Met thetahealing van belemmerende naar krachtige overtuigingen

Thetahealing is een haalbaar wonder
voor jouw en ieders leven

Heb jij je weleens afgevraagd of jouw overtuigingen en (oude) patronen je misschien belemmeren te leven zoals je zou willen?

Heel veel mensen hebben zich dat nooit afgevraagd. Sterker nog, velen hebben de neiging om bij problemen de verantwoordelijkheid buiten zichzelf te leggen. Weinigen hebben het echte besef dat jezelf 100% verantwoordelijk bent voor je eigen (levens)geluk.

Met behulp van de Thetahealingtechniek® kun je heel snel en gemakkelijk ontdekken wat jouw belemmerende overtuigingen zijn. Sterker nog, je kunt deze meteen “deleten” en nieuwe overtuigingen “downloaden”.

Belangrijkste feiten over Thetahealing ®?

Hoe werkt Thetahealing ®?

Als je verandert wat je gelooft, verander je wat je voelt en dit leidt tot het nemen van nieuwe acties. Met behulp van Thetahealing® kun je je onderbewuste mind binnen gaan om zo belemmerende overtuigingen en gevoelens bewust te worden en te veranderen in hele krachtige, jou dienende, overtuigingen.

Thetahealers zijn getraind om deze belemmerende overtuigingen die in de subconscious mind zitten te “scannen” en eventueel te testen middels kinesiologie (muscle-testing). Je kunt deze oude overtuigingen en patronen snel en makkelijk herprogrammeren en bekrachtigen in positieve ondersteunende overtuigingen.

Ennn…. Daar waar jouw overtuigingen veranderen, veranderen gelijk al jouw gedachten, gevoelens en acties!

Via de Theta brainwaves (hyperlink naar blog over brainwaves) kom je in je subconscious mind terecht. Wetenschappers hebben ontdekt dat emoties als geluksgevoel, innerlijke rust/vrede alleen gevoeld kunnen worden wanneer de Theta brainwaves (link naar blog) dominant zijn.

Tijdens de Theta staat kan jouw bewuste mind (10% van je mind) zich verbinden met je onderbewuste mind (90% van je mind). In je onderbewuste bevinden zich al jouw ervaringen, lange termijn geheugen, creativiteit, intuïtie, emoties, spirituele connectie en inspiratie.

Normaal als je slaapt/droomt bevind je je in een Theta brainwave staat. Maar ook tijdens een diepe meditatie en Thetahealing®. Je bent dan extreem ontvankelijk voor informatie uit hogere dimensies.

Wat gebeurt er tijdens een Thetahealing ® sessie?

Een thetahealing sessie kan in de praktijk of via E-coaching (Skype, Zoom) en vindt altijd plaats in een rustige aangename omgeving. De thetahealer vraagt altijd om permissie om met jouw energie te mogen werken. Iedere thetahealer heeft haar/zijn eigen stijl maar er zal altijd een intuïtieve scan zijn, beliefwork en heling. Er kan getest worden middels kinesiologie (spiertesten).

De meeste mensen voelen na één sessie al een verandering maar komen vaker terug om meer complexere en dieperliggende issues aan te pakken.

Waar kun je Thetahealing ® voor gebruiken?

Wie maken gebruik van Thetahealing ®?

In meer dan 150 landen zijn er op dit moment meer dan 1 miljoen practitioners die werken met Thetahealing. Bijvoorbeeld in Japanse ziekenhuizen, op neurochirurgische afdelingen, wordt Thetahealing
ingezet en onderzocht door dr. Tsuyoshi Kushida.

Thetahealing gaat buiten geloof of religie om.

Er zijn ook veel bekende mensen die gebruik maken van Thetahealing zoals Oprah Winfrey, Deepak Chopra, Jessica Simpson en de Zuid-Afrikaanse zangeres Nianell.

Waarom zou ik Thetahealing ® gaan doen?

Jij bent verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt in jouw leven.

Je bent ook de enige die de power heeft om te veranderen. Als je je eigen verantwoording neemt bekrachtig je jezelf om een positieve verandering, abundance en gezondheid in je leven en/of werk te creëren. Te leven zoals jij dat vanuit jouw diepste binnenste wenst.

“We are shaped by our thoughts;
we become what we think”.

- Buddha

Bijvoorbeeld als je jezelf steeds vertelt dat je niet goed genoeg bent, niet genoeg geld hebt, te dik bent of dat je bedrijf niet succesvol genoeg is zal dat ook zo blijven. Dit omdat je jouw subconscious mind dan steeds deze boodschap geeft en deze handelt daar dan ook naar.

Je onderbewuste negatieve gedachten en overtuigingen kunnen je heel ver houden van een leven met geluk, liefde, wellness, plezier en rijkdom (in de breedste zin van het woord). Met behulp van Thetahealing kun je dit zelf veranderen en al je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen veranderen in de meest krachtige die je maar kunt bedenken. In plaats van te hopen kun je actief die energie aantrekken die jij wilt in jouw leven.
Je creëert je eigen realiteit!

Het was een heel bijzonder en fijne ervaring om van Maaike een Theta Healing te mogen ontvangen. Maaike straalt veel rust en vertrouwen uit, hierdoor voelde ik mij snel op mijn gemak en was het vrij gemakkelijk om mij mee te laten voeren tijdens de healing.

Na de healing voelde ik mij heel rustig en verbonden met alles om mij heen. In het dagelijks leven merk ik verschillende positieve veranderingen, ik voel me in veel situaties krachtiger en veiliger dan voorheen. Daarbij bezit Maaike een enorme kennis over energie. Ze wist alles heel helder uit te leggen en nam echt de tijd voor me. Echt een heel mooie ervaring, dankjewel Maaike!

Paulien Stam

Holistisch Health Coach

SPARKLING HEALTH COACH

Nieuwsgierig geworden en getriggerd?

Je kunt hier een afspraak maken voor een Thetahealing sessie via Skype of Zoom.

  • Voor 1 sessie is de uitwisseling €150-
  • Voor 3 sesies is de uitwisseling €397- 

Als je wilt kun je eerst altijd een kennismakingsgesprek met mij boeken voor meer informatie en natuurlijk om even met elkaar kennis te maken.

Disclaimer: Thetahealing® is not to replace professional medical diagnosis or treatment and we encourage you to see your doctor over any physical ailments. Thetahealing can bring abundance into areas of your life including: relationships, career and finances, health. It is an opportunity to change numerous limiting beliefs and begin to make immediately positive changes in your life.

Scroll naar boven