Levenspad nummer 33, een "job"on earth - Maaike Niemantsverdriet

Levenspad nummer 33, een “job”on earth

Levenspadnummer 33

Is jouw geboortedatum opgeteld nummer 33, een meestergetal,  en wil je hier meer over weten? Lees dan dit blog.

Sleutelwoorden

Onvoorwaardelijke liefde, spiritualiteit, empathie, visionair, liefde en harmonie, de verzorger, meester leraar, eenheid.

Algemeen

Levenspad nummer 33 komt niet heel vaak voor. Normaal komt een numeroloog er maar een paar tegen in haar/zijn carrière. De afgelopen maanden zijn er zo ontzettend veel mensen met een levenspad nummer 33 op mijn pad gekomen, onvoorstelbaar. Heb het gevoel dat de 33ers onder hun steen tevoorschijn komen. Ze zijn o zo nodig in deze tijd van overgang van dualiteit naar eenheid, van Vissen tijdperk naar Aquarius tijdperk of van 3D naar 5D. There is a job to do…..

De energie van meestergetal 33 wordt ook wel de Christustrilling genoemd, de liefdestrilling op het hoogste niveau, het niveau van mededogen. De 33 geeft de energie van liefde en compassie aan maar dan meer in universele zin, de liefde voor het bestaan en alles dat leeft. Dit kan zich uiten in universele dienstverlening of bijvoorbeeld in gezin/familieverband maar ook breder voor mensheid, dier en natuur.

De 33 wordt ook gezien als het nummer met de moeilijkste taak. De trilling van dit nummer is verbonden met bewuste (geestelijke) dienstbaarheid, verdraagzaamheid, begrip, genezing en opoffering. Als 33 jouw levenspadnummer is dan geeft dat het verlangen aan om te onderwijzen/onderrichten, inspireren en te troosten. Verantwoording hierin is een rode draad.

Dit getal geeft een grote verantwoordelijkheid om in overeenstemming met met de kosmische wetten van harmonie en dienstbaarheid te leven.

Symboliek van nummer 33

Waar kom je het getal 33 zoal tegen?

 • Wij hebben 33 wervels
 • Koning David regeerde 33 jaar over Israël
 • Moslims hebben 33 gebedskralen om te bidden
 • Jezus stierf op 33 jarige leeftijd.

De verborgen betekenis van nummer 33 is om een hoger niveau van menselijk bewustzijn te krijgen omdat dit nummer een krachtige energie en spirituele vibratie heeft.

Dubbel 3 en 6

Nummer 33/6 bevat de dubbele energie van het getal 3. De energie van het getal 3 gaat over creatieve expressie, creativiteit, communicatie en emotionele gevoeligheid. Nummer 6 (3+3=6) is een energie die gaat over verzorging, acceptatie, en visie. Het getal 33 representeert de hoogste vorm van goddelijke realisatie en de ultieme gave van de dubbele 3 en de 6.  De 33ers bezitten  de buitengewone gaven om de “leraar” te zijn. Het is je roeping om te onderwijzen door te laten zien hoe je het zelf gdaan hebt of doet. Je hebt hier een leidersschap rol in.

Er zijn numerologen die het getal 33 altijd reduceren naar de 6. In deze tijd zijn er steeds meer mensen klaar om hun 33 taak op te pakken. Mocht de taak van de 33 veel te zwaar zijn op een moment dan kun je altijd terug vallen op de energie van de 6.

Opdracht van de 33

De opdracht voor het meestergetal 33 is om tot een volledig besef te komen dat je over een “meester” ziel beschikt en daarmee over enorme kracht, macht en kundigheid. Dit legt een enorme verantwoording op de schouders van de mensen met dit levenspadnummer.

De 33 heeft eerst veel te helen uit de kindertijd van dit leven en vorige levens om vervolgens anderen te kunnen helen. De 33 is hier om eerst onvoorwaardelijke liefde voor zich zelf te hebben en dan voor de medemens. De 33 transformeert pijn in schoonheid. Net zoals de meestergetallen 11 en 22 groeit de 33 door moeilijke situatie die veelal het ego breken.

De opdracht van de 33 is ook om de sterke intuïtie en beoordelingsvermogen te gebruiken om echt van onecht te onderscheiden want dan kunnen ze pas dienstbaar zijn zonder zichzelf op te offeren. Hier komt het gezegde “gooi geen paarlen voor de zwijnen” om de hoek kijken.

De 33 kan dit allemaal want enkel oude en ervaren zielen komen op aarde met het levenspad nummer 33.

Uitdagingen voor de 33
 • De grootste uitdaging is twijfel over jezelf en perfectionisme
 • Het is heel belangrijk om je eigen emoties te herkennen, te uiten en hier geen oordeel over te hebben
 • Om medelijden los te laten en te transformeren in mededogen
 • Verantwoordelijkheid te nemen en je zegeningen te tellen
 • Angst om te zetten in inspiratie
 • Vermijdingsgedrag of luiheid om te zetten in zelfdiscipline
 • De moed hebben om 100% jezelf te zijn

De 33 is ook op aarde om te dealen met problemen met perfectionisme, met emotionele expressie en met gebrek aan zelfvertrouwen. Het is de bedoeling om dit ten goede om te zetten om zo jouw inspirerende visie naar voren te brengen.

Master teacher

Het is het nummer met de energie van de master teacher. Mensen met de trilling 33 hebben vel energie en toewijding om goed te doen in deze wereld. Ze proberen het bewustzijn van veel mensen te verhogen en willen van de aarde een veel betere plek maken. Oftewel heaven on earth, van dualiteit naar eenheid, van Vissen naar Aquarius tijdperk, van 3D naar 5D.

Dit meestergetal is ook verbonden met de planeet Pluto, de grote transformator. Pluto kan oude energieën die niet meer dienen omvormen tot nieuwe energie. Pluto haalt de onderste steen boven en is gericht op herstructurering van dat wat niet meer nodig is.

Acties voor levenspad 33
 • Sluit vrede  met de invloed van dit nummer op je persoonlijkheid en je bestemming
 • Je draagt veel verantwoording en dat zal je dienen te accepteren
 • Accepteer dat veel mensen je niet kunnen volgen of begrijpen
 • Blijf trouw aan jezelf en aan je intuïtie, mede dankzij jou zullen we een betere wereld krijgen
 • Sta open voor grotere krachten
 • neem verantwoordelijkheid voor je acties en je keuzes

Als je gezegend bent met dit nummer dan doe je er goed aan om alles uit dit levenspad te halen. De 33 kan vanuit het hogere zelf en het contact met de bron wonderen verrichten en haar/zijn volledig scheppend vermogen bewust gebruiken. De 33 is in staat om mensen vreugde te brengen. Het getal 33 opent poorten naar kosmisch bewustzijn.

Je hoeft geen moeder Theresa te zijn om aan je roeping van nummer 33 te voldoen. Zolang als je onvoorwaardelijke liefde en plezier in je dagelijkse leven brengt dan ben je op je juiste pad.

Als je de behoefte voelt om te reageren op dit blog, je hebt vragen, ervaringen die je wilt delen of aanvullingen dan kan dit hieronder.

Ik wens je veel licht en plezier met deze prachtige energie toe.

Liefs, Maaike

PS, ken jij iemand met dit levenspadnummer?  Leuk als je dit blog dan deelt.

ps, meer weten over meestergetallen, lees dan ook “Wat zijn meestergetallen in Numerologie“.

54 reacties op “Levenspad nummer 33, een “job”on earth”

 1. Hoi Maaike, wat een overzichtelijk blogartikel, dank daarvoor.
  Graag zou ik je twee vragen stellen.

  Vraag 1.
  Ik kwam bij dit artikel terecht omdat ik aan het zoeken was hoe het komt dat ik de laatste jaren zo vaak moe ben (en energie verlies). Ik heb het idee dat ik opensta, zeg maar. Dat anderen gemakkelijk mijn energie kunnen stelen. Bij de ene mens laadt ik (onopgemerkt) op, bij de andere mens – bijvoorbeeld na een korte vergadering – ben ik voor 98% leeggezogen. Ergens staat een deur open. Nu las ik over de eigenschappen van het levenspad van de 33’er en ik herken het: let op je energie!

  Hoe bereikt de 33’er een optimaal punt van energiehuishouding, dus zeg maar een balans? Heb je misschien wat handvaten om hiermee aan de slag te gaan? Ik bedoel, waar begint de nummer 33 (en hoe) als hij of zij en perfecte energiebalans wil creëren, rekening houdende met zijn taak op aarde?

  Vraag 2.
  Daarnaast heb ik nog een vraag. Je schrijft “Sta open voor grotere krachten”. Welke krachten bedoel je dan precies (en hoe kom ik daarmee in aanraking)?

  Groetjes Herbert

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Herbert,
   Dank voor je reactie op mijn blog. En ja heel herkenbaar van de energie die weglekt. Ik kan niet zo zeggen waar dat aan ligt, dat kan aan heel veel dingen liggen.
   Een energiebalans creeëren doe je niet in 1 dag, helaas. Ik bied via mijn website een gratis energy call aan, misschien een idee om daar gebruik van te maken?
   Met open staan voor grotere krachten bedoel ik eigenlijk het ongeziene, universele krachten, helderziendheid, heldervoelendheid. En daar ben je als 33er al mee in aanraking, bewust of onbewust.
   Groetjes, Maaike

 2. Dag Maaike

  Kan je iets vertellen over zielegetal 33? Ik vond ‘t boeiend t lezen over t levenspad, maar m’n zielegetal is 33 . Op t net vind ik vaak oppervlakkige info …
  Ik ben benieuwd! 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Sara,
   Het zielegetal geeft aan wat je werkelijk bent, inclusief de ervaringen en kwaliteiten die je uit andere levens hebt meegenomen die vaak nog (deels) onbewust zijn.

   Met de 33 als zielegetal ben je vaak gevoelig, intuïtief en meedogend. De zielegetal 33 heeft een heldere, vaakk idealistische visie op de toekomst en willen graag meewerken aan het brengen van vrede voor de gehele mensheid, dit met moed, overtuiging en doorzettingsvermogen.
   De ziele-uitdaging is om het mededogen en inzicht te ontwikkelen om anderen bij te staan, maar ook leren zichzelf in balans te houden en niet onnodig energie weg te geven.
   Sara, herken je hier iets in? Laat me weten.
   Liefs, Maaike

 3. Prachtig, ik krijg erg vaak het getal 538…vandaag in combinatie met 33, voor de 2e keer. Ik was benieuwd en kwam via Google op deze pagina.
  Mooi, ik ga verder lezen
  Lieve groet,
  Marleen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Marleen,
   Wat speciaal Marleen dat je deze getallen combinatie tegenkomt. Getallen zijn de taal van het universum, dus waarschijnlijk zit er een boodschap voor jou in.
   Veel leesplezier,
   Hartelijke groet, Maaike

 4. Nog even een correctie op de medicijnkaart. Nummer 33 de kaart di ik trok was de wezel en niet zoals ik schreef de das.

  1. oh, dat is jammer zeg. Ik ben een 33 en mijn achternaam is Dassen. Ik voelde me goed bij die medicijnkaart. Kun je zeggen welk nummer de das dan wel heeft? Dank je wel alvast.

 5. Beste Maaike, ik voel me sinds mijn prille jeugd een 33. Streef altijd naar harmonie en ben tegelijkertijd bang en nerveus. Ik had op jonge leeftijd visioenen over een onmetelijke ruimte waar ik in zweefde en me alleen voelde, want mijn gedachten gingen dan onmiddellijk naar ons aardse vergankelijke bestaan en ik dacht, waar blijf ik dan in deze eeuwigheid, wanneer mijn leven ineens ophoudt te bestaan. Ook droomde ik regelmatig dezelfde droom waarin ik in mijn rechterhand de wereld droeg. Mijn hand was echter enorm. Toen ik in 2018 de auto van mij zus leende met getal 33 in het kenteken, om per boot naar Engeland te gaan, was het aan de lopende band nummer 33. Een paar dagen later, in Londen trok ik in een winkeltje een medicijnen kaart en jawel nummer 33 de das. Gisteren na een moeilijk gesprek met mijn partner rekende ik in de supermarkt mijn boodschappen af bij de zelf scanner: € 33,00. Van mijn moeder die al jaren geleden overleden is trof ik een agenda aan een aantal jaren geleden. Ik bladerde naar mijn verjaardag en warempel op die dag 29 juni stond: Pieter 33. Twee jaar geleden moest ik mijn auto verkopen en mijn zus had net een nieuwe auto gekocht, en stelde zelf voor om haar auto met het kenteken 33 aan mij te geven en deze niet te verkopen. Het nummer 33 komt nu al jaren zo vaak voorbij en ik doe iedere dag oefeningen uit het boek “Een Cursus In Wonderen”, gericht op het Christus bewustzijn. Mijn ego begint steeds heftiger te protesteren want dat wil het helemaal niet voor mij. Het ego wil dat ik niet terugkeer naar de liefde en me schuldig blijf voelen en dat heb ik vaak zo gevoeld. Ofschoon ik goed deed was daar altijd weer de dwingende stem van het ego, die me vertelde dat ik het niet waard ben. Loyaliteit is één van mijn eigenschappen. Maar ik besef nu dat ik onbewust loyaal ben geweest aan mijn ego, en me altijd weer schuldig voelde en bang was en me terugtrok en situaties wilde vermijden. Nu wil ik loyaal zijn aan de Christus in mij, het goddelijke Kind dat zachtjes vraagt om hem te omarmen.
  Groetjes, Pieter

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Beste Pieter, dank voor je mooie en uitgebreide reactie waarin je zo mooi jouw gevoeligheid rondom de 33 beschrijft en alle “”toevalligheden”” daar omheen. Als je veel 33 ziet dan is dat een teken en of bevestiging van het universum. Wat mooi zoals je je proces beschrijft van het ego en de balans daarin met de 33 of Christusenergie. Geniet ten volste van de omarming van het licht. Een ieder heeft het nodig en is het meer dan waard.
   Liefs, Maaike

 6. Wat een prachtig artikel. Ik kan niet anders zeggen dan dat het tot in de puntjes klopt! Zelf ben ik zo een “fan” van mijn “nummer” dat ik het heb vereeuwigd op mijn pols dmv een tatoeage. Ik heb 2 jaar geleden mijn vader verloren en wij maakten de afspraak hoe en met wat hij mijn aandacht zou trekken vanuit de “overzijde” en om een voorbeeld te geven… ik zit in de auto en denk aan mijn pa, mijn maat mijn vriend! De tranen schieten in mijn ogen en ik besef weer even harder dan normaal dat ik nooit meer zijn stem zal horen. Terwijl ik mijn tranen probeer tegen te houden kijk ik naar de auto voor mij en het kenteken begint met 33…. Ik voel een warm gevoel door mijn lichaam stromen en langzaam besef ik dat het een niet een maar mijn teken is, een knuffel van boven met de boodschap waarvan ik weet wat die inhoudt. Nogmaals ik ben geraakt door dit stuk en tot een paar jaar geleden heb ik nog nooit zo een mooi artikel gelezen over “33” en geloof me ik heb hem suf gegoogled:)!

  Dank voor deze mooie opheldering!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anita,
   Wat een bijzondere reactie heb jij, dank daarvoor! Speciaal dat je nummer 33 als tatoeage hebt. En wat mooi dat je zo de tekenen van je vader uit het universum mag ontvangen.
   Deze manier van communiceren hoort echt bij de 33 energie. En wat fijn dat het blog jou geraakt heeft.
   Geniet van de energie, liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Diana,
   Dat is een speciale combinatie, 2 Meestergetallen. Mijn partner en ik zijn beide een 29/11. Mijn ervaring is dat je elkaar kunt aanvullen en ondersteunen in de energie van de meestergetallen, het is toch een intense trilling.
   Ervaar jij dat ook zo?
   Liefs, Maaike

 7. Hallo Maaike,

  Heel mooi en duidelijk. 26-11-1958 dus 33. Hoe mooi komt alles op zijn plaats met jou uitleg. En toeval bestaat niet, ik ben precies op mijn 60 ste echt “bewust” geworden. Het was geen gemakkelijk leven, ik zou zeggen dat ik 3 levens in één doorgeworsteld heb maar de laatste jaren werd het duidelijk waarom en ik zou het voor niets willen ruilen. Ik ben daarom uiterst dankbaar om nu hier op aarde te zijn en een aandeel te mogen hebben aan de evolutie van de aarde en de mensheid, op welke manier dat ook moge zijn.
  Nogmaals dank voor je duidelijke, inspirerende en zeker hulpzame uitleg,
  Met liefdevolle groeten

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Stan,
   Dank voor de mooie reactie. Het leven van een Meestergetal als levenspad is niet makkelijk en gaat niet over rozen. Zo bemoedigend te leze dat je dankbaar bent voor wat het gebracht heeft. En ja, we zijn allemaal zo nodig om ons aandeel te leveren aan de verandering van de aarde. Licht brengen in de duisternis.
   Liefs, Maaike

  2. All s valt hiermee op zijn in plek. Al jaren wist ik dat ik een 33 ben (17-01-1968), vanaf het moment dat ik een tarot opleiding deed waar o.a. ook nummerologie in voorkwam. Daar werd het doorverbonden naar de wezenskaart 6 van de geliefden, waar ik weliswaar wel wat van mijn karmische taak in herkende, maar in de 33 herken ik zoveel meer. Zoals mijn moeder altijd al zei, je bent een oude ziel en met een moeilijke taak op deze aarde. Moeder van 3 kinderen met een autistische beperking en nazorg regisseur/ casemanager/ maatschappelijk werker van gedetineerden, waar ik graag met de meest zware groep gedetineerden werk. Mijn levensbeschouwing is vanaf mijn jongste jeugd al hekserij geweest, waar ik de verbinding (en mijn plek) tussen mens, natuur en de universele kosmos en onze
   Moeder Aarde eer. En draag dit ook zo uit. Ik vind het hebben van wederzijds respect, mededogen en verdraagzaamheid erg belangrijk en ik voel daarin hebben om mijn eigen verantwoordelijkheid zwaar op mijn schouders rusten. En heb meerdere eerdere spontane herbelevingen gehad van eerdere levens.
   Het lezen van dit stukje over meestergetal 33 was voor mij dan ook een emotioneel stukje herkenning over mijn eigen levensdraad in dit leven. Dank daarvoor!

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hallo Cindy,
    Wat speciaal dat je dit allemaal met ons deelt, heel intiem eigenlijk. En wat mooi dat dit blog een emotionele herkenning gaf.
    Hou je mooie levensdraad vast.
    Liefs, Maaike

 8. Smslotboom@gmail.com

  Hallo Maaike,
  Gisteren ontmoette ik iemand die over numerologie vertelde. Ik had er niet zo veel mee, maar toen ze zei dat ik het meestergetal 33 had werd ik toch wel nieuwsgierig (11-07-1977). Zo kwam ik op jouw site terecht. Ik vind de uitdagingen heel erg bij mij passen. Heel interessant om te lezen allemaal. Ik wil heel graag weten wat mijn levensdoel is. Is dat voor elk 33 nummer hetzelfde? Hartelijke groet, Sandra S.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sandra,
   Wat leuk dat iemand jouw interesse heeft gewekt voor numerologie. Inderdaad is jouw levenspad meestergetal 33. Je hebt ook nog veel invloeden van de nummers 1 en 7.
   In grote lijnen is de energie van de 33 hetzelfde voor een ieder die dit als levenspadnummer heeft. Echter je hebt nog zoveel meer nummers in jouw kosmische blauwdruk zitten die die 33 beïnvloeden. Dus iedereen weer uniek. Om echt jouw levensdoel uit te zoeken via numerologie is het raadzaam om een numeroscoop te laten maken. Wil je hier meer over weten dan kun je je altijd inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek via mijn website.
   Geniet ervan, succes en hartelijke groetjes, Maaike

 9. Hoi Maaike!

  “Toevallig”, kwam ik gisteren op deze site terecht, omdat iets in me zei dat ik mijn geboortedatum nog eens moest optellen.
  28-9-1949. Een zes dus. Maar ook 33.
  Als dat zo is dan vallen er heel veel kwartjes bij deze cijfers.
  De universiteit van mijn leven was niet makkelijk, zoveel geleerd.
  Toen ik jouw uitleg over 33 las, was ik zo blij, zo herkenbaar!
  Dank jewel daarvoor!

  Veel is nu nóg duidelijker, heb me altijd een buitenstaander gevoeld.
  Als 6/7 jarige stond ik in de hal van de school. Ik voelde me oud, dat gevoel kan ik zo oproepen. En dacht bij mezelf; “ wat doe ik hier eigenlijk?”

  Langzamerhand, door alle jaren heen is dat duidelijk geworden.
  Nu na deze louterende en moeilijke C tijd, ben ik heel dicht bij mezelf gekomen en in mijn kracht komen te staan.
  Ik ben klaar voor de volgende taak, die ongetwijfeld gaat komen.

  Liefde en licht uitstralen, ondanks de tweespalt die nu gecreëerd wordt, zie ik zoveel verbinding en liefde.

  Veel liefs en kracht voor iedereen die hiermee worstelt.
  Dank Maaike voor je mooie site.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ineke,
   Toeval bestaat niet zullen we maar zeggen. Wat mooi dat je deze ontdekking bij jezelf gedaan hebt. En wat mooi om te lezen dat je in deze C-tijd in je kracht bent komen te staan. Dat is wat ik iedereen zo gun. Blijf je mooie licht schijnen, zoooo nodig nu.
   Liefs, Maaike

 10. Beste Maaike,
  Mooie site en aanbod!, En .. bijzonder dat je op elk bericht op jouw blog reageert!
  Onlangs leerde ik dat mijn nummer het getal 33 is. (geb 23-07-1965)
  Zonder kennis van numerologie was het altijd al ‘mijn geluksnr.’ dat bleek nu geen toeval(?)
  Het verklaart veel. Het leven niet makkelijk vinden, zoekend en uiteindelijk enkele jaren geleden, na een crisisperiode een andere richting uit, en tot mijn eigen verbazing yogadocente geworden. Dit ben ik recentelijk gaan begrijpen.. 😉 en past helemaal bij mij en volg momenteel de opleiding tot bewustzijnscoach.
  graag stel ik een vraagje: hoe bijzonder ik het ook vind, ik weet niet wat te doen met getallen die totaal niet overeenkomen met mijn ervaring, een voorbeeld: huisnr van mijn ouders is 32 (=5) daar al bijna 40 jaar wonende, en daar is alles totaal anders dan wat ik lees over nummer 5. Dan kan ik e.e.a zo in twijfel trekken. Mag ik je idee hierover?
  alvast veel dank (voor je antwoord vanuit Portugal <– super dat je hebt kunnen realiseren te wonen waar je graag wilt, is mij nog niet gelukt! )
  hartelijke groet, Karin

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Karin,
   Wat mooi dat je je nu realiseert dat jouw levenspad nummer het meestergetal 33 is. Inderdaad dan kun je al meer begrijpen over je eigen pad. Iedereen heeft een uitgebreide kosmische code gebaseerd op je geboortedatum en naam. Dus je hebt nog veel meer nummers in jouw blauwdruk zitten. Ook bewoners met hun eigen kosmische codes kunnen andere nummers beïnvloeden of het tegenovergestelde van deze energie leven. Het ligt eraan of er sprake is van een (dis)balans of niet. Dus het hangt van meerdere factoren af. De omschrijving van het nummer 5 in mijn blog is een algemene energie, een algemene indruk maar je kunt er nog veel dieper naar kijken.
   Ik weet zeker dat het je gaat lukken om een mooie woonplek voor jezelf te creëren. Geniet van alle processen.
   Liefs, Maaike

 11. Hoi, ik ben ook nr 33, 26-4-1974.
  Voel me super nu, vooral omdat ik weet dat alles heel mooi wordt.
  PS: moeder Theresa is geen lieverdje..
  Groetjes Iwan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Iwan,
   Dank voor je spontane reactie, en wat fijn dat je je lekker voelt met de energie van je levenspad nummer 33.
   En ja, het gaat mooi worden….
   Groetjes, Maaike

 12. Hoi Maaike,
  Het levenslesgetal van mij en mijn zoon is 33.
  Daarnaast heeft mijn zoon ook als zielsgetal een 33.
  Hij is in mijn ogen zo gevoelig en niet weerbaar genoeg dat hij nog niet klaar is voor de brugklas die over twee weken begint.
  Kun je misschien wat tips geven hoe ik hem het beste kan begeleiden?
  Ik ga zeker meer lezen want vond het erg interessant.
  Bedankt voor dit heldere stuk!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Joyce,
   Wat speciaal dat jullie beiden een levenspad nummer 33 hebben. Het komt al niet veel voor en dan in hetzelfde gezin.
   Ik denk dat voor elk kind de overgang van de basisschool naar de brugklas zwaar en overweldigend is en zeker voor kinderen met een meestergetal als levenspad nummer.
   Het belangrijkste is dat hij goed geaard blijft en zich zelf op nummer 1 zet en niet te perfectionistisch is/wordt.
   Wel fijn dat jullie elkaar kunnen aanvoelen met deze mooie energie.
   Mocht je meer ondersteuning willen dan kan dat middels een eerste gratis kennismakingsgesprek via mijn website.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

 13. Hallo, ik ben 33 jaar en volgens mij heb ik ook nummer 33 (geboortedatum: 06-01-1988).
  Ik zit nu 1,5 jaar ziek thuis, vanwege een “burn out”. (Alles omvattend woord, maar met veel inhoud). Heb jij enige tips voor mij? Hoe ik door deze enorm sombere en angstige tijd van mijn leven heen kan komen? Mvg Wendy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   Inderdaad is jouw levenspad nummer een 33 en dan ben je ook nog eens 33 jaar, dubbelop.
   Het is altijd moeilijk om zo wat tips te geven met weinig gegevens en verdere informatie. Weet dat je de energie van de 33 aan kan, anders had je het niet gehad.
   Wat ik aanbied op mijn site is een gratis call. Daar kun je gebruik van maken als je wilt en dan kan ik wat gerichter adviseren en eventueel kijken wat ik nog meer voor jou zou kunnen betekenen.
   Liefs, Maaike

 14. Wauw! Dit is nogal surreal voor mij. Ik ben sinds vorige week erachter gekomen dat mijn ascendant “vissen” is en mijn maanteken “waterman” Zelf ben ik een “boogschutter”. Dus mijn drang naar vrijheid en de waarheid zit in mijn core. Ook een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mijn pijlen omhoog gericht, belangstelling voor het hogere, voor idealen, voor de waarheid. Als kind kreeg ik vaak te horen dat ik “wijs” was voor mijn leeftijd. En dat maakte dat ik bij mezelf dacht “ben een oude ziel”. Dit zorgde er ook voor dat ik mij altijd onbegrepen voelde door de mensen om mij heen terwijl ik de mensen om mij heen wel altijd begreep. Ik was namelijk altijd bezig met het begrijpen van het gedrag van mensen, wat maakt dat mensen zo reageren, wat zit erachter het gedrag van mensen? Zeer analytisch op dit gebied naar de mensen om mij heen en naar mijzelf. Groot empathisch vermogen waardoor mensen altijd de behoefte hebben om altijd hun hele levensverhaal aan mij te vertellen terwijl ik ze net had ontmoet. Voel vaak perfect aan wat de ander voelt/ door maakt. Ook al heb ik het zelf niet meegemaakt, maar hierdoor wel vaak goede adviezen kan geven. Als kind zei ik altijd al “wil de wereld verbeteren”. En schopte ik tegen het huidige gezag en het systeem aan. Wat er voor zorgde dat mijn jeugd niet makkelijk was, want toen voelde ik al dat de wereld waarin ik leef niet klopte “matrix”. Ook altijd zoekende geweest naar de zin van het leven en mijn eigen doel in het leven. 24/7 op de automatische piloot verbindingen leggen met alles om mij heen om zo een het grotere plaatje te kunnen zien. Altijd puzzelstukjes aan het leggen tot op de dag vandaag. Nu heb ik afgelopen oktober mijn 18 jarige relatie beëindigd met een “vis”. Ik heb 18 jaar stil gestaan en mijzelf verloren in de relatie om mijn partner te willen veranderen/ helpen. Nou is mijn planeet Jupiter wat staat voor expansie, beweging en optimisme. Heeft iets vaste vorm gekregen dan behoort het niet meer tot Jupiters Domein. En dat is waar ik was afgelopen oktober. Ik was klaar met 18 jaar stil staan, negativiteit en dan eindelijk het besef dat “ik” niet degene ben die de beweging gaat krijgen in deze relatie die ik wil. Dus toen heb ik de navelstreng door geknipt. En in december heb ik een “waterman” leren kennen op een datingsite waarbij de chemistry op energetisch niveau mij diep in de ziel heeft geraakt. Voor mij voelt het als een “twinflame”. En sinds dat het uit is ben ik weer mijzelf aan het vinden. En mede door de “coronanonsens” erg bezig met focussen op positiviteit, wet van de aantrekkingskracht en zelfliefde. Accepteren wie ik ben met mijn plus- en minpunten en bezig om nog meer vanuit mijn hart te leven. Bezig met het herkennen van mijn emoties: voelen, benoemen en dan vooral loslaten. 100% mijzelf zijn! Precies wat jij benoemt in de bovengenoemde punten. Ook de controle volledige loslaten in mijn leven (perfectionisme). En alles gewoon op mijn pad te laten komen, just go with the flow. Minder hard zijn voor mezelf. Dus die zelfliefde en verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven en blij te zijn met alles wat ik heb. En te focussen op hetgene wat ik “wil” ipv te focussen op hetgeen wat ik “niet” wil. En het meeste grote leerpunt bij mij is wat jij ook benoemde en dat is “zelfdiscipline” , want kan idd enorm lui zijn. En naarmate ik mij steeds meer op het juiste pad bevindt wordt mijn inspiratie ook steeds groter en sterker. En sinds dat ik bezig ben met de wet van de aantrekkingskracht heb ik al heel veel mensen met deze kennis positief beïnvloedt en geholpen. En nu dat ik weet dat mijn maanteken “aquarius” is snap ik nu dat de urge naar transformatie, eenheid, liefde, acceptatie, naastenliefde en vrijheid bij mij in mijn ziel, sterker is dan ooit tevoren! Ik ben ook helemaal klaar met deze wereld van dualiteit en al die achterlijke regels binnen onze samenleving. Ik wil eenheid, verbondenheid en met z’n allen gewoon een betere wereld creëren waarin iedereen gelukkig is, vrijheid heeft om te gaan en staan waar die wil, dak boven z’n hoofd, eten op tafel en met z’n allen gewoon te genieten en te ervaren wat onze prachtige moeder natuur ons te bieden heeft! 🙏 En sinds de uitbraak van corona zeg ik dit ook tegen heel veel mensen. En zeg ik “wij kunnen hemel op aarde creëren”. In december word ik 33! En dat ik op jouw site terecht ben gekomen, laat de universe mij zien dat ik met mijn spirituele reis precies ben waar ik moet zijn! 🙌 Namasté! Heel erg bedankt voor deze informatie! ❤️

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jolie,
   Wat mooi dat je zoveel van jezelf deelt, dank daarvoor. En heel bijzonder ook allemaal. En ja, alles heeft een divine timing, ook dat je nu op dit blog terecht bent gekomen in het jaar dat je 33 wordt. En ga door met “hemel op aarde creéren”, iedereen is zo nodig daarin.
   Geniet ook van het proces,
   Liefs, Maaike

 15. Ik ben ook nr 33, het is wel al een intense reis geweest mijn leven.
  Ben nog altijd zoekend eerlijk gezegd.
  Vecht al jaren tegen verslaving, nu ben ik terug al tijd nuchter.
  Maar ik voel me al men hele leven anders dan anderen.
  Is dit iets wat bij nr 33 hoort.
  En heb je niet wat tips?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kenny,
   Dank voor je reactie. En ik snap dat de energie van jouw levenspad intens is en dat je nog altijd zoekende bent. Het is inherent aan deze energie.
   Er is 1 troost. Iedereen met een meestergetal als levenspad nummer kan dit ook aan. Je kunt het. En wees blij dat je je anders voelt dan de grote massa. Authenticiteit hoort bij meestergetallen.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

 16. Ik ben ook een 33 en ben gisteren ook nog 33 jaar geworden😁. Dit moet haast wel een life changing year worden. De laatste 3 jaar ben ik begonnen met zelfontwikkeling en heb ik vele dingen mogen ontdekken en oplossen. Sinds kort zit ik weer in een soort van verwarringsfase, alsof ik weer een laag dieper mag. Geen idee hoe of wat, maar ik vertrouw erop dat ik de 33 niet voor niets heb gehad en dat ik nu klaar ben om hier mezelf voor te gaan inzetten.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Rilana,
   Nog van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag, een speciale leeftijd, zeker als de 33 jouw levenspadnummer is. Het pad met meestergetallen zijn inderdaad intensiever. Maar je hebt het niet voor niets en iedereen die een meestergetal heeft kan deze energie aan.
   Gaat helemaal goed komen.
   Hartelijke groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Dag mevrouw Bouma,
   Leuke vraag. Het levenslotgetal wordt gevormd door de klinkers uit de volledige geboortenaam. De energie van dit getal is nauw verbonden met gedachten, gevoelens en dat wat je doet. Het geeft de diepste wensen van iemand aan. De energie van het getal 33 wat beschreven wordt in dit blog geldt zeker als rode draad voor het levenslotgetal. Herkent u daar ook iets in?
   Hartelijke groet, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Zohair,
   Als ik jouw geboortedatum optel dan kom ik uit op het levenspad nummer 33, een meestergetal dus. De geboortetijd speelt hier geen rol in. Herken je iets van het levenspadnummer 33?
   Hartelijke groet, Maaike

 17. Lieve Maaike, wat een
  herkenning. Ik weet al lang dat ik een 33 ben en vind het een heel zwaar pad. Pas de laatste 5 jaar vallen de stukjes enigzins op zijn plek maar worstel er nog steeds mee. Dank voor jouw verhelderende blog! Liefs, Claudia

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Claudia, Wat mooi dat je dit deelt. Het is ook een zwaar pad met extra verantwoordelijkheid. Ik weet het.
   Maar je kunt het anders had je het niet gehad.
   Geniet ook van de mooie en goede kanten ervan.
   Liefs, Maaike

 18. Mijn te overheersende mind heeft lang twijfel gezaaid of ik wel een 33 ben. Omdat verschillende numerologische theorieën andere berekeningswijze voorschrijven. Maar nu ben ik overtuigd en ga ik ervoor gaan. 3-4-1979. Liefs, Annick

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Annick,
   Wat leuk dat je dit deelt. Het is heel vaak zo dat als je jonger bent de energie van het getal 6 uitleeft. (3+3=6) Als je meer levenservaring en inzichten krijgt verandert deze energie vanzelf naar de trilling van de 33. Wat mooi dat je er nu voor gaat. You rock girl.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Frieda,
   Wat leuk dat je je levenspad hebt uitgerekend en war bijzonder om nu te weten dat jouw levenspad de energie is van het meestergetal 33. Ervaar je dat ook zo of gaat er een hele nieuwe wereld voor je open?
   Benieuwd naar jouw inzichten hierin.
   Liefs, Maaike

  2. Heb eens eerder gereageerd, en een vraag gesteld 🙂

   Heb nu een andere vraag…

   Heb al heel lang en vele jaren dezelfde droom, bedoel dat k goed weet wat ik nodig heb en wil.in mijn leven

   Soms twijfel ik erg doordat ik getal 33 heb denk ik vaak dat het niet mag zijn, wat ik droom, toch heeft het ook wek te maken met dienstbaarheid…maar ook voormezelf samenngang van

   Ben er altijd geweest en nog voor anderen zou graag willen weten ondanks mijn droom wat mijn roeping is zielsmissie, hoe kom ik daar achter?

   Wil ook graag een gezin en vanuit daar verder gaan en ook daar twijfel ik vaak aan…
   Alsof ik niet gelukkig mag zijn ( verleden speelt een rol en toch ook de ontmoetingen …en onlangs met ziels verwanten, die veel bespiegelen bij mij

   Heb ook begrepen dat hemellichasm chiron bij mij in sterrenbeeld stier valt…

   Wil eigenlijk graag weten, als je 33 pad hebt, kun je dan een relatie een gezin hebben?

   Heb al.mijn relaties was ik de enorme pleaser en liet erg over mij heen lopen, en was niet mezelf erg moe… nu weet ik dat zelfliefde eerst belangerijk is..

   Veelal karmische zielen “twin” connecties
   Toch vraag ik.mij nog weleens af of ik dan ergens niet te perfectionistisch ben..
   (twijfels)

   Vond het eerst ern heeel zwaar pad en sindskort merk ik dat het wel.iets rustiger word, mede omdat ik angsten los aan het laten.ben

   Lang verhaal..hoop dat je mij weer even op weg wilt zetten soms raak ik het kwijt en ben dan te vol…

   Groetjes Pegs

   1. Heb vertrouwen Pegs, ik herken heel erg wat je zegt en heb ook vaak dezelfde twijfels maar ik voel en geloof oprecht dat het goed komt. Dat ook een relatie of gezin voor ons weggelegd kan zijn, echter hebben wij vaak de neiging om eerst op extern te focussen dan in on zelf te keren. Ik denk dat de belangrijkste taak is om eerst de angsten los te laten en onvoorwaardelijk onszelf lief te hebben voor we dit ook met anderen kunnen delen. Terwijl ik dit schrijf besef ik me dat dit veel makkelijker gezegd is dan gedaan. Ik werk er zelf ook nog steeds aan. Ik ken je niet en ik weet niet precies welke hulp je nodig hebt om vertrouwen te blijven houden maar ik hoop dat dit berichtje misschien helpt. We kunnen ons soms heel moedeloos voelen, I know. Maar echt lieverd, het komt goed! Heb vertrouwen, vooral in jezelf. Blijf dichtbij jezelf, luister naar jezelf en vooral: VOEL wat werkt voor jou en weest niet bang. Acteer naar wat voor jou werkt (hoe moeilijk ook soms).

    Heel veel liefs en een dikke knuffel,
    Shereen

    1. Ooh lieve Shereen, ik had geen melding gezien dat er was gereageerd op mijn bericht…

     Zat er destijds behoorlijk doorheen en vandaag kwam ik hier weer terecht ( moest zeker zo zijn!

     Wat een fijn bericht om te lezen dankjewel !

     Ja ik voel ook wat jij mer mij deelt en vertelt…

     We zitten er samen in en met alle andere 33 levensgetallen

     We zijn niet aleen, en inmiddels heb ik het meer geaccepteerd, en inderdaad wat Maaike aangeeft als je dit getal draagt dan kun je het wel aan

     Jou bericht geeft me weer meer vertrouwen , ik voel ook dat het goed komt voor ons met de “tijd”

     Tegelijkertijd is er veel aan de hand in onze 🌍🌎🌏 en zitten we alle samen hierin, en ja loslaten van sommige en merk dat de overgang aan het plaatsvinden is …

     Het is zeker niet altijd gemakkelijk ( soms willen stoppen) doordat we doorgaan , angsten en obstakels overwinnen word het echt wel beter, en daardoor ook veel dragelijker en tegelijkertijd mooier, en fijner want we mogen leven voelen, durven zijn denken met het hart, ipv overleven en denken zo de wereld te redden

     Wat je ook zei over externe factoren klopt zo erg, nu wel wel meer
     innerlijk aan het groeien en zelfliefde laten bloeien en vooral loslaten van oude patronen en bepaalde denkwijzen…waardoor openstaan en delen met andere kan gaan ontstaan zonder het gevoel van te moeten please

     Ik had dit echt even nodig zeker vandaag!

     Dankjewel Shereen 😘

     Ik wens voor ons, en alle andere 11,22, 33 … life getallen heel veel liefde, healing genezing veel wijsheid en infinite geluk yes 💜

   2. ik heb dit precies ook. niet leuk en erg irritant. zelf zou ik graag een relatie willen maar alsof “het niet mag* terwijl ik dat niet wil uit onzekerheid of dat ik mij eenzaam voel of de leegte wil opvullen.

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Peggy,
     Als jouw levenspad nummer ook een 33 is snap ik dat het niet altijd leuk is en zwaar kan zijn. Er is één ding; je bent geboren met deze energie en dat betekent dat je het aan kunt, hoe gek dat ook klinkt.
     Veel liefs voor jou,
     Maaike

     1. Dankjewel Maaike!

      Zag de reactie vandaag, krijg dat niet op mijn e-mail, kan zijn dat de melding niet aanstaat mischien…

      Ja klopt ik omarm mijn getal 33 ook veel beter en meer ….

      Ben blij dat je deze pagina hebt gecreëerd, dat betekent veel voor mij en andere die dit zeker nodig hebben, en we elkaar herkennen hierin en dat weer mogen delen dat is fijn! om te voelen, en weten dat we samen staan en zijn!

      Dankjewel ❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top