WELZIJNOLOOG, logisch! - Maaike Niemantsverdriet

WELZIJNOLOOG, logisch!

Heb jij enig idee wat een Welzijnoloog doet? Heb jij een gevoel bij Welzijnologie? Ik had dat niet maar inmiddels wel en hoe dat komt leg ik je uit.

Heb mijzelf als eerste in Nederland dit beroep toegeëigend, je kan het niet vinden via Google en ook niet in een woordenboek maar wel via deze site.

Mijn visie: Ieder mens is uniek en logischerwijs ook het werk wat je doet. Hoe meer je jezelf ontplooit en hoe meer ervaring je hebt des te uitgebreider en interessanter wordt je werkgebied en natuurlijk het leven zelf.

Ik ben begonnen met de opleidingen fysiotherapie en bewegingswetenschappen. Dit zijn studies gericht op de fysieke kant van de mens, lichamelijker kan bijna niet. Maar al snel ontdekte ik dat er veel meer moest zijn, ben onder andere in China Chinese Geneeskunde gaan studeren.

Traditionele Chinese Geneeskunde gaat over de energie van het lichaam, wow, dat vond ik echt interessant. Niet meer de fysieke botten en spieren maar energiebanen of meridianen die je kunt beïnvloeden.

Er ging een wereld voor mij open, zelfs fysieke- en psychische klachten kunnen behandelen door energie te beïnvloeden en dat nog veel sneller ook!

Gaandeweg ging mijn ontdekkingsreis en kwam in aanraking met Quantumfysica. Een wetenschap die nog verder kijkt dan energie, de wereld van frequenties! Er ging weer een poort voor mij open.

Voel me door deze wetenschap enorm aangetrokken en ben daarom gaan werken met Quantumapparatuur, de TimeWaver. De NASA ontwikkelde deze techniek om advies te geven over emoties, psyche en communicatie met jezelf. Dit was weer een stap verder om inzicht te krijgen in het wel en wee van de mens.

Natuurlijk ontstond bij mij de behoefte om dit alles te integreren en te verdiepen. Voor mij kwam alles te samen in de opleiding Esoterische Acupunctuur van Dr. Mikio Sankey, de grootste visionair in de wereld op dit gebied. Oude traditionele kennis over energie,
chakra’s, sacred geometry, soundhealing en nog veel meer komt hierin allemaal bij elkaar.  Kortom voor mij een totaalplaatje van….. Wel-Zijn.

Bezieling door deze hele reis is voor mij het allerbelangrijkste.
Leven vanuit het hart, want dat “klopt” altijd.
Mijn ervaring is dat je Wel-Zijn zich primair ontwikkelt vanuit je gevoel en intuïtie. Creëren vanuit de heilige ruimte van je hart en vandaaruit je missie gaan leven.

Het leven wordt dan zoveel energieker en prettiger. Vooral wanneer je je gaat verdiepen in de Universele Wetten, misschien zijn dit wel de geheimen van het leven…..? Deze zijn bekend als onder andere de Wet van Aantrekking, op dit moment zo populair.

Mijns inziens kun je deze wetten het beste gebruiken als je een zekere balans hebt, als je hart en brain coherent werken. Als je je wensen, verlangens en doelen helder hebt, kortom aantrekken, manifesteren en creëren door;………Wel-Zijn.

Wat ligt er allemaal nog voor moois te wachten achter de horizon?

Vanuit deze hele reis is mijn beroep als Welzijnoloog geboren. Wat een voorrecht om al deze kennis en ervaring te kunnen integreren en te delen. Er is geen aparte school of opleiding voor. Het is mijns inziens het leven zelf welke dit zo creëert. Heb jij gevoel bij dit beroep en ben jij nieuwsgierig hoe je meer inzichten in jouw Wel-Zijn kunt krijgen?  Lees meer over mijn werkwijze en waar ik jou bij kan helpen op mijn Werk met Mij pagina.

“Niets wat we ons ooit hebben voorgesteld ligt buiten onze macht,
Het ligt slechts voorbij onze huidige zelfkennis”
Theodore Roszak

2 gedachten over “WELZIJNOLOOG, logisch!”

 1. Maaike Niemantsverdriet

  Hoi Yolanda,
  Wat leuk dat je reageert op mijn “beroep” Welzijnoloog, dankjewel.
  En ben benieuwd of je de info die je zocht over de Timewaver gevonden hebt.
  Mocht je daar nog vragen over hebben, stel ze gerust.
  Hartelijke groet vanuit een zonnig Portugal, Maaike

 2. Ik kwam uw verhaal tegen, omdat ik op zoek was naar info over de time waver.
  Wat een leuke toegekende beroeps naam.
  M.i. herkende ik overeenkomsten.

  Leuk en daarom reageer ik op uw schrijven.

  Groeten,
  Yolanda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven