Het geheim van gewicht loslaten versus gewicht verliezen? - Maaike Niemantsverdriet

Het geheim van gewicht loslaten versus gewicht verliezen?

Gewicht los laten

Dit is meer dan een blog over “gewichtsverlies”. Dit gaat over het vinden van het perfecte RHYTHM voor jouw mind, body, spirit, beauty en liefde voor jezelf.

Hoe kun je Thetahealing gebruiken om makkelijk gewicht los te laten en vandaar uit een sterk, gezond en mooi  lijf te onthullen waar je van houdt en zelfs verliefd op bent?

Maar eerst het taalgebruik

Weet jij dat woorden ook energie zijn? Weet jij dat elk woord impact heeft op jouw subconscious mind oftewel jouw onbewuste?

Iedereen spreekt over “gewichtsverlies” of “kilo’s kwijtraken”, niet alleen in het Nederlands maar in vele talen is dat zo. In het Engels heb je het over “to lose weight”. Elke keer als je dit zegt, denkt of schrijft dan geef je jouw onbewuste de boodschap dat je “iets”verliest. Je onbewuste onderscheidt dat niet en denkt, ik heb iets verloren dus ik moet het er weer bij zoeken.Dat is waarom men vaak weer aankomt na gewichtsafname.

Het ligt heel subtiel met ons subconscious wat maar liefst 88% van ons bewustzijn uitmaakt

Je kunt beter zeggen/denken; “ik word of ik ben X kilo lichter of ik laat X kilo los. In het Engels kun je bijvoorbeeld zeggen” to release overweight”.

Wees alert wat betreft jouw taalgebruik in deze!

Een sterk en gezond lijf

De meesten van ons zijn zich niet bewust van de redenen achter gewichtstoename. En deze redenen zijn niet altijd (vaak niet) te veel eten of te weinig bewegen.

Veel mensen hebben een “bubble van bescherming”rond hun lichaam of hun subconscious mind. In de Thetahealing wordt dit ook wel een programma genoemd.

Er lopen vele programma’s onbewust, eigenlijk net als in een computer. Vele programma’s belemmeren ons echter in het maken van positieve veranderingen. Zo ook in het op jouw gewenste of passende gewicht blijven.

Wat wordt er over het hoofd gezien?

Wat veelal niet meegenomen wordt in het programma om lichter te worden zijn de genetische, historische en persoonlijke overtuigingen omtrent het gewicht die opgeslagen zitten in de subconscious mind.

Genetisch is het zo dat in koudere landen de mensen groter en zwaarder zijn, ook afhankelijk wat de voorouders hebben gedaan en gegeten. De Polynesische mensen uit Hawaï zwommen gedurende eeuwen veel in de koude oceaan, dat heeft veel impact op de genen  en deze bewoners zijn ook zwaarder dan bijvoorbeeld Japanners. Die zijn in hun genen altijd al dun geweest en dat zie je over het algemeen nu nog.

Historisch gezien was het nodig om vetreserves te hebben voor slechtere tijden. Een ander voorbeeld is dat het vroeger mode was om dik te zijn, wat overigens bij sommige volkeren nog steeds zo is, dik zijn wordt gezien als een teken van rijkdom.

En dan heb je ook nog je eigen persoonlijke overtuigingen die je kunnen belemmeren in jouw ideale gewicht. Vaak wordt dit ook beïnvloed door de media, mode, tijdschriften of ouders. Veel kinderen werden en worden gedwongen om hun bord leeg te eten. Ze hebben niet geleerd te stoppen met eten als ze voldaan zijn.

Zo hebben zich heel veel belemmerende overtuigingen kunnen vormen in je onbewuste. Al deze bovenstaande overtuigingen kun je nog bij je dragen in jouw subconscious mind.

Het mooiste is als jij je vanaf nu kunt richten op sterk en gezond zijn, leven en eten volgens jouw body RHYTHM.

R H Y T H M

Reclaim How Your True Higherself Manifests…….to find your perfect weight.

Met behulp van Thetahealing kun je vrij gemakkelijk bij deze belemmerende overtuigingen komen waar je je totaal niet bewust van bent dat dat in de weg zit.

Dus, zeg gedag tegen calorieën tellen en je schuldig voelen en zeg Hallo tegen jezelf zodat je je comfortabel in je eigen lichaam kunt voelen waarin je beauty en geluk kunt gaan ervaren.

Wil jij lichter worden, gewicht loslaten of gewoon je eigen body RHYTHM zoeken?

Dat is simpel, start met je mind, duik in je onbewuste overtuigingen en vind je antwoorden. Creër nieuwe positieve overtuigingen die jou bekrachtigen.

Wat doet Thetahealing voor jou?

Tijdens een Thetahealing sessie gaan we samen ontdekken welke belemmerende overtuigingen jouw subconscious heeft, soms is dat best hilarisch. Samen werken we aan overtuigingen over voeding, bewegen, gewicht en over het vasthouden van gewicht. Waarom overgewicht je wel of niet meer dient. Heb je de bescherming wel of niet meer nodig en nog veel meer.

Na één of meerdere Thetahealing sessies kun jij:

  • De voor jou goede voeding en supplementen kiezen die jouw lichaam voeden.
  • Genieten van je voeding vanuit liefde zonder schuldgevoelens
  • Loslaten van emoties, angst, gewicht dat jou weerhoudt van het sterke gezonde lichaam dat bij jou past en dat je wilt hebben.
  • Jouw belemmerende overtuigingen veranderen in productieve en krachtige overtuigingen die jou ondersteunen bij het los laten van overgewicht.

LET’S LOOK AT HOW IT CAN HAVE AMAZING RESULTS FOR YOU, TOO!

Wil je eerst met mij kennis maken via Skype dan kan dat natuurlijk, klik hier voor het maken van een gratis afspraak. https://www.maaikeniemantsverdriet.com/gratis-1e-sessie/

Of boek een afspraak voor een Thetahealing sessie per Skype. https://www.maaikeniemantsverdriet.com/thetahealing/boek-thetahealing-sessie/

Je kan natuurlijk ook een driedaagse energy boost training volgen waar dit uitgebreid aan de orde kan komen, kijk voor meer info op https://www.maaikeniemantsverdriet.com/werk-met-mij/

Liefs, Maaike

Meer info: http://www.thetahealing.com

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven