Weet jij dat nummers energetische boodschappers zijn? - Maaike Niemantsverdriet

Weet jij dat nummers energetische boodschappers zijn?

Numerologie

Numerologie is gebaseerd op het principe dat alles in het universum, ook de getallen, energie is. Alles heeft zijn eigen specifieke frequentie; materie, kleur, geluid, emoties, eigenschappen en natuurlijk getallen. Elk getal heeft zijn eigen frequentie en betekenis. Middels frequenties van getallen ben jij verbonden met het universum.

De kracht van nummers

Elk nummer heeft zijn eigen specifieke golflengte. De kracht van het getal ligt in de specifieke frequentie. En deze frequentie communiceert en resoneert met jouw onderbewuste. 82% van het bewustzijn is onbewust en je onbewuste is zeer krachtig! Nummers krijgen ook een betekenis als ze gerelateerd zijn aan letters en gebeurtenissen in je leven. Hoe meer je dit gaat begrijpen hoe meer je jouw kosmische code kunt leven.

Boodschappen van het universum

Zie jij ook heel vaak dubbele getallen? Bijvoorbeeld op je telefoon of op autonummerplaten of op bonnetjes, of waar dan ook? Of zie jij steeds eenzelfde specifiek getal voorbij komen? Gefeliciteerd, dit betekent dat je aangesloten bent op het universum. De volgende stap is natuurlijk om deze boodschappen of codes te kraken.

Zodra jij jouw eigen kosmische code of numerologische blauwdruk weet dan kun je deze boodschappen veel beter ontrafelen en begrijpen. En deze boodschappen zijn altijd Calls To Action!

11:11, herkenbaar?

Zie jij vaak deze combinatie voorbijkomen? Wat betekent het veelvuldig zien van deze getallencombinatie? In het algemeen geeft dit aan dat we allemaal één zijn, met zijn allen verbonden zijn. Het is ook een boodschap om jeelf uit te lijnen met je intenties en acties. Het geeft ook aan dat je op het juiste pad zit. Tevens is het een teken om meer bewust te zijn van aanhoudende gedachten en ideeën, want deze kunnen zich snel in jouw werkelijkheid manifesteren. Wees dus bewust van je positieve en negatieve gedachten.

Het meest interessante natuurlijk is te weten hoe de desbetreffende getallen zich verhouden tot jouw eigen kosmische code of blauwdruk. Want dan kun je de boodschappen uit het universum voor jou persoonlijk kraken. Hoe gaaf is dat?

Enkele algemene voorbeelden van de symboliek van getallen

Als je vaak dubbele- driedubbele- vierdubbele-, opeenvolgende getallen of spiegelende getallen ziet wees dan alert en weet dat het tijd voor actie is.

Bijvoorbeeld het dubbele getal 55 laat zien dat er grote uitbundige financiële veranderingen gaan plaatsvinden die in stijgende lijn jouw kant op komen.

Of het driedubbele getal 777 staat voor innerlijke wijsheid. Je gaat met de flow en je bent goed afgestemd. Ook betekent het dat jouw capaciteiten om te manifesteren sterker worden. Maak gebruik van jouw innerlijke superpower en toon jouw magie aan de wereld.

De combinatie 16:16 geeft aan dat het goed is om tijd te nemen om balans te vinden in je leven. Je wordt aangemoedigd om het rustiger aan te doen en je intenties te heroverwegen voordat je verder gaat.

De opeenvolgende nummers 1:23 laten zien dat je steeds een stapje hoger of verder kunt gaan.

Spiegelende nummers als 14:41 geven aan dat het universum met je wil communiceren maar je hoort of ziet het niet. Het is belangrijk te weten dat deze boodschappen je hoogste doel dienen, ook al denk je van niet.

Samengevat

Dit is zomaar een greep uit tal van mogelijkheden. Welke getallen of getal combinaties je ook ontvangt, vertrouw erop dat het waardevolle boodschappe zijn voor jou. Dit geldt zowel voor de algemeen geldende nummers en nummercombinaties als voor de nummers die speciaal coderen met jouw eigen kosmische code of numerologische blauwdruk. Deze werken nog sterker op jouw onderbewustzijn dan de algemene getallen.

