Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken. - Maaike Niemantsverdriet

Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken.

Numerologie

Heb jij je ooit gerealiseerd dat de vibratie achter het huisnummer de energie van het huis beïnvloedt?

Elk huisnummer heeft een magische betekenis

Denk jij dat jouw huisnummer een toevallig gegeven is? En wie kiest zijn woning daar nu op uit?

Volgens de numerologie schuilt er toch meer achter de cijfers bij je voordeur dan je zou denken. Het getal dat bij jouw voordeur zit geeft een bepaalde energiefrequentie af aan het huis. We zijn allemaal omgeven door energieën van de ruimtes waarin we wonen, werken of verblijven. Sommige frequenties zijn perfect voor een werkplek, andere bijvoorbeeld om te sporten of te ontspannen. Sommige huizen trekken bezoekers aan en sommige helemaal niet of bij sommige huizen kom je niet meer van de bank af.

Huisnummers

Er is geen huisnummer slecht, elk nummer heeft zijn specifieke energie en voor- en nadelen.Het maakt niet uit waar je woont maar er is altijd een reden dat deze plek met dit nummer in je leven komt. Alle huizen hebben een les in zich en doen je ontwikkelen. Misschien heb je gewoond in huizen met verschillende energieën of trek je huizen met steeds dezelfde energie aan. Het is interessant om naar deze patronen te kijken want het zegt iets over jou. Als je je niet thuis voelt in je eigen huis qua energie dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te veranderen zodat het de atmosfeer van je huis ten goede komt. Als je op dit moment een ander huis zoekt let dan op het huisnummer en de energie.

Je huisnummer weten is één ding maar daarnaast is het ook belangrijk om je basisnummers en levenspadnummer te weten. Deze beïnvloeden elkaar.

De eerste stap: bereken de energie van je huis.

Om de energie van je huis te berekenen herleid je het tot 1 getal.

Bijvoorbeeld huisnummer 135= 1+3+5= 9 Dus de energie wordt vertegenwoordigd door de frequentie van 9.

Woon je op een huisnummer en bijvoorbeeld 3h erbij dan tel je de drie bij het huisnummer op. Bijvoorbeeld huisnummer 21, 3 hoog dan wordt dat 2+1+3=6. Dus dan wordt de energie van jouw huis vertegenwoordigd door het getal 6 in dit voorbeeld.

Vaak hebben huizen in het buitenland geen huisnummer maar een naam. Je gaat dan de naam herleiden tot een getal. Ik heb zelf ook geen huisnummer maar ons huis heeft een naam,  Quinta da Ladeira. Als je volgens de Pythagoras telling alfabet deze naam herleid kom je uit op het getal 11. Alle getallen herleid je naar één getal met uitzondering van de 11, 22 en 33. Ik woon dus in een huis met de energie van het getal 11.

De tweede stap: weten wat de huisnummers betekenen.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 1? De sfeer van een huis met huisnummer 1 is optimistisch, krachtig en positief. Een goed huisnummer om te wonen als alleenstaande, met veel mensen met een verschillend basisnummer of voor een bedrijf waarin meerdere mensen werken. Er is kans op succes, goede focus en visie. Een 1 huis haalt het beste in mensen naar boven. Zet niet teveel meubels neer, een te vol 1 huis zorgt voor spanning en irritatie. Ga op bezoek bij mensen met een huisnummer 2 als je uit balans bent.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 2? De 2 resoneert met plezier, harmonie en gezelligheid en is uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom en thuis. Een huis om te wonen met meerdere mensen. Het is een huis waar geen hooglopende ruzies zijn, conflicten worden in harmonie en vrede opgelost.  Het is geen goede energie om er thuis te werken, kantoor of praktijk aan huis te hebben. Bezoek als je uit balans bent vrienden/familie op wiens huisnummer een drie is.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 3? De 3 resoneert met optimisme, communicatie en gezelligheid. Je bent een geluksvogel als je huisnummer 3 is. Het trekt als een magneet uiteenlopende mensen aan. De deur staat altijd open en je komt nooit ongelegen.  Bijzonder geschikt voor grote gezinnen. Maak van een drie huis geen showroom anders verliest het huis zijn positieve en zorgeloze energie. Heb je inspiratie nodig bezoek dan familie of vrienden met een huisnummer 1 en zoek huisnummer 7 op als je even alleen wilt zijn met iemand waar je diepe gesprekken mee kunt voeren.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 4? De sfeer in een huis met huisnummer 4 is rustig, huiselijk en beheerst, uitstekend onderhouden en goed georganiseerd. Orde en regelmaat tref je aan in dit huis. Opvallend is dat veel succesvolle mensen in een huis wonen met huisnummer 4. Er wordt gefocust op zekerheid, veiligheid, stabiliteit en bescherming. Stop nooit met onderhoud van dit huis want dan verliest het zijn positieve energie. Meestal zijn de bewoners zuinig met geld. De bewoners en het huis kunnen wat koel zijn. Ga vaker langs bij mensen die op nummer 1 of 5 wonen om geen huismus te worden.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 5? De energie van de 5 is voor levensgenieters en bruist van de energie en je zult je er nooit vervelen. Druk, druk, druk. Je kunt er onrustig worden en het geld wordt iets te gemakkelijk uitgegeven. Alle basisenergie nummers kunnen hier wonen. Het huis is zowel geschikt voor alleenstaanden en gezinnen die van verandering houden. Ook huisdieren voelen zich hier thuis. Als je in een 5 huis woont ben je altijd druk en is het van belang dat je ontspant. Ga vaker langs bij mensen met een huisnummer 6. Deze rustige en liefdevolle energie zal je goed doen.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 6? Vanuit een huisnummer 6 leer je de perfecte balans kennen tussen voor jezelf zorgen en je om de samenleving te bekommeren. Het is een comfortabel huis qua energie waar je het gevoel krijgt: “oost, west, thuis best”. Het huis geeft het gevoel jezelf te kunnen zijn. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en er worden regelmatig etentjes georganiseerd. De energie is licht en liefdevol. In dit huis voelt iedereen zich welkom. Als jouw basis nummer ook een 6 is dan kan het wonen in een huis met huisnummer 6 je energie naar beneden halen. Als je in een 6 huis woont en je wilt even tot jezelf komen ga dan op bezoek bij een 7 huis waar je je weer kunt opladen.

 Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 7? De sfeer in dit huis is rustig en soms mysterieus. Het is uitermate geschikt voor alleenstaanden of stellen en niet geschikt voor gezinnen. Hier voelen wetenschappers, schrijvers, filosofen en onderzoekers zich thuis. Alleen maar niet eenzaam. Dit huis geeft rust en inspiratie, een ideaal huis om te mediteren en te dromen. Als je in een 7 huis woont doe je er goed aan om veel naar buiten te gaan. Je wilt geen kluizenaar worden dus een bezoek bij mensen met een huisnummer 3 of 6 geven een goede balans.

Hoe voelt het om te wonen in een huis met nummer 8? Op dit nummer kun je alles aantrekken wat je wilt, hier vergaren de bewoners overvoed en rijkdom.  Hier is over alles nagedacht en tot in de puntjes geregeld. Een 8 huis trekt succesvolle, ambitieuze bewoners aan. Een goede energie voor carrièretijgers. Als je in een 8 huis woont kun je op anderen arrogant of opschepperig overkomen terwijl je niet zo bent. Nodig vaker vrienden uit, adviseer, steun en vertel ze hoe ze ook hun dromen kunnen verwezenlijken. Voor mensen met een basisgetal 4, 8 en 9 is het een hele uitdaging om in een 8 huis te wonen. Ga op bezoek bij mensen met een huisnummer 9 en luister naar hun verhalen over het verbeteren van de levensomstandigheden van anderen.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 9? Een woning met de energie van huisnummer 9 is zeer uitnodigend. Het is er gezellig en iedereen is welkom. De bewoners hebben vaak internationale contacten en je treft er vaak verschillende soorten mensen aan. Hier wonen mensen die alles over hebben voor anderen en vaak kunstliefhebbers zijn. Huisnummer 9 is geen huis waar stilte goed voor is. Door stilte verliest het huis zijn positieve menslievende energie. Als je in een 9 huis even wilt ontspannen ga dan naar vrienden met een huisnummer 7. Als jouw basisenergie nummer niet resoneert met de sterke 9 is het moeilijk te leven in een 9 huis.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 11? De kans is groot dat je hier op gevoel naartoe bent verhuist. In dit huis leer je namelijk echt te vertrouwen op je intuïtie. Je wordt zelfverzekerd in het communiceren met anderen. Dit nummer geeft als extra toevoeging van de 2 een goede ontwikkeling van de intuïtie, helderziendheid, spirituele genezing en andere metafysische gaven. Dit is een goed huis voor iemand die hier meer zelfvertrouwen in wil ontwikkelen.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 22? Dit nummer geeft als extra toevoeging van nummer 4 een ongelimiteerd potentieel voor meesterschap op elk gebied. Als je op nummer 22 woont wordt je gestimuleerd om over je grenzen heen te gaan, te durven om het verschil te maken voor de mensheid.

Hoe voelt het om in een huis te wonen met nummer 33? Hier heerst de meest ideale en positieve energie en de 33 nodigt je uit om je geluk na te streven. Dit nummer geeft als extra toevoeging van de 6 aan dat alles mogelijk is. Je bent je bewust van het eenheidsgevoel en dat alles met elkaar verbonden is.

De derde stap: Wat als je huis niet optimaal voelt voor jou?

Optie1: Geef je huis een naam. Geef een naam met een nummer die opgeteld met het huisnummer die energie geeft die jij wil. Plaats de naam op het huis en op de brievenbus. Kijk of dit voor alle inwoners een goede vibratie is.

Optie2: Voeg een nummer toe. Bijvoorbeeld je huisnummer is 8 en je wilt de energie van een 6. Om naar een 6 (15) te gaan vanuit een 8 voeg je het getal 7 toe. 8+7=15,  1+5=6. Schrijf het getal 7 op een papier en plak dat op de binnenkant van de deur in de bovenste hoek waar de deur naar toe draait.

Gebruik geen nummer 4, 8 of 9 als iemand in huis dit als basisnummer heeft. Weet je je basisnummer niet? Klik dan op https://www.maaikeniemantsverdriet.com/numerologie/je-verjaardags-getal-of-basis-nummer/

Je kunt nooit 100% van de energie van een huis op deze manier veranderen maar je komt een heel eind. Ook Feng Shui kan je hier mee helpen.

Ik wens jou veel woon plezier en een goede energie toe,

Liefs, Maaike

Laat me hieronder weten op welk huisnummer jij woont en of je daar prettig bij voelt?

Ps, weet jij iemand die bezig is met de energie van zijn/haar huis? Dan zou ik het fijn vinden als je dit blog zou delen.

141 reacties op “Numerologie en huisnummers, als je huisnummer kon spreken.”

 1. Beste Elena,
  Waaw zo leuk we worden op de zelfde dag jarig bijna even oud ook nog. Ik ben 1981 geboren.
  Fijn dat te lezen. Een lieve vissen zonder twijfels. Ja he ?? Be blessed 🙌 😇

 2. Beste Maaike,
  Ik woon al 21 jaren in huis met nummer 8,
  In mijn geboorte datum komt er ook een 8 voor.
  Geboorte datum 22 – 02 – 1981
  Mijn kentekenplaat 8637 VP (ook hier die 8 )
  Ik wil graag van u weten wat deze energie allemaal inhoud. ALVAST THANKS 😊 🙏
  Groetjes uit Suriname 🇸🇷

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Siviën,
   Wat leuk een reactie vanuit Suriname. Jouw levenspad nummer is een 7. De 7 is de seeker, de filosoof. Nummer 7 is een heel spiritueel nummer.
   Grappig is als je jouw kentekennummer optelt kom je uit op een 8. De V =4 en de P=7. Dus: 8+6+3+7+4+7= 35 3=5=8.
   Nummer 8 is de Powerhouse, gaat over spirit in de materie brengen en over geld. Als je veel achten tegenkomt is dat een boodschap uit het universum voor jou.
   Geniet ervan zou ik zeggen.
   Groetjes uit Portugal, Maaike

 3. Wij wonen nu een aantal jaar in een 7 huis(142)waar we niet helemaal naar ons zin hebben ( met name door geluidsoverlast,dus niet het huis zelf) en gaan nu naar een 7 huis maar opgebouwd uit een 16. ( Vrijstaand, joehoe😉)
  Kun je hier nog iets over zeggen?
  Mijn man is een 7 en ik een 9.
  Onze zoon is een 8

  Bedankt alvast!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Fanny,
   Wat leuk dat jullie gaan verhuizen. En inderdaad, de energie van de 7 vanuit een 16 is anders dan vanuit een 142.
   Voor jouw man is het perfect, voor jou neutraal en voor jullie zoon een uitdaging. Van uitdagingen kun je groeien zeg ik altijd.
   De energie van een 7 huis is rustig, contemplatief en goed om te studeren. Als dit bij jullie past is het super. geniet ervan.
   Liefs, Maaike

 4. Wat leuk dit! Mijn basis is 4 als ik het goed begrijp en geboorte nummer 9 ? geb. 22-02-1983
  Heb wellicht een huis gevonden met nr 8, maar waarom is het een uitdaging voor nummers 4? ben benieuwd 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Elena,
   Jouw basisnummer is inderdaad een 4 en jouw levenspadnummer een 9.
   Een goede vraag van jou daar de nummers 2,4 en 8 op zich makkelijke met elkaar resoneren.
   Basisnummer 4 gaat erover om de job georganiseerd te krijgen. De energie van een 8 huis is de energie van de carrièretijger. Deze 2 energieën bij elkaar zijn een uitdaging.
   Maar een uitdaging kan ook nieuwe skills geven, dus het is niet fout oid een huis met een huisnummer 8. Het is ook maar net of je die energie wilt en fijn vindt. Dat is nog het allerbelangrijkste.
   Succes,
   Hartelijke groetjes, Maaike

 5. Mooi om te lezen maar wij komen er niet helemaal uit en zijn al jaren aan het zoeken. Nu van een 56 verhuisd naar een 13
  20-6-1961
  6-5-1965
  Huisnummer 13
  Resoneert dit?voor ons gevoel nier helemaal maar welk huis nummer energie past beter?

  Alvast dank voor de feedback 🙏

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Erna,
   Jullie zijn van een 2 huis naar een 4 huis gegaan.
   20-6-1961 heeft als levenspad nummer een 7 en als basis nummer een 2
   6-5-1965 heeft als levenspadnummer een 5 en als basisnummer een 6
   Voor degene met levenspad nummer 7 en basisnummer 2 resoneert de 4 perfect.
   Voor degene met levenspadnummer 5 en basisnummer 6 is de energie van de 4 een uitdaging.
   Op zich zijn uitdagingen niet verkeerd maar het kost wel meer energie en bewustzijn.
   Groetjes, Maaike

 6. Hoi Maaike,
  Ik woon al heel lang op nummer 18 en het zijn pittige jaren geweest. Als tiener op nummer 27 en ook pittig. Als kind op huisnummer 3 in een groot gezin en dat was heerlijk maar ik woon nu alleen met een huisdier.
  Geboortedatum 28111968.
  Kun jij dit uitleggen obv huisnumerologie en welk nummer zou ik het beste aan de binnenkant van mijn voordeur kunnen ophangen (linksboven toch?)
  Dankjewel!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Maria,
   Jouw levenspad nummer is een 9, de Humanitarian. Jouw basisnummer is een 1. Op zich resoneert nummer 9 heel goed met de nummers 3,6 en 9.
   Je woont nu wee in een huis met de 9 energie. Op zich past het bij jou. Ik heb te weinig gegevens om te beantwoorden of je wel een nummer aan de binnenkant zou moeten plakken.
   Groetjes, Maaike

   1. Dankjewel Maaike,
    Welke aanvullende gegevens heb je nodig?
    Je schrijft dat mijn huisnummer past maar zo voelt het niet. Mogelijk een drie plakken op mijn deur aan de binnenkant zodat het 21 en dus 3 wordt?
    De 3energie uit mijn kindertijd voelde prettig…

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Agnes,
   Dat betekent dat je in een huis met een 6 energie woont. Bij huisnummers gebruik je geen meestergetallen.
   Groetjes, Maaike

 7. Hoi Maaike,

  Ik woon nu met mijn partner en zoontje in een huisnummer 160.
  We hebben verhuisplannen dus ik vraag mij af welke huisnummer voor ons goed is.
  Kun je mij hierbij helpen?

  Geboorte datum
  14-06-1980
  25-10-1979
  02-11-2018

  Alvast bedankt.

  Groetjes
  D. Rosario

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi D. Rosario,
   Nu woon je in een huis met de energie van nummer 7. Op zich is dit geen nummer voor een gezinshuis.
   14-06-1980———— Levenspadnummer is een 2 met een basis nummer 5
   25-10-1979———— ,, is een 7 met een basisnummer 7. ( een nummer 7 heeft heel veel tijd en ruimte voor zich zelf nodig) op zich is huisnummer 160 voor deze heel gunstig, maar niet met een gezin.
   Kindje 02-11-2018 Levenspadnummer is een 6 en basisnummer een 2
   De grootste gemene deler voor jullie alle drie is een 4 huis. Dat kan dus alles zijn wat op 4 uitkomt, bijvoorbeeld, 22, 31, 13, 103 etc
   Veel succes met jullie verhuisplannen.
   Groetjes, Maaike

   1. Hoi Maaike,
    Bedankt, ik ben blij met je reactie en inzicht.

    Nog een vraag 😉
    We wonen op nummer 160 maar op de derde verdieping. 1+6+0+3(hoog) =10
    Dus de energie die er heerst is van 1 begrijp ik.
    Klopt het dat als ik de energie van 4 wil aantrekken, ik de cijfer 3 aan de binnenkant van de deur moet plakken in de bovenste hoek waar de deur naar toe draait?

    En moet het geschreven cijfer zichtbaar zijn of moet ik het papiertje omdraaien en tegen de deur plakken zodat alleen de achterkant van het papiertje zichtbaar is?

    Nogmaals bedankt, ik kijk uit naar je reactie.

    Groetjes
    D. Rosario

    Dat klopt. Het maakt niet uit welke kant van het papietje zichtbaar is. Zelf zou ik aan beide kanten nummer 3 schrijven.
    Groetjes, Maaike

 8. Hallo Maaike,

  Hoe toevallig kan het zijn:
  14-05-1959 = levenspadnummer 7
  09-10-1949= levenspadnummer 6

  Omdat we een appartement gekocht hadden ben ik op huisnummer gaan zoeken. Ons huis nummer is 76………. beide nummers van ons levenspad.
  Misschien hadden mijn man en ik daarom het gevoel van ‘thuiskomen’? Ik kan het niet verklaren.

