Weet jij dat nummers energetische boodschappers zijn? - Maaike Niemantsverdriet

Weet jij dat nummers energetische boodschappers zijn?

Numerologie

Numerologie is gebaseerd op het principe dat alles in het universum, ook de getallen, energie is. Alles heeft zijn eigen specifieke frequentie; materie, kleur, geluid, emoties, eigenschappen en natuurlijk getallen. Elk getal heeft zijn eigen frequentie en betekenis. Middels frequenties van getallen ben jij verbonden met het universum.

De kracht van nummers

Elk nummer heeft zijn eigen specifieke golflengte. De kracht van het getal ligt in de specifieke frequentie. En deze frequentie communiceert en resoneert met jouw onderbewuste. 82% van het bewustzijn is onbewust en je onbewuste is zeer krachtig! Nummers krijgen ook een betekenis als ze gerelateerd zijn aan letters en gebeurtenissen in je leven. Hoe meer je dit gaat begrijpen hoe meer je jouw kosmische code kunt leven.

Boodschappen van het universum

Zie jij ook heel vaak dubbele getallen? Bijvoorbeeld op je telefoon of op autonummerplaten of op bonnetjes, of waar dan ook? Of zie jij steeds eenzelfde specifiek getal voorbij komen? Gefeliciteerd, dit betekent dat je aangesloten bent op het universum. De volgende stap is natuurlijk om deze boodschappen of codes te kraken.

Zodra jij jouw eigen kosmische code of numerologische blauwdruk weet dan kun je deze boodschappen veel beter ontrafelen en begrijpen. En deze boodschappen zijn altijd Calls To Action!

11:11, herkenbaar?

Zie jij vaak deze combinatie voorbijkomen? Wat betekent het veelvuldig zien van deze getallencombinatie? In het algemeen geeft dit aan dat we allemaal één zijn, met zijn allen verbonden zijn. Het is ook een boodschap om jeelf uit te lijnen met je intenties en acties. Het geeft ook aan dat je op het juiste pad zit. Tevens is het een teken om meer bewust te zijn van aanhoudende gedachten en ideeën, want deze kunnen zich snel in jouw werkelijkheid manifesteren. Wees dus bewust van je positieve en negatieve gedachten.

Het meest interessante natuurlijk is te weten hoe de desbetreffende getallen zich verhouden tot jouw eigen kosmische code of blauwdruk. Want dan kun je de boodschappen uit het universum voor jou persoonlijk kraken. Hoe gaaf is dat?

Enkele algemene voorbeelden van de symboliek van getallen

Als je vaak dubbele- driedubbele- vierdubbele-, opeenvolgende getallen of spiegelende getallen ziet wees dan alert en weet dat het tijd voor actie is.

Bijvoorbeeld het dubbele getal 55 laat zien dat er grote uitbundige financiële veranderingen gaan plaatsvinden die in stijgende lijn jouw kant op komen.

Of het driedubbele getal 777 staat voor innerlijke wijsheid. Je gaat met de flow en je bent goed afgestemd. Ook betekent het dat jouw capaciteiten om te manifesteren sterker worden. Maak gebruik van jouw innerlijke superpower en toon jouw magie aan de wereld.

De combinatie 16:16 geeft aan dat het goed is om tijd te nemen om balans te vinden in je leven. Je wordt aangemoedigd om het rustiger aan te doen en je intenties te heroverwegen voordat je verder gaat.

De opeenvolgende nummers 1:23 laten zien dat je steeds een stapje hoger of verder kunt gaan.

Spiegelende nummers als 14:41 geven aan dat het universum met je wil communiceren maar je hoort of ziet het niet. Het is belangrijk te weten dat deze boodschappen je hoogste doel dienen, ook al denk je van niet.

Samengevat

Dit is zomaar een greep uit tal van mogelijkheden. Welke getallen of getal combinaties je ook ontvangt, vertrouw erop dat het waardevolle boodschappe zijn voor jou. Dit geldt zowel voor de algemeen geldende nummers en nummercombinaties als voor de nummers die speciaal coderen met jouw eigen kosmische code of numerologische blauwdruk. Deze werken nog sterker op jouw onderbewustzijn dan de algemene getallen.

Laat me hieronder weten welke getallen je vaak voorbij ziet komen en ik zal jou de algemene boodschap hiervan geven.

Liefs, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top