Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken. - Maaike Niemantsverdriet

Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken.

Numerologie

Heb jij je ooit gerealiseerd dat de vibratie achter het huisnummer de energie van het huis beïnvloedt?

Elk huisnummer heeft een magische betekenis

Denk jij dat jouw huisnummer een toevallig gegeven is? En wie kiest zijn woning daar nu op uit?

Volgens de numerologie schuilt er toch meer achter de cijfers bij je voordeur dan je zou denken. Het getal dat bij jouw voordeur zit geeft een bepaalde energiefrequentie af aan het huis. We zijn allemaal omgeven door energieën van de ruimtes waarin we wonen, werken of verblijven. Sommige frequenties zijn perfect voor een werkplek, andere bijvoorbeeld om te sporten of te ontspannen. Sommige huizen trekken bezoekers aan en sommige helemaal niet of bij sommige huizen kom je niet meer van de bank af.

Huisnummers

Er is geen huisnummer slecht, elk nummer heeft zijn specifieke energie en voor- en nadelen.Het maakt niet uit waar je woont maar er is altijd een reden dat deze plek met dit nummer in je leven komt. Alle huizen hebben een les in zich en doen je ontwikkelen. Misschien heb je gewoond in huizen met verschillende energieën of trek je huizen met steeds dezelfde energie aan. Het is interessant om naar deze patronen te kijken want het zegt iets over jou. Als je je niet thuis voelt in je eigen huis qua energie dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te veranderen zodat het de atmosfeer van je huis ten goede komt. Als je op dit moment een ander huis zoekt let dan op het huisnummer en de energie.

Je huisnummer weten is één ding maar daarnaast is het ook belangrijk om je basisnummers en levenspadnummer te weten. Deze beïnvloeden elkaar.

De eerste stap: bereken de energie van je huis.

Om de energie van je huis te berekenen herleid je het tot 1 getal.

Bijvoorbeeld huisnummer 135= 1+3+5= 9 Dus de energie wordt vertegenwoordigd door de frequentie van 9.

Woon je op een huisnummer en bijvoorbeeld 3h erbij dan tel je de drie bij het huisnummer op. Bijvoorbeeld huisnummer 21, 3 hoog dan wordt dat 2+1+3=6. Dus dan wordt de energie van jouw huis vertegenwoordigd door het getal 6 in dit voorbeeld.

Vaak hebben huizen in het buitenland geen huisnummer maar een naam. Je gaat dan de naam herleiden tot een getal. Ik heb zelf ook geen huisnummer maar ons huis heeft een naam,  Quinta da Ladeira. Als je volgens de Pythagoras telling alfabet deze naam herleid kom je uit op het getal 11. Alle getallen herleid je naar één getal met uitzondering van de 11, 22 en 33. Ik woon dus in een huis met de energie van het getal 11.

De tweede stap: weten wat de huisnummers betekenen.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 1? De sfeer van een huis met huisnummer 1 is optimistisch, krachtig en positief. Een goed huisnummer om te wonen als alleenstaande, met veel mensen met een verschillend basisnummer of voor een bedrijf waarin meerdere mensen werken. Er is kans op succes, goede focus en visie. Een 1 huis haalt het beste in mensen naar boven. Zet niet teveel meubels neer, een te vol 1 huis zorgt voor spanning en irritatie. Ga op bezoek bij mensen met een huisnummer 2 als je uit balans bent.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 2? De 2 resoneert met plezier, harmonie en gezelligheid en is uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom en thuis. Een huis om te wonen met meerdere mensen. Het is een huis waar geen hooglopende ruzies zijn, conflicten worden in harmonie en vrede opgelost.  Het is geen goede energie om er thuis te werken, kantoor of praktijk aan huis te hebben. Bezoek als je uit balans bent vrienden/familie op wiens huisnummer een drie is.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 3? De 3 resoneert met optimisme, communicatie en gezelligheid. Je bent een geluksvogel als je huisnummer 3 is. Het trekt als een magneet uiteenlopende mensen aan. De deur staat altijd open en je komt nooit ongelegen.  Byzonder geschikt voor grote gezinnen. Maak van een drie huis geen showroom anders verliest het huis zijn positieve en zorgeloze energie. Heb je inspiratie nodig bezoek dan familie of vrienden met een huisnummer 1 en zoek huisnummer 7 op als je even alleen wilt zijn met iemand waar je diepe gesprekken mee kunt voeren.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 4? De sfeer in een huis met huisnummer 4 is rustig, huiselijk en beheerst, uitstekend onderhouden en goed georganiseerd. Orde en regelmaat tref je aan in dit huis. Opvallend is dat veel succesvolle mensen in een huis wonen met huisnummer 4. Er wordt gefocust op zekerheid, veiligheid, stabiliteit en bescherming. Stop nooit met onderhoud van dit huis want dan verliest het zijn positieve energie. Meestal zijn de bewoners zuinig met geld. De bewoners en het huis kunnen wat koel zijn. Ga vaker langs bij mensen die op nummer 1 of 5 wonen om geen huismus te worden.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 5? De energie van de 5 is voor levensgenieters en bruist van de energie en je zult je er nooit vervelen. Druk, druk, druk. Je kunt er onrustig worden en het geld wordt iets te gemakkelijk uitgegeven. Alle basisenergie nummers kunnen hier wonen. Het huis is zowel geschikt voor alleenstaanden en gezinnen die van verandering houden. Ook huisdieren voelen zich hier thuis. Als je in een 5 huis woont ben je altijd druk en is het van belang dat je ontspant. Ga vaker langs bij mensen met een huisnummer 6. Deze rustige en liefdevolle energie zal je goed doen.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 6? Vanuit een huisnummer 6 leer je de perfecte balans kennen tussen voor jezelf zorgen en je om de samenleving te bekommeren. Het is een comfortabel his qua energie waar je het gevoel krijgt: “oost, west, thuis best”. Het huis geeft het gevoel jezelf te kunnen zijn. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en er worden regelmatig etentjes georganiseerd. De energie is licht en liefdevol. In dit huis voelt iedereen zich welkom. Als jouw basis nummer ook een 6 is dan kan het wonen in een huis met huisnummer 6 je energie naar beneden halen. Als je in een 6 huis woont en je wilt even tot jezelf komen ga dan op bezoek bij een 7 huis waar je je weer kunt opladen.

 Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 7? De sfeer in dit his is rustig en soms mysterieus. Het is uitermate geschikt voor alleenstaanden of stellen en niet geschikt voor gezinnen. Hier voelen wetenschappers, schrijvers, filosofen en onderzoekers zich thuis. Alleen maar niet eenzaam. Dit huis geeft rust en inspiratie, een ideaal huis om te mediteren en te dromen. Als je in een 7 huis woont doe je er goed aan om veel naar buiten te gaan. Je wilt geen kluizenaar worden dus een bezoek bij mensen met een huisnummer 3 of 6 geven een goede balans.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 8? Op dit nummer kun je alles aantrekken wat je wilt, hier vergaren de bewoners overvoed en rijkdom.  Hier is over alles nagedacht en tot in de puntjes geregeld. Een 8 huis trekt succesvolle, ambitieuze bewoners aan. Een goede energie voor carrièretijgers. Als je in een 8 huis woont kun je op anderen arrogant of opschepperig overkomen terwijl je niet zo bent. Nodig vaker vrienden uit, adviseer, steun en vertel ze hoe ze ook hun dromen kunnen verwezenlijken. Voor mensen met een basisgetal 4, 8 en 9 is het een hele uitdaging om in een 8 huis te wonen. Ga op bezoek bij mensen met een huisnummer 9 en luister naar hun verhalen over het verbeteren van de levensomstandigheden van anderen.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 9? Een woning met de energie van huisnummer 9 is zeer uitnodigend. Het is er gezellig en iedereen is welkom. De bewoners hebben vaak internationale contacten en je treft er vaak verschillende soorten mensen aan. Hier wonen mensen die alles over hebben voor anderen en vaak kunstliefhebbers zijn. Huisnummer 9 is geen huis waar stilte goed voor is. Door stilte verliest het huis zijn positieve menslievende energie. Als je in een 9 his even wilt ontspannen ga dan naar vrienden met een huisnummer 7. Als jouw basisenergie nummer niet resoneert met de sterke 9 is het moeilijk te leven in een 9 huis.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 11? De kans is groot dat je hier op gevoel naartoe bent verhuist. In dit huis leer je namelijk echt te vertrouwen op je intuïtie. Je wordt zelfverzekerd in het communiceren met anderen. Dit nummer geeft als extra toevoeging van de 2 een goede ontwikkeling van de intuïtie, helderziendheid, spirituele genezing en andere metafysische gaven. Dit is een goed huis voor iemand die hier meer zelfvertrouwen in wil ontwikkelen.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 22? Dit nummer geeft als extra toevoeging van nummer 4 een ongelimiteerd potentieel voor meesterschap op elk gebied. Als je op nummer 22 woont wordt je gestimuleerd om over je grenzen heen te gaan, te durven om het verschil te maken voor de mensheid.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 33? Hier heerst de meest ideale en positieve energie en de 33 nodigt je uit om je geluk na te streven. Dit nummer geeft als extra toevoeging van de 6 aan dat alles mogelijk is. Je bent je bewust van het eenheidsgevoel en dat alles met elkaar verbonden is.

De derde stap: Wat als je huis niet optimaal voelt voor jou?

Optie1: Geef je huis een naam. Geef een naam met een nummer die opgeteld met het huisnummer die energie geeft die jij wil. Plaats de naam op het huis en op de brievenbus. Kijk of dit voor alle inwoners een goede vibratie is.

Optie2: Voeg een nummer toe. Bijvoorbeeld je huisnummer is 8 en je wilt de energie van een 6. Om naar een 6 (15) te gaan vanuit een 8 voeg je het getal 7 toe. 8+7=15,  1+5=6. Schrijf het getal 7 op een papier en plak dat op de binnenkant van de deur in de bovenste hoek waar de deur naar toe draait.

Gebruik geen nummer 4, 8 of 9 als iemand in huis dit als basisnummer heeft. Weet je je basisnummer niet? Klik dan op https://www.maaikeniemantsverdriet.com/numerologie/je-verjaardags-getal-of-basis-nummer/

Je kunt nooit 100% van de energie van een huis op deze manier veranderen maar je komt een heel eind. Ook Feng Shui kan je hier mee helpen.

Ik wens jou veel woon plezier en een goede energie toe,

Liefs, Maaike

Laat me hieronder weten op welk huisnummer jij woont en of je daar prettig bij voelt?

Ps, weet jij iemand die bezig is met de energie van zijn/haar huis? Dan zou ik het fijn vinden als je dit blog zou delen.

 

52 reacties op “Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken.”

 1. Hallo Maaike,

  Wat een interessante site! Ik ontdekte bij mezelf dat ik met een vraag bleef zitten dus hier komt ie;
  ik woon nu met mn gezin in een 7 huis maar we hebben een huis op het oog met nr 28. Past deze energie goed bij ons? Of past de energie van 2 beter?
  De basisnrs en levenspadnrs zijn
  6-11
  8-3
  3-3
  6-1
  Alvast heel erg bedankt.

  Groeten Joyce

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Joyce,
   Ik kijk hierbij naar de levenspadnummrs.
   Huisnummer 28 is een 1 energie is op dezelfde golflengte voor de 11 en de 1. en voor de 3 is het een neutrale energie.

   Huisnummer 2 is op dezelfde golflengte voor de 11 en de 1 en voor de 3 ook neutraal. Dus beide keuzes van 28(1) of 2 zijn goed voor jullie gezin.

   Ben benieuwd welk huis(nummer) het wordt, laat me weten.
   Succes en groetjes, Maaike

 2. Hé dag Maaike,

  Mijn levenspad nummer is een 3 en m’n geboortegetal een 6. Het nummer van het huis waar ik ga wonen een 7. Dat huisnummer zou een uitdaging kunnen zijn… Omdat ik graag een fijne start wil de vraag: hoe ik hier een 6 of 3 van kan maken?

  Hartelijke groet,

  Natalie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Natalie,
   Inderdaad is de energie van het getal 7 voor jou een uitdaging. Uitdagingen kunnen ook goed uitpakken hoor. Een huis met de energie van nummer 7 is een huis van rust en contemplatie, misschien is dat wel wat je zoekt. Het getal 9 resoneert heel goed met de nummers 3 en 6. Je kan aan de binnenkant van de deur een 2 plakken, dan kom je uit op 9.
   Succes met de verhuizing,
   Groetjes, Maaike

 3. Wendy Van Overstraeten

  Hoi Maaike,

  Wij moeten binnenkort helaas verhuizen en ik hecht veel belang aan de huisnummer. Ik keek wel steeds enkel naar het huisnummer en niet echt wat dit deed met onze eigen getallen. Nu heb ik reeds enkele huizen bekeken en allemaal zijn het nummers met een 9 en/0f 1. We wonen nu op 225 maar denken nu aan een huis met nr 91
  Onze geboortedatums zijn 29-6-1973/. 02-10-1973/25-03-2000/02-04-2008 en
  13/11/2006

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   Jullie levenspad nummers zijn als volgt:
   29-6-1973 heeft levenspad nummer 1
   2-10-1973 heeft levenspad nummer 5
   25-3-2000 heeft levenspad nummer 3
   02-4-2008 heeft levenspad nummer 7
   13-11-2006 heeft levenspadnummer 5
   Jullie wonen nu in een huis met een 9 energie en willen naar een huis met een 1 energie.
   Ik denk dat voor jullie allemaal bij elkaar als gezin de 1 energie heel goed is. Levenspadnummers 1,5 en 7 gaan heel goed samen met de 1 en het levenspadnummer 3 gaat neutraal met de energie van nummer 1. Volgens mij is de 1 ook de grootste gemeenschappelijke deler voor jullie als gezin in vergelijk met andere getallen. Dus top.
   Geniet ervan en veel succes, hartelijke groet, Maaike

  2. Hi Maaike, ik vind dit zo leuk geschreven dank daarvoor 😊 Ik ga per 1 oktober verhuizen naar de straat waar mijn kindjes 2 minuten lopen van hun school/opvang zitten, in mijn favoriete wijk in Scheveningen. Het heeft alles wat ik zocht de afgelopen maanden: Een grote tuin, alles gelijkvloers, instapklaar, vlakbij de school van m’n kindjes en maar 5 minuten fietsen naar het strand. Het huisnummer is alleen wel een 7 (ik ga op huisnummer 79 wonen). Ik las dat het op materieel vlak niet zo bevorderend werkt. Nu ben ik al van nature een persoon die altijd heel erg naar binnen richt (ben energetisch therapeut en dieptepsycholoog in opleiding) en voel juist de behoefte om juist te werken aan een hoger inkomen om daarmee meer financiële vrijheid te voelen. Toch een ander nummer plakken?

   Mijn getal is 5 (als ik het goed begrijp):
   Van mij: 05-06-1983
   Dochtertje 21-02-2016
   Zoontje 09-04-2018

   Heb je tips? 🙏🏼🙏🏼

   Heel erg bedankt alvast

   Liefs

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi mooi mens,
    Wat fijn dat je zo je wensen hebt kunnen manifesteren.
    Het klopt dat jouw levenspad nummer een 5 is en van jouw dochter ook. Jouw zoon heeft levenspad nummer 6. De energie van de 5 is juist outgoing, reizen, verandering, vrijheid, impulsief en dynamisch. De energie van de 5 gaat heel goed samen met de 1,5 en 7. De 7 geeft misschien wat balans aan de 5. Mocht je bijvoorbeeld praktijk aan huis houden dan kun je van dat gedeelte bijvoorbeeld 7a maken. De a is 1 dus kom je uit op een 8. De energie van de 8 is the powerhouse, abundance, geld verdienen.
    Ik heb even voor jou gekeken naar jouw activation for succes hoek voor je huis of praktijk. In de Chinese astrologie ben jij een 7, de advisor. Jouw hoek voor succes en geld aantrekken is Noord-west. Dus kijk in deze richting. Zet je bureau, werktafel oid zo dat je kijkt naar het Noordwesten. Ook als je met cliénten werkt, ga jezelf zo positioneren dat je naar het Noordwesten kijkt. Op naar financiële vrijheid!
    Heel veel succes gewenst,
    liefs, Maaike

    1. Wauw dankjewel 😊🥰🥰🥰🥰

     Ik vroeg me wel nog af, het is een huurhuis, dus ik kan er niet nog een ingang bij maken, maar kan ik zoals je eerder hierboven aangaf, de A bij de deur achter plakken of wat is hierin handig? Echt heel erg bedankt voor alle wijsheid!

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Ja , dat is ook goed om de A achter de deur te plakken. Of eventueel een 7a te plakken op je werkkamer.
      Succes en liefs, Maaike

    2. Hi lieve Maaike,

     Dat nummer voor de Chinese Astrologie is dat toevallig de nine star ki? 😊 want daarin ben ik nummer 5 😅 En daarnaast vroeg ik me ook af: Wat past er goed bij levenspad nummer 6 (van mijn zoontje) Overigens beginnen al onze namen met een A, valt daar ook nog iets over te zeggen? :)) liefs en een dikke knuffel

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi A,
      Nee, dat komt niet uit de nine star ki maar uit de Feng Shui. De energie van de nummers 3,6,en 9 passen het beste bij nummer 6.
      De letter A vertegenwoordigt nummer 1. Om iets over de naam te kunnen zeggen tel je alle nummers die de letters vertegenwoordigen bij elkaar op om een indruk te krijgen van de energie achter de naam. Zo grappig, je hebt nog niet je naam geschreven dus ik ben benieuwd hoe jij/jullie heten.
      Liefs, Maaike

     2. Hallooo dank nogmaals 😊
      Zo leuk om hier in te duiken. Ik heet Agnetha, mijn dochtertje Arabelle en mijn zoontje Avery 😄

      Ben heel erg benieuwd naar wat dit je allemaal vertelt 😊

      Heel fijn zonnig weekend gewenst

      Liefs ❤️

 4. Hallo Maaike,

  Wat een leuke en interessante blogs schrijf je. Ik ben niet helemaal mee in basis – en levenspad getal, maar we zitten volop in een verhuisproces waarvan de locatie (en het huisnummer) nog ongekend is. Mag ik je vragen welke huisnummers best bij ons passen?

  Ikzelf: 22-02-1982 = 8
  Mijn man: 11-04-1982 = 8
  Mijn zoon: 10-02-2016 = 3

  We wonen nu in een huurhuis (nr 70) en dat voelt super vr ons en tegelijkertijd voelden we een jaar geleden dat onze tijd er hier stilletjes aan op zit. Sinds 2 maand staat het huurhuis te koop en wij zullen iets anders zoeken. We weten nog niet goed wat. Mijn bedrijf InnerWorx (naamgetal 5) moet er ook gevestigd kunnen worden.

  Heel graag hoor ik jouw advies mbt onze ideale huisnummer (privé en werk) + meestergetallen 11 & 22 van toepassing vr ons (cfr geboortedag)? Het voelt in ieder geval zo als ik het lees 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Eva,

   Nummer 8 resoneert goed en makkelijk met de nummers 2,4 en 8. Is neutraal met de nummers 1,5 en 6. En de energie van 3, 7 en 9 zijn een uitdaging.

   Nummer 3 resoneert goed en makkelijk met 3,6 en 9. Is neutraal met 1,2en 5 en de energie van de nummers 4, 7 en 8 zijn een uitdaging.

   Nummer 6 is een gemeenschappelijke energie die voor jullie drietjes het makkelijkste is. Het is ook maar net welke energie je op dit moment prettig vindt of nodig hebt. Jullie hebben fijn gewoond op nummer 7 en nu voldoet het waarschijnlijk niet meer.

   De energie van het getal 5 is voor jou neutraal. Het is ook maar wat je er mee wilt. De energie van de 11 en 22 spelen wel degelijk een rol in jullie kosmische blauwdruk, zie de verjaardagen.
   Benieuwd welk huisnummer het gaat worden, laat me weten.
   Geniet van het proces en heel veel succes gewenst,
   Liefs, Maaike

 5. Hoi Maaike,

  Wij wonen op huisnummer 34, is dus 7. Ik lees dat het niet geschikt is voor gezinnen, maar wij wonen hier met 5 kids. Hihi.
  Heb je een tip? 🙂
  Groetjes Berdine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Berdine,
   Benieuwd of jij jullie 7 huis ook zo ervaart als beschreven in het blog? Loopt het lekker qua energie met de kinderen en jou/jullie in het huis? Zo ja, niets doen , zo nee, dan is er werk aan de winkel. Heb wel wat tips maar daar heb ik wel iets meer gegevens voor nodig.
   Groetjes, Maaike

 6. Dag Maaike, wat een ontzettend leuke website. Ik kom op je site via Google omdat ik de betekenis van huisnummers opzocht. Kan je mij laten weten welke huisnummers goed met mij resoneren? Mijn levenspad nummer is een 3. NB. Ik ben bezig met een nieuw huis & dus nieuw nummer en benieuwd of dat nummer goed past. Hartelijke groet, Natalie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Natalie,
   Dank voor je compliment. Nummer 3 resoneert heel goed met de nummers 3,6,en 9, is neutraal met de nummers 1,2 en 5 en de nummers 4,7,en 8 zijn een uitdaging.
   Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig geworden naar het huisnummer van het nieuwe huis waar je mee bezig bent. Laat me weten.
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Dag Maaike,
    Fijn terug te horen. En te lezen dat 3, 6 en 9 goed resoneren met m’n levenspad nummer: een 3 (en m’n geboortegetal een 6).

    Ik zit tussen twee huizen in en weet nog niet wat het huisnummer van m’n nieuwe woning is met deze krappe verkopers huizenmarkt. Er is nu een huis dat wellicht financieel past en dat is een 7 (43) en dus een uitdaging lees ik.

    Hoe kan ik dat oplossen? Een -1 bij de voordeur om zo naar een 6 energie te gaan of…?

    Hartelijke groet,

    Natalie

 7. Hoi Maaike,
  ik woon op huisnummer 32=5. Ik ben vorig jaar een praktijk gestart maar door Corona enz. is het nog niet van de grond. Het voelt ook niet zo goed. Als ik je advies m.b.t. upgraden volg wordt het huis als ik er 5 bij toevoeg 1. Zou dit een dan een oplossing zijn om mijn praktijk alsnog op deze plek te starten?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anne Marie,
   Heb jij een praktijk aan huis? En wat voor type praktijk? Als je jouw geboortedatum nog doorgeeft dan kan ik kijken welke nummers met jou en je werk coderen, welke neutraal zijn en welke een uitdaging voor jou zijn.
   Groetjes Maaike

   1. Hoi Maaike,
    Mijn beroep is KinderCoachBeeldend. (Alles mbt tekentaal en lezen van kindertekeningen). Mijn geb.datum is 26-05-1960.
    Alvast bedankt,
    Lieve groeten,
    Anne Marie

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Anne Marie,
     Jouw levenspad nummer is een 1. De nummers die op dezelfde golflengte zitten en resoneren zijn 1, 2 en 5. De nummers die neutraal voor jou zijn zijn 3,7,8 en 9. De nummers die een uitdaging zijn, zijn 4 en 6.
     Dus nummer 5 is goed voor jou, als je er 5 bij optelt kom je op een 1 uit, is ook prima. De energie van nummer 5 gaat goed samen met jouw werkzaamheden als KinderCoachBeeldend.
     Er zijn natuurlijk nog meer dingen nodig voor een lopende praktijk dan het huisnummer. Deze tijd van C19 helpt daar niet heel erg aan mee. Wil je hier nog verder over sparren dan kan dat via mijn gratis kennismaking call die je kunt inplannen via mijn website. Hierin kunnen we kennis maken met elkaar, geef ik wat tips en kijken we of ik nog meer voor jou zou kunnen betekenen in deze.
     Liefs, Maaike

     1. Hoi Maaike, ik dacht dat mijn levenspadnummer 2 was. 26=8 en dan de 5 en dan 1960= 7 samen = 2. Of is dit niet goed zo neergezet?
      Lieve groet,
      Anne Marie

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Anne Marie,
      Je hebt gedeeltelijk gelijk. Ik heb me verrekend, gebeurd me niet vaak, sorry.
      Je telt alles achter elkaar op, dus: 2+6+5+1+9+6= 29. 2+9= 11 Jouw levenspad nummer is een 11. In principe tel je een meestergetal niet meer op, dit doe jij wel en kom je inderdaad uit op een 2. Lees mijn blog maar over meestergetallen en het meestergetal 11.
      De getallen die daar mee op een golflengte liggen en resoneren zijn: 1,2,4,6 en 8. Nummers die neutraal zijn voor jou zijn 3 en 9. En een uitdaging zijn de nummers 5 en 7.
      Dus huisnummer 5 is inderdaad een uitdaging voor jou. Als je bijvoorbeeld van jouw praktijkruimte nummer 5a maakt ( a=1) kom je uit op een 6. Deze energie resoneert inderdaad beter bij jou.
      Nogmaals excuus, mocht er nog iets onduidelijk zijn of als je nog meer vragen hebt, laat het me weten.
      Hartelijke groet, Maaike

 8. Hoi
  Woon in een woonwijk en in huisnr 99
  Heb hier al veel verdriet gekent
  Hoe kan ik rust krijgen tot eindelijk een beter huis komt

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Nadia,
   Als je het getal 99 optelt krijg je 18 en als je de 1 en 8 optelt wordt het weer een 9. Jouw verdriet kan samen gaan met de energie van het getal 9 maar dat hoeft niet.
   Ik heb te weinig gegevens om jou een goed antwoord te kunnen geven.
   Ik wens jou veel sterkte en rust toe.
   Liefs, Maaike

 9. Hoi maaike,
  Ik ben van 17-8-1960 (5) en woon op 23 (5).
  Wat is een goede manier om meer balans/ rust te krijgen?
  Bedankt,
  Darynthe

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Darynthe,
   Inderdaad veel 5en. Als je meer rust in je huis wilt krijgen dan kun je een 2 aan de binnenkant van je deur plakken. Dit komt uit op een 7. Een huis met de energie van nummer 7 is een energie om meer te studeren en te contempleren. Ik weet niet of je dat wilt maar daar zou je mee kunnen experimenteren.
   Succes en leuk als je het nog laat weten.
   Groetjes, Maaike

 10. Hoi Maaike,

  Ik ben al langere tijd gefascineerd door numerologie. Zo kijk ik bijvoorbeeld vaak op de klok als er een ‘dubbele tijd is’. Geen idee of
  dat iets betekent… Maar los van dat ben ik nu heel benieuwd naar hoe je erachter komt hoe je levenspadnummer resoneert met een huisnummer. Het basisnummer en levenspadnummer van mijn vriend zijn 5 en 7. De mijne 6 en 1. En is er eigenlijk ook invloed van elkaars nummer is bijvoorbeeld een relatie?

  Dank alvast voor je antwoord, leuke blogs!

  Groetjes Eline

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Eline,
   Wat leuk dat je, net als ik, gefascineerd bent door nummers. Dubbele nummers zien hebben wel degelijk een betekenis. Nummers zijn de taal van het universum. Zeker als je dezelfde nummers vaker ziet wil dat iets zeggen.
   Er is absoluut een invloed tussen de energie van de nummers op alles.

   Levenspadnummer 7 resoneert heel goed met de getallen 4,5 en 7. De energie van de 6 is een uitdaging of aanvulling.
   Levenspadnummer 6 resoneert heel goed met de getallen 3,6,en 9. De energie van de 7 is een uitdaging of aanvulling.

   Op welk huisnummer wonen jullie?
   Hartelijke groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Nina,
   Dat zijn veel negens bij elkaar. Laat zien dat je veel hebt met deze energie. Kun je ermee overweg? Herken je het ook?
   Geniet van deze speciale energie.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 11. Hi Maaike,

  Ik woon in een huis met een 13 energie, nummer 49. Die uitleg staat er niet bij. Weet jij daar meer over te vertellen? 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Melanie,
   Leuke vraag Melanie, jouw huisnummer is een 49 dat wordt opgeteld een 13 maar de 13 tel je weer op tot een 4. Huisnummers tel je altijd door tot 1 getal.
   Jouw huis heeft dus de energie van het getal 4. Het getal 4 gaat over ordening en rust. Lees het nog maar even na in mijn blog. Benieuwd of dit ook zo is en of het resoneert met jou. Laat me weten.
   Liefs, Maaike

 12. Hoi ik ga waarschijnlijk 1 huis krijgen met nummer 61. Ga ik mij daar goed voelen. En ik leesde iets over naam bordje met 1 nummer erin verstopt. Ik wil graag gelukkig en gezond blijven in het huis. En goede energie. Gr helma

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Helma,
   Leuk dat je reageert met deze vraag. Het huisnummer 61 heeft de energie van nummer 7. Met deze gegevens is het moeilijk voor mij om te zeggen of dit met jou resoneert. Dat hangt onder andere af van jouw levenspadnummer en ook hoe je leeft en wilt leven. Misschien kun je nog een keer in mijn blog lezen wat voor energie de 7 heeft en of jou dit aanspreekt.
   Mocht je nog meer vragen erover hebben dan lees ik het.
   Hartelijke groet, Maaike

 13. Wat een leuke uitleg! Ik woon in een huis met nr 14 dus opgeteld nr 5. Ik voel al een tijdje de behoefte om te verhuizen en na het lezen van jou verhaal snap ik dat nu beter. Ik zou het nr graag veranderen naar een 6, moet ik er dan een 1 bij optellen? Dus een 1 in de rechter bovenhoek van de deur? Mijn geboortedatum is 23-08-1974, welk huisnr past dan het beste bij mij? Alvast bedankt voor je reactie! Groetjes Marjan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marjan,
   Als je de energie van je huisnummer wilt veranderen van een 5 naar een 6 dan kun je inderdaad het beste een papier met nummer 1 aan de binnenkant van de voordeur boven in de hoek hangen daar waar de deur de grootste draai maakt.
   Succes, leuk om later van je te hoeren of je verschil in energie merkt.
   Groetjes, Maaike

 14. Hoi Maaike, ons huis waar wij nu 16 jaar wonen heeft nummer 5 (1+4) en ik voel sinds een tijdje de behoefte om te verhuizen. Ik kon dit niet goed plaatsen maar na jouw uitleg over 5 snap ik het wel. Ik zou graag de energie willen proberen te veranderen alleen hoe kan ik nu het getal wijzigen met het briefje? Ik zou er een 6 van willen maken maar dan moet ik er 10 bij optellen en dat kan niet volgens jouw uitleg (1+4+1+0). Als we een keer zouden verhuizen welk nummer zou je dan aanraden? Mijn geboortedatum is 23-08-1974. Groetjes Marjan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marjan,
   Wat een leuke vraag heb jij. Een huis met de energie van nummer 5 is vaak druk, veel energie en zou voor onrust kunnen zorgen voor jou omdat jouw levenspadnummer een 7 is. Iemand met levenspad nummer 7 heeft veel meer behoefte aan alleen zijn en rust. Alle huisnummers hebben hun voor- en nadelen. Het is maar wat je zoekt en wilt en het hangt ook van je levensfase en gezinssituatie af. Dus het is moeilijk om zo een nummer te noemen.
   groetjes, Maaike

 15. Hoi Maaike,

  Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt met waar de deur naar toe draait. Kun je dat even anders omschrijven voor mij. Ik ga in juni naar een 6 huis 14-37 wel goeie energie, alleen zou graag de energie willen van een 2 huis. Dus voeg ik nr 5 toe. Maar het waar de deur naar toe draait begrijp ik niet. Mijn deur draait naar binnen toe.
  En hoe doe ik dat met een naam waar vind je de getallen bij een letter. Dank je wel, erg leuk en intressant deze site.
  Moest ik tegen komen is geen toeval.

  Liefdevolle groet Trees

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Trees,
   Inderdaad kun je je huis ook een naam geven. Als je de getallen van deze naam optelt kun je op een 2 uitkomen.
   Je telt het alfabet door steeds tot 9. Dus a=1, b=2, c=3, d=4, e=5, f=6, g=7, h=8, i=9, j=1, k=2 enz.
   Misschien komt er een passende naam in jou op.
   Groetjes, Maaike

 16. Hoi Maaike,
  Is mijn basis getal nu 4 of 5 ik ben van 4-10-1962 dat is samen 5 maar geboorte dag is een 4

  Groetjes Trees

 17. Hoi Maaike, ik zou wel graag de energie willen van een 2 huis. Ik kom te wonen per juni 2021 in een 6 huis(14-37) welk getal voeg ik toe om de energie van 2 te krijgen. En hoe bedoel je waar de deur naar toe draait? De deur draait naar binnen open. Ik begrijp deze niet zo goed, en wil niets verkeerd plakken. Heb zo een behoefte aan een rust en harmonie huis een plek waar ik me heerlijk voel.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Trees,
   wat leuk dat je er zo mee bezig bent. Ik denk dat een 6 huis een hele mooie energie heeft. Wil he de energie van nummer 2 creëren dan zou je bijvoorbeeld een 5 aan de binnenkant van de deur kunnen plakken. 5 is jouw levenspadnummer en 6+5=11 en 1+1=2.
   Je plakt het getal dan aan de binnenkant van de voordeur in de bovenste hoek, de hoek die het meeste draait naar binnen. Hoop dat het duidelijk is voor jou.
   Succes, Maaike

 18. Bedankt❣️

  Al een tijdje ben ik met astrologie, numerologie en huisnumerologie bezig.
  De energie veranderen in huis met de tips die jij geeft wist ik nog niet en ben ik dus nu aan het uitproberen. Het experiment lijkt te werken 😉✨🍀✨🥰

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sharon,
   Wat leuk dat je dit deelt. En ja alles is uiteindelijk energie. Als je weet hoe het werkt dan kun je veel doen.
   Benieuwd naar het vervolg…
   Lies, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top