  Echter, het appartement is op de 6 bouwlaag. -1 zijn garages, 1 trappenhal met liften en vanaf 2 zijn de woonlagen. We wonen dus feitelijk op de 4de woonlaag.
  Hoe bereken kan je dit berekenen?

  Lieve groet, Hery

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Hery,
   Grappig jullie beider levenspad nummers en wonen op nummer 76.
   In principe tel je 7+6=13 1+3=4 Dus jullie appartement op zich heeft de energie van nummer 4.
   Eigenlijk wonen jullie op nummer 76 4 hoog. dat wordt dan 80, met de energie van een 8.
   Dus jullie huis heeft meer de energie van nummer 4 en 8 dan van een 7 en een 6.
   Het allerbelangrijkste heb je al geschreven en dat is dat jullie je “thuis” voelen in dit appartement.
   Geniet er maar lekker van.
   Liefs, Maaike

 9. Hoi Maaike,

  Mijn antwoord op jouw vraag hieronder lijkt niet door te komen. Ik had de geboorte data doorgegeven zoals je had gevraagd. Heb je nog de mogelijkheid om daar antwoord op te geven?
  Alvast bedankt! 😊

  Liefs,
  Alice

  1. Hoi.

   Hoe kan ik weten of mijn basisenergie past bij het huisnummer?

   Want bij huisnummer 9, wordt er iets over gezegd. Daar even ik wel even nieuwsgierig naar.

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Sylvia,
    Bedoel je jouw basis nummer? Geef je geboortedatum nog even door, dan kijk ik hoe deze matched met je huisnummer.
    Groetjes, Maaike

 10. Hi Maaike,

  Welk huisnummer past het meest bij ons gezin? 🌻🍀
  14-05-1979
  26-03-1990
  01-08-2017
  04-05-2021

  Liefs, fam Koenen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Fam.Koenen,

   14-05-1979 levenspadnummer is een 9 en basisnummer 5
   26-03-1990 levenspadnummer is een 3 en basisnummer is een 8
   01-08-2017 levenspadnummer is een 1 en basisnummer is ook een 1
   04-05-2021 levenspadnummer is een 5 en basisnummer is een 4

   Om een nummer te vinden waarmee iedereen makkelijk resoneert is niet te vinden met deze combi.
   Zelf vind ik de ouders het belangrijkste. Jullie hebben als levenspadnummer een 3 en een 9. De 3 en de 9 resoneren goed met elkaar en ook met de 6. Dus huisnummers die doorgeteld een 3,6 of 9 zijn zijn het makkelijkste. Bijvoorbeeld een 27 is opgeteld ook een 9 etc.
   Kunnen jullie hier wat mee? Mocht het nieuwe huisnummer bekend zijn, laat het me dan weten.
   Groetjes, Maaike

   1. Hi Maaike,

    Dankjewel voor je snelle en fijne reactie. We hebben binnenkort een bezichtiging op een huis met huisnummer 19, dus een 2. Welke huisnummers, passen zegt maar echt niet bij ons gezin qua huisnummer?

    Liefs,
    Fam. Koenen

 11. Hallo Maaike,
  Wat een aangename manier van uitleg heb je!
  Ik heb ook een vraagje, ik ga binnenkort verhuizen naar huisnummer 1c, de huisbaas zegt wel dat het officieel adres nummer 1 is maar omdat er meerdere huisjes op het erf zijn, noemen ze ons huisje 1c. Mijn levenspadnummer is 3 en basisgetal 9, die van mijn man is levenspad 1 en basisgetal 6. 1c komt dus op 4 en resoneert dan niet met onze getallen. Ik dacht om een nummer 5 op te schrijven en op de deurhoek te plakken maar weet niet als dit dan (vooral voor mijn partner) de juiste energie zal brengen. Graag je hulp hierbij, veel liefs
  Mandy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mandy,
   Dankjewel voor je compliment.
   Leuk dat je er zo over aan het nadenken bent en leuk om even mee te denken.
   Inderdaad is 1C een 4. Als je er een 5 bij schrijft kom je uit op een 9. Jij resoneert heel goed met de 3,6 en 9. Voor iemand met een levenspad nummer 1 is de 9 een neutrale energie. Dus op zich een goede keus.
   Jullie huis heeft dan de energie van nummer 9. Lees even in mijn blog of die energie bij jullie past en of je dat wil.
   Anders is een 2 bijplakken nog een optie, dan kom je uit op een 6 huis. Dat zou ook nog kunnen. Lees maar welke energie qua huis beter bij jullie levensstijl past, de 9 of de 6. Of er 1 E van maken.
   Succes met de verhuizing en geniet van het nieuwe huis,
   Groetjes, Maaike

 12. Ik ben aan het kijken naar een bedrijfspand op nummer 23h. Als ik dit optel, kom ik op 12 uit? Is het dan een 3 pand? Ik hoor graag 🙏

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Joëlle,
   Wat gaaf dat je bezig bent met een bedrijfspand. De H vertegenwoordigt nummer 8. Als ik optel 2+3+8 =13 1+3 =4
   Ik kom uit op nummer 4. Dus het pand heeft de energie van nummer 4.
   Is dat wat je wilt? Laat het me weten.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 13. Hi Maaike,
  We hebben vandaag een huis gekocht op nr 18. Het huis was ooit dubbel bewoond en heeft nog een huisnummer nl 20. (Dit staat nog steeds op de muur). Maar officieel is het nr 18.
  Welk huisnummer hou je aan of tel je beide bij elkaar op?
  Ik ben geboren op 19-08-1967 mijn vriend op 21-06-1964.
  Ben heel benieuwd of dit matched. 🙂
  Alvast bedankt,
  Cecile

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Cecile,
   Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. De 18 tel je op naar een 9 en de 20 wordt een 2. Ik zou het officiële nummer aanhouden nu, dus 18/9.
   Jouw levenspadnummer is een 5 en basisnummer 1 en die van jouw vriend is het meestergetal 29/11 en basisnummer 3 (je kunt hier meer over lezen in mijn andere blogs.

   Qua nummers past het huis beter bij jouw vriend, voor jou zijn deze nummers meer een uitdaging. Uitdagingen kunnen heling en inzichten geven.
   Geniet van jullie nieuwe huis,
   Liefs, Maaike

   1. Interessant. Dan misschien het huis een naam geven of inderdaad een cijfer toevoegen waardoor het een nummer wordt wat beter past?
    Ik woon op dit moment nog in een huis nr 6. Daar voel ik mij goed.
    Uitdagingen al genoeg gehad dus tja….het zal niet voor niets zijn.
    Ik lees nog even je andere blogs door.

    Dank je wel Maaike

    1. Cecile Timmermans

     Nog een vra a g. Hoe resoneert mijn levenspad nr 5 met het meestergetal 29/11 van mijn vriend?
     Ik heb dat nog niet teruggevonden in je blogs en stiekem nieuwsgierig.
     Alvast bedankt voor al je uitleg.

 14. Goedemorgen Maaike,

  Ik sta op het punt een huis met nummer 9 te kopen. Ik ben zelf een 8 en mijn dochter die momenteel werkt in het buitenland maar wel weer thuis komt wonen is een 7.
  Wat is je advies hierin?
  Ik woon nu in een 4 huis en heb me er nooit thuis gevoeld.
  Ik hoor graag,
  Warme groet, Brenda

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Brenda,
   Wat leuk dat je naar een 9huis gaat verhuizen, vaak gezellige huizen waar iedereen welkom is en een huis geschikt voor velen typen mensen.
   Ik weet niet wat jouw basis nummer is maar de 9 is een uitdaging voor jouw levenspadnummer 8.
   Een uitdaging kan lastig zijn maar heeft ook potentie om dingen te leren cq te helen.
   Voor jouw dochter met levenspad nummer 7 is de energie van de 9 neutraal.
   Geniet ervan,
   Liefs, Maaike

 15. Hoi Maaike,

  Wij gaan verhuizen naar een “1” huis.
  Nu lees ik dat het vooral geschikt is voor een alleenstaande, maar wij zijn een gezin van 3 (kindje van 15 maanden).
  We zijn dolblij met onze nieuwe woning en de omgeving, maar nu maak ik mij toch een beetje zorgen over het nummer.
  Ik zal een cijfer toevoegen, maar kun je met iets zeggen over het cijfer “1” voor een gezin?

  Bedankt alvast!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Alice,
   Wat leuk dat jullie gaan verhuizen. Een 1 huis kan heel geschikt zijn voor een gezin met veel verschillende levenspadnummers en/of basisnummers.
   Ik weet niet of dit bij jullie drietjes zo is? Laat me jullie geboortedata weten dan kan ik er even naar kijken.
   Het zijn vaak huizen waarin veel optimisme en positiviteit heerst. Volgens mij hoef je je helemaal geen zorgen over dit nummer te maken.
   Geniet van al het goede,
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,

    Bedankt voor je reactie! Heel fijn om te horen. Dat klinkt positief.
    Mijn geboortedatum: 10-11-1985
    Mijn partner: 03-05-1979
    Ons zoontje: 08-01-2021

    Bedankt!

 16. Wij hebben een huis op het oog met nummer 5.
  We wonen nu op nummer 6. Ons basis getal is voor zowel mijn man als voor mij een 8.
  Misschien kun jij hier iets over zeggen.
  Vriendelijke groet,

  Gerdy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Gerdy,
   Het basis nummer 8 resoneert goed met de nummers 2,4 en 8, resoneert neutraal met e nummers 1,5 en 6 en de nummers 3,7 en 9 zijn een uitdaging.
   Dus voor jullie beiden is de energie van de nummers 5 en 6 neutraal.
   Je kan ook nog je levenspad nummer erbij nemen, dat is je gehele geboortedatum opgeteld en gereduceerd naar 1 nummer om nog wat dieper te kijken.
   Ik zeg altijd, voel hoe het huis voelt, dat is het allerbelangrijkste.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

 17. yvanka linders

  Hai Maaike, ik heb een vraag.. wij kijken naar een huis met nummer 504 (9 huis).
  Mijn nummer is een 5 (26-04-1973)
  Van mijn man een 7 (12-06-1969)
  Van onze zoon een 8 (06-05-2004)
  Van onze dochter een 9 (19-07-2008).
  Is een huis 9 goed voor ons? Het huis is in Italië..
  Ik hoor graag van je, en alvast heel veel dank.
  Groet yvanka

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Yvanka,

   Op zich is dit huisnummer heel geschikt voor jullie alle 4. Jullie resoneren met de 9 goed of neutraal. Jullie zoon via zijn basisnummer (6) deze resoneert weer goed met nummer 9.
   De energie van een 9 huis is vaak gezellig, mensen hebben internationale contacten. Een huis met röring.
   Als dit bij jullie levensstijl past dan is dit een perfecte energie.
   Laat me weten, succes.
   Groetjes, Maaike

 18. Hallo Maaike, ik woon op de 2e etage. Huisnummer 59. 5+9 =14, 1+4=5.
  Moet ik de 2 van de etage ook meerekenen met de 5 dan wordt dit getal 7. Of staan dit alles los van elkaar.
  Ik ben benieuwd.
  Groetjes van Gemma

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Gemma,
   Je kan allebei doen, dus jouw huis heeft zowel invloed van de energie van nummer 5 als 7.
   Groetjes, Maaike

   1. Gemma van Etten

    Goedemiddag Maaike, Onze dochter woont met haar gezin op huisnummer 88.
    8+8=16, 1+6=7. Is het getal 7 gunstig voor hun huis? Een fijne dag gewenst. Groet van Gemma van Etten

   2. Hoi Maaike,

    Wat interessant en zo fijn en helder beschreven!
    Ik ben samen met mijn partner en ons samengestelde gezin van 4 kinderen op zoek naar een nieuwe woning.
    Mijn basisgetal is 9, mijn levenspadnummer is 8
    Het basisgetal van mijn partner is 1, zijn levenspadnummer is 4

    Vooral mijn energie is erg gevoelig voor de energie van andere mensen en omgevingen.

    Ik zou graag willen weten wat voor huisnummer het meeste energie-balans zou geven voor mij / ons.

    Alvast heel erg bedankt!

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hallo Rosa,

     Het is niet zo 1,2,3 te zeggen. Het is ook maar wat voor type huis energie je wilt. Op zich huizen met de nummers 2,4 en 8 resoneren goed met jullie. Maar nogmaals, afhankelijk van wat voor energie je wilt.
     Hartelijke groetjes, Maaike

 19. Goedemorgen Maaike,

  Ik heb jou al eerder bericht over een ander huisnummer maar de desbetreffende woning ging toen niet door. We zijn nu neer gestreken in een voor mij fijn huis met huisnummer 2.
  Nummer 2 resoneert niet echt met onze geboortegetallen.
  Geboortedatum vriend: 13-01-1972, (6)
  Geboortedatum van mezelf: 31-05-1968, (33)

  Ook zou ik graag een praktijk aan huis willen beginnen. Zouden we dan de energie van nummer 1 aan de binnenkant van de voordeur kunnen plakken?

  Hartelijke groet,

  Victorine

 20. Hallo Maaike, Dank je wel voor dit leuke en nuttige artikel voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Ik woon nu in 32 (5) dus en wil graag verhuizen naar een plek met als huisnummer 15-2 (8) dus. Ikzelf ben van 26/6/1978 en mijn kinderen zijn elk 4tjes.
  Geen idee wat mijn levenspadnummer of basisnummer is en of dit nieuwe huis bij mij en mijn kinderen past.
  Ik dank je alvast voor je reactie.
  Groetjes
  Iris

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Iris,
   Jouw levenspad nummer is een 3 en jouw basis nummer is een 8. Voor nummer 3 is de 8 een uitdaging. Voor jouw basis nummer 8 resoneert natuurlijk op dezelfde frequentie als de 8 van het huisnummer. Dus het zal beide zijn, zowel een makkelijk resoneren als een uitdaging.
   Voor de 4tjes van kinderen resoneert de 8 heel goed met de 4.
   Kun je hier wat mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

 21. Beste Maaike,
  We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en te horen gekregen dat onze woning het huisnummer 14 krijgt.
  Mijn man en ik verhuizen vanuit huisnummer 93 waar we lekker hebben gewoond.
  We zijn erg benieuwd of ons nieuwe huis ook zo lekker wonen wordt.
  Ik begrijp niet helemaal nog hoe ik ons levenspad nummer en basisgetal in verhouding staan tot ons nieuwe huis.
  Ik ben geboren op 16/11/1987 en mijn man 27/07/1981.

  Graag zou ik de energie van een 6 huis willen hebben bij ons nieuwe huis. Is dit voor ons een goed getal? En begrijp ik het goed dat de letter A aan de binnenkant van onze voordeur dan volstaat om de energie richting 6 te sturen?

  Alvast dank voor uw reactie
  Vriendelijke groet,
  Anna

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Cunera,
   Wat een leuke vraag heb jij.
   Jouw levenspad nummer en basisgetal is een 7 en die van jouw man is een levenspad nummer 8 en basisgetal 9. Bij jou resoneren de nummers 4,5 en 7 het beste en voor jouw man is de 5 neutraal. Jullie nieuwe woning krijgt het getal 5. Voor jou is de energie van nummer 6 een uitdaging maar dat was nummer 3 (9+3=12, 1+2=3) ook.
   Ik weet niet goed wat voor huis energie je zou willen hebben dat je er een 6 van wilt maken? Op zich resoneert nummer 5 goed bij jullie tweetjes.
   Hartelijke groet, Maaike

 22. Hey Maaike,

  Ik woon op nr 20 op het 2de verdieping. Ik kreeg onlangs de tip om meer licht in mijn woning te brengen voor een beter en veiliger gevoel te creëren voor mezelf. Voorlopig denk ik om het terug wat te schilderen, maar is er nog iets wat ik kan doen om het aangenamer voor mezelf te maken?
  Mijn geboortedatum is 28/09/1967
  En ik woon ook in 2020 Antwerpen. Vind ik best speciaal al die 20’s en tweetjes…
  Alvast bedankt!
  Inge

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Inge,
   Speciaal al die nummers 20 om jou heen.Jouw levenspad nummer is een 6. Als je jouw huisnummer bereknet is dat een 4. Je rekent nummer 20 2 hoog, opgeteld een 4.
   ook jouw postcode 2020 is opgeteld een 4. Het getal 4 is een aarde getal, het getal van orde. Belangrijk om in jouw woning alles licht en orderlijk te houden, dan is de energie voor jou op zijn best. Nummer 6 resoneert neutraal met de nummers 2 en 4. Kun je hier wat mee?
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,

    Ik heb ook een vraag! Ik woon sinds kort in een woning met huisnummer 59 maar ik heb nog een optie op een andere woning met huisnummer 4
    ( wegens omstandigheden) Ik heb een vakantiewoning sinds enkele jaren met huisnummer 112 en ik ben geboren op 24/8/1982. Verder woon ik met partner en 3 kinderen en 2 honden.

    Is de woning met huisnummer 59 beter voor ons of huisnummer 4? Ben erg benieuwd of ik het huisnummer van mijn vakantiewoning ook moet meedelen.

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Marjory,
     Jouw levenspad nummer is een 7 en je basis nummer is een 6. Huisnummer 59 wordt een 5. Nummer 7 resoneert heel goed met de getallen 4 en 5. Basisummer 6 resoneert makkelijker met de 4 dan met de 5. Ga voelen welk huis het beste voor jou voelt.
     Succes, Hartelijke groetjes, Maaike

   2. Hey Maaike,
    Dankjewel voor je tips en uitleg!
    Ik heb nog 1 bijkomende vraag. Als ik zou verhuizen, welke nummers resoneren dan het beste?
    (Best wel interessant die nummers!)
    Groetjes, Inge

 23. Hi Maaike

  Heb een woning op het oog huisnummer 34.
  Ben zelf van 19-04-1984
  Is dat een goed nummer en hoe is de liefde in de woning ( ben vrijgezel )

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Vanja,
   Jouw levenspad nummer is een 9. nummer 9 resoneert heel goed met de nummers 3,6 en 9 en neutraal met nummer 7.
   Het is een goed nummer (34=7) als je van rust houdt, een huis om tot jezelf te komen. Deze energie staat op zich een relatie niet in de weg.
   Kun je hier wat mee?
   Hartelijke groetjes, Maaike

  2. Hi Maaike,

   Wij hebben een nieuwe woning op het oog met huisnummer 88, volgens de numerologie kom ik uit op 7. Daarin staat vermeld dat het niet geschikt is voor gezinnen. Mijn geboortedatum is 24-8-1988 en dat van mijn man 09-06-1990, dochter 5-4-2021. Kunnen wij dit huisnummer beter niet kiezen? Welke nummers zijn geschikt? Alvast bedankt voor uw reactie.

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Angelien,
    Leuke vraag. Het klopt dat een huis met de energie van de 7 minder geschikt is voor gezinnen. Jouw levenspadnummer is een 4, die van je man een 7 en die van je dochter een 5.
    Voor jouw man is het een prima huis. Wat je zou kunnen doen is aan de binnenkant van de deur een 1 plakken en dan krijgt het meer de energie van een 8 huis.
    Als deze nieuwe woning goed voelt dan is dat het allerbelangrijkste. Volg je intuïtie.
    Laat me weten.
    Hartelijke groetjes, Maaike

 24. Hi Maaike,
  Geweldig deze blog en ik lees het op het juiste moment.
  Mijn zoon kan kiezen uit 3 tijdelijke woningen.
  1. huisnummer 9 op 3h rustigere omgeving
  2. Huisnummer 10 op 3 rustigere omgeving
  3. Huisnr. 247 op 2h drukkere omgeving
  Hij is geboren 8-11-1991.
  Kun jij mij aub aangeven welke keuze hij blindelings kan maken? Hij kan nl niet bezichtigen.
  Dank je wel alvast. Diana

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Diana,
   Dank voor je vraag. Het levenspad nummer van jouw zoon is een 3 en zijn basisnummer is een 8. Een huisnummer met een hoogte erachter tel je bij elkaar op dus huisnummer 9 3h wordt een 9+3=12 1+2=3 dus een 3 energie.
   Huisnummer 10 3h is een 13 is een 4 energie en huisnummer 247 2h geeft een 6 energie.
   De drie resoneert heel goed met de 3, 6 en 9 energie. .
   Ik zou zeggen het 9 3h huis als hij van rust houdt en huis 247 2h als hij van drukte houdt.
   Ben benieuwd welke het gaat worden, laat me weten.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 25. Hoi Maaike,

  Wij hebben een huis met nr 23 , we zouden dit willen verkopen, om terug tot rust te komen. Ik ben nog steeds arbeidsongeschikt en kan het huishouden niet meer aan.
  We zouden graag een appartementje huren nr 92 bus 3 .
  Is dit een goed idee ?
  Mijn man 16/04/1964
  Ik 16/08/1968
  En mijn dochter die mee zou verhuizen 01/07/1994
  Mijn zoon 21/10/1999
  Ik had al wel gehoord van numerologie , maar nog niet van huisnumerologie. Dit lijkt me allemaal wel boeiend om meer van te weten te komen.
  Kan een datum van verhuis ook van belang zijn ?

  Groetjes,

  Ingrid

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Ingrid,
   Dank voor je reactie. Ik kijk even naar de gegevens van jouw man en jou, de kinderen zullen op een gegeven moment op zich zelf gaan wonen denk ik.
   Jouw man heeft als levenspad een 4 en jij een 3. Dus voor jou is het een perfect huisnummer. Een huis met huisnummer 5 is inderdaad onrustiger.
   De verhuisdatum is niet zo van belang.
   Veel succes ermee,
   Hartelijke groet, Maaike

 26. Beste Maaike,

  Ik vind het fascinerend om te lezen hoe het werkt met getallen.
  Zou je kunnen kijken of het huis wat wij op het oog hebben het juiste huis is?
  Geboortedatum vriend: 13-01-1972
  Geboortedatum van mezelf: 31-05-1968

  Het gaat om huisnummer 33.

  Hartelijke groet,

  Victorine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Victorine,
   Mooie naam heb jij. Het juiste huis hangt van nog meer factoren af dan alleen van het huisnummer. Hoewel het huisnummer natuurlijk veel gebruikt wordt.
   Het levenspad nummer van jouw vriend is 6 en die van jou is het Meestergetal 33. Wist je dat?
   De nummers 6 en 33 resoneren heel goed met de nummers 3, 6 en 9. Dus voor jullie beiden is dit een perfect huisnummer. Wil je meer weten over het Meestergetal 33 dan kun je hier mijn blog over lezen. Levenspad nummer 33, een “job”on earth
   Veel succes met jullie huis, hartelijke groetjes, Maaike

  2. Dag Maaike,
   Hoe leuk is dit dat je kan zien wat een huisnummer betekent . Ikzelf woon met mijn vriend in 19 en geboren 04/11/78 . Mijn vriend 02/04/72
   Ik heb mij. Zaak in huis , maar na de Corona is het financieel wat minder bij mij daar er nog veel klanten wegblijven . Mss een tip wat ik er ka. Aan veranderen ☺️
   Dankjewel
   Liefs
   Mieke

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Mieke,
    Je woont in een 1 energie huis. Jouw levenspad nummer is een 4 en jouw basis nummer is ook een 4. Het levenspad nummer van jouw vriend is een 7 en basis nummer een 2. ‘
    De energie van nummer 4 resoneert heel goed met de nummers 2,4 en 8. Resoneert neutraal met de nummers 6 en 7 en de nummers 1,3,5 en 9 zijn een uitdaging.
    Dus een nummer 1 huis is een uitdaging voor jou. Jij resoneert ook goed met nummer 8, de energie van 8 gaat ook over geld verdienen. Je zou jouw werkruimte een nummer 8 kunnen geven of een 1G. Misschien een suggestie.
    Hartelijke groetjes, Maaike

 27. Hallo Maaike,

  Wat een leuk artikel over huisnummers, ook met al die tips die je er bij geeft!😀.
  Op dit moment ben ik op zoek naar een ander huis, ik woon nu in een 3-huis (nummer 417). Welk huisnummer zou goed bij mij passen? Ik ben geboren op 19-10-1962.

  groetjes, Anette

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Anette,
   Dank voor je compliment. Jouw levenspadnummer is het Meestergetal 29/11. Benieuwd of je dat weet? Ik heb daar ook verschillende blogs over geschreven.
   De energie van de 11 zit op dezelfde golflengte met de nummers 1,2,4, 6 en 8. Is neutraal met de nummers 3 en 9 en de nummers 5 en 7 zijn een uitdaging.
   Succes met het zoeken naar een ander huis.
   Hartelijke groet, Maaike

 28. Hey Maaike.

  Ik woon al 12jaar in huisnummer 79 (7) met ons gezin.
  Sinds ik er woon is het spiritueel een prachtig huis maar financieel vooruitgang gaat heel moeizaam.
  Mijn man is Reiki Master.
  Sinds vorig jaar April tijdens Corana heb ik mij verdiept in feng shui.
  Veel aanpassingen gedaan.
  Mijn geboortedag is nummer 3 mijn levenspad nummer is 11
  Mijn partner zijn geboortedag is 14 (5) zijn levenspad nummer is 11
  De kids.
  Geboortedag 3. Levenspad nummer is 8
  Geboortedag 2. Levenspad nummer is 6
  Geboortedag 1. Levenspad nummer is 2
  Geboortedag 6. Levenspad nummer is 9
  Ik zou heel graag opnieuw willen starten met een nieuwe woning,zou heel graag willen weten van u welk huisnummer voor ons gezin het beste past.

  Mvg
  H.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hey H,
   Het klopt dat je in een huis met een 7 energie heel goed spiritueel kunt ontwikkelen. De energie is minder op het gebied van geld verdienen. Daar is een 8 huis energie weer makkelijker voor.
   Het is moeilijk om zo een huis nummer te geven. Het is ook wat je voor soort energie zoekt. Wil je meer financiele vooruitgang dan is een 8 huis aan te raden.
   Misschien kun je ook een A of een ! aan de binnenkant van de deur plakken om het huis een 8 energie te geven. Misschien werken jullie aan huis en kun je de werkruimte een 7A nummer geven.
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

   1. He Maaike

    Bedankt voor u kennis en om het te delen wat een super blog.
    Ik had al een nummer 1 geplakt aan de binnenkant van de deur.
    Zal ik het veranderen in de letter A?

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi H,
     Het maakt niet veel uit of je een 1 of een A plakt aan de binnenkant van de deur. De A representeert de 1 en viceversa.
     Ik zeg altijd voel wat meer resoneert met jou, de 1 of de A.
     Groetjes, Maaike

 29. Hi Maaike,
  Ik ga verhuizen naar no.149 en ik zie er tegenop, vandaag de sleutel gekregen. Ben bang dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt en dat ik beter aan de ander kant had kunnen zitten van het complex met meer bos en dus geborgenheid en bescherming. Ik heb een beslissing moeten nemen vanaf een plattegrond en op dat moment was ik heel onrustig en kon niet alles goed overdenken. Maar er is geen weg meer terug. Dat is ook wat ik heb gemist op no. 23 geborgenheid, waar ik van 1992 tot 2021, nu dus woon. Ik had de andere kant kunnen kiezen maar heb het niet gedaan. Mijn geboorte datum is 20-03-1964. Het is een heel mooi en nieuw appartement en ik heb gevraagd ( aan de engelen alsof het al gerealiseerd was) een extra kamer voor een eigen praktijk in coaching en een hoge energietrilling en nog veel en die extra kamer heb ik gekregen wat best bijzonder is in een sociale huurwoning. Nou weet ik nog niet precies wat ik wil gaan doen, maar ik heb zoveel meegemaakt op no. 23, dat ik me afvraag nu of ik wel gelukkig ga worden en rust ga vinden op no 149 omdat ik weerstand voel.

  Groetjes Saskia

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Saskia,
   Vele vragen waar ik niet zo 1,2,3 een gedegen antwoord op kan fgeven. Jouw levenspad nummer is een 7. Het getal 7 resoneert op zich goed met de 4,5 en 7. Een 5 huis geeft wel röring. Op zich komen beide getallen, 23 en 149 uit op een 5 maar toch is de basistrilling anders. de getallen 2 en 3 resoneren anders dan de getallen 1,4 en 9. Dus je hoeft geen vergelijk te maken met je vorige huis. Mocht je het veel rustiger willen hebben dan kun je altijd een B of een 2 aan de binnenkant van je deur plakken, want dan maak je er een 7 huis van.
   Voel maar wat resoneert met jou.
   Liefs, Maaike

 30. Beste Maaike,

  Ik vraag me af of een huis met nummer 13 goed kan resoneren met onze geboortedata:
  06-04-1985
  04-04-1980
  02-03-2014

  Kan u ons raad geven?

  Hartelijke groeten,

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sanne,
   Jullie levenspadnummers zijn 33,8 en 3. Het huisnummer 13/4 resoneert goed met de 8, is neutraal voor de 33/6 en een uitdaging voor de 3. En huis met de energie van nummer 4 is rustig en geordend, op zich een stabiel nummer.
   Groetjes, Maaike

 31. Beste Maaike,

  Wij hebben een huis op het oog met nummer 13 (4 dus?), denkt u dat het goed kan resoneren met onze geboortedata? Ik ben geboren op 06-04-1985 en mijn man op 04-04-1980?
  Het huis heeft alles wat me aanspreekt, maar er is iets dat me toch angst inboezemt, ik droomde ook dat er barsten kwamen in het plafond. Ik denk dat ik bijgelovig ben omdat het nummer een 4 of 13 is.

  Kan u mij raad geven?
  Groetjes

 32. Hoi Maaike,

  Ik heb je website al vaker bezocht. Er mooi hoe je je verwoordt en hoe je taal geeft aan onderwerpen.
  Ik heb nu een huis op het oog met huisnr 26 (8 dus) voor mijn zonen en mij.
  Nu zag ik in je beschrijving dat mensen met basisgetal 9 een hele uitdaging zullen hebben om hier te wonen (oei.. wat moet ik me daarbij dan voorstellen?)
  Mijn geboortedatum is 18-08-1975. Die van mijn zoontjes 23-08-2006 en 16-11-2008.
  Ben erg benieuwd naar je antwoord 🙂
  groetjes Karen

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Karin,
   Dank voor je compliment, leuk!
   Jouw basisgetal is een 9 en jouw levenspadnummer is een 3. De nummers 3,6 en 9 resoneren heel goed met elkaar. Wat je zou kunnen doen is er bijvoorbeeld 26a van maken door een A of een 1 op de binnenkant van de voordeur te plakken. Of je kunt de uitdaging aangaan en de trilling van nummer 8 als een thema gebruiken mocht dat spelen in jouw leven. Het is een energie waarin je kunt aantrekken wat je wilt. Soms zijn onze uitdagingen onze beste leerschool. Laat maar weten wat er resoneert met jou, benieuwd naar.
   Liefs, Maaike

   1. Hoi Maaike,
    De kogel is door de kerk 🎉🙏🏻 Ik heb het huis gekocht. Vandaag te horen gekregen dat het voor ons is!!! Pfff erg spannend allemaal, maar na een heftig enerverend jaar vol zorgen, nu eindelijk iets positiefs om naar uit te kijken.
    Dankjewel voor de tip wb de 1 of de A 🙂 wel blijft er dan even nog een vraag open voor mij. Maar mogelijk moet ik ook gewoon een afpsraak met je maken voor een sessie met jou. Gewoon om alles eens door te nemen 🙂
    Maar vraag voor nu, Resoneert de 8 wel voor mijn kinderen? Want aangezien ik hen ook een goed resonerend huis gun 😉

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Karen,
     Wat gaaf Karen, gefeliciteerd. Spannend hoor. Inderdaad wil je alles uitgebreid doornemen dan is het handig om een afspraak te maken.
     Jouw jongste zoon heeft als levenspad nummer een 1 en resoneert neutraal met de 8. Jouw oudste heeft als levenspadnummer een 3 en de 8 is een uitdaging voor hem. De drie resoneert goed met de 3, 6 en 9. dus een A of een 1 toevoegen kan.
     Geniet van al het goede, liefs, Maaike

 33. Hallo Maaike,

  Wat een interessante site! Ik ontdekte bij mezelf dat ik met een vraag bleef zitten dus hier komt ie;
  ik woon nu met mn gezin in een 7 huis maar we hebben een huis op het oog met nr 28. Past deze energie goed bij ons? Of past de energie van 2 beter?
  De basisnrs en levenspadnrs zijn
  6-11
  8-3
  3-3
  6-1
  Alvast heel erg bedankt.

  Groeten Joyce

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Joyce,
   Ik kijk hierbij naar de levenspadnummrs.
   Huisnummer 28 is een 1 energie is op dezelfde golflengte voor de 11 en de 1. en voor de 3 is het een neutrale energie.

   Huisnummer 2 is op dezelfde golflengte voor de 11 en de 1 en voor de 3 ook neutraal. Dus beide keuzes van 28(1) of 2 zijn goed voor jullie gezin.

   Ben benieuwd welk huis(nummer) het wordt, laat me weten.
   Succes en groetjes, Maaike

 34. Hé dag Maaike,

  Mijn levenspad nummer is een 3 en m’n geboortegetal een 6. Het nummer van het huis waar ik ga wonen een 7. Dat huisnummer zou een uitdaging kunnen zijn… Omdat ik graag een fijne start wil de vraag: hoe ik hier een 6 of 3 van kan maken?

  Hartelijke groet,

  Natalie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Natalie,
   Inderdaad is de energie van het getal 7 voor jou een uitdaging. Uitdagingen kunnen ook goed uitpakken hoor. Een huis met de energie van nummer 7 is een huis van rust en contemplatie, misschien is dat wel wat je zoekt. Het getal 9 resoneert heel goed met de nummers 3 en 6. Je kan aan de binnenkant van de deur een 2 plakken, dan kom je uit op 9.
   Succes met de verhuizing,
   Groetjes, Maaike

 35. Wendy Van Overstraeten

  Hoi Maaike,

  Wij moeten binnenkort helaas verhuizen en ik hecht veel belang aan de huisnummer. Ik keek wel steeds enkel naar het huisnummer en niet echt wat dit deed met onze eigen getallen. Nu heb ik reeds enkele huizen bekeken en allemaal zijn het nummers met een 9 en/0f 1. We wonen nu op 225 maar denken nu aan een huis met nr 91
  Onze geboortedatums zijn 29-6-1973/. 02-10-1973/25-03-2000/02-04-2008 en
  13/11/2006

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   Jullie levenspad nummers zijn als volgt:
   29-6-1973 heeft levenspad nummer 1
   2-10-1973 heeft levenspad nummer 5
   25-3-2000 heeft levenspad nummer 3
   02-4-2008 heeft levenspad nummer 7
   13-11-2006 heeft levenspadnummer 5
   Jullie wonen nu in een huis met een 9 energie en willen naar een huis met een 1 energie.
   Ik denk dat voor jullie allemaal bij elkaar als gezin de 1 energie heel goed is. Levenspadnummers 1,5 en 7 gaan heel goed samen met de 1 en het levenspadnummer 3 gaat neutraal met de energie van nummer 1. Volgens mij is de 1 ook de grootste gemeenschappelijke deler voor jullie als gezin in vergelijk met andere getallen. Dus top.
   Geniet ervan en veel succes, hartelijke groet, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Wendy,
     Bedoel je met persoonlijke getallen de levenspad nummers?
     De energie van een huis met nummer 105 is een 6. De 6 resoneert goed met de levenspadnummers 3,6 en 9.
     Laat maar weten wat je precies bedoelt met de persoonlijke getallen?
     Groetjes, Maaike

  2. Hi Maaike, ik vind dit zo leuk geschreven dank daarvoor 😊 Ik ga per 1 oktober verhuizen naar de straat waar mijn kindjes 2 minuten lopen van hun school/opvang zitten, in mijn favoriete wijk in Scheveningen. Het heeft alles wat ik zocht de afgelopen maanden: Een grote tuin, alles gelijkvloers, instapklaar, vlakbij de school van m’n kindjes en maar 5 minuten fietsen naar het strand. Het huisnummer is alleen wel een 7 (ik ga op huisnummer 79 wonen). Ik las dat het op materieel vlak niet zo bevorderend werkt. Nu ben ik al van nature een persoon die altijd heel erg naar binnen richt (ben energetisch therapeut en dieptepsycholoog in opleiding) en voel juist de behoefte om juist te werken aan een hoger inkomen om daarmee meer financiële vrijheid te voelen. Toch een ander nummer plakken?

   Mijn getal is 5 (als ik het goed begrijp):
   Van mij: 05-06-1983
   Dochtertje 21-02-2016
   Zoontje 09-04-2018

   Heb je tips? 🙏🏼🙏🏼

   Heel erg bedankt alvast

   Liefs

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi mooi mens,
    Wat fijn dat je zo je wensen hebt kunnen manifesteren.
    Het klopt dat jouw levenspad nummer een 5 is en van jouw dochter ook. Jouw zoon heeft levenspad nummer 6. De energie van de 5 is juist outgoing, reizen, verandering, vrijheid, impulsief en dynamisch. De energie van de 5 gaat heel goed samen met de 1,5 en 7. De 7 geeft misschien wat balans aan de 5. Mocht je bijvoorbeeld praktijk aan huis houden dan kun je van dat gedeelte bijvoorbeeld 7a maken. De a is 1 dus kom je uit op een 8. De energie van de 8 is the powerhouse, abundance, geld verdienen.
    Ik heb even voor jou gekeken naar jouw activation for succes hoek voor je huis of praktijk. In de Chinese astrologie ben jij een 7, de advisor. Jouw hoek voor succes en geld aantrekken is Noord-west. Dus kijk in deze richting. Zet je bureau, werktafel oid zo dat je kijkt naar het Noordwesten. Ook als je met cliénten werkt, ga jezelf zo positioneren dat je naar het Noordwesten kijkt. Op naar financiële vrijheid!
    Heel veel succes gewenst,
    liefs, Maaike

    1. Wauw dankjewel 😊🥰🥰🥰🥰

     Ik vroeg me wel nog af, het is een huurhuis, dus ik kan er niet nog een ingang bij maken, maar kan ik zoals je eerder hierboven aangaf, de A bij de deur achter plakken of wat is hierin handig? Echt heel erg bedankt voor alle wijsheid!

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Ja , dat is ook goed om de A achter de deur te plakken. Of eventueel een 7a te plakken op je werkkamer.
      Succes en liefs, Maaike

    2. Hi lieve Maaike,

     Dat nummer voor de Chinese Astrologie is dat toevallig de nine star ki? 😊 want daarin ben ik nummer 5 😅 En daarnaast vroeg ik me ook af: Wat past er goed bij levenspad nummer 6 (van mijn zoontje) Overigens beginnen al onze namen met een A, valt daar ook nog iets over te zeggen? :)) liefs en een dikke knuffel

     1. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi A,
      Nee, dat komt niet uit de nine star ki maar uit de Feng Shui. De energie van de nummers 3,6,en 9 passen het beste bij nummer 6.
      De letter A vertegenwoordigt nummer 1. Om iets over de naam te kunnen zeggen tel je alle nummers die de letters vertegenwoordigen bij elkaar op om een indruk te krijgen van de energie achter de naam. Zo grappig, je hebt nog niet je naam geschreven dus ik ben benieuwd hoe jij/jullie heten.
      Liefs, Maaike

     2. Hallooo dank nogmaals 😊
      Zo leuk om hier in te duiken. Ik heet Agnetha, mijn dochtertje Arabelle en mijn zoontje Avery 😄

      Ben heel erg benieuwd naar wat dit je allemaal vertelt 😊

      Heel fijn zonnig weekend gewenst

      Liefs ❤️

     3. Hi Maaike hoe is het met je? Ik had de letters van mij en de kids bij elkaar opgeteld en kwam bij mezelf op 3 uit, mijn dochter 1 en mijn zoontje ook 1, wat een mooie getallen! 🥰🥰

 36. Hallo Maaike,

  Wat een leuke en interessante blogs schrijf je. Ik ben niet helemaal mee in basis – en levenspad getal, maar we zitten volop in een verhuisproces waarvan de locatie (en het huisnummer) nog ongekend is. Mag ik je vragen welke huisnummers best bij ons passen?

  Ikzelf: 22-02-1982 = 8
  Mijn man: 11-04-1982 = 8
  Mijn zoon: 10-02-2016 = 3

  We wonen nu in een huurhuis (nr 70) en dat voelt super vr ons en tegelijkertijd voelden we een jaar geleden dat onze tijd er hier stilletjes aan op zit. Sinds 2 maand staat het huurhuis te koop en wij zullen iets anders zoeken. We weten nog niet goed wat. Mijn bedrijf InnerWorx (naamgetal 5) moet er ook gevestigd kunnen worden.

  Heel graag hoor ik jouw advies mbt onze ideale huisnummer (privé en werk) + meestergetallen 11 & 22 van toepassing vr ons (cfr geboortedag)? Het voelt in ieder geval zo als ik het lees 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Eva,

   Nummer 8 resoneert goed en makkelijk met de nummers 2,4 en 8. Is neutraal met de nummers 1,5 en 6. En de energie van 3, 7 en 9 zijn een uitdaging.

   Nummer 3 resoneert goed en makkelijk met 3,6 en 9. Is neutraal met 1,2en 5 en de energie van de nummers 4, 7 en 8 zijn een uitdaging.

   Nummer 6 is een gemeenschappelijke energie die voor jullie drietjes het makkelijkste is. Het is ook maar net welke energie je op dit moment prettig vindt of nodig hebt. Jullie hebben fijn gewoond op nummer 7 en nu voldoet het waarschijnlijk niet meer.

   De energie van het getal 5 is voor jou neutraal. Het is ook maar wat je er mee wilt. De energie van de 11 en 22 spelen wel degelijk een rol in jullie kosmische blauwdruk, zie de verjaardagen.
   Benieuwd welk huisnummer het gaat worden, laat me weten.
   Geniet van het proces en heel veel succes gewenst,
   Liefs, Maaike

 37. Hoi Maaike,

  Wij wonen op huisnummer 34, is dus 7. Ik lees dat het niet geschikt is voor gezinnen, maar wij wonen hier met 5 kids. Hihi.
  Heb je een tip? 🙂
  Groetjes Berdine

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Berdine,
   Benieuwd of jij jullie 7 huis ook zo ervaart als beschreven in het blog? Loopt het lekker qua energie met de kinderen en jou/jullie in het huis? Zo ja, niets doen , zo nee, dan is er werk aan de winkel. Heb wel wat tips maar daar heb ik wel iets meer gegevens voor nodig.
   Groetjes, Maaike

 38. Dag Maaike, wat een ontzettend leuke website. Ik kom op je site via Google omdat ik de betekenis van huisnummers opzocht. Kan je mij laten weten welke huisnummers goed met mij resoneren? Mijn levenspad nummer is een 3. NB. Ik ben bezig met een nieuw huis & dus nieuw nummer en benieuwd of dat nummer goed past. Hartelijke groet, Natalie

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Natalie,
   Dank voor je compliment. Nummer 3 resoneert heel goed met de nummers 3,6,en 9, is neutraal met de nummers 1,2 en 5 en de nummers 4,7,en 8 zijn een uitdaging.
   Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig geworden naar het huisnummer van het nieuwe huis waar je mee bezig bent. Laat me weten.
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Dag Maaike,
    Fijn terug te horen. En te lezen dat 3, 6 en 9 goed resoneren met m’n levenspad nummer: een 3 (en m’n geboortegetal een 6).

    Ik zit tussen twee huizen in en weet nog niet wat het huisnummer van m’n nieuwe woning is met deze krappe verkopers huizenmarkt. Er is nu een huis dat wellicht financieel past en dat is een 7 (43) en dus een uitdaging lees ik.

    Hoe kan ik dat oplossen? Een -1 bij de voordeur om zo naar een 6 energie te gaan of…?

    Hartelijke groet,

    Natalie

 39. Hoi Maaike,
  ik woon op huisnummer 32=5. Ik ben vorig jaar een praktijk gestart maar door Corona enz. is het nog niet van de grond. Het voelt ook niet zo goed. Als ik je advies m.b.t. upgraden volg wordt het huis als ik er 5 bij toevoeg 1. Zou dit een dan een oplossing zijn om mijn praktijk alsnog op deze plek te starten?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Anne Marie,
   Heb jij een praktijk aan huis? En wat voor type praktijk? Als je jouw geboortedatum nog doorgeeft dan kan ik kijken welke nummers met jou en je werk coderen, welke neutraal zijn en welke een uitdaging voor jou zijn.
   Groetjes Maaike

   1. Hoi Maaike,
    Mijn beroep is KinderCoachBeeldend. (Alles mbt tekentaal en lezen van kindertekeningen). Mijn geb.datum is 26-05-1960.
    Alvast bedankt,
    Lieve groeten,
    Anne Marie

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Anne Marie,
     Jouw levenspad nummer is een 1. De nummers die op dezelfde golflengte zitten en resoneren zijn 1, 2 en 5. De nummers die neutraal voor jou zijn zijn 3,7,8 en 9. De nummers die een uitdaging zijn, zijn 4 en 6.
     Dus nummer 5 is goed voor jou, als je er 5 bij optelt kom je op een 1 uit, is ook prima. De energie van nummer 5 gaat goed samen met jouw werkzaamheden als KinderCoachBeeldend.
     Er zijn natuurlijk nog meer dingen nodig voor een lopende praktijk dan het huisnummer. Deze tijd van C19 helpt daar niet heel erg aan mee. Wil je hier nog verder over sparren dan kan dat via mijn gratis kennismaking call die je kunt inplannen via mijn website. Hierin kunnen we kennis maken met elkaar, geef ik wat tips en kijken we of ik nog meer voor jou zou kunnen betekenen in deze.
     Liefs, Maaike

     1. Hoi Maaike, ik dacht dat mijn levenspadnummer 2 was. 26=8 en dan de 5 en dan 1960= 7 samen = 2. Of is dit niet goed zo neergezet?
      Lieve groet,
      Anne Marie

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Anne Marie,
      Je hebt gedeeltelijk gelijk. Ik heb me verrekend, gebeurd me niet vaak, sorry.
      Je telt alles achter elkaar op, dus: 2+6+5+1+9+6= 29. 2+9= 11 Jouw levenspad nummer is een 11. In principe tel je een meestergetal niet meer op, dit doe jij wel en kom je inderdaad uit op een 2. Lees mijn blog maar over meestergetallen en het meestergetal 11.
      De getallen die daar mee op een golflengte liggen en resoneren zijn: 1,2,4,6 en 8. Nummers die neutraal zijn voor jou zijn 3 en 9. En een uitdaging zijn de nummers 5 en 7.
      Dus huisnummer 5 is inderdaad een uitdaging voor jou. Als je bijvoorbeeld van jouw praktijkruimte nummer 5a maakt ( a=1) kom je uit op een 6. Deze energie resoneert inderdaad beter bij jou.
      Nogmaals excuus, mocht er nog iets onduidelijk zijn of als je nog meer vragen hebt, laat het me weten.
      Hartelijke groet, Maaike

 40. Hoi
  Woon in een woonwijk en in huisnr 99
  Heb hier al veel verdriet gekent
  Hoe kan ik rust krijgen tot eindelijk een beter huis komt

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Nadia,
   Als je het getal 99 optelt krijg je 18 en als je de 1 en 8 optelt wordt het weer een 9. Jouw verdriet kan samen gaan met de energie van het getal 9 maar dat hoeft niet.
   Ik heb te weinig gegevens om jou een goed antwoord te kunnen geven.
   Ik wens jou veel sterkte en rust toe.
   Liefs, Maaike

 41. Hoi maaike,
  Ik ben van 17-8-1960 (5) en woon op 23 (5).
  Wat is een goede manier om meer balans/ rust te krijgen?
  Bedankt,
  Darynthe

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Darynthe,
   Inderdaad veel 5en. Als je meer rust in je huis wilt krijgen dan kun je een 2 aan de binnenkant van je deur plakken. Dit komt uit op een 7. Een huis met de energie van nummer 7 is een energie om meer te studeren en te contempleren. Ik weet niet of je dat wilt maar daar zou je mee kunnen experimenteren.
   Succes en leuk als je het nog laat weten.
   Groetjes, Maaike

 42. Hoi Maaike,

  Ik ben al langere tijd gefascineerd door numerologie. Zo kijk ik bijvoorbeeld vaak op de klok als er een ‘dubbele tijd is’. Geen idee of
  dat iets betekent… Maar los van dat ben ik nu heel benieuwd naar hoe je erachter komt hoe je levenspadnummer resoneert met een huisnummer. Het basisnummer en levenspadnummer van mijn vriend zijn 5 en 7. De mijne 6 en 1. En is er eigenlijk ook invloed van elkaars nummer is bijvoorbeeld een relatie?

  Dank alvast voor je antwoord, leuke blogs!

  Groetjes Eline

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Eline,
   Wat leuk dat je, net als ik, gefascineerd bent door nummers. Dubbele nummers zien hebben wel degelijk een betekenis. Nummers zijn de taal van het universum. Zeker als je dezelfde nummers vaker ziet wil dat iets zeggen.
   Er is absoluut een invloed tussen de energie van de nummers op alles.

   Levenspadnummer 7 resoneert heel goed met de getallen 4,5 en 7. De energie van de 6 is een uitdaging of aanvulling.
   Levenspadnummer 6 resoneert heel goed met de getallen 3,6,en 9. De energie van de 7 is een uitdaging of aanvulling.

   Op welk huisnummer wonen jullie?
   Hartelijke groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Nina,
   Dat zijn veel negens bij elkaar. Laat zien dat je veel hebt met deze energie. Kun je ermee overweg? Herken je het ook?
   Geniet van deze speciale energie.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 43. Hi Maaike,

  Ik woon in een huis met een 13 energie, nummer 49. Die uitleg staat er niet bij. Weet jij daar meer over te vertellen? 🙂

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Melanie,
   Leuke vraag Melanie, jouw huisnummer is een 49 dat wordt opgeteld een 13 maar de 13 tel je weer op tot een 4. Huisnummers tel je altijd door tot 1 getal.
   Jouw huis heeft dus de energie van het getal 4. Het getal 4 gaat over ordening en rust. Lees het nog maar even na in mijn blog. Benieuwd of dit ook zo is en of het resoneert met jou. Laat me weten.
   Liefs, Maaike

 44. Hoi ik ga waarschijnlijk 1 huis krijgen met nummer 61. Ga ik mij daar goed voelen. En ik leesde iets over naam bordje met 1 nummer erin verstopt. Ik wil graag gelukkig en gezond blijven in het huis. En goede energie. Gr helma

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Helma,
   Leuk dat je reageert met deze vraag. Het huisnummer 61 heeft de energie van nummer 7. Met deze gegevens is het moeilijk voor mij om te zeggen of dit met jou resoneert. Dat hangt onder andere af van jouw levenspadnummer en ook hoe je leeft en wilt leven. Misschien kun je nog een keer in mijn blog lezen wat voor energie de 7 heeft en of jou dit aanspreekt.
   Mocht je nog meer vragen erover hebben dan lees ik het.
   Hartelijke groet, Maaike

 45. Wat een leuke uitleg! Ik woon in een huis met nr 14 dus opgeteld nr 5. Ik voel al een tijdje de behoefte om te verhuizen en na het lezen van jou verhaal snap ik dat nu beter. Ik zou het nr graag veranderen naar een 6, moet ik er dan een 1 bij optellen? Dus een 1 in de rechter bovenhoek van de deur? Mijn geboortedatum is 23-08-1974, welk huisnr past dan het beste bij mij? Alvast bedankt voor je reactie! Groetjes Marjan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marjan,
   Als je de energie van je huisnummer wilt veranderen van een 5 naar een 6 dan kun je inderdaad het beste een papier met nummer 1 aan de binnenkant van de voordeur boven in de hoek hangen daar waar de deur de grootste draai maakt.
   Succes, leuk om later van je te hoeren of je verschil in energie merkt.
   Groetjes, Maaike

 46. Hoi Maaike, ons huis waar wij nu 16 jaar wonen heeft nummer 5 (1+4) en ik voel sinds een tijdje de behoefte om te verhuizen. Ik kon dit niet goed plaatsen maar na jouw uitleg over 5 snap ik het wel. Ik zou graag de energie willen proberen te veranderen alleen hoe kan ik nu het getal wijzigen met het briefje? Ik zou er een 6 van willen maken maar dan moet ik er 10 bij optellen en dat kan niet volgens jouw uitleg (1+4+1+0). Als we een keer zouden verhuizen welk nummer zou je dan aanraden? Mijn geboortedatum is 23-08-1974. Groetjes Marjan

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marjan,
   Wat een leuke vraag heb jij. Een huis met de energie van nummer 5 is vaak druk, veel energie en zou voor onrust kunnen zorgen voor jou omdat jouw levenspadnummer een 7 is. Iemand met levenspad nummer 7 heeft veel meer behoefte aan alleen zijn en rust. Alle huisnummers hebben hun voor- en nadelen. Het is maar wat je zoekt en wilt en het hangt ook van je levensfase en gezinssituatie af. Dus het is moeilijk om zo een nummer te noemen.
   groetjes, Maaike

 47. Hoi Maaike,

  Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt met waar de deur naar toe draait. Kun je dat even anders omschrijven voor mij. Ik ga in juni naar een 6 huis 14-37 wel goeie energie, alleen zou graag de energie willen van een 2 huis. Dus voeg ik nr 5 toe. Maar het waar de deur naar toe draait begrijp ik niet. Mijn deur draait naar binnen toe.
  En hoe doe ik dat met een naam waar vind je de getallen bij een letter. Dank je wel, erg leuk en intressant deze site.
  Moest ik tegen komen is geen toeval.

  Liefdevolle groet Trees

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Trees,
   Inderdaad kun je je huis ook een naam geven. Als je de getallen van deze naam optelt kun je op een 2 uitkomen.
   Je telt het alfabet door steeds tot 9. Dus a=1, b=2, c=3, d=4, e=5, f=6, g=7, h=8, i=9, j=1, k=2 enz.
   Misschien komt er een passende naam in jou op.
   Groetjes, Maaike

 48. Hoi Maaike,
  Is mijn basis getal nu 4 of 5 ik ben van 4-10-1962 dat is samen 5 maar geboorte dag is een 4

  Groetjes Trees

 49. Hoi Maaike, ik zou wel graag de energie willen van een 2 huis. Ik kom te wonen per juni 2021 in een 6 huis(14-37) welk getal voeg ik toe om de energie van 2 te krijgen. En hoe bedoel je waar de deur naar toe draait? De deur draait naar binnen open. Ik begrijp deze niet zo goed, en wil niets verkeerd plakken. Heb zo een behoefte aan een rust en harmonie huis een plek waar ik me heerlijk voel.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Trees,
   wat leuk dat je er zo mee bezig bent. Ik denk dat een 6 huis een hele mooie energie heeft. Wil he de energie van nummer 2 creëren dan zou je bijvoorbeeld een 5 aan de binnenkant van de deur kunnen plakken. 5 is jouw levenspadnummer en 6+5=11 en 1+1=2.
   Je plakt het getal dan aan de binnenkant van de voordeur in de bovenste hoek, de hoek die het meeste draait naar binnen. Hoop dat het duidelijk is voor jou.
   Succes, Maaike

 50. Bedankt❣️

  Al een tijdje ben ik met astrologie, numerologie en huisnumerologie bezig.
  De energie veranderen in huis met de tips die jij geeft wist ik nog niet en ben ik dus nu aan het uitproberen. Het experiment lijkt te werken 😉✨🍀✨🥰

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sharon,
   Wat leuk dat je dit deelt. En ja alles is uiteindelijk energie. Als je weet hoe het werkt dan kun je veel doen.
   Benieuwd naar het vervolg…
   Lies, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top