Wat is numerologie? Jij bent een kosmische code - Maaike Niemantsverdriet

Wat is numerologie? Jij bent een kosmische code

Wat is numerologie

Wat als ik jou vertel dat getallen een routekaart zijn om deze kosmische code te kraken!

Dit om jou te helpen bij het ontcijferen van jouw levensdoel of levenspad of de boodschappen die met jou gecommuniceerd worden.

Wat is numerologie?

De taal van het universum is getallen. Elk getal heeft zijn eigen frequentie en betekenis. Numerologie zoekt naar de diepere betekenissen van alles door de kracht van getallen in te zetten. Alles is energie en is uiteindelijk terug te herleiden naar een getal. Bijvoorbeeld kleuren, tonen, aandoeningen, gedachten of processen.

Numerologie is de taal van getallen en hoe je die in jouw leven en werk/bedrijf kunt toepassen om jezelf beter te leren kennen en ook de persoonlijke connecties met anderen.

Pythagoras, de vader van de numerologie

Pythagoras (600 v C) zocht al naar een manier om de mens te bevrijden van religieuze, politieke en economische invloeden en tot bewustwording van zichzelf aan te zetten. Deze manier heeft hij gevonden door het bestuderen van de taal van het universum, de getallen. Hij vestigde in die tijd zijn eigen Universiteit in Crotona. Deze was toegankelijk voor iedereen mits deze persoon één commitment maakte. Dit hield in dat je eerst aan zelfontwikkeling deed door middel van het bestuderen van de getallen. Dit om fysieke, psychische, spirituele en authentieke kanten van jezelf te leren kennen. Daarna kon je pas met een andere studie beginnen.

De essentie van Pythagoras zijn onderwijs was;”Know thyself, than thou shalt know the universe and God”. 

Hoe cool zou het zijn als dat nu nog zo was? Dan zouden bijvoorbeeld keuzes als beroep, partner etcetera veel makkelijker zijn om te maken.

Kwaliteit versus kwantiteit

Bij numerologie gaat het niet om de kwantiteit van de getallen maar om de kwaliteit en de archetypische energie die ze vertegenwoordigen. Numerologie is iets praktisch, het is een gemakkelijke manier om alle nuances van jouw individuele kwaliteiten te ontdekken in al hun diepte en complexiteit.

Jouw individuele nummers zijn afgestemd op de universele frequenties die ervoor zorgen dat je je kunt afstemmen op dat deel van jou dat straalt als de helderste ster.

Wat doen nummers?
 •  zijn de taal van het universum
 •  worden vorm door geometrie
 •  werken in alle dimensies
 • nummers laten zich zien als een boodschap, bijvoorbeeld in tijd(digitaal)
 • en nog veel meer……
Numerologie en jezelf ontdekken

Het gaat niet om de getallen zelf maar om jouw relatie met de getallen en wat ze jou te zeggen hebben over je leven en het onderwerp wat op dit moment speelt.

Jouw naam is de essentie van wie je bent. Als je naam uitgesproken wordt, stimuleert dat een innerlijk potentieel, de reden van jouw bestaan. De klank van jouw naam verbind je met jouw getallen.

Ook jouw geboortedag heeft een specifieke frequentie of energie. Jouw naam en geboortedag vormen samen de blauwdruk van jouw kosmische code.

Numerologie helpt om jouw zielsmissie te ontcijferen. Het laat jouw unieke en authentieke gaven zien, die je misschien al wel of nog niet (helemaal) ontdekt hebt. Het spreekt jouw kracht, je uitdagingen, jouw grootste gave voor de wereld als wel jouw karmische lessen aan.

Hoe kun je numerologie gebruiken in het dagelijkse leven?
 • Numerologie helpt je de mensen om je heen beter te begrijpen
 • Om je doelen effectiever en sneller te behalen
 • Om namen uit te kiezen voor je bedrijf, huis, kind
 • Je fundament veel sterker neer te zetten
 • Bij het nemen van beslissingen of om tot actie over te gaan
 • Het maken van een (business)partner keuze
 • Hoe je jezelf het makelijkste in balans brengt/houdt
 • Beter plannen als je weet welke energie er komt
 • Waar je nog kunt groeien, waar je vrijheid kunt behalen
 • Beter conflicten te hanteren
Mijn intentie

Je kosmische code weten is één ding, om jezelf er mee te verbinden en weten hoe ze te gebruiken is een tweede.

Al vele jaren ben ik bezig met frequenties en energie in vele vormen waarvan numerologie een deel uitmaakt. Ik heb al vele jaren mensen hierin mogen begeleiden. En na al die jaren leer ik nog steeds over getallen en hun geheimen.

Het is mijn passie en intentie om jou te ondersteunen bij het ontdekken van jouw authentieke zelf en het toepassen van de kwaliteit van jouw getallen. Om jouw kosmische code te kraken wat een vreugdevolle reis kan zijn naar het hart van jouw diepste zelf.

” The numbers will remind you of the truth you already know but have forgotten. The wisdom is already within you: all you have to do is access it”. 

 

1 gedachte over “Wat is numerologie? Jij bent een kosmische code”

 1. hoi Maaike

  wat boeiend dit!!
  ik ben heel benieuwd wat mijn geboortedatum te vertellen heeft ,
  ben al jaren alleenstaande met 3 inmiddels volwassen kinderen, ik lijk steeds maar niet vooruit te komen, is er iets te herleiden aan de hand van mijn geboortedatum? mijn datum is 09-07-1966 ben heel benieuwd naar je uitleg en welke noten of codes ik te kraken heb 🤗
  liefs Anny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven