TimeWaver, hoe is jouw connectie met het informatieveld en jezelf? - Maaike Niemantsverdriet

TimeWaver, hoe is jouw connectie met het informatieveld en jezelf?

timewavertest

Hoe vaak hoop of wens je niet dat iemand met een apparaat al jouw problemen en inzichten naar boven kan halen, vooral oplossen en daarna zelf toepassen. Intuïtief voel je dat het antwoord in jezelf verborgen ligt maar hoe kom je daar bij, hoe word je dit bewust?

Werken met de TimeWaver is een innovatieve vorm van quantum geneeskunde. De TimeWaver is een systeem dat rechtstreeks kan communiceren met het universele informatieveld. Dit veld vormt de verbinding tussen materie en bewustzijn. Werken in dit veld wordt ook wel informatieveld geneeskunde genoemd.

De TimeWaver, het apparaat met een systeem die de mogelijkheid heeft om de trillingen van de verstoringen in jouw systeem te meten en in kaart te brengen.

Technisch gezien vindt er tussen de verschillende niveaus van ons ZIJN communicatie plaats. Je zou kunnen zeggen dat er een geestelijke/lichamelijke wisselwerking is. Je bewustzijn communiceert met het informatieveld, het informatieveld communiceert weer met met jouw energieveld en deze communiceert op zijn beurt met jouw grondstoffelijke lichaam.

Bij een aandoening of ziekte is het alsof de verbinding tussen deze verschillende wisselwerkingen niet goed verloopt, het hapert ergens. Wanneer we dit opzoeken en herstellen kan je weer in balans komen en gezond zijn. Vaak is het zo dat er ook andere remedies of behandelingen bij betrokken worden . Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld verandering van voeding, mineralen, kleur, familieopstellingen en nog veel meer. Juist datgene wat er op dit moment voor jou nodig is om je te ondersteunen en weer in balans te komen.

De TimeWaver kent meer dan  een miljoen trillingspatronen, van spiritueel-, energetisch-, emotioneel- tot biochemisch niveau. Al deze niveaus worden met elkaar verbonden en de haperingen of de losse eindjes worden gedetecteerd en laten ook zien hoe je dit weer in balans kan krijgen.

Voordelen van het werken met de Timewaver;

  • Het verschaft je op een snelle manier heel veel inzichten in jezelf.
  • Het spreekt jouw zelf herstellend vermogen aan.
  • Je kunt het voor vele gebieden gebruiken zoals gezondheid, energiehuishouding maar je kan ook inzicht krijgen in conflictsituaties of ter ondersteuning van de relationele sfeer van gezin/werk.

Enkele andere toepassingen van de TimeWaver zijn;

  • Wordt ingezet bij land-,tuinbouw-, natuurprojecten en gebouwen.
  • Wordt ook veelvuldig gebruikt in de ruimtevaartcentra om astronauten te ondersteunen en te checken op grote afstand.

Een ander bijkomend voordeel is dat de TimeWaver te gebruiken is op afstand, met andere woorden, je hoeft er niet fysiek bij te zijn, kan wel natuurlijk maar is niet direct nodig. Immers het universele informatieveld bevindt zich overal en als we dit koppelen met jouw gegevens als naam, geboortedatum, handgeschreven handtekening en een foto dan kan de TimeWaver zijn werk doen. Heel erg interessant natuurlijk! Eigenlijk net een mobiele telefoon, je drukt op naam en nummer van iemand en hup er is contact.

Tijdens de Wel-Zijn training in Portugal begin ik meestal met een uitgebreide TimeWaver check. Hierdoor kom je zoveel sneller en dieper tot inzichten en resultaten waar ik elke keer weer verbaasd van sta. Dit geven de mensen ook altijd terug hoe bijzonder ze dit vinden en hoe blij ze daarmee zijn.

TimeWaver check op afstand;

De TimeWaver check op afstand doe ik altijd via Skype, Whatsapp, Facetime of Zoom. Wij hebben dan contact en je kan het hele proces van de TimeWaver direct volgen. Je kan direct vragen stellen en krijgt naderhand al de aanbevelingen via een e-mail toegestuurd. Net als een astronaut die in een ruimtestation zit, hoe cool is dat?

Ben jij nieuwsgierig en wil jij jezelf naar een next level tillen, schrijf je dan in voor een intensieve training in Portugal. Of maak een afspraak om vanuit je luie stoel kennis te maken met de TimeWaver om zo inzicht te krijgen hoe je lijf communiceert met jouw informatieveld. Spannend?

Ik sta klaar voor jouw WEL-ZIJN!

 

 

 

 

Disclaimer;  De Timewaver is wellicht een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top