Laat me hieronder weten welke getallen je vaak voorbij ziet komen en ik zal jou de algemene boodschap hiervan geven.

Liefs, Maaike

19 gedachten over “Weet jij dat nummers energetische boodschappers zijn?”

 1. Beste Maaike,
  Hoe meer ik lees op je website, hoe meer ik ontdek in mijn leven. Iets waar ik al jaren mee worstel en probeer te begrijpen is het volgende;
  mijn vader was geboren op 12.2.1942, en overleden op 5.2.2021.
  mijn man is geboren op 5.2.1973.
  mijn moeder is geboren op 15.5.1946
  mijn schoonvader was ook geboren op 15.5. 1946
  mijn zoon is geboren op 28.9.2000 en mijn dochter op 5.1.2005.
  ik ben van 31.1.1969
  ik heb ontdekt dat mijn vader , ik en mijn dochter hetzelfde eindnummer hadden op onze verjaardag per jaar. Stel in 2010 werd mijn vader 68, ik 41 en mijn dochter 5. Eindcijfer was 5. Dit was vanaf 2005 dus hetzelfde eindcijfer. Ik heb mij sufgepiekerd wat dit kon betekenen. Sterker nog : mijn moeder, mijn man en mijn zoon hebben ditzelfde. Dit is toch zeker geen toeval. Is enige verklaring, betekenis of iets wat ik zou moeten weten? Tevens is mijn vader op de jaardag van mijn man overleden. Wist ik maar wat de cijfers mij willen zeggen.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Miranda,
   Het is inderdaad een combinatie van 2 meestergetallen. Ik kan zo niet zeggen wat dat voor jou zou betekenen. Dat hangt helemaal af van jouw kosmische blauwdruk.
   Misschien kun je het intuïtief invoelen als je dit nummer veel ziet. Voel wat er gaande is met jou/omstandigheid wanneer dat nummer verschijnt.
   Hartelijke groetjes Maaike

 2. mario vinckier

  hallo, ik zie veel het nummer 10:08, ook als je kijkt op horloges op Google staan sommige op 10:08 ik zie gelijkenissen ongeveer 10 maal in een week, bijvoorbeeld telefoon nrs ,nrplaat, reclame, in films,bijvoorbeeld als ik de tv op pauze zet is het 10:08, mijn geboortedatum is 10/08/1971, heeft het daar soms iets mee te maken
  mvg mario

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Mario,
   Het universum communiceert met ons via nummers, dus het wil zeker wat zeggen dat je heel vaak de nummers 10.08 ziet, helemaal als het ook nog je geboortedatum is.
   Jouw levenspadnummer is een 9, het pad van de humanitarian.
   De kunst is om te voelen/weten wat deze nummers jou te zeggen hebben natuurlijk. Tip: kijk en voel wat de omstandigheden/emotie/gedachten van jou zijn op het moment dat je deze nummers ziet, misschien haal je daar een patroon of aanwijzing uit.
   Hartelijke groetjes, Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Sabina,
   Wat mooi dat je steeds dubbele nummers ziet. Nu nog de boodschap begrijpen.
   Gaat je lukken.
   Hartelijke groetjes, Maaike

 3. Hallo Maaike
  Ik zie heel vaak de tijd 17:03
  Mijn geboortedatum is ook 17:03
  Betekent dit iets? Kan de betekenis van 1703 namelijk nergens vinden

  Groetjes Wendy

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Wendy,
   Het klopt dat je de betekenis van 17.03 niet ergens kunt vinden. Als je het optelt kom je op een 11 uit.
   Het universum communiceert met ons via nummers. Het hangt ook hoe jouw persoonlijke blauwdruk is. Misschien kun je kijken naar de betekenis van de 1, de 7 en de 3 apart en van de 11. Misschien resoneert er dan iets met jou? Laat me weten.
   Liefs, Maaike

 4. Amber Moerkens

  Hoi Maaike,

  Ik ben me al een hele tijd aan het verdiepen in de getallen. Nu is het zo sinds een paar weken zie ik zoveel verschillende dubbele getallen. Ze vallen mij op en voel dat ze voor mij zijn. Maar omdat het allemaal verschillende getallen zijn word het mij niet duidelijk wat de boodschap is… hopelijk weet jij hier wat meer van. Groetjes Amber

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hoi Amber,
   Leuke vraag maar zo niet 123 te beantwoorden. Voor iedereen is de betekenis verschillend, het hangt helemaal af van jouw numerologische blauwdruk.
   Aan de hand daarvan kun je zien wat het universum met jou wil communiceren.
   Liefs, Maaike

 5. Goedemiddag, ik heb een vraag. Ik zie regelmatig mijn geboortejaar (15-08-1955) en het geboortejaar van mijn moeder( 27-07-1915). Ik heb veel gelezen maar ben dit nog niet tegen gekomen, weet u/jullie wat dit inhoud?

  Anneke.

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Anneke,
   Jouw levenspadnummer is een 7 en die van jouw moeder een 5. Deze nummers krijg je door alle nummers van de geboortedatum bij elkaar op te tellen.
   Dit is de verborgen boodschap. Het levenspadnummer van de 7 is de Zoeker. Het kan zijn dat het aangeeft dat je meer mag leven naar jouw levenspad nummer 7.
   Maar moeilijk om daar zo direct een helder antwoord op te geven. Misschien resoneert dit al met jou?
   Groetjes, Maaike

 6. Hi Maaike,

  Ik zie veel 555 of 55. Ik ben zelfs geboren om 5:55 uur. Ook 888.
  Ik zie sowieso veel dubbele nummers. Ook 444 of 1444 en zojuist ging ik je volgen op Instagram en zag ik dat je 444 accounts volgt 🙂 .
  Dank voor je bijzondere blogs.

 7. Goedemiddag,
  Ik zie elke dag allemaal verschillende gelijke en opvolgende nummers.
  Ik weet niet hoe ik hier mee om moet gaan ,het maakt me erg van streek.
  Ik ben elke dag op zoek evenwicht.

  Gr Frans

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Frank,
   Het universum communiceert met ons via nummers en of symbolen. Als je elke dag dubbele nummers ziet of opeenvolgende nummers ziet dan wil dat wat zeggen. Het is een hulp aan jou, je hoeft hier juist niet van streek van te raken. Zou je kunnen mailen welke dubbele nummers je het meeste ziet? Misschien kan ik jou een aanwijzing geven.
   Hartelijke groet, Maaike

 8. Hallo Maaike
  Misschien toeval maar sinds kort ben ik er achter dat ik veel 7, 9, 11 levenspad , levensdraad nummers in mijn leven hebt wat heeft dat te betekenen ?
  ik ben geboren 27.02.1967 , moeder geboren 27.01.1947, vader 09.04.1943 , stiefmoeder 25,02,1948, moeder overleden 25.02.2014 , huisnummer 56, vriend 11.02.1969, dochter22.06.1985, dochter 20.05.1989, dochter 07,08,1995
  klinkt misschien raar ik ben vanaf mijn 4 jaar Elvis P fan hij is geboren 08.01.1935 en overleden 16.08.1977 en hebt het gevoel dat zijn muziek al jaren mijn kracht geeft en of bepaalde boodschappen doorgeeft
  Alvast Dank U wel voor uw uitleg Maaike

  1. Maaike Niemantsverdriet

   Hallo Gerda,
   Jouw levenspad nummer is een 9.en die van jouw vriend een 11 en je woont ook in een huis met de energie van 11/2. Als je je meer bewust wordt van de nummers om je heen dan wil dat wat zeggen. Het is moeilijk om dat zo even te duiden. Wil je dat gedegen kunnen doen dan zou je je hele numerologische codes moeten weten.
   Ik zou zeggen schrijf de nummers op die je vaak tegen komt.
   Geniet ervan, liefdevolle groet, Maaike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven