Wat zijn meestergetallen in Numerologie? - Maaike Niemantsverdriet

Wat zijn meestergetallen in Numerologie?

Numeroloog

Heb jij een meestergetal in jouw kosmische blauwdruk code zitten of zie jij vaak dubbele getallen? Lees dan verder.

Welke getallen zijn meestergetallen?

Dubbele getallen hebben een speciale betekenis. Het getal wordt versterkt door zichzelf, het heeft een dubbele kracht. De echte meestergetallen in de numerologie zijn 11, 22 en 33. Powergetallen of krachtnummers zijn de nummers 44, 55, 66, 77, 88 en 99. In principe worden in de numerologie alle nummers terug gebracht tot één cijfer. Maar wanneer je veel dieper in de materie duikt hou je rekening met de meestergetallen.

Wanneer komen meestergetallen voor?

De 11 en 22 komen voor als dag in de maand, in de maand november of in een geboortejaar, bijvoorbeeld 2011. Het sterkst werken ze echter door als je jouw hele geboortedatum optelt en de uitkomst daarvan is 11, 22 of 33. Of als ze afgeleid zijn van jouw naam.

Meestergetallen worden niet in een persoonlijk jaar of maand gebruikt, dan reduceer je ze altijd terug naar 1 getal.

Alsje vaak meestergetallen of powernummers tegen komt, bijvoorbeeld op de klok, dan word je letterlijk aangesproken op een situatie, inzicht of les.

Wat is de werking van een meestergetal?

Meestergetallen hebben een extra kracht en dynamiek in zich, het zijn sterkere energieën. Meestergetallen zijn niet gemakkelijk om mee te werken. Ze verschillen van hun naar 1 teruggebrachte cijfer (11/2, 22/4, 33/6). Vanwege hun complexiteit vereisen ze meer focus en werk. Meestergetallen uitleven is net als het gaan voor een master degree. Het is het overgaan naar een volgend niveau.

Aan de ene kant dragen deze getallen een groot potentieel in zich en aan de andere kant zijn ze een enorme grote uitdaging. Heb je een meestergetal in je geboortedatum dan ben je waarschijnlijk paranormaal gevoelig. Je ziel nodigt je uit om helderziend, -horend, -ziendheid opnieuw op te pakken.

De meestergetallen 11, 22 & 33 in de numerologie

De meestergetallen 11, 22 & 33 zijn spirituele getallen. Mensen met deze getallen hebben de uitdaging zichzelf te verbinden met hun spirituele gaven zoals helderhoren, -zien, -weten, en/of voelen. Het is een talent dat ontwikkeld dient te worden. Het levenspad van iemand met een 11, 22 ,33 is vaak hectisch, zeker als je je levensmissie niet weet of begrijpt. De 11, 22 en 33 komen voor uitdagingen te staan waarvan vaak het resultaat alles of niets is. Het zijn harde werkers wat meestal gepaard gaat met vallen en opstaan. Pas wanneer ze inzien dat hun talenten te maken hebben met de verbinding tussen de stoffelijke en onstoffelijke wereld of tussen het geziene en het ongeziene dan komen ze in hun kracht te staan. Dan kunnen ze staan en opvallen.

De drie meestergetallen hebben niet hetzelfde levensdoel, dat is echt verschillend. Wat hen wel bindt is het vergevorderd bewustzijn waarvan het de bedoeling is dat dat zich in dit leven openbaard.

Globale verschillen tussen 11, 22 en 33

Ze hebben alle drie gemeen dat ze een humanitaire missie hebben. De kunst uit te vinden wat deze is.

De 11 betreft meesterschap en intuïtie, beschikt over een hoog geestelijk en spiritueel niveau. Een leider met een hogere gevoeligheid voor helder zien en helder weten. Heel belangrijk om bij jezelf te blijven in verband met hoog gevoeligheid.

De 22, de meesterbouwer, de bouwer van betere werelden, kan goed organiseren en is praktisch ingesteld. In dit leven is het de bedoeling om alle visioenen en dromen praktisch te realiseren.

De 33, de meesterleraar en de genezer die zich opnieuw verbindt met het Cristus bewustzijn. Het bieden van hulp en inzicht op het gebied van diepe spirituele ontwikkeling.

Meestergetallen tegenkomen in het dagelijks leven

Als er meestergetallen voorkomen in je geboortedatum en komt ze vaak tegen dan werken ze extra krachtig omdat deze verweven zijn met jouw kosmische energetische blauwdruk en dat bepaalt een groot deel van de persoonlijkheid.

Als je meestergetallen bijvoorbeeld ziet op je klok, mobiel of waar dan ook en het valt je op, dan kan dit gezien worden als een boodschap vanuit het universum aan jouw onderbewustzijn. Pak de boodschap op zou ik zeggen!

Steeds meer mensen vallen dubbele cijfers op en dat is niet voor niets. We leven in een tijd van zeer grote veranderingen en we worden steeds bewuster. De mens wordt in het digitale tijdperk wakker geschud via de boodschappen van getallen. Ook jij vormt hier een belangrijke schakel in.

Wat onthullen de geheime kosmische getallencodes ons?

Liefs, Maaike

ps, Heb jij een meestergetal in jouw kosmische blauwdruk? Laat het me weten.

 

 

47 reacties op “Wat zijn meestergetallen in Numerologie?”

 1. Hoi Maaike,

  Wauw zo mooi uitgelegd en beschreven, resoneert goed met mij, zoveel dank!
  Ik zocht naar iets, misschien heb jij een antwoord.

  Ik ben jaren geleden bij Gerrit Jansen geweest.
  Hij heeft toen ook de maanden voor mij berekend voor dat jaar, wil daar nu ook weleens naar kijken, in wat voor maand zit ik, vooral als het allemaal moeizaam verloopt.
  {Mijn geboortedatum is 11-06-1958} en zit nu in een 22 jaar, is me verteld, kan dat of moet ik dat verkleinen. En wat betekent een 22 jaar?
  Dus bijvoorbeeld deze maand is het 22 + 8= 30 = 3 {als ik het verklein zou het ook 3 zijn}
  volgende maand is het 22 +9 = 31 = 4
  Alleen als ik dan naar november as kijk word het 22 + 11= 33
  wat betekent die 33 dan in die maand?
  ik ben namelijk met een zeer grote beslissing bezig, om naar Frankrijk te verhuizen, in m’n eentje, en soms bekruipt me een angst gevoel, en twijfel dan, denk dan, ik koop een camper en ga rondtrekken, en wacht even af. Dat gevoel blijft maar op en neer springen, om gek van te worden. Maar steeds maar afwachten ben ik ook beu aan het worden. Ik kom dit jaar heel veel drieën tegen. Het huis in Frankrijk is ook nr 3

  Ben heel erg benieuwd, dankjewel 🙏🏽
  Warme groet, Mariël

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mariël, wat leuk dat je zo reageert. Jouw levenspad nummer is een 4. Jouw persoonlijke jaarnummer is een 4. 11+6 = 17 1+7=8. 2021 is een collectief 5 jaar.
   Je telt dan 8 + 5= 13 1+3=4 Dus jouw persoonlijk jaarnummer is een 4 en jouw levenspad nummer ook. November wordt als een 2 gezien en niet als een 11. Dus de maand september 2021 is voor jou een 4+9=13 1+3=4. De maand oktober is een 5 en de maand november is een 6 voor jou. Bij de maand en jaargetallen gebruik je geen meestergetallen.
   Het persoonlijk jaargetal 4 gaat over foundations of your life, werk, doorbreken, uitdagingen. Het getal 3 gaat over communicatie op alle niveaus. Spannend Mariël wat je gaat doen, laat me weten. Geniet van het proces, liefs, Maaike

 2. Dag Maaike

  Toch wel complexe materie. Mijn geb datum is 11-02-1986. Is het meestergetal dan 11? Ik lees dat er een apart blog is over de 33, heb je die ook over de 11?
  Als ik het optel kom ik uit op 28, dat is dan niks denk ik hè? Ben benieuwd! Groetjes !

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Stefanie,
   Inderdaad gaat numerologie ver en diep en is intens. Jouw levenspad nummer is een 1, dat is inderdaad de 28 weer opgeteld. Je spreekt over een meestergetal als deze een 11,22 of 33 is. Nu is jouw geboortedag een 11, dus de energie van de 11 speelt zeker in jouw numeroscoop of kosmische code/blauwdruk. Deze 11 wordt ook wel jouw verjaardagsgetal of basis nummer genoemd.
   Er is ook een apart blog over de energie van de 11. Hierbij de link.
   Het Meestergetal 11 nader uitgelegd
   Veel plezier op jouw ontdekkingstocht in de energie van de getallen.
   Liefs, Maaike

 3. Lieve Maaike,

  Afgelopen week ben ik testen gekomen dat mijn geboortedatum 15-05-1984 uitkomt op een meestergetal namelijk 33.
  Kun je mij meer vertellen over 33 en 11 als deze elkaar kruisen en een relatie aangaan?
  Bestaan er ook boeken over dit diepere onderwerp en hoe je je weg kunt vinden in het ontwikkelen van je gave als meestergetal?

  Hoor heel graag van je per mail

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi lieve Kaya,
   Wat gaaf dat je een week geleden er achter bent gekomen dat jouw levenspad nummer een 33 is. Ik heb over nummer 33 ook een speciaal blog geschreven. Daar staat al meer informatie in waar je zeker wat aan hebt.
   Meestergetallen 11,22 en 33 resoneren goed met elkaar, kan wel heftig zijn.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jurgen,
   Dat is wel heel speciaal dat jullie als echtpaar allebei levenspad nummer 33 hebben! Mijn man en ik hebben allebei nummer 11 als levenspadnummer. Het komt niet vaak voor dat partners dezelfde meestergetallen hebben.
   Benieuwd of jullie je dat al lang bewust zijn en of jullie er ook bewust mee werken?
   Hartelijke groet, Maaike

 4. Hoi Maaike,

  Hoop dat alles goed met je gaat.

  Ik ben geboren op 01-09-1976, waar kom jij dan op uit en zou je mij hier iets meer over kunnen vertellen?

  Hoor graag wat van je.

  Alvast bedankt en blijf gezond.

  Lieve groet,
  Kobus Kurvers

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kobus,
   Wat leuk dat je reageert. Als ik jouw geboortedatum optel dan kom ik uit op het levenspadnummer 33, een meestergetal dus. Ik heb hier een uitgebreid blog over geschreven. Ik stuur je hierbij de link. Als je nog vragen heb dan lees ik dat graag.

   Heel veel leesplezier en inzichten gewenst,
   Hartelijke groetjes, Maaike

   1. Goedendag Maaike,

    Ik ben geboren op 22-11-1979

    Sinds 2 weken kom ik steeds 11 22 en 33 tegen.
    Het begon met 11en daarna 22

    Ik heb de berekening geprobeerd maar weet nog steeds niet wat mijn levenspad num is

    Zou je mij kunnen helpen?

    Mvg mas

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Marscha,
     Dat is geen toeval dat je steeds de meestergetallen tegenkomt. Dat is de taal van het universum. Dus daar zitten boodschappen voor jou in. Nu zie ik dat de 22 en de 11 al in je geboortedatum staan dus die hebben zeker een invloed. Jouw levenspadnummer is 2+2+1+1+1+9+7+9= 32 3+2= 5
     Jouw levenspadnummer is 5. Maar de energie van de nummers 22 en 11 hebben zeker een invloed op jou.
     Enkele sleutelwoorden bij de energie van nummer 5 zijn vrijheid en reizen.
     Hartelijke groetjes, Maaike

     1. Goedemorgen Maaike,

      Dank je voor de snelle reactie 🙏🏼
      Er gebeurd erg veel momenteel in mijn leven, na een zware strijd keert de energie en eerlijk, daar geniet ik in volle teugen van.
      Mag ik vragen wat jouw levenspad nummer is?
      Geniet van deze mooie nieuwe tijd Maaike 🙌🏼☺️

      Mvg marscha

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Marscha,
      Wat fijn dat voor jou dat het tij is gekeerd, blijf er van genieten!
      Mijn levenspadnummer is een 11. Mijn verjaardagsgetal is een 5.
      Ik geniet ook van al het goede.
      Liefs, Maaike

  2. Mariska eigenhuis

   mijn geboortedatum is 11-02-1985. sterk ontwikkelde intuïtie, ik ben helderwetend, voelend en tweelingziel.
   mooie heldere uitleg en zeker kloppend.

   1. Maaike Niemantsverdriet

    Hoi Mariska,
    Jouw levenspad nummer is een 9. Mensen met een levenspad nummer 9 zijn altijd erg gevoelig en hebben een hele sterke intuïtie. Wat mooi dat je dit deelt. Dankjewel daarvoor Mariska.
    Geniet van je gaven, liefs, Maaike

 5. Hallo Maaike,

  Bedankt voor je interessante en wijze woorden, ik heb er heel veel aan.

  Ik ben geboren op 01-09-1976, wat zegt dit jouw?

  Alvast bedankt en blijf gezond.

  Lieve groet,
  Kobus Kurvers

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Kobus,
   Had jouw vraag al beantwoord in een andere reactie. Ik vind het heel leuk dat er zoveel mensen met het levenspad nummer 33 reageren. Volgens mij worden de mensen met een meestergetal als levenspadnummer allemaal wakker. O zo nodig.
   Succes, groet, Maaike

   1. Hoi Maaike,

    Bedankt voor je reactie.

    Oh jee dan heb ik die gemist, waar kan ik deze terug vinden/lezen?

    De grote verandering gaat eindelijk beginnen vandaar dat er zoveel wakker worden.

    Lieve groet..
    Kobus

 6. Hoi Maaike,

  Ik ben geboren op 27-09-1979. Ik kom dan uit op 44. Is dat ook een meestergetal of niet? Ik hoor het graag van jou!

  Groeten Vincent!

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Vincent,
   Dank voor je reactie en interessante vraag. Jouw levenspad nummer is inderdaad een 44. In de traditionele numerologie zijn de meestergetallen 11,22 en 33. Nu we in een ander tijdperk, het Aquariustijdperk, aankomen met andere energie is dat aan het veranderen en worden de 44, 55 etc wel gezien als meestergetallen.

   Het meestergetal 44 gaat over een balans vinden tussen het fysieke (materiële) en het geestelijke (spirituele), het scheppen van de fundering van het leven in een Aquariustijdperk. Dit getal geeft je kracht, vastberadenheid en ambitie en het vermogen om de dingen in ruimer verband te kunnen zien. Het grondgetal 8 heeft de energie om tegenslagen te overwinnen en te floreren door doorzettingsvermogen en moed. De dubbel kracht van de 4, het getal van de aarde en vormgeven aan dingen, geeft je het vermogen zaken niet alleen praktisch te realiseren maar dit ook naar een hoger niveau weten te tillen. Herken je hier iets in?
   Hartelijke groet, Maaike

 7. Hallo Maaike,
  Mijn geboorte datum is
  11.11.1980 dus 22 als ik het goed begrepen heb…
  Kun je mij vertellen aub hoe ik 11.11 erbij moet interpreteren , alvast bedankt.
  Groetjes Donata

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Donata,
   Wat leuk dat je reageert. Als je jouw geboortedatum optelt dan kom je inderdaad uit op het meestergetal 22. Nummer 22 is jouw levenspadnummer. Het nummer van de meesterbouwer.
   De 2 elven zijn ook meestergetallen. Die resoneren mee in jouw blauwdruk maar de 22 is het belangrijkste nummer. De 2 elven ondersteunen de energie van de 22. Veel meestergetallen dus. Herken je dit? Je kunt ook nog mijn blog over meestergetal 11 lezen. Over het meestergetal 22 heb ik nog geen blog gemaakt. Hoop dat het duidelijker voor jou wordt wat je met de 11 energie kan doen na het lezen van het blog.
   Het Meestergetal 11 nader uitgelegd
   Succes en hartelijke groetjes, Maaike

 8. Hoi Maaike

  Mijn geboortedatum is 18 02 1984.
  Kan je mij hier iets over vertellen. Via antwoord of in mail.
  Net vandaag ga ik op zoek naar info omtrent mijn sterren en cijfers en lees ik dat 13 maart een dag is waarop ik prioriteit geef aan het spirituele.
  Ik reageer daarom graag op je open vragen een reactie neer te pennen.
  Groetjes
  Katrijn

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Katrijn,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Als ik jouw geboortedatum optel dan kom ik uit op het meestergetal 33. Dus jouw levenspad nummer is een 33.
   Als je meer weet over de energie van het getal 33 dan begrijp je ook meer over jezelf en je leven. Ik heb hier een blog over geschreven.

   Mocht je nog meer vragen hierover hebben dan kun je me altijd mailen.
   Succes en hartelijke groet, Maaike

 9. Hi Maaike,

  Ik ben van 21-4-1979 en ben enorm bezig om mijn levensmissie te vinden. Herken ook veel van wat je schrijft, maar ben wel dwalende hierin. Nog tips of informatie voor mij? Dank alvast!

  Groet,
  Wendy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   Als ik jouw geboortedatum optel voor het vinden van jouw levenspad nummer kom ik uit op het meestergetal 33. Deze reduceer je in principe niet meer naar 6 daar het een meestergetal is. Ik snap dat je “dwalende” bent met jouw levensmissie. Dat is ook niet zo eenvoudig met een levenspad 33. Maar dat komt goed hoor, de tijd wordt steeds rijper voor de mensen met een meestergetal als levenspad. Ik ga een blog maken over het getal 33 en stuur je de link. Misschien vallen er dan al wat kwartjes. Als je wilt kun je ook altijd een gratis (Skype)call aanvragen om hier nog verder over van gedachten te wisselen.
   Liefs, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Marie,
   Wat leuk dat je reageert op dit blog. Jouw levenspad nummer is een 11, in principe reduceer je dit niet naar een 2 omdat het een meestergetal is. Jouw 11 komt vanuit de 38, en is net iets andere energie dan vanuit de 29. De energie van de 3 en de 8 hebben ook invloed. De 3 gaat over communicatie en de 8 wordt de powerhouse genoemd. Met deze energieën kun je jouw meestergetal 11 vorm geven. Het levenspadnummer 11 is onder andere het nummer van spiritualiteit, intuitie, helderheid.
   Wil je specifiek meer weten over het getal 11 dan kun je nog mijn blog hierover lezen https://www.maaikeniemantsverdriet.com/numerologie/het-meestergetal-11-nader-uitgelegd/
   Hartelijke groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Nathaniel,
   Leuk dat je reageert op dit blog. Als ik jouw geboortedatum optel dan kom ik uit op een 5 (1+6+6+1+9+9+9=41, 4+1=5)
   Dit is geen meestergetal. Waarschijnlijk kijk jij naar de dubbele 6 en 9 in jouw geboortedatum? Dit noem je geen meestergetallen. Je moet echt je geboortedatum optellen.
   Groetjes, Maaike

 10. Als ik op FB een post like dan wordt de reacties een vol getal. 269 likes wordt met de mijne 270, 199 wordt 200 etc. Voor de, digitale, cijfers 09:09 en 11:11 kan ik de verklaring wel vinden. Wat zegt het mij dat het volle getallen worden?

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wietske, Wat een leuke vraag en grappig fenomeen. Het lijkt steeds op een afronding. Wat is jouw persoonlijke jaarnummer? Als je niet weet hoe uit te rekenen geef me dan even je geboortedatum dan reken ik het voor jou uit. Misschien zit daar een antwoord.

 11. Ben gisternacht mijn gids tegengekomen en trad al bijna eerder zomaar ineens uit mijn lichaam. Dat was in het jaar toen ik 33 jaar was.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jelmer,
   Wat bijzonder met het getal 33. Wat is jouw geboortedatum? Is jouw levenspad ook een meestergetal?
   Hartelijke groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Klopt Patricia, jouw levenspad nummer is een meestergetal 33. Deze reduceer je eigenlijk niet meer naar de 6.
   Jij bent de tweede persoon die ik tegen kom als numeroloog die een 33 als levenspadnummer heeft. Het komt niet vaak voor. En bijzonder pad met een bijzondere taak. Wil je er meer over weten dan kan ik je wel wat informatie hierover sturen. Misschien ga ik er nog een blog over schrijven.
   liefs, Maaike

    1. Maaike Niemantsverdriet

     Hoi Yvonne,
     Dat is inderdaad dubbelop. Dat houdt in dat de energie van nummer 11 een zeer belangrijke rol speelt in jouw leven.
     Wil je hier nog meer over weten dan kun je dit lezen in mijn blog hierover.

     Ben benieuwd wat je allemaal herkent erin.
     Groetjes, Maaike

     1. Hoi Maaike,

      Interessant stuk schrijf je! Ik was ook even benieuwd, want mijn geboortedatum is 12-3-1984. Is dit dan de 1 en 2 bij elkaar optellen wat dan 33 maakt? Mijn geboortetijd is trouwens 3:33 uur :-). Zegt dat ook wat?

      Groetjes,
      Claudia

     2. Maaike Niemantsverdriet

      Hoi Claudia,
      Leuk dat je reageert op dit blog. Als ik jouw geboortegetal optel om jouw levenspad nummer uit te rekenen dan kom ik uit op een 1.
      1+2+3+1+9+8+4= 28 28= 2+8=10 10 = 1+0= 1
      Er zijn nog veel meer nummers in jouw kosmische blauwdruk, misschien zitten daar meestergetallen tussen. Jouw geboortetijd 3.33 uur zegt ook iets.
      Nummer 3 is het nummer van creatieve manifestaties. Drie drieën wil zeggen dat je spiritueel begeleid en beschermd wordt. Zie je ook vaak dubbele drieën Claudia?
      Succes met je mooie nummers,
      Liefs, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top