Over mij - Maaike Niemantsverdriet

Mijn ultieme Passie is energie, balans, levensgeluk en  potentieel.

Geloof jij, net als ik, dat je met  optimale energie en balans veel meer uit jezelf en het leven kunt halen? Wens jij dat alles wat je zou willen en kunnen in overvloed kan manifesteren?

Of blijft dit ergens als een quote in je hoofd rond zoemen en ga je als je dit hoort maar weer over tot de orde van de dag? Het dagelijkse leven waarin we geleefd worden en wat zoveel tijd en energie opslokt.

Ik herken dat als geen ander, gezin, werk, multitasken en ga zo maar door. De dagelijkse 
beslommeringen waarin nauwelijks tijd is om volgende stappen te kunnen bedenken, voelen en te ondernemen. Het gevoel hebben van een briesend renpaard wat voor gesloten hekken staat dat vervolgens niet los kan gaan om te vlammen?

Tijdens scheiding en een zwaar ongeluk in dezelfde periode kwam bij mij, in iedere cel van mijn lijf, het diepe besef dat ik deze manier van leven niet meer wilde. Door geleerd te hebben met teleurstellingen om te gaan, wilde ik dromen, passie en talenten gaan uitleven om mijn potentieel daadwerkelijk neer te zetten. 

De vier kanten van het menszijn, fysiek-, spiritueel-, mentaal- en emotioneel in balans te brengen. Het leven leven en niet meer overleven! Al mijn passies, skills, gaven en ideeën kunnen benutten en delen met de wereld! Ja,….. dat is waar ik nu met alles wat in mijn vermogen ligt voor sta en ga!

Door de rust die ik gedwongen was te nemen kwam er ruimte en tijd om op alle vier de kanten van mijn menszijn balans te creëren. Ideeën uitwerken om dit daadwerkelijk in de wereld te manifesteren! 

De vier kanten van het menszijn, fysiek-, spiritueel-, mentaal- en emotioneel in balans te brengen. Het leven leven en niet meer overleven!

Als kind leefde ik in een mediterraan land en in de tweede helft van mijn leven wilde ik dat weer. Dit heb ik inmiddels kunnen realiseren in het prachtige Portugal. Ook mijn wens om ondernemende vrouwen, die ten volle hun eigen verantwoording nemen, te coachen naar top energie en superpowers, kortum,  hun WELZIJN, is uitgekomen.

Mijn kracht, ervaring en passie ligt op het vlak van het geven van inzichten en skills op het gebied van energie zodat jij de optimale balans kan vinden waardoor jouw potentieel, unieke gaven en talenten waar je mee op deze aarde bent gekomen, kan uitleven. Dat briesende paard wat helemaal los wil gaan om vervolgens nummer 1 te worden.

Daarmee wil ik jou heel graag helpen op een snelle, onconventionele en doeltreffende manier. En daarbij kan ik je tevens deelgenoot maken van de geweldige Portugese omgeving, zon en energie. Daar waar al deze processen en resultaten zoveel sneller en makkelijker zijn neer te zetten en te ervaren om vervolgens thuis toe te passen. Heb werk, skills, ervaring en talenten samengevat in een nieuw beroep, namelijk;

                                                                                                 ENERGY-EXPERT EN WELZIJNOLOOG 

Wil jij ook je WEL-ZIJN, energie, balans, talenten,
wensen en levensgeluk optimaal benutten?

Waar kan ik jou bij helpen?

 • Uitzoeken hoe jij je lichamelijk gezond kunt voelen
 • Meten en weten hoe jouw  energiehuishouding is
 • Jou laten ervaren hoe jouw chakra’s functioneren en hoe het is om een aura van positiviteit te hebben
 • Laten inzien hoe je emoties een plek kan geven
 • Je heart- brain coherentie in balans brengen en naar een brainstate kunt gaan om makkelijk te manifesteren
 • Als je 4 kanten van het menszijn in balans hebt, makkelijker bij jouw talenten en
  potentieel te komen
 • Via numerologie jouw levenspad en levensdoel boven water krijgen
 • Plannen maken en in actie komen
 • Staan voor wie jij bent, niet meer vallen en opstaan maar staan en…… Opvallen
 • Datgene te manifesteren en in de wereld te zetten wat jij graag wilt
 • Om nummer 1 te worden en te blijven
 • Om jouw onderneming, werk en leven te bezielen
 • Health and wealth op 1 lijn brengen
 • Jouw superpower activeren

                                 WELZIJNOLOGISCH!

Benieuwd geworden? Bekijk dan mijn diensten.

Scroll naar boven