Levenspad nummer 33, een "job"on earth - Maaike Niemantsverdriet

Levenspad nummer 33, een “job”on earth

Levenspadnummer 33

Is jouw geboortedatum opgeteld nummer 33, een meestergetal,  en wil je hier meer over weten? Lees dan dit blog.

Sleutelwoorden

Onvoorwaardelijke liefde, spiritualiteit, empathie, visionair, liefde en harmonie, de verzorger, meester leraar, eenheid.

Algemeen

Levenspad nummer 33 komt niet heel vaak voor. Normaal komt een numeroloog er maar een paar tegen in haar/zijn carrière. De afgelopen maanden zijn er zo ontzettend veel mensen met een levenspad nummer 33 op mijn pad gekomen, onvoorstelbaar. Heb het gevoel dat de 33ers onder hun steen tevoorschijn komen. Ze zijn o zo nodig in deze tijd van overgang van dualiteit naar eenheid, van Vissen tijdperk naar Aquarius tijdperk of van 3D naar 5D. There is a job to do…..

De energie van meestergetal 33 wordt ook wel de Christustrilling genoemd, de liefdestrilling op het hoogste niveau, het niveau van mededogen. De 33 geeft de energie van liefde en compassie aan maar dan meer in universele zin, de liefde voor het bestaan en alles dat leeft. Dit kan zich uiten in universele dienstverlening of bijvoorbeeld in gezin/familieverband maar ook breder voor mensheid, dier en natuur.

De 33 wordt ook gezien als het nummer met de moeilijkste taak. De trilling van dit nummer is verbonden met bewuste (geestelijke) dienstbaarheid, verdraagzaamheid, begrip, genezing en opoffering. Als 33 jouw levenspadnummer is dan geeft dat het verlangen aan om te onderwijzen/onderrichten, inspireren en te troosten. Verantwoording hierin is een rode draad.

Dit getal geeft een grote verantwoordelijkheid om in overeenstemming met met de kosmische wetten van harmonie en dienstbaarheid te leven.

Symboliek van nummer 33

Waar kom je het getal 33 zoal tegen?

 • Wij hebben 33 wervels
 • Koning David regeerde 33 jaar over Israël
 • Moslims hebben 33 gebedskralen om te bidden
 • Jezus stierf op 33 jarige leeftijd.

De verborgen betekenis van nummer 33 is om een hoger niveau van menselijk bewustzijn te krijgen omdat dit nummer een krachtige energie en spirituele vibratie heeft.

Dubbel 3 en 6

Nummer 33/6 bevat de dubbele energie van het getal 3. De energie van het getal 3 gaat over creatieve expressie, creativiteit, communicatie en emotionele gevoeligheid. Nummer 6 (3+3=6) is een energie die gaat over verzorging, acceptatie, en visie. Het getal 33 representeert de hoogste vorm van goddelijke realisatie en de ultieme gave van de dubbele 3 en de 6.  De 33ers bezitten  de buitengewone gaven om de “leraar” te zijn. Het is je roeping om te onderwijzen door te laten zien hoe je het zelf gdaan hebt of doet. Je hebt hier een leidersschap rol in.

Er zijn numerologen die het getal 33 altijd reduceren naar de 6. In deze tijd zijn er steeds meer mensen klaar om hun 33 taak op te pakken. Mocht de taak van de 33 veel te zwaar zijn op een moment dan kun je altijd terug vallen op de energie van de 6.

Opdracht van de 33

De opdracht voor het meestergetal 33 is om tot een volledig besef te komen dat je over een “meester” ziel beschikt en daarmee over enorme kracht, macht en kundigheid. Dit legt een enorme verantwoording op de schouders van de mensen met dit levenspadnummer.

De 33 heeft eerst veel te helen uit de kindertijd van dit leven en vorige levens om vervolgens anderen te kunnen helen. De 33 is hier om eerst onvoorwaardelijke liefde voor zich zelf te hebben en dan voor de medemens. De 33 transformeert pijn in schoonheid. Net zoals de meestergetallen 11 en 22 groeit de 33 door moeilijke situatie die veelal het ego breken.

De opdracht van de 33 is ook om de sterke intuïtie en beoordelingsvermogen te gebruiken om echt van onecht te onderscheiden want dan kunnen ze pas dienstbaar zijn zonder zichzelf op te offeren. Hier komt het gezegde “gooi geen paarlen voor de zwijnen” om de hoek kijken.

De 33 kan dit allemaal want enkel oude en ervaren zielen komen op aarde met het levenspad nummer 33.

Uitdagingen voor de 33
 • De grootste uitdaging is twijfel over jezelf en perfectionisme
 • Het is heel belangrijk om je eigen emoties te herkennen, te uiten en hier geen oordeel over te hebben
 • Om medelijden los te laten en te transformeren in mededogen
 • Verantwoordelijkheid te nemen en je zegeningen te tellen
 • Angst om te zetten in inspiratie
 • Vermijdingsgedrag of luiheid om te zetten in zelfdiscipline
 • De moed hebben om 100% jezelf te zijn

De 33 is ook op aarde om te dealen met problemen met perfectionisme, met emotionele expressie en met gebrek aan zelfvertrouwen. Het is de bedoeling om dit ten goede om te zetten om zo jouw inspirerende visie naar voren te brengen.

Master teacher

Het is het nummer met de energie van de master teacher. Mensen met de trilling 33 hebben vel energie en toewijding om goed te doen in deze wereld. Ze proberen het bewustzijn van veel mensen te verhogen en willen van de aarde een veel betere plek maken. Oftewel heaven on earth, van dualiteit naar eenheid, van Vissen naar Aquarius tijdperk, van 3D naar 5D.

Dit meestergetal is ook verbonden met de planeet Pluto, de grote transformator. Pluto kan oude energieën die niet meer dienen omvormen tot nieuwe energie. Pluto haalt de onderste steen boven en is gericht op herstructurering van dat wat niet meer nodig is.

Acties voor levenspad 33
 • Sluit vrede  met de invloed van dit nummer op je persoonlijkheid en je bestemming
 • Je draagt veel verantwoording en dat zal je dienen te accepteren
 • Accepteer dat veel mensen je niet kunnen volgen of begrijpen
 • Blijf trouw aan jezelf en aan je intuïtie, mede dankzij jou zullen we een betere wereld krijgen
 • Sta open voor grotere krachten
 • neem verantwoordelijkheid voor je acties en je keuzes

Als je gezegend bent met dit nummer dan doe je er goed aan om alles uit dit levenspad te halen. De 33 kan vanuit het hogere zelf en het contact met de bron wonderen verrichten en haar/zijn volledig scheppend vermogen bewust gebruiken. De 33 is in staat om mensen vreugde te brengen. Het getal 33 opent poorten naar kosmisch bewustzijn.

Je hoeft geen moeder Theresa te zijn om aan je roeping van nummer 33 te voldoen. Zolang als je onvoorwaardelijke liefde en plezier in je dagelijkse leven brengt dan ben je op je juiste pad.

Als je de behoefte voelt om te reageren op dit blog, je hebt vragen, ervaringen die je wilt delen of aanvullingen dan kan dit hieronder.

Ik wens je veel licht en plezier met deze prachtige energie toe.

Liefs, Maaike

PS, ken jij iemand met dit levenspadnummer?  Leuk als je dit blog dan deelt.

ps, meer weten over meestergetallen, lees dan ook “Wat zijn meestergetallen in Numerologie“.

8 reacties op “Levenspad nummer 33, een “job”on earth”

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Zohair,
   Als ik jouw geboortedatum optel dan kom ik uit op het levenspad nummer 33, een meestergetal dus. De geboortetijd speelt hier geen rol in. Herken je iets van het levenspadnummer 33?
   Hartelijke groet, Maaike

 1. Lieve Maaike, wat een
  herkenning. Ik weet al lang dat ik een 33 ben en vind het een heel zwaar pad. Pas de laatste 5 jaar vallen de stukjes enigzins op zijn plek maar worstel er nog steeds mee. Dank voor jouw verhelderende blog! Liefs, Claudia

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Claudia, Wat mooi dat je dit deelt. Het is ook een zwaar pad met extra verantwoordelijkheid. Ik weet het.
   Maar je kunt het anders had je het niet gehad.
   Geniet ook van de mooie en goede kanten ervan.
   Liefs, Maaike

 2. Mijn te overheersende mind heeft lang twijfel gezaaid of ik wel een 33 ben. Omdat verschillende numerologische theorieën andere berekeningswijze voorschrijven. Maar nu ben ik overtuigd en ga ik ervoor gaan. 3-4-1979. Liefs, Annick

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Annick,
   Wat leuk dat je dit deelt. Het is heel vaak zo dat als je jonger bent de energie van het getal 6 uitleeft. (3+3=6) Als je meer levenservaring en inzichten krijgt verandert deze energie vanzelf naar de trilling van de 33. Wat mooi dat je er nu voor gaat. You rock girl.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Frieda,
   Wat leuk dat je je levenspad hebt uitgerekend en war bijzonder om nu te weten dat jouw levenspad de energie is van het meestergetal 33. Ervaar je dat ook zo of gaat er een hele nieuwe wereld voor je open?
   Benieuwd naar jouw inzichten hierin.
   Liefs, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top