Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken. - Maaike Niemantsverdriet

Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken.

Numerologie

Heb jij je ooit gerealiseerd dat de vibratie achter het huisnummer de energie van het huis beïnvloedt?

Elk huisnummer heeft een magische betekenis

Denk jij dat jouw huisnummer een toevallig gegeven is? En wie kiest zijn woning daar nu op uit?

Volgens de numerologie schuilt er toch meer achter de cijfers bij je voordeur dan je zou denken. Het getal dat bij jouw voordeur zit geeft een bepaalde energiefrequentie af aan het huis. We zijn allemaal omgeven door energieën van de ruimtes waarin we wonen, werken of verblijven. Sommige frequenties zijn perfect voor een werkplek, andere bijvoorbeeld om te sporten of te ontspannen. Sommige huizen trekken bezoekers aan en sommige helemaal niet of bij sommige huizen kom je niet meer van de bank af.

Huisnummers

Er is geen huisnummer slecht, elk nummer heeft zijn specifieke energie en voor- en nadelen.Het maakt niet uit waar je woont maar er is altijd een reden dat deze plek met dit nummer in je leven komt. Alle huizen hebben een les in zich en doen je ontwikkelen. Misschien heb je gewoond in huizen met verschillende energieën of trek je huizen met steeds dezelfde energie aan. Het is interessant om naar deze patronen te kijken want het zegt iets over jou. Als je je niet thuis voelt in je eigen huis qua energie dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te veranderen zodat het de atmosfeer van je huis ten goede komt. Als je op dit moment een ander huis zoekt let dan op het huisnummer en de energie.

Je huisnummer weten is één ding maar daarnaast is het ook belangrijk om je basisnummers en levenspadnummer te weten. Deze beïnvloeden elkaar.

De eerste stap: bereken de energie van je huis.

Om de energie van je huis te berekenen herleid je het tot 1 getal.

Bijvoorbeeld huisnummer 135= 1+3+5= 9 Dus de energie wordt vertegenwoordigd door de frequentie van 9.

Woon je op een huisnummer en bijvoorbeeld 3h erbij dan tel je de drie bij het huisnummer op. Bijvoorbeeld huisnummer 21, 3 hoog dan wordt dat 2+1+3=6. Dus dan wordt de energie van jouw huis vertegenwoordigd door het getal 6 in dit voorbeeld.

Vaak hebben huizen in het buitenland geen huisnummer maar een naam. Je gaat dan de naam herleiden tot een getal. Ik heb zelf ook geen huisnummer maar ons huis heeft een naam,  Quinta da Ladeira. Als je volgens de Pythagoras telling alfabet deze naam herleid kom je uit op het getal 11. Alle getallen herleid je naar één getal met uitzondering van de 11, 22 en 33. Ik woon dus in een huis met de energie van het getal 11.

De tweede stap: weten wat de huisnummers betekenen.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 1? De sfeer van een huis met huisnummer 1 is optimistisch, krachtig en positief. Een goed huisnummer om te wonen als alleenstaande, met veel mensen met een verschillend basisnummer of voor een bedrijf waarin meerdere mensen werken. Er is kans op succes, goede focus en visie. Een 1 huis haalt het beste in mensen naar boven. Zet niet teveel meubels neer, een te vol 1 huis zorgt voor spanning en irritatie. Ga op bezoek bij mensen met een huisnummer 2 als je uit balans bent.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 2? De 2 resoneert met plezier, harmonie en gezelligheid en is uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom en thuis. Een huis om te wonen met meerdere mensen. Het is een huis waar geen hooglopende ruzies zijn, conflicten worden in harmonie en vrede opgelost.  Het is geen goede energie om er thuis te werken, kantoor of praktijk aan huis te hebben. Bezoek als je uit balans bent vrienden/familie op wiens huisnummer een drie is.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 3? De 3 resoneert met optimisme, communicatie en gezelligheid. Je bent een geluksvogel als je huisnummer 3 is. Het trekt als een magneet uiteenlopende mensen aan. De deur staat altijd open en je komt nooit ongelegen.  Byzonder geschikt voor grote gezinnen. Maak van een drie huis geen showroom anders verliest het huis zijn positieve en zorgeloze energie. Heb je inspiratie nodig bezoek dan familie of vrienden met een huisnummer 1 en zoek huisnummer 7 op als je even alleen wilt zijn met iemand waar je diepe gesprekken mee kunt voeren.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 4? De sfeer in een huis met huisnummer 4 is rustig, huiselijk en beheerst, uitstekend onderhouden en goed georganiseerd. Orde en regelmaat tref je aan in dit huis. Opvallend is dat veel succesvolle mensen in een huis wonen met huisnummer 4. Er wordt gefocust op zekerheid, veiligheid, stabiliteit en bescherming. Stop nooit met onderhoud van dit huis want dan verliest het zijn positieve energie. Meestal zijn de bewoners zuinig met geld. De bewoners en het huis kunnen wat koel zijn. Ga vaker langs bij mensen die op nummer 1 of 5 wonen om geen huismus te worden.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 5? De energie van de 5 is voor levensgenieters en bruist van de energie en je zult je er nooit vervelen. Druk, druk, druk. Je kunt er onrustig worden en het geld wordt iets te gemakkelijk uitgegeven. Alle basisenergie nummers kunnen hier wonen. Het huis is zowel geschikt voor alleenstaanden en gezinnen die van verandering houden. Ook huisdieren voelen zich hier thuis. Als je in een 5 huis woont ben je altijd druk en is het van belang dat je ontspant. Ga vaker langs bij mensen met een huisnummer 6. Deze rustige en liefdevolle energie zal je goed doen.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 6? Vanuit een huisnummer 6 leer je de perfecte balans kennen tussen voor jezelf zorgen en je om de samenleving te bekommeren. Het is een comfortabel his qua energie waar je het gevoel krijgt: “oost, west, thuis best”. Het huis geeft het gevoel jezelf te kunnen zijn. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en er worden regelmatig etentjes georganiseerd. De energie is licht en liefdevol. In dit huis voelt iedereen zich welkom. Als jouw basis nummer ook een 6 is dan kan het wonen in een huis met huisnummer 6 je energie naar beneden halen. Als je in een 6 huis woont en je wilt even tot jezelf komen ga dan op bezoek bij een 7 huis waar je je weer kunt opladen.

 Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 7? De sfeer in dit his is rustig en soms mysterieus. Het is uitermate geschikt voor alleenstaanden of stellen en niet geschikt voor gezinnen. Hier voelen wetenschappers, schrijvers, filosofen en onderzoekers zich thuis. Alleen maar niet eenzaam. Dit huis geeft rust en inspiratie, een ideaal huis om te mediteren en te dromen. Als je in een 7 huis woont doe je er goed aan om veel naar buiten te gaan. Je wilt geen kluizenaar worden dus een bezoek bij mensen met een huisnummer 3 of 6 geven een goede balans.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 8? Op dit nummer kun je alles aantrekken wat je wilt, hier vergaren de bewoners overvoed en rijkdom.  Hier is over alles nagedacht en tot in de puntjes geregeld. Een 8 huis trekt succesvolle, ambitieuze bewoners aan. Een goede energie voor carrièretijgers. Als je in een 8 huis woont kun je op anderen arrogant of opschepperig overkomen terwijl je niet zo bent. Nodig vaker vrienden uit, adviseer, steun en vertel ze hoe ze ook hun dromen kunnen verwezenlijken. Voor mensen met een basisgetal 4, 8 en 9 is het een hele uitdaging om in een 8 huis te wonen. Ga op bezoek bij mensen met een huisnummer 9 en luister naar hun verhalen over het verbeteren van de levensomstandigheden van anderen.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 9? Een woning met de energie van huisnummer 9 is zeer uitnodigend. Het is er gezellig en iedereen is welkom. De bewoners hebben vaak internationale contacten en je treft er vaak verschillende soorten mensen aan. Hier wonen mensen die alles over hebben voor anderen en vaak kunstliefhebbers zijn. Huisnummer 9 is geen huis waar stilte goed voor is. Door stilte verliest het huis zijn positieve menslievende energie. Als je in een 9 his even wilt ontspannen ga dan naar vrienden met een huisnummer 7. Als jouw basisenergie nummer niet resoneert met de sterke 9 is het moeilijk te leven in een 9 huis.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 11? De kans is groot dat je hier op gevoel naartoe bent verhuist. In dit huis leer je namelijk echt te vertrouwen op je intuïtie. Je wordt zelfverzekerd in het communiceren met anderen. Dit nummer geeft als extra toevoeging van de 2 een goede ontwikkeling van de intuïtie, helderziendheid, spirituele genezing en andere metafysische gaven. Dit is een goed huis voor iemand die hier meer zelfvertrouwen in wil ontwikkelen.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 22? Dit nummer geeft als extra toevoeging van nummer 4 een ongelimiteerd potentieel voor meesterschap op elk gebied. Als je op nummer 22 woont wordt je gestimuleerd om over je grenzen heen te gaan, te durven om het verschil te maken voor de mensheid.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 33? Hier heerst de meest ideale en positieve energie en de 33 nodigt je uit om je geluk na te streven. Dit nummer geeft als extra toevoeging van de 6 aan dat alles mogelijk is. Je bent je bewust van het eenheidsgevoel en dat alles met elkaar verbonden is.

De derde stap: Wat als je huis niet optimaal voelt voor jou?

Optie1: Geef je huis een naam. Geef een naam met een nummer die opgeteld met het huisnummer die energie geeft die jij wil. Plaats de naam op het huis en op de brievenbus. Kijk of dit voor alle inwoners een goede vibratie is.

Optie2: Voeg een nummer toe. Bijvoorbeeld je huisnummer is 8 en je wilt de energie van een 6. Om naar een 6 (15) te gaan vanuit een 8 voeg je het getal 7 toe. 8+7=15,  1+5=6. Schrijf het getal 7 op een papier en plak dat op de binnenkant van de deur in de bovenste hoek waar de deur naar toe draait.

Gebruik geen nummer 4, 8 of 9 als iemand in huis dit als basisnummer heeft. Weet je je basisnummer niet? Klik dan op https://www.maaikeniemantsverdriet.com/numerologie/je-verjaardags-getal-of-basis-nummer/

Je kunt nooit 100% van de energie van een huis op deze manier veranderen maar je komt een heel eind. Ook Feng Shui kan je hier mee helpen.

Ik wens jou veel woon plezier en een goede energie toe,

Liefs, Maaike

Laat me hieronder weten op welk huisnummer jij woont en of je daar prettig bij voelt?

Ps, weet jij iemand die bezig is met de energie van zijn/haar huis? Dan zou ik het fijn vinden als je dit blog zou delen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top