanuit alle hoeken te bekijken.. Mensen met het basisgetal vier zijn vaak gepassioneerd, innovatief en nieuwsgierig en willen veel ontdekken en ervaren.
   Levensdoel is innovatie
   Levensles is eigenwaarde, en het verbinden met anderen.
   Herken je hier iets in? Geniet van al deze mooie eigenschappen.
   Hartelijke groet, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Iris, dan is jouw eerste basisnummer een 8. Met een basisnummer 8 wil de wereld jouw authenticiteit, kracht en passie zien. Je bent hier om te focussen op kracht, passie, authenticiteit, verbondenheid, spiritualiteit en het versterken van deze punten. De diepere verbondenheid krijg je als je je meer met gelijkgestemden gaat verbinden. Je loopt op een pad van tegenstellingen. Humor zal je pad “verlichten”.
   Jouw levenspadnummer is een 9. Het pad van de humanitarian. Maar dat is weer een heel ander onderwerp. Geniet van al jouw sterke punten, liefs, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top