Wat zijn meestergetallen in Numerologie?

Numeroloog

Heb jij een meestergetal in jouw kosmische blauwdruk code zitten of zie jij vaak dubbele getallen? Lees dan verder.

Welke getallen zijn meestergetallen?

Dubbele getallen hebben een speciale betekenis. Het getal wordt versterkt door zichzelf, het heeft een dubbele kracht. De echte meestergetallen in de numerologie zijn 11, 22 en 33. Powergetallen of krachtnummers zijn de nummers 44, 55, 66, 77, 88 en 99. In principe worden in de numerologie alle nummers terug gebracht tot één cijfer. Maar wanneer je veel dieper in de materie duikt hou je rekening met de meestergetallen.

Wanneer komen meestergetallen voor?

De 11 en 22 komen voor als dag in de maand, in de maand november of in een geboortejaar, bijvoorbeeld 2011. Het sterkst werken ze echter door als je jouw hele geboortedatum optelt en de uitkomst daarvan is 11, 22 of 33. Of als ze afgeleid zijn van jouw naam.

Meestergetallen worden niet in een persoonlijk jaar of maand gebruikt, dan reduceer je ze altijd terug naar 1 getal.

Alsje vaak meestergetallen of powernummers tegen komt, bijvoorbeeld op de klok, dan word je letterlijk aangesproken op een situatie, inzicht of les.

Wat is de werking van een meestergetal?

Meestergetallen hebben een extra kracht en dynamiek in zich, het zijn sterkere energieën. Meestergetallen zijn niet gemakkelijk om mee te werken. Ze verschillen van hun naar 1 teruggebrachte cijfer (11/2, 22/4, 33/6). Vanwege hun complexiteit vereisen ze meer focus en werk. Meestergetallen uitleven is net als het gaan voor een master degree. Het is het overgaan naar een volgend niveau.

Aan de ene kant dragen deze getallen een groot potentieel in zich en aan de andere kant zijn ze een enorme grote uitdaging. Heb je een meestergetal in je geboortedatum dan ben je waarschijnlijk paranormaal gevoelig. Je ziel nodigt je uit om helderziend, -horend, -ziendheid opnieuw op te pakken.

De meestergetallen 11, 22 & 33 in de numerologie

De meestergetallen 11, 22 & 33 zijn spirituele getallen. Mensen met deze getallen hebben de uitdaging zichzelf te verbinden met hun spirituele gaven zoals helderhoren, -zien, -weten, en/of voelen. Het is een talent dat ontwikkeld dient te worden. Het levenspad van iemand met een 11, 22 ,33 is vaak hectisch, zeker als je je levensmissie niet weet of begrijpt. De 11, 22 en 33 komen voor uitdagingen te staan waarvan vaak het resultaat alles of niets is. Het zijn harde werkers wat meestal gepaard gaat met vallen en opstaan. Pas wanneer ze inzien dat hun talenten te maken hebben met de verbinding tussen de stoffelijke en onstoffelijke wereld of tussen het geziene en het ongeziene dan komen ze in hun kracht te staan. Dan kunnen ze staan en opvallen.

De drie meestergetallen hebben niet hetzelfde levensdoel, dat is echt verschillend. Wat hen wel bindt is het vergevorderd bewustzijn waarvan het de bedoeling is dat dat zich in dit leven openbaard.

Globale verschillen tussen 11, 22 en 33

Ze hebben alle drie gemeen dat ze een humanitaire missie hebben. De kunst uit te vinden wat deze is.

De 11 betreft meesterschap en intuïtie, beschikt over een hoog geestelijk en spiritueel niveau. Een leider met een hogere gevoeligheid voor helder zien en helder weten. Heel belangrijk om bij jezelf te blijven in verband met hoog gevoeligheid.

De 22, de meesterbouwer, de bouwer van betere werelden, kan goed organiseren en is praktisch ingesteld. In dit leven is het de bedoeling om alle visioenen en dromen praktisch te realiseren.

De 33, de meesterleraar en de genezer die zich opnieuw verbindt met het Cristus bewustzijn. Het bieden van hulp en inzicht op het gebied van diepe spirituele ontwikkeling.

Meestergetallen tegenkomen in het dagelijks leven

Als er meestergetallen voorkomen in je geboortedatum en komt ze vaak tegen dan werken ze extra krachtig omdat deze verweven zijn met jouw kosmische energetische blauwdruk en dat bepaalt een groot deel van de persoonlijkheid.

Als je meestergetallen bijvoorbeeld ziet op je klok, mobiel of waar dan ook en het valt je op, dan kan dit gezien worden als een boodschap vanuit het universum aan jouw onderbewustzijn. Pak de boodschap op zou ik zeggen!

Steeds meer mensen vallen dubbele cijfers op en dat is niet voor niets. We leven in een tijd van zeer grote veranderingen en we worden steeds bewuster. De mens wordt in het digitale tijdperk wakker geschud via de boodschappen van getallen. Ook jij vormt hier een belangrijke schakel in.

Wat onthullen de geheime kosmische getallencodes ons?

Liefs, Maaike

ps, Heb jij een meestergetal in jouw kosmische blauwdruk? Laat het me weten.

 

 

6 reacties op “Wat zijn meestergetallen in Numerologie?”

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Klopt Patricia, jouw levenspad nummer is een meestergetal 33. Deze reduceer je eigenlijk niet meer naar de 6.
   Jij bent de tweede persoon die ik tegen kom als numeroloog die een 33 als levenspadnummer heeft. Het komt niet vaak voor. En bijzonder pad met een bijzondere taak. Wil je er meer over weten dan kan ik je wel wat informatie hierover sturen. Misschien ga ik er nog een blog over schrijven.
   liefs, Maaike

 1. Ben gisternacht mijn gids tegengekomen en trad al bijna eerder zomaar ineens uit mijn lichaam. Dat was in het jaar toen ik 33 jaar was.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Jelmer,
   Wat bijzonder met het getal 33. Wat is jouw geboortedatum? Is jouw levenspad ook een meestergetal?
   Hartelijke groetjes, